Skip to main content

Flyrejse til Sydspanien

-
Oplev Sevilla, Cádiz, Jerez de la Frontera og Gibraltar i én rejse

Andalusiens solrige hjørne

Nyd et dejligt ophold ved Costa de la Luz, Lysets kyst, på denne skønne rejse til det vestlige Andalusien. Med sine gyldne Atlanterhavsstrande og autentiske småbyer, der emmer af tilbagelænet, andalusisk livsglæde, er området som skabt til ferie. Vi rejser i foråret og i efteråret, hvor temperaturerne er behagelige, og det får du rig lejlighed til at nyde med fast base ved kystbyen Conil de la Frontera.

Undervejs byder dagene på sherrysmagning samt udflugter til nogle af områdets flotte, kulturholdige byer. Du kan også tilkøbe en udflugt til den britiske koloni Gibraltar, der bl.a. er kendt for sine vildtlevende aber og ikoniske Gibraltarklippe, og ellers kan du blot glæde dig til at nyde vores hyggelige værtsby. Du kan snuse rundt i de snørklede gader, tage på vandreture i omgivelserne eller bare lægge dig til rette på de bløde sandstrande, der breder sig lige udenfor byen. Velkommen til en herlig ferie i det sydvestlige Spanien.

Glæd dig til

 • De kilometerlange sandstrande
 • Byrundtur i de charmerende byer Sevilla og Cádiz
 • Sherrysmagning i Jerez de la Frontera
 • Supertilbud inkl. halvpension med vin og vand samt 2 frokoster

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag med 1/4 flaske vin og vand til maden
 • 2 x frokost (dag 4 & 6)
 • Sherrysmagning
 • Udflugt til Cádiz
 • Bytur i Sevilla
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

  Dagsprogram

  • Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

  • Dag 1: Udrejse til Sydspanien

   Vi flyver direkte fra Billund til Sevilla. Herfra sætter vi kursen mod kyststrækningen, som kaldes Lysets kyst, til vores hotel, der ligger blot 300 meter fra stranden og i gåafstand fra byen Conil de la Frontera. Undervejs byder rejselederen velkommen til Spanien og informerer om ugens program.

  • Dag 2: Smagfulde oplevelser i sherryens by

   Om formiddagen tager vi på en orienterende bytur i den autentiske spanske fiskerlandsby Conil de la Frontera. Med sine hvidpudsede byhuse, blomster i altankasserne og palmer i gaderne er den et pragteksempel på en sydspansk kystby, og i selskab med rejselederen danner vi os et overblik over vores charmerende værtsby.

   Om eftermiddagen venter en hyggelig udflugt nordpå til byen Jerez de la Frontera, der har stolte traditioner inden for flamenco, andalusisk ridekunst og ikke mindst sherryproduktion. I en af byens vinkældre får vi den fulde historie om sherryen med efterfølgende smagsprøver på den sydspanske hedvin.

   Inkluderet.

  • Dag 3: Charmerende Cadiz – en af Europas ældste byer

   I dag skal vi på udflugt til den pæne havneby Cádiz, der ligger på en halvø omkranset af Atlanterhavet. Vi lader os forføre af stemningen i den gamle by, der er rig på indbydende tapasbarer, elegant, sydspansk charme og ældgammel historie.

   Cádiz blev grundlagt af fønikerne for over 3.000 år siden og siges derfor at være én af Europas ældste byer. Gennem tiden har byen været underlagt flere forskellige styrer, og det har resulteret i et bybillede med en fascinerende blanding af varierende arkitekturstile i de gamle byninger. I selskab med rejselederen oplever vi spændende sider af den gamle by, og vi ser bl.a. den flotte, lyse katedral i den gamle bydel, ligesom vi fra Tavira-tårnet får en fantastisk udsigt over byen.

   Heldagsudflugt inkluderet.

  • Dag 4: Afslapning eller flere oplevelser

   Du har dagen fri til at slappe af under solen ved hotellets pool eller evt. gå en tur i den hyggelige by. Det kan også være, at du har lyst til at snøre vandreskoene og udforske kyststrækningerne samt de flotte omgivelser. Rejselederen hjælper gerne med gode forslag.

  • Dag 5: Gibraltar – et stykke af England i Spanien

   Ved tilkøb af dagens udflugt går turen til Gibraltar, der rummer en yderst interessant historie som britisk kronkoloni siden 1830. Det toldfrie område med den 426 meter høje Gibraltarklippe er Europas forpost til Afrika, og her mødes du af Europas eneste vildtlevende aber, butikker og farverige pubber.

   Heldagsudflugt kr. 495. Bestilles med rejsen.

  • Dag 6: Markedsdag i Conil de la Frontera

   I dag har du mulighed for at besøge det lille lokale marked, der afholdes hver fredag formiddag. I boderne kan du se nærmere på det fine håndværk af læderprodukter, tekstiler, malerier og håndlavede figurer samt smage på lokale bagværksspecialiteter, fiskedelikatesser, frugter og meget andet.

   Du kan også sætte dig på en af byens caféer med et køligt glas sangria og bare nyde stemningen.

  • Dag 7: Sevilla - Andalusiens smukke hovedstad

   Vi besøger flamencoens hjemby Sevilla, hvor vi går en lille rundtur til fods til den imponerende gotiske katedral, som er verdens største og samtidig stedet, hvor Christoffer Columbus ligger begravet.

   Dette imponerende bygningsværk er på UNESCOs Verdensarvsliste, og katedralens over 100 meter høje Giralda-klokketårn er et af Spaniens flotteste eksempler på den mauriske arkitekturstil, der pryder mange af de sydspanske byer.

   Der bliver også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i det gamle jødiske kvarter, hvor duftende appelsintræer flankerer de smalle stræder og små pladser. Sidst på eftermiddagen kører vi til indkvartering på vores hotel ved Sevilla.

  • Dag 8: Hjemrejse fra Sevilla

   Tidlig afgang fra hotellet og med direkte fly til Billund.

  Hoteller

  • Dag 1-7

   Hotel Garbí Costa Luz

   Pænt hotel beliggende med udsigt til vandet ca. 300 meter fra stranden og i gåafstand til byen Conil de la Frontera.

   Afstand til centrum2 km
   Aftenunder- holdningJa
   AirconditionJa
   BalkonJa
   BarJa
   ElevatorJa
   HårtørrerJa
   Indendørs swimmingpoolJa
   KøleskabJa
   Offentlig transport200 m
   RestaurantJa
   SolterrasseJa
   TVJa
   Udendørs swimmingpoolJa
   VærdiboksJa
   Wi-fiJa
  • Dag 7-8

   Hotel nær Sevilla lufthavn

   Hotelliste sendes ca. 10 dage før afrejse.

  Kort

  Afrejser og bestilling

  AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
  15-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Billund Lufthavn Ring til os7.898,-
  22-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Billund Lufthavn 17.898,-Bestil

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Bagage

   Ryan Air fra Billund: 20 kg indtjekket bagage samt 5 kg håndbagage.

  • Bus på flyrejser

   På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

   Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

   På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

  • Drikkevand i Spanien

   Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

  • Entréer

   Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

  • Find et fly

   Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
   www.flightradar24.com

  • Flybillet

   Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

   Rejser til Europa
   Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

   Rejser til oversøiske rejsemål
   Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
   Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

  • Forsinkelse

   Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

  • Fysisk formåen

   Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen. 

  • Information om Billund Lufthavn

   Adresse
   Passagerterminalen 10
   7190 Billund

   Læs mere her: www.bll.dk

   Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


  • Medicin på flyrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

   Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

   Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mødetid på flyrejser

   Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

   København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
   Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
   Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
   Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
   Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
   Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
   Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

  • Pas - på flyrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  • Plads i flyet

   Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

  • Tillæg

   Enkeltværelse kr. 1.798. 
   Afbestillingsforsikring: 7 % af rejsens pris. 

   Dobbeltværelse med havudsigt kr. 450 per person. 

   Udflugt til Gibraltar kr. 495.
   Bestilles med rejsen. 

  • Tilskud på flyrejser

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

   Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Nat med Rabat
   Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

  • Ud- og hjemrejse

   Afrejse fra Billund Lufthavn. 
   Der flyves med Ryan Air fra Billund Lufthavn direkte til Sevilla. 

   Mødetid i Billund kl. 08:40 
   Afrejse fra Billund kl. 10:40
   Ankomst Sevilla kl. 14:10

   Hjemrejse 
   Afrejse fra Sevilla kl. 06:45
   Ankomst Billund kl. 10:10

  • Valuta

   I Spanien bruger man Euro (EUR).

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din flyrejse?

   Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på flyrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu