Skip to main content

Flyrejse til middelhavsøen Malta

-
Fascinerende historie, kulturskatte og sydlandsk stemning

Malta

Malta er ikke uden grund mange danskeres foretrukne ferie mål med et skønt middelhavsklima og mere end 3000 solskinstimer om året. Glæd dig til en spændende forårsrejse på ti dage med en god kombination af udflugter og tid til afslapning. Du skal bo alle nætter på det flot beliggende hotel db San Antonio i Saint Paul bugten. Hotellet er et godt udgangspunkt for vores spændende udflugtsprogram til blandt andet Mdina, der var hovedstad frem til 1500-tallet og fiskerbyen Mrasaxlokk med de farverige både. Der bliver også mulighed for at tage på en spændende udflugt til naboøen Gozo, der er mindre end Malta, men som også rummer spændende kulturarv.

Med lokale guider og vores vidende rejseleder kommer du rundt om hele Maltas spændende historie. Velkommen til en dejlig ferie på Malta.

Glæd dig til

 • Byrundture der indrammer Maltas vidunderlige historie
 • God tid til at opleve den gamle kulturarv som er særlig unik for Malta
 • Mrsaxlokk - populær havneby med flotte, farvede både
 • Populært rejsemål med mange solskinstimer
 • Spændende historie og sammensmeltning af forskellige kulturer
 • Dejligt hotel beliggende i Saint Paul bugten
 • Rejseleder med på hele turen – for din tryghed

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x middag
 • 1 x let måltid ved ankomst d. 25. oktober
 • 9 x morgenmad
 • Lokale vine, lokal øl samt sodavand og vand til middagen
 • Udflugt til Valletta
 • Lokalguide og entré til Saint John katedralen i Valetta.
 • Udflugt til Hagar Qim, Ghar Dalam og Tarxien
 • Entréer til Hagar Qim, Ghar Dalam og Tarxien
 • Sejltur Blue Grotto på afrejsedagen
 • Flybilletter, skatter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i anden rækkefølge.

 • Dag 1: Udrejse til Malta

  Vi mødes i Billund Lufthavn, hvorfra vi flyver med Lufthansa til Frankfurt, hvor der er et flyskifte. Vi ankommer til Malta sidst på eftermiddagen. Her venter vores lokale bus og chauffør og vi kører til vores hotel, som venter med middagen.

 • Dag 2: Halvdagsudflugt til Maltas gyldne hovedstad, Valletta

  Sir Walter Scott udtalte om Valletta ”Denne by er et helt drømmesyn”.
  Dette drømmesyn vil du opleve, når vi tager på byvandring med lokalguide rundt i Valletta. Det var de såkaldte malteserriddere, der stod for opførelsen af byen tilbage i 1500-tallet.

  Vi kommer forbi mange af byens vartegn, bl.a. ridderne af Malteserordenens hellige hospital og et af Vallettas vartegn. Vi kommer også gennem de flotte Barakka-haver, der siden 1661 har ligget malerisk ud til havnen med en skøn udsigt over havnefronten med Cottonera på den anden side af vandet. Her ser vi nationale helte og vigtige personer afbildet i buster og statuer, flotte springvand og masser af frodige blomster og buske.

  Vi fortsætter til den prangende Auberge de Castille, hvor Maltas premierminister har kontor, og ankommer efterfølgende til den flotte, lyse St. John’s-katedral, som i dag huser en stor samling af malerier og skulpturer af maltesiske kunstnere gennem tiden.

  Vi runder også Stormesterens Palads, der var en af de første bygninger, der blev opført i den maltesiske hovedstad. Her kigger vi indenfor i de flotte gemakker og sale, herunder gobelinsalen, der har fået sit navn fra de yderst velbevarede gobeliner fra 1600-tallet, der pryder væggene.

  Udflugt, lokalguide og entré til Saint John katedral er inkluderet.

 • Dag 3: Fiskerbyen Marsaxlokk og den Blå Lagune

  Denne dag får du en helt unik naturoplevelse, når vi besøger Zurrieq. Området er berømt for de såkaldte blå grotter, der er et hulekompleks bestående af ni grotter, som man kan besøge på en sejltur i små både. Når vi sejler ind i hulesystemerne, forstår du, hvorfra navnet stammer. Mineralerne i hulevæggene får vandet til lyse op i krystalklar, koboltblå farve, som vi nyder fra båden, mens vi glider gennem kanalerne.
  Bemærk sejlturen gennemføres kun, hvis vejret tillader.

  Herfra kører vi til besøg i den den charmerende fiskerby Marsaxlokk, hvis havn i mange år var afgørende for Maltas import og eksport. Marsaxlokk indtog en dramatisk rolle i Maltas historie, da konflikten mellem de kristne alliancer og tyrkiske muslimer kulminerede i 1565, hvor soldater fra Det Osmanniske Rige gik i land her med målet om at erobre Malta. I dag er her fredeligt, og vi får et skønt indblik i det lokale fiskerliv i byen, der er hjem for stemningsfulde markeder og især er berømt for de farverige luzzu-både, der findes overalt i havneområdet.

  Søndag er dagen for fiskernes marked, og du får lejlighed til at gå på opdagelse og spise frokost inden vi kører retur til vores hotel.

  Udflugt og sejltur er inkluderet i rejsens pris.

 • Dag 4: Heldagsudflugt til Maltas søster-ø Gozo

  I dag skal vi på en heldagsudflugt til søsterøen Gozo, der er en del af landet Malta og væsentligt mindre end hovedøen. Til gengæld er den hjem for gamle, mytiske fortællinger om græske helte, historiske tempelruiner og et natursceneri, der varierer fra hovedøen.

  I selskab med vores lokalguide kører vi til Cirkewwa på nordsiden af Maltas hovedø, hvorfra vi tager på en halv times sejltur med færge til havnen i Mgarr. Allerede fra båden fornemmer vi, at Gozo er en smuk ø med grønne, bølgende bakker, og her har vi hele dagen til at suge til os af den idylliske natur og øens kulturarv, der strækker sig helt tilbage til år 5.000 f.Kr., hvor de første tilflyttere ankom til øen.

  Vi besøger bl.a. de forhistoriske Ġgantija-templer fra omkring år 2800 f.Kr, som sammen med fem tilsvarende templer på Maltas hovedø er på UNESCOs Verdensarvsliste.

  På nordsiden af øen finder vi Kalypsos hule, hvor det siges, at Kalypso holdt den græske helt Odysseus fanget i syv år, efter hans skib forliste i en kraftig storm ud for øen. Vi ser den sagnomspundne hule og nyder den forrygende udsigt over havet.

  Vi runder også Gozos hovedstad Victoria med det enorme citadel, der har vogtet over byen siden 1500-tallet. Her i citadellet passerer vi katedralen, ligesom vi ser byens hovedtorv og de velbevarede byhuse, der stammer helt tilbage fra middelalderen.

  Derudover besøger vi de skønne kystbyer Xlendi og Marsalforn, der med deres klare badevand og stemningsfulde strandpromenade er som skræddersyet til badeferie. Hen ad eftermiddagen tager vi tilbage til vores hotel på hovedøen.

  Udflugtspris kr. 500. Bestilles med rejsen.

 • Dag 5: Afslapning eller egne udflugter

  Denne dag er sat af til at du kan slappe af og nyde hotellets faciliteter. Hvis du ønsker at tage på udflugt på egen hånd, hjælper rejselederen gerne med gode råd.

 • Dag 6: Halvdagsudflugt til Cottonera – kendt som De Tre Byer

  Side om side ligger tre byer Cospicua, Vittoriosa og Senglea, der har en samlet betegnelse, Cottonera. De tre byer formåede at holde stand, da Malta blev belejret af Det Osmanniske Rige i 1565, og i 1670 begyndte man at opføre fæstningslinjerne, som omkranser byerne i ét samlet område.

  De tre byer huser alle kirker med stor historisk betydning for Malta. I Vittoriosa ser vi den flotte barokkirke, der blev opført under ledelse af den maltesiske arkitekt Lorenzo Gafà, der også står bag Mdina-katedralen. Vi ser også de prangende kirker i Cospicua og Senglea, hvor sidstnævnte er opført som minde om sejren ved belejringen i 1565.

  I Vittoriosa ser vi derudover inkvisitorpaladset fra 1530, der nåede at fungere som alt fra hospital til retsbygning og i dag huser et museum, hvor man kan lære mere om bygningens forskellige funktioner gennem tiden.

  Udflugtspris kr. 150 eksklusive entréer.
  Bestilles med rejsen.

 • Dag 7: Halvdagsudflugt til Mdina og Rabat – Maltas prægtige kulturarv

  Vi starter med et besøg i den gamle by, Mdina, hvis historie kan dateres mere end 4.000 år tilbage. Frem til 1500-tallet var byen Maltas hovedstad, og den har en lang historie med forskellige bosættere, der hver især har sat deres præg på byens arkitekturstil. Med lokalguide tager vi på rundtur i den lille by, der forputter sig bag en gammel bymur. Vi slentrer gennem de smalle, labyrintiske gader, til vi kommer til Bastion Square i den nordlige ende af byen, hvor vi fra toppen af fæstningen får en fremragende udsigt over landskaberne, der omgiver byen.

  Vi fortsætter til katedralen, der oprindeligt blev bygget i 1200-tallet, men efter et stort jordskælv i 1693 stod den maltesiske arkitekt Lorenzo Gafà over for en større genopbygning. I dag fremstår katedralen som et stolt barokmonument og symbol på Mdina, og her har vi inkluderet entré i prisen, så vi kan tage et kig på kirkens overdådige interiør.

  Fra Mdina fortsætter vi til fods til den livlige by Rabat, da de to byer hænger sammen. I Rabat åbenbarer der sig et byliv med masser af butikker, caféer og restauranter. Vi skal se de berømte katakomber, der tilbage på romernes tid blev brugt som begravelsessted, mens de underjordiske gange og kamre senere fungerede som opholdssted for kristne menigheder.

  Til sidst tager vi en afstikker til Mosta omkring fem kilometer nordpå, hvor vi ser den berømte kuppelkirke. Kirken har en af verdens tre største ikke-understøttede kupler, og inde i kirken kan vi se en stor samling af malerier af maltesiske kunstnere.

  Udflugtspris kr. 250 inkl. entré til katedralen og katakomberne. Bestilles med rejsen.

 • Dag 8: Halvdagsudflugt til templer, der er ældre end Stonehenge

  På den sydlige del af Malta finder vi 3 interessante fortidsminder - Hagar Qim, Ghar Dalam og Tarxien. Man mener, de er opført mellem omkring år 3600 og 2500 f.Kr. – dvs. før Stonehenge i England.

  Hagar Quim-tepmplet og Tarxien er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste sammen med Ġgantija-templerne på Gozo. Hagar Quim er især kendt for frugtbarhedsstatuerne, som kan dateres tilbage til middelalderen. Templet er bygget med enorme sten og sat opret i en cirkel.

  Tarxien består af unikke ruiner af templer opført i det 4. og 3. årtusinde f.Kr. I disse storslåede helligdomme finder du statuer op til 2,5 meter høje samt relieffer af dyr. På Malta levede der for omkring 200.000 år siden babyelefanter og flodheste, som man mener kom fra det afrikanske kontinent dengang Malta var forbundet med både Europa og Afrika.

  I Ghar Dalam besøger vi et lille museum, hvor man bl.a. ser skeletter af en babyelefant og en kæmpe hasselmus.

  Udflugt og entréer inkluderet.

 • Dag 9: En dag til egne oplevelser

  Denne sidste dag på Malta har du på egen hånd til afslapning eller måske frister flere oplevelser. Rejselederen hjælper gerne med gode råd.

 • Dag 10: Sejltur i Vallettas 2 naturhavne og hjemrejse

  Hyggelig dag på havet ved Valletta, hvor vi tager på sejltur i de to naturhavne - Marsamxett og Grand Harbour - begge har spillet en vigtig rolle i Maltas historie. Valletta er en storslået by og fra havet kan du se dens storhed. Tilbage på land har du tid på egen hånd

  Sidst på formiddagen kører vi til lufthavnen og vores fly Frankfurt. Her skifter vi fly og flyver det sidste stykke hjem til Billund.

 • Dag 3

  Afrejse fra hotellet efter morgenmaden.
  Vi kører til Zurrieq, hvor der venter en unik naturoplevelse. Området er berømt for de såkaldte blå grotter, der er et hulekompleks bestående af ni grotter, som man kan besøge på en sejltur i små både. Når vi sejler ind i hulesystemerne, forstår du, hvorfra navnet stammer. Mineralerne i hulevæggene får vandet til lyse op i krystalklar, koboltblå farve, som vi nyder fra båden, mens vi glider gennem kanalerne.
  Bemærk sejlturen gennemføres kun, hvis vejret tillader.

  Herfra kører vi til besøg i den den charmerende fiskerby Marsaxlokk, hvis havn i mange år var afgørende for Maltas import og eksport. Marsaxlokk indtog en dramatisk rolle i Maltas historie, da konflikten mellem de kristne alliancer og tyrkiske muslimer kulminerede i 1565, hvor soldater fra Det Osmanniske Rige gik i land her med målet om at erobre Malta. I dag er her fredeligt, og vi får et skønt indblik i det lokale fiskerliv i byen, der er hjem for stemningsfulde markeder og især er berømt for de farverige luzzu-både, der findes overalt i havneområdet.

  Søndag er dagen for fiskernes marked, og du får lejlighed til at gå på opdagelse og spise frokost inden vi kører retur til vores hotel.

Hotel

 • Dag 1-10

  db San Antonio Hotel, Saint Paul's Bay Malta

  Flot beliggende hotel lige ud til bugten ca.1,5 km fra den lille by Bugibba. Hotellet er smukt indrettet og lægger op til afslapning og hygge.

  Afstand til centrumca 1,5 km
  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg samt en håndbagage på max 8 kg (Max 55 x 40 x 20 cm).

 • Bus

  Almindelig lokal standard.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Det er kutyme at give 10-15% i drikkepenge til servicepersonale på hoteller, restauranter og chauffører, hvis betjeningen har været tilfredsstillende.
  Drikkepenge er ikke inkluderet i rejsens pris.

 • Drikkevand

  På Malta kan man ikke drikke vandet direkte fra hanen, og vi anbefaler derfor at du køber dit drikkevand. Vandet i hanen kan sagtens bruges til tandbørstning og madlavning.

 • Elektricitet

  Stikkende i Malta har firkantede ben som man vil opleve at de har i England, derfor anbefaler vi at medbringe en adapter til dine enheder. 

 • Entréer

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.
  Beregn ca. € 5-10 pr. seværdighed.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Maltas vejr

  Vejret betragtes som et subtropisk klima med mildt vintervejr og varme på mellem 10-20 grader. Havvandstemperaturen er ca. 15 grader.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Program

  Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Rejseleder

  Du møder Gislevs danske rejseleder eller lufthavnsguide i lufthavnen. 

 • Specielle forhold

  Det kan mange steder være ilde set at kysse og nusse med din partner. Det er typisk i museer og kirker, hvor du kan risikere at få en reprimande af opsynsmanden, hvis det sker. 

  Desuden skal man holde øje med trafikken, da man på Malta kører i venstre side af vejen.

 • Takt og tone

  Badetøj er ikke godtaget andre steder end på stranden og ved poolen. Man skal derudover have tildækket arme og ben når man besøger kirker for at vise respekt. 

 • Tidsforskel

  Malta ligger i samme tidszone som Danmark.

 • Tillæg

  Enkeltværelse fra kr. 1.498.
  Værelse med havudsigt kr. 998 pr. person.

  Afbestillingsforsikring kr. 740.

  Udflugter:
  Udflugt til Mdina og Rabat kr. 250 inkl. entré til katedralen.
  Sejltur i Vallettas 2 naturhavne kr. 200 (begrænset antal pladser).
  Udflugt til Gozo kr. 500. 
  Udflugt til Cottonera kr. 250 inkl. entré til Grandmaster’s Palace.
  Bestilles med rejsen.

   

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Afrejse fra Billund Lufthavn

  Mødetid: Kl. 12:45
  Afrejse kl. 14:50 med Lufthansa til flyskifte i Frankfurt. Ankomst kl. 16:15
  Videre med Lufthansa kl. 20:20 med ankomst til Malta 22:55

  Hjemrejse fra Malta kl. 14:00 med Lufthansa til flyskifte i Frankfurt. Ankomst kl. 16:16
  Videre med Lufthansa kl. 22:10 med ankomst til Billund kl. 23:30.

   

 • Udflugter

  Udflugter gennemføres ved min. 20 deltagere.

 • Valuta

  Valutaen der bruges på Malta er Euro. 

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu