Skip to main content

Busrejse til Schweiz

-
Flot tur til de schweiziske alper inkl. panoramatur med Bernina-Expressen

Schweiz på toppen

Schweiz er et af Europas smukkeste lande og du bor midt i Alpernes betagende bjerglandskaber i landsbyen Bivio. Oplev skønne bjerglandsbyer, gamle klostre, kirker og fejende flotte udsigter på denne busrejse til vidunderlige Schweiz.

Ferie i Schweiz med pragtfulde udsigter og imponerende bjerge

Den solrige bjergluft er vidunderlig og mere end 200 km vandrestier indbyder til dejlige traveture. Vi bor i kantonen Graubünden, tæt på Østrig og Italien - et skønt område med autentiske bjerglandsbyer, slugter, klostre, kirker, bjergscenerier, gletsjere og meget mere. Vi skal opleve det betagende bjergpas St. Gotthard, jet-set byen St. Moritz, charmerende Chur og én af de smukkeste togture i Europa med Bernina-Expressen.

Velkommen til Schweiz på toppen.

Glæd dig til

 • Byvandring og ophold i Schweiz’ ældste by, Chur, med den flotte domkirke.
 • Oplev vintersportsbyen St. Moritz med det eksklusive Hotel Palace.
 • Nyd de betagende bjergpanoramer, floderne og de hyggelige bjerglandsbyer.
 • Togturen med Bernina-Expressen fra Poschiavo til St. Moritz er inkluderet.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark

  Med passende pauser til overnatning og middag på vores hotel i Tyskland.

 • Dag 2: Via Liechtenstein til Schweiz

  Turen går videre sydpå via Liechtenstein med ankomst til hotellet i Schweiz sidst på eftermiddagen. Indkvartering for 5 nætter.

  På afgangene i juli og august bor vi i Bivio. I september bor vi i St. Moritz.

 • Dag 3: St. Gotthard-passet og Oberalppass

  Panoramaudflugt hvor vi passerer intet mindre en 55 tunneller. Vi kører langs "Vorderrhein" mod Andermatt, og St. Gotthard-passet, via Oberalppass - en ubeskriveligt flot tur.

  Videre mod Bellinzona i den itallienske del af Schweiz. Den maleriske befæstede by kan prale af hele 3 velbevarede middelalderslotte, optaget på Unescos Verdensarvsliste.

  Tilbageturen køres via San Bernardino-tunnellen. Flere imponerende bjergtinder, bjergpas, små hyggelige landsbyer samt “Hinterrhein” venter på vejen til Thusis.
  Heldagsudflugt kr. 300. Bestilles med rejsen.

 • Dag 4: Jet-set byen St. Moritz og flot togtur med Bernina-Expressen

  Flot udflugt i de imponerende Alper. Vi starter dagens oplevelser i den internationale kur- og vintersportsby St. Moritz. Ophold i byen, som ligger smukt ved St. Moritzer See. Se bl.a. det eksklusive Hotel Palace og alle mærkevarebutikkerne.

  Videre til Berninapasset (2.330 m.o.h.) hvor du har kig til både den hvide og den sorte sø. Turen fortsætter til Poschiavo, hvorfra vi tager Bernina-Expressen gennem enestående scenerier og forbi Bernina Gletsjerens evige sne. En af de smukkeste togstrækninger i Europa sluttes i St. Moritz, hvor bussen venter. Inkluderet.

 • Dag 5: Chur, Rhinen og Heidiland

  Udflugt til Heidiland via den lille by Reichenau Tamins, hvor floderne Vorder og Hinterrhein løber sammen og danner Rhinen. Herfra til Schweiz’ ældste by, Chur, med den hyggelige, gamle bydel og den flotte domkirke.

  Tid på egen hånd til at nyde denne charmerende by inden vi kører retur til hotellet via den kendte skisportsby Lenzerheide. Inkluderet.

 • Dag 6: Flot udflugt til 3 smukke søer

  Dagen i dag byder på imponerende panoramaer i både Schweiz og Italien når vi besøger hele 3 smukke søer. Lago di Mezzola, Como-søen og Luganosøen.

  Søernes dybblå vand mod de frodige grønne bjerge og de sneklædte alper i horisonten, er et flot syn. Små og større byer med huse i kulørte farver fulender sceneriet. Efter at have nydt det flotte syn, kører vi retur til hotellet. Inkluderet.

 • Dag 7: Den evige juleby Rothenburg ob der Tauber

  Hjemrejsen går gennem Tyskland via Bodensøen og med eftermiddagspause i de evige juleby Rothenburg ob der Tauber, én af Tysklands bedste bevarede middelalderbyer.

  Bag de massive bymure oplever vi denne hyggelige by med de gamle kulørte huse, spændende historie og butikker der bugner af fint kulørt julepynt. Herfra fortsættes til overnatning og middag på vores hotel.

 • Dag 8: Hjemrejse til Danmark

  Efter nogle oplevelsesrige dage i det smukke Schweiz, ankommer vi til den danske grænse først på aftenen.

Hoteller

 • Dag 2-7 - På afrejser i september

  Hotel Nolda

  Hyggeligt hotel beliggende ved floden og blot 100 meter fra bjergbanen Signal i udkanten af St. Moritz. Hotellet er indrettet i typisk schweizisk stil og har elevator, restaurant, bar, opholdsstue og et lille wellnessområde med sauna. Pæne værelser med smagfuld indretning. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

  Læs mere om Hotel Nolda

 • Dag 2-7 - På afrejser i juli og august

  Hotel Post

  Charmerende familiedrevet hotel med stolte traditioner, et godt køkken og en velassorteret vinkælder. Hotellet er beliggende i 1800 meters højde, centralt i den lille by Bivio. Hotellet har restaurant, bar, opholdsstue, elevator, dampbad og sauna samt gratis wi-fi på hele hotellet.

  Værelserne er smagfuldt indrettet, med hvert sit individuelle præg. Alle værelser er uden tv - dette kan dog fås på forespørgsel.

  Læs mere om Hotel Post

  BarJa
  ElevatorJa
  SaunaJa
  SpaområdeJa
  Wi-fiGratis på hele hotellet

Kort

Busrejse til Schweiz

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelsernes skal overholdes.

 • Elektricitet i Schweiz

  220 V. Husk adapter.

 • Entréer

  Er ikke inkl. Beregn ca. CHF 10-20 pr. seværdighed.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. Betaling med mobilepay eller kontanter.

 • Fysisk formåen

  Schweiz er et bjergrigt land og mange af udflugtsmålene kræver en del gang. Rejsen anbefales derfor ikke til gangbesværede.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse: Kr. 1.500. 
  Afbestillingsforsikring: Kr. 425.
  Udflugt til St. Gotthard og Oberarlpass kr. 300 (bestilles med rejsen).

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugter

  Enkelte udflugter indebærer længere, men smukke køreruter.

 • Valuta i Schweiz

  Schweizer Franc. CHF 1 = kr. 6,89.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Behagelig temperatur, sommeren lidt varmere. Medbring en trøje/jakke, da aftenluften i Alperne kan være kølig.
  Læs mere på https://www.mitrejsevejr.dk/l/schweiz/vejrudsigt-st-moritz-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu