Luksusliv syd for Beringshavet 2022

Storslået krydstogt fra Tokyo til Rusland over Beringshavet til Vancouver i Canada. NYHED I 2021 kunne Gislev fejre 75 års jubilæum. Vi har i den anledning valgt at lave en helt særlig rejse, ja faktisk hele jorden rundt. Rejsen afgår i foråret 2022, hvor vi starter med at flyve til Tokyo. Her venter smukke templer og helligdomme. Vi har inkluderet en flot udflugt til Mt. Fuji, hvor der venter en flot sejltur, hvor vi fra skibet kan nyde udsigten til det berømte bjerg. Bemærk at vi kommer i april, hvor tusindvis af kirsebærtræer blomstrer. Fra Tokyo starter et 14 dages krydstogt om bord på det flotte krydstogt Celebrity Solstice.  Den storslåede skibsrejse bringer dig både til Hakudate i det nordlige Japan, Petropavlovsk i Sibirien og tværs over det nordligste Stillehav, der grænser op til Beringshavet, før skibet ankommer til Vancouver, der flere gange er kåret som verden smukkest beliggende by. Her venter en spændede byrundtur inklusiv totempæle i Stanley Park og tur med gondol til storslået udsigt fra Grouse Mountain. Overnatning på hotel før hjemrejse fra Vancouver. 

 • Tokyos historiske templer og helligdomme
 • Udflugt til Mt. Fuji inklusiv sejltur
 • 14 dages krydstogt med fuld forplejning
 • Drikkepakke om bord på skibet
 • Byrundtur i Vancouver
 • Dansk rejseleder med på hele rejsen
   

Med i prisen:

 • 2 x ophold i dobbeltværelse i Tokyo
 • 2 x morgenmad i Tokyo
 • Udflugt til Imperial Palace Plaza, Asakusa, Sensoji og Ginza District (ekskl. entréer)
 • Udflugt til Mt. Fuji inkl. entré til Shibazakura og sejltur på Lake Kawaguchi
 • Udflugt i Tokyo til Meiji Jingu Shrine og Tokyo Metropolitan Government Office Building
 • 14 dage/13 nætters krydstogt med fuld forplejning
 • Ophold i indvendig kahyt på krydstogtskibet
 • Drikkepakke om bord på skibet
 • 1 x ophold i dobbeltværelse i Vancouver
 • 1 x morgenmad i Vancouver
 • 1 x middag i Vancouver
 • Byrundtur i Vancouver
 • Totempæle i Stanley Park
 • Gondol til Grouse Mountain
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Rejseleder

Tillæg per person: Udvendig kahyt: kr. 3.000. Kahyt med balkon: kr. 6.000. 
Enkeltværelse/indvendig kahyt: kr. 8.000. Enkeltværelse/udvendig kahyt: kr. 10.000. Enkeltværelse/balkon kahyt: på forespørgsel, ring til os. Der er begrænset antal enkeltværelser/kahytter. Afbestillingsforsikring er 10% af rejsens pris.  

Bestil rejsen

Pris fra 29.998,-

18 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Byrundtur i Tokyo og udflugt til Mt. Fuji
 • Luksus krydstogt fra Tokyo til Vancouver
 • Krydstogt med helpension og drikkepakke
Bestil rejsen

Om rejsen

Luksusliv på det nordlige Stillehav

Krydstogt fra Japan til Rusland og til Vancouver i Canada

NYHED I 2021 kunne Gislev fejre 75 års jubilæum. Vi har i den anledning valg at lave en helt særlig rejse, ja faktisk hele jorden rundt. Rejsen afgår i foråret 2022, hvor vi starter med at flyve til Tokyo. Her venter smukke templer og helligdomme. Vi har inkluderet en flot udflugt til Mt. Fuji, hvor der venter en flot sejltur, hvor vi fra skibet kan nyde udsigten til det berømte bjerg. Bemærk at vi kommer i april, hvor tusindvis af kirsebærtræer blomstrer. Fra Tokyo starter et 14 dages krydstogt om bord på det flotte krydstogt Celebrity Solstice.  Den storslåede skibsrejse bringer dig både til Hakudate i det nordlige Japan, Petropavlovsk i Sibirien og tværs over det nordligste Stillehav, der grænser op til Beringshavet, før skibet ankommer til Vancouver, der flere gange er kåret som verden smukkest beliggende by. Her venter en spændede byrundtur inklusiv totempæle i Stanley Park og tur med gondol til storslået udsigt fra Grouse Mountain. Overnatning på hotel før hjemrejse fra Vancouver. 

Tokyo, Mount Fuji, Hakodate og russiske Petropavlovsk
Rejsen starter i Japans hovedstad Tokyo. Her har vi inkluderet en flot byrundtur, hvor du bl.a. oplever Asakusa og Sensoji templerne - de ældste templer i Tokyo, som stod færdig helt tilbage i år 645. Japan er dog meget mere end Tokyo. Vi har også inkluderet en udflugt ud på landet, hvor du bl.a. kan opleve den betagende udsigt til Mount Fuji fra Chureito Pagoden samt en sejltur på den smukke sø Lake Kawaguchi. Vi forlader Tokyo om bord på skibet Celebrity Solstice, men der venter flere spændende oplevelser i Japan når skibet ankommer til Japans 3. største by Hakodate. Byen er bl.a. kendt for lækker fisk og skaldyr samt det historiske Fort Goryokaku. På vores videre rejse kommer vi til den russiske Petropavlovsk, den størst by på Kamtjatka-halvøen. Byen, der er den østligste by på det eurasiske kontinent, ligger omgivet af smukke bjerge og vulkaner. Du kan her opleve storslået natur og interessant russisk kultur og historie.

Canada med smukt beliggende Vancouver og totempæle i Stanley Park
Oven på de spændende oplevelser venter der nu nogle skønne dage på vandet, mens vi krydser den nordlige Stillehav der grænser op til Beringshavet. Du vil få tid til at lære skibet at kende, slappe af på dækket med en god bog, spille kort med dine medrejsende, snuppe en svømmetur i poolen og nyde den gode mad og de flotte shows. Tit har man ønsket at kunne opleve en særlig skøn dag om igen, det får du mulighed for nu, idet skibet krydser den internationale datolinje og du vil derfor opleve den 30. april to dage i træk. Skibsrejsen ender i Canada, hvor vi ankommer friske og veludhvilede til Vancouver. Byen er flere gange er kåret til at være verdens smukkest beliggende by. Her har vi inkluderet en spændende byrundtur, hvor vi både besøger den historiske bydel Gastown, totempælene i Stanley samt nyder den flotte udsigt fra Grouse Mountan.

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Natflyvning mod Tokyo
Du møder din rejseleder i Københavns Lufthavn. Afrejse fra København. Flyskift før natflyvning mod Japans hovedstad Tokyo. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning på flyet på den lange strækning.

Dag 2: Ankomst til Tokyo. Halvdags byrundtur
Vi ankommer til Tokyo om morgenen. Tokyo, der ligger på øen Honshu og har næsten 14 millioner indbyggere, er enorm og hovedstaden rummer så mange oplevelser, indtryk og distrikter at det er umuligt at nå det hele. Vi har valgt det bedste, som byen har at vise frem. Du kan glæde dig til at opleve pladsen foran det gamle royale palads med den karakteristiske dobbeltbuede stenbro. Du oplever også Asakusa og Sensoji templerne - de ældste templer i Tokyo, som stod færdig helt tilbage i år 645. På vej til hotellet kører vi gennem Ginza-distriktet, Tokyos svar på Champs Elysées. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på flyet, frokost, middag.
 

Dag 3: Storslået udflugt til Mount Fiji inklusiv sejltur 
Flot udflugt, hvor du bl.a. vil opleve Chureito Pagoden, ved Arakura Sengen helligdommen. Her venter en betagende udsigt mod det hellige Fuji bjerg, som faktisk er en 3.776 meter høj, aktiv vulkan - den højeste i Japan. Vulkanen har en perfekt kegleform, og er så høj, at det har evig sne på toppen. Chureito er en 5-etagers pagode på en bjergside med udsigt over byen Fujiyoshida og Mt. Fuji i baggrunden. Pagoden er en del af Arakura Sengen helligdommen, der blev bygget som et fredsminde i 1963. De ca. 400 skridt op ad bjerget fra helligdommens hovedbygninger, belønnes med en fantastisk udsigt til Mt. Fuji og utallige kirsebærtræer. Vi besøger også Blomsterfestivallen Shibazakura, hvor et imponerende pink blomstertæppe danner en storslået forgrund til Mt. Fuji. En skøn sejltur på søen Lake Kawaguchi fuldender denne spændende udflugt, der er inkluderet i rejsens pris. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost, middag.
  

Dag 4: Oplevelser i Tokyo før vi går om bord på krydstogtskibet
Vi forlader hotellet og kører gennem Harajuku distriktet til Meiji Jingu Shinto Helligdommen, der er bygget til ære for en elsket kejser. På vej videre besøger vi regeringsbygningen Tokyo Metropolitan Government Office Building, hvor vi nyder udsigten ud over Tokyo. Midt på eftermiddagen ankommer vi til havnen, hvor vi går om bord på krydstogtskibet Celebrity Solstice. På skibet Celebrity Solstice kan der være cirka 2.850 passagerer, der betjenes af 1.500 besætningsmedlemmer. Skibet er 317 meter langt og består af 16 etager eller dæk. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Tokyo. Sen frokost samt middag om bord på skibet.
 

Dag 5: Lær det smukke skib at kende
Oven på de flotte oplevelser i Japan er det tid til en afslappende dag på havet. Der er masser af mulighed for at finde en dæksstol og slappe af med en god bog – eller gå på opdagelse på skibet der har 16 dæk. Skibet har et stort teater, hvor der hver aften er fremragende shows, der er inkluderet i rejsens pris. Derudover findes der mange forskellige restauranter, barer og lounge områder i de nedre dæk.  Hvis du ønsker at shoppe ombord, skal du gå til dæk 4, hvor der ligger mange forskellige butikker. Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter med spa område, samt swimmingpools på dæk 12.
Der er masser af kigge nærmere på. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 
 

Dag 6: Hakodate, Hokkaido, Japan
Vi ankommer til Hakodate, Japans 3. største by, kl. 7.00. Den charmerende by ligger på den sydlige del af den store ø Hokkaido. Skibet tilbyder mange interessante udflugter til f.eks. den stjerneformede fæstning Tsugaru Fort, der blev bygget i 1864. Fortet er det første i Japan, bygget efter europæiske principper. Hakodates beliggenhed ud til havet, har gjort byen berømt for deres frisk fisk og skaldyr. Især retter med blæksprutter er populære, prøv f.eks. Hakodate Shio. Besøg også Daimon Yokocho, hvor 25 boder leverer byens bedste seafood. Det er også værd at besøge Hakodates historiske kvarter Motomachi, hvor du vil opleve smuk arkitektur og hyggelige stræder. Der er altså masser af oplevelser i vente, før skibet sejler kl. 16.00. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 

Dag 7 + 8: Skønne dage på havet
Oven på et de mange spændende oplevelser i Japan, er der nu endelig tid til at nyde et par fridage om bord på det komfortable skib. Der er masser af aktiviteter om bord, så glæd dig til en svømmetur i poolen eller slap af i et boblende spa-bad. Du kan også shoppe i de indbydende butikker eller besøge skibets wellness afdeling. Husk også at der hver aften er gratis shows i skibets teater. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.
 

Dag 9: Petropavlovsk, Kamchatsky, Rusland
Vi ankommer til den russiske halvø Kamchatsky kl. 8.00. Hovedstadens navn, Petropavlovsk, klinger fremmed i ørerne, men sceneriet er så storslået at det nærmest er en forbrydelse, at det kun et fåtal forundt at opleve det. Byen, der ligger ud til bugten Avacha Bay, er nærmest omgivet af snedækkede bjerge og 2 kæmpe kegleformede vulkaner. Grundet lempelige visumregler, kun gældende for krydstogtgæster, er det muligt at gå fra borde og deltage på skibets spændende udflugter – uden at have visum til Rusland. Du har dermed en hel unik chance for at opleve den storslåede natur i denne afsides del af verden. Skibet sejler igen kl. 19.00. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.
 

Dag 10 + 11: Vi krydser den internationale datolinje
Hvem har ikke ønsket sig at kunne rejse i tiden? – Eller måske ønsket sig at kunne skrue tiden tilbage og opleve en særlig skøn dag igen? Alt dette bliver nu muligt i dag, hvor vi krydser den internationale datolinje og dermed oplever den 30. april to dage i træk. Den internationale datolinje går ned igennem Beringshavet og Stillehavet. Den imaginære linje, der markerer hvornår datoen skifter, er indført for at få jordens tidszoner til at passe sammen. Før datolinjen blev indført, skabte det stor forvirring blandt de store søfarere og opdagelsesrejsende, der ikke kunne få deres logbøger til at stemme med de reelle ugedage og datoer når de kom i land efter de lange sørejser. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

Dag 12 + 13: På havet
Der er god tid til at fordøje de flotte oplevelser rejsen har budt på indtil nu og nyde det dejlige skib. Hvis vejret er godt, så frister det måske at slappe af på soldækket eller med en svømmetur i skibets indbydende pool? Hele dagen er fri til afslapning og aktiviteter på skibet. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.
 

Dag 14 + 15: Nostalgiske dage på havet
Det er en oplevelse at have flere sejldage i træk på så stor en skibsrejse. Tankerne vil uvilkårligt blive ledt tilbage til dengang de store havgående dampskibe var måden, hvorpå man krydsede oceaner med stil. Der er tid til at socialisere med ens medrejsende og benytte nogle af skibets mange tilbud og forskellige former for underholdning. Du kan vælge at gå lange skønne ture på dækket og mærke vinden i håret og den salte smag af hav. Der er noget skønt og beroligende ved at betragte horisonten, mens skibets roligt nærmer sig Nordamerikas kyst. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 
  

Dag 16: Sidste dag på havet
Sidste chance for bare at slappe af med et lækkert magasin eller ugeblad i en af skibets hyggelige saloner, nyde den friske vind i håret i en dæksstol eller spille lidt i skibets kasino. Måske frister det også med et slag kort med dine rejsefæller? Gå også en tur i skibets butikker, der er tradition for udsalg den sidste dag om bord. Måltider inkluderet disse dage: Fuld forplejning på skibet.
  

Dag 17: Ankomst til Vancouver
Efter en god nats søvn ankommer vi til Vancouver kl. 7.00. En storslået skibsrejse er slut. Vi tager os god tid til at nyde morgenmaden om bord, før vi forlader skibet. Der venter nu en inkluderet byrundtur i Vancouver og omegn. De høje bjerge mod øst og havet mod vest har gjort, at Vancouver flere gange er kåret som én af verdens smukkest beliggende storbyer. Oplev bl.a. flotte totempæle i Stanley Park og den gamle bydel Gastown, hvor vi stemningen fra en svunden tid blandt de gamle huse. Vi har også inkluderet en tur med svævebanen op til Grouse Mountain, hvorfra der er en imponerende udsigt. Overnatning på centralt beliggende hotel. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet. Middag på lokal restaurant i Vancouver.

 

Dag 18: Hjemrejse fra Vancouver
Hjemrejse fra Vancouver. Natflyvning mod Europa. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Vancouver.  
 
 Dag 19: Hjemkomst til København
Fly skift før ankomst til Københavns lufthavn efter en storslået rejse, hvor du rent faktisk har rejst hele jorden rundt.

 

 

 

 

Skibet

Celebrity Solstice

Krydstogt – livet ombord på Celebrity Solstice
I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget. Og med god grund. Man befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens man sover. Celebrity Solstice er et skib i Solstice-klassen. Skibet er udstyret med store glaspartier, som giver en fantastisk udsigt og meget lys, perfekt suppleret af elegant interiør og lækre møbler. På skibet Celebrity Solstice kan der være cirka 2.850 passagerer, der betjenes af 1.500 besætningsmedlemmer. Skibet er 317 meter langt og består af 16 etager eller dæk.
Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter. På skibet er der et stort teater, der optager forenden på dækkene 3, 4 og 5. En anden stor ting er hovedrestauranten, Main Restaurant. Den ligger bagerst i skibet på dækkene 3 og 4. På dæk 4 ligger en forretningsarkade. På dæk 4 er der en række mindre restauranter og barer og kasino. Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter med spa område, samt swimmingpools på dæk 12.
På skibet foregår der hele tiden noget. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i teatret. Der er forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet. Alle kahytter ombord på Celebrity Eclipse er pæne og rummelige og har eget bad, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt 2 senge eller en dobbeltseng. Der er inkluderet en indvendig kahyt kategori 11 i rejsens pris. Mod tillæg er det muligt at bo i en udvendig kahyt med vindue kategori 08 eller en balkonkahyt kategori 2B.

Krydstogt – forplejning
I den store hovedrestaurant har du et fast bord på et bestemt tidspunkt hver dag. Her kan du vælge at spise både morgenmad, frokost og middag. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i buffetrestauranten, der er åben for både morgenmad, frokost og middag. Endvidere er der en række mindre cafeer, hvor du også kan spise i løbet af dagen. Det er muligt at bestille roomservice. Der forefindes også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil du spise på en af dem, skal der på nogen af dem betales lidt ekstra.

Krydstogt – påklædning
Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor det foreslås, at du har pænt tøj på. Nogle få damer har selskabstøj på og nogle få mænd kommer i smoking, men helt almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med. På dette krydstogt må der påregnes ustadigt vejr. Medbring også praktisk og varmt tøj.

Krydstogt – vaskeriservice
Der er et vaskeri ombord på skibet. De ordner vasken fra dag til dag, mod betaling.

Krydstogt – udflugter
Hver aften udleveres et program med informationer om, hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program kan fås på hovedsprogene, og rejselederen laver hver dag et kort resume på dansk.

Herunder er der nævnt 3 forskellige, vejledende, udflugter ved hver destination, men hele programmet kan ses på https://www.celebritycruises.com/shore-excursions Alle udflugter er med engelsktalende rejseleder og bestilles på nettet/ombord og betales ved bestilling. Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer samt udsolgte udflugter).

 

Krydstogt – udflugter – Hakodate, Japan:

Onuma National Park
Flot panoramatur til den sovende vulkan Mt. Komaga.take, der er 3.937 m høj. Landskabet er billedskønt med kønne søer, den majestætiske vulkan og frodig vegetation.  Turen koster ca. $126 og varer 4 timer.

Oplev det bedste af Hakodate – Hakodate Highlights
Start dagen ud med et besøg på det lokale marked, hvor der er mere end 400 boder med bl.a. friske fisk. Efterfølgende venter en flot tur med svævebanen til Mount Hakodate, hvor der er et flot panorama ud over byen. Vel nede i byen bliver der tid til at besøge oplever det stjerneformede det stjerneformede Fort Goryokaku. Nyd også udsigten fra det 107 meter høje Goryokaku tårn, før vi returnerer til skibet. Turen koster ca. $110 og varer 4 timer.

Historiske Hakodate & Fort Goryokaku – Historical Hakodate
Tre timers udflugt i bus, hvor du bl.a. oplever det stjerneformede Fort Goryokaku. Lokalguiden fortæller om den spændende historie. Der er også mulighed for at komme op i Goryokaku tårnet, hvorfra der er en 360 grader panoramaudsigt ud over byen. Turen koster ca. $80 og varer 3 timer.


Krydstogt – udflugter – Petropavlovsk, Rusland

En dag med russisk historie – Kamchatka Highlights & Military Glory Museum
Tag på byrundtur i havnebyerne Petropavlovsk-Kamchatsky. Disse havne har i århundrede været et naturligt valg for søfarende, opdagelsesrejsende og handelsskibe. Efter en kort byrundtur venter der et spændende besøg i et militær-museum, der er det største i det nordøstlige Rusland. Her får man et godt indblik i Ruslands væbnede styrkers historie og de roller de har spillet gennem tiderne. Turen koster ca. $99 og varer 3,5 time.

Oplev det ægte Rusland – Visit to Dacha
Spændende køretur gennem det russiske landskab til en afsidesliggende dacha, som er et område med væksthuse til grøntsager. På turen lærer man om dyrkningen af grøntsager i de øde områder og om udviklingen i elektricitet, telefoner, varme og rindende vand, så langt ude i ødemarken. Efter et spændende indblik i den russiske verden kan man nyde en traditionel russisk frokost, som er lavet med de frisk dyrkede grøntsager fra området. Traditionel folklore dans før turen går tilbage til skibet. Turen koster ca. $166 og varer 3 timer.

Besøg i russisk landsby – Koryak Vallage Costoms and Tradition
På denne udflugt køres 40 kilometer ind i Ruslands ødemark til landsbyen Koryak. Den lille landsby er blevet restaureret og ført tilbage til den traditionelle byggestil. Der vil være folkloredans og traditionel kage samt et godt indblik i dagligdagen i denne afsidesliggende del af Rusland, hvor ikke mange turister kommer. Turen koster ca. $249 og varer 4 timer.

Bemærk at det kun er tiladt at gå i land i Petropavlovsk, hvis du deltager i en af skibets udflugter.


 

 

 

 

Værd at vide

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen)samt en håndbagage på max 12 kg (Max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

Bus

Almindelig lokal standard. Der kan ikke købes fast plads på denne rejse.  

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre. Der kan være særlige regler. Kontakt de pågældende landes ambassader.

Drikkepenge

I Japan giver man IKKE drikkepenge. Det kan være en fornærmelse at lade nogle penge ligge på bordet når man evt. forlader restauranten. I Rusland giver man 10%. Det er kutyme at give drikkepenge i Canada. På restauranter gives ca. 15 %. På krydstogtet er drikkepengene inkluderet i rejsens pris, dog ikke for drikkevarer mm. købt om bord.  

Drikkevand

Vi anbefaler vand på flaske. På skibet kan vandet fra vandhanen ikke drikkes, men der er opsat automater med (gratis) drikkevand flere steder.

Drikkepakke om bord på skibet

På denne rejse er drikkepakke om bord på skibet inkludret i rejsens pris.

Elektricitet

Japan: Der er 100 volt, medbring rejsestik/adapter.
Skibet: har både amerikanske og danske stik, men der er ikke mange kontakter, medbring evt. en stikdåse med plads til flere stik. 
Canada: Der er 110 volt i USA. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

Entréer

Alle entréer i flg. program er inkluderet i rejsens pris f.eks. entréer på byrundturene i Tokyo, Vancouver og på udflugten til Mt. Fuji. 

eTA

Ved bestilling, af en rejse til Canada, vil du normalt skulle have en eTA. Der kræves dog ikke eTA når man ankommer til Canada med skib.

Fly

Der flyves med British Airways (vejledende - kan ændres). Der er et flyskift i London på udrejsen og på hjemrejsen. Der er kun forplejning inkluderet på den oversøiske flyvning. Flyvetiden på den oversøiske strækning er ca. 12 timer på udturen og 10 timer på hjemturen.

Internet

Skibet har investeret i egne satellitter. Det er tilgængeligt på alle deres skibe, men mod et højt gebyr. Få mere information om bord. På hotellerne er der wifi, enten gratis eller mod et gebyr.

Klima

Temperaturen svinger meget al efter hvilket land man er i:
Japan, Tokyo har temperaturer mellem 12 og 20 grader i april måned. 
Japan, Hakudate ligger mere nordligt. Her er temperaturen mellem 5 og 15 grader i april måned.
Rusland, Petropavlovsk her vil temperaturen ligge på omkring 3-5 grader i april.
Vancouver, Canada er der omkring 15 grader i april måned.
Generelt mildt vejr, med dagstemperaturer på 15-20°C. Læs mere om vejret i f.eks. i Tokyo på: https://www.mitrejsevejr.dk/l/usa/new-york/vejrudsigt-new-york-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt, dog kan der være begrænsninger i Japan. Ved brug af kreditkort kan der kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater. Ombord på skibet oplyses kreditkort oplysninger ved indtjekning. Herefter bliver alle tillægskøb automatisk lagt på ens personlige seapass/nøglekort, hvorefter de automatisk trækker det fra ens kreditkort. Forbrug kan hele tiden følges på tv i kahytten.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mad og drikke

Der er fuld forplejning inkluderet om bord på skibet. Der er flere forskellige restauranter at vælge imellem. De fleste er inkluderet i prisen – men der findes også nogle specialrestauranter, hvor der betales et symbolsk beløb. Generelt er maden rigtig god. Bemærk at på denne rejse er drikkepakke om bord på skibet inkludret i rejsens pris.

Mobiltelefon

Det er muligt at benytte sin telefon i alle landene, samt på krydstogtskibet, men det er meget dyrt at bruge data og ringe hjem. Benyt i stedet wifi, som man finder mange forskellige steder. Wifi på skibet er dog meget dyrt. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Moms

Japan: 8% moms. Det er meget forskelligt om det er inkluderet i prisen eller ikke, så vær opmærksom.
Rusland: 20% moms.
Canada: Alle priser er uden moms (tax) og den lægges først til ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat, men ligger på ca. 12 %.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Turen foregår i april måned hvor temperaturen ligger mellem 5 og 20 grader. Medbring derfor praktisk tøj med, gerne lag på lag egnet til både kølige og lune dage. På skibet er det helt ok med afslappet tøj på og badetøj i badeområderne. Dog pænere tøj til aftenbrug i skibets restauranter. Der er ikke særlige krav om special påklædning ved helligdomme, templer og lign., hverken for mænd eller kvinder. 

Rejseleder

Rejselederen er med på hele rejsen fra København.

Rygning

Japan: Cirka som i Danmark. Hvis det er forbudt at ryge på gaden er det markeret med skilte og markering på fliserne.
Skibet: Generelt er skibet er røgfrit, men der er enkelte steder om bord, hvor der må ryges. Der må ikke ryges i teatret, restauranter eller i kahytterne - heller ikke på balkonen i en balkonkahyt.
Rusland: Der er rygeforbud på cafeer, restauranter, barer og hoteller.
Canada: Det er ikke tilladt at ryge indendørs eller barer, klubber, restauranter, indendørsområder eller i offentligt rum.
Det er ikke velset at smide skod på gaden eller i naturen nogen steder.

Shopping

Japan: Mærketøj, skønhedsprodukter og elektronik.
Rusland: Babushka dukker og pels tøj.
Vancouver: Indiansk kunsthåndværk.

Tidsforskel

Der er forskellige tidszoner på turen:
Japan: 7 timer foran. Klokken 12 middag i Danmark, er den 19 i Japan.
Rusland: 10 timer foran. Klokken 12 middag i Danmark, er den 22 i Rusland.
Vancouver: 9 timer bagud. Klokken 12 middag i Danmark, er den 1 om natten i Vancouver.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Nat med Rabat
Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

Toldregler

Fra Danmark må der indføres 200 cigaretter og 1 liter spiritus eller 1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

Valuta

Japan: Valutaen hedder YEN (koden er JPY). Der kan ikke benyttes andre valutaer. Der kan veksles til YEN i danske banker - 100 JPY = ca. 6 DKK. (Opdateret 20/01 2021) og vi anbefaler at gøre dette hjemmefra for at sikre den bedste mulige kurs. Se også under kreditkort.
Rusland: Her benyttes russiske rubler. 100 rubler svarer til 8,5 DKK. (Opdateret 20/01 2021) (13/6-2019). Det er muligt benytte kreditkort mange steder. Det er muligt at veksle penge hjemmefra.
Canada: Dollars. En dollar er ca. 5,00 DKK (Opdateret 8/3 2021). Kreditkort er meget udbredt.

Visum

Der er forskellige visumregler til de forskellige lande i besøger på rejsen.
Japan: Visum er ikke påkrævet til Japan, på rejser under 90 dage, dog skal passet været gyldigt i 6 måneder.
Rusland: Når man kommer med krydstogt, er der ikke visum krav. Dog er det kun muligt at komme i land, hvis man køber en af skibets udflugter, hvor der er russisk ledsager med – man skal blive hos gruppen hele tiden – det er ikke tilladt at gå rundt på egen hånd.
Canada: Der kræves ikke visum for danske statsborgere, med eTA er påkrævet. Se under eTA. 

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

 

 

Flyv fra

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale. Vi sætter som udgangspunkt mødetiden til senest 2 timer før fly-afgang.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her venter rejselederen, der er med på hele rejsen.
 

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
21-04-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 829.998,-Bestil rejsenMere information