Dresden - 5 dage

Oplev Dresden forvandlet fra ruinbunke til europæisk kulturcentrum

Dresden  

Dresden kaldes også Tysklands Firenze og er nu UNESCO-beskyttet.  Byen ligger i Elbdalen og er en pragtfuld, åben by med mange parker og flotte historiske bygninger. Store dele af Dresden blev ødelagt under krigen, men meget er restaureret og genopbygget. Frauenkirche, pragtslottet Zwinger og den store Semperopera stråler igen. I Sempergalleriet finder vi en af verdens betydeligste kunstsamlinger.

 • Centralt beliggende hotel i det historiske centrum
 • Velkomstmiddag og stor byrundtur inkluderet
 • Tid til fordybelse eller mulighed for at deltage i spændende udflugter


Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  4 x morgenmad
 •  1 x middag 1. aften
 •  Byrundtur i Dresden
 •  Rejseleder

Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt.


Tillæg: Enkeltværelse kr. 698.

Pris fra 3.198,-

5 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Byrundtur i Dresden
 • Middag på hotellet 1. aften
 • Hotel direkte i Centrum 
Bestil rejse

Om rejsen

Et ufatteligt genopbygningsarbejde har genskabt Dresden som europæisk kulturcentrum efter 2. verdenskrigs massive bombardementer. Den attraktive beliggenhed ved Elben og de mange store og flotte bygningsværker gør Dresden til en af Tysklands smukkeste byer. Byrundturen med den genopførte Frauenkirche, slottet Zwinger og Semperoperaen er inkluderet, og om aftenen har du mulighed for aftenandagt i Frauenkirche og middag på en restaurant nær kirken. Tag med på en sejltur på Elben til lystslottet Pillnitz og oplev naturen med de enestående klippeformationer i Saksisk Schweiz. Du kan også opleve det berømte Meissnerporcelæn og se nærmere på den lille by Meissen. Fra det centralt beliggende hotel kan du gå direkte ud til alle de store seværdigheder i byen eller gå på opdagelse i de mange butikker. Glæd dig til at opleve Tysklands Firenze.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse
Tidlig afrejse fra Danmark og gennem Tyskland til Dresden. Undervejs fortæller rejselederen om ugens program. Efter indkvartering på vores hotel nyder vi en fælles middag.

Dresden

Dag 2: Byrundtur i Dresden
Med Gislevs rejseleder på byrundtur i Tysklands Firenze. Her præsenteres vi for byens store seværdigheder: Frauenkirche, pragtslottet Zwinger med den tilhørende park, Semperoperaen m.m. Byen havde sin blomstringstid i 17- og 1800-tallet, men i 1945 blev den gamle saksiske hovedstad ved et bombardement forvandlet til en ruinbunke. Et ufatteligt genopbygningsarbejde har genskabt Dresden til et europæisk kulturcentrum. Inkluderet, ekskl. entréer. Herefter tid på egen hånd til at nyde byen. Vores rejseleder kan hjælpe med forslag til oplevelser og spisesteder i Dresden.

Aftentur
Til aftenandagt i Frauenkirche, evt. med orgelmusik. Efterfølgende middag på lokal restaurant nær kirken. En hyggelig aften i Dresden Altstadt. Kr. 225 (Bestilles med rejsen).

Dag 3: Saksisk Schweiz - sejltur på Elben
På dagens udflugt kan du tage med på en dejlig sejltur på Elben til lystslottet Pilnitz, der ligger uden for Dresden. Herfra kører vi en smuk panoramatur langs Elbens snoede forløb til  Saksisk Schweiz, med et helt specielt landskab og enestående klippeformationer. Hyggelig sejltur med udflugtsbåd og efterfølgende panoramatur med bussen. Pris kr. 195.

Saksisk Schweiz

Dag 4:  Porcelænsbyen Meissen
Den lille by Meissen er verdenskendt for sin porcelænsfremstilling. Besøg på Europas førende porcelænsfabrik med en stor og interessant udstilling. Også tid til at kigge nærmere på den hyggelige by Meissen.  Pris kr. 175. Tilbage i Dresden kan du nyde eftermiddagen, se nærmere på byen og måske gøre de sidste indkøb.

Meissen Porcelæn

Dag 5: Efter morgenmad går det atter hjemad gennem Tyskland til Danmark efter 5 dage med flotte kultur- og naturoplevelser. Den danske grænse passeres ca. 18.30.

Hotel

Hotel Ibis i Dresden

Hotel IBIS

Prager Strasse  5 - 9 - 13
D-1069 Dresden
www.ibis-dresden.de

Godt 3* hotel, centralt beliggende mellem hovedbanegården og den gamle bydel. Ca. 20 minutters gang til Frauenkirche, Zwinger og Semperoperaen. Alle værelser med bad, toilet, telefon, tv og aircondition. Wi-fi mod gebyr. Enkel men pæn indretning. Hotellet har elevator og restaurant. 1. aften spises middag i hotellets restaurant.

2 km fra Frauenkirche

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
01-09-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandDresdenMere end 83.198,-BestilMere information
15-09-2019Bus fra Jylland og FynDresden73.198,-BestilMere information
13-10-2019Bus fra Jylland og FynDresdenMere end 83.198,-BestilMere information