Luksusliv syd for Beringshavet

Storslået krydstogt fra Tokyo til Rusland over Beringshavet til Vancouver i Canada. 


NYHED
I 2021 har Gislev 75 års jubilæum. Vi har i den anledning valg at lave en helt særlig rejse, ja faktisk hele jorden rundt. Vi flyver til Tokyo, hvor der venter smukke templer og helligdomme. Vi har inkluderet en flot udflugt til Mt. Fuji, hvor der venter en flot sejltur, hvor vi fra skibet kan nyde udsigten til det berømte bjerg. Fra Tokyo starter et 16 dages krydstogt om bord på det flotte krydstogt Celebrity Eclipse.  Den storslåede skibsrejse bringer dig både til Hakudate og Sapporo i det nordlige Japan, Petropavlovsk i Sibirien og tværs over det nordligste Stillehav, der grænser op til Beringshavet, samt til den charmerende by Victoria på Vancouver Island før skibet ankommer til Vancouver, der flere gange er kåret som verden smukkest beliggende by. Her venter en spændede byrundtur inklusiv totempæle i Stanley Park og tur med gondol til storslået udsigt fra Grouse Mountain. Overnatning på hotel før hjemrejse fra Vancouver. 

 • Tokyos historiske templer og helligdomme
 • Udflugt til Mt. Fuji inklusiv sejltur
 • 16 dages krydstogt med fuld forplejning
 • Drikkepakke om bord på skibet
 • Byrundtur i Vancouver
 • Dansk rejseleder med på hele rejsen

   

Med i prisen:

 • 2 x ophold i dobbeltværelse i Tokyo
 • 2 x morgenmad i Tokyo
 • Udflugt til Imperial Palace Plaza, Asakusa, Sensoji og Ginza District (ekskl. entréer)
 • Udflugt til Mt. Fuji inkl. entré til Shibazakura og sejltur på Lake Kawaguchi
 • Udflugt i Tokyo til Meiji Jingu Shrine og Tokyo Metropolitan Government Office Building
 • 16 dage/15 nætters krydstogt med fuld forplejning
 • Ophold i indvendig kahyt på krydstogtskibet
 • Drikkepakke om bord på skibet
 • 1 x ophold i dobbeltværelse i Vancouver
 • 1 x morgenmad i Vancouver
 • Byrundtur i Vancouver
 • Totempæle i Stanley Park
 • Gondol til Grouse Mountain
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Rejseleder

Tillæg per person: Udvendig kahyt: kr. 3.000. Kahyt med balkon: kr. 6.000. 
Enkeltværelse/indvendig kahyt: kr. 8.000. Enkeltværelse/udvendig kahyt: kr. 10.000. Enkeltværelse/balkon kahyt: på forespørgsel, ring til os. Der er begrænset antal enkeltværelser/kahytter. Afbestillingsforsikring er 10% af rejsens pris.  

Bestil rejsen

Pris fra 31.998,-

20 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Byrundtur i Tokyo og udflugt til Mt. Fuji
 • Luksus krydstogt fra Tokyo til Vancouver
 • Inklusiv helpension og drikkepakke
Bestil rejsen

Om rejsen

Luksusliv på det nordlige Stillehav

Krydstogt fra Japan til Rusland, Vancouver Island og Seattle

Alsidig jubilæumsrejse om bord på Celebrity Eclipse
I 2021 kan Gislev fejre 75 års jubilæum. For at markere dette har vi sammensat en helt særlig jubilæumsrejse, der kun kommer denne ene gang. En rejse der taler til den indre eventyrer – men også levner masser af tid til at nyde den luksus og forkælelse du vil opleve om bord på det flotte krydstogtskib Celebrity Eclipse. Du vil nyde dit ophold om bord på dette skønne skib, der tilhører Solstice-klassen. Skibet er udstyret med store glaspartier, som giver en fantastisk udsigt og meget lys, perfekt suppleret af elegant interiør. Heldigvis er der fridage på rejsen til at nyde det skønne skib. Om bord vil du bl.a. kunne opleve imponerende shows i det store teater, svømme i den indbydende pool, slappe af i et spa-bad og ikke mindst bare nyde den rigtig gode forplejning ombord. Bemærk at der på denne rejse er inkluderet drikkepakke.

Tokyo, Mount Fuji, Hakodate og russiske Petropavlovsk
Rejsen starter i Japans hovedstad Tokyo. Her har vi inkluderet en flot byrundtur, hvor du bl.a. oplever Asakusa og Sensoji templerne - de ældste templer i Tokyo, som stod færdig helt tilbage i år 645. Japan er dog meget mere end Tokyo. Vi har også inkluderet en udflugt ud på landet, hvor du bl.a. kan opleve den betagende udsigt til Mount Fuji fra Chureito Pagoden samt en sejltur på den smukke sø Lake Kawaguchi. Vi forlader Tokyo om bord på skibet Celebrity Eclipse, men der venter flere spændende oplevelser i Japan når skibet ankommer til Japans 3. største by Hakodate. Byen er bl.a. kendt for lækker fisk og skaldyr samt det historiske Fort Goryokaku. Der venter endnu et stop i Japan i det  bjergrige Sapporo, hvor der har været afholdt vinter OL. På vores videre rejse kommer vi til den russiske Petropavlovsk, den størst by på Kamtjatka-halvøen. Byen, der er den østligste by på det eurasiske kontinent, ligger omgivet af smukke bjerge og vulkaner. Du kan her opleve storslået natur og interessant russisk kultur og historie.

Canada med blomsterpragt i Victoria og totempæle i Stanley Park
Oven på de spændende oplevelser venter der nu nogle skønne dage på vandet, mens vi krydser den nordlige Stillehav der grænser op til Beringshavet. Du vil få tid til at lære skibet at kende, slappe af på dækket med en god bog, spille kort med dine medrejsende, snuppe en svømmetur i poolen og nyde den gode mad og de flotte shows. Tit har man ønsket at kunne opleve en særlig skøn dag om igen, det får du mulighed for nu, idet skibet krydser den internationale datolinje og du vil derfor opleve den 25. april to dage i træk. Vi ankommer friske og veludhvilede til Victoria, der er hovedstaden i den canadiske delstatsprovins British Columbia. Victoria, der ligger på øen Vancouver Island, må absolut være den hyggeligste hovedstad i Nordamerika. Den storslåede parlamentsbygning ligger ned til den charmerende lystbådehavn og hvor man end vender sig hen er der skønne blomster i alle regnbuens farver. Skibsrejsen ender i Vancouver, der flere gange er kåret til at være verdens smukkest beliggende by. Her har vi inkluderet en spændende byrundtur, hvor vi både besøger den historiske bydel Gastown, totempælene i Stanley samt nyder den flotte udsigt fra Grouse Mountan.

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Natflyvning mod Tokyo
Du møder din rejseleder i Københavns Lufthavn. Afrejse fra København. Flyskift før natflyvning mod Japans hovedstad Tokyo. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning på flyet på den lange strækning.

Dag 2: Ankomst til Tokyo. Halvdags byrundtur
Vi ankommer til Tokyo om morgenen. Tokyo, der ligger på øen Honshu og har næsten 14 mio. indbyggere, er enorm og hovedstaden rummer så mange oplevelser, indtryk og distrikter at det er umuligt at nå det hele. Vi har valgt det bedste som byen har at vise frem, så du kan glæde dig til at opleve pladsen foran det gamle royale palads med den karakteristiske dobbeltbuede stenbro. Du oplever også Asakusa og Sensoji templerne - de ældste templer i Tokyo, som stod færdig helt tilbage i år 645. På vej til hotellet kører vi gennem Ginza-distriktet, Tokyos svar på Champs Elysées. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost, middag.
 

Dag 3: Storslået udflugt til Mount Fiji inklusiv sejltur 
Flot udflugt, hvor du bl.a. vil opleve Chureito Pagoden, ved Arakura Sengen helligdommen. Her venter en betagende udsigt mod det hellige Fuji bjerg, som faktisk er en 3.776 meter høj, aktiv vulkan - den højeste i Japan. Vulkanen har en perfekt kegleform, og er så høj, at det har evig sne på toppen. Chureito er en 5-etagers pagode på en bjergside med udsigt over byen Fujiyoshida og Mt. Fuji i baggrunden. Pagoden er en del af Arakura Sengen helligdommen, der blev bygget som et fredsminde i 1963. De ca. 400 skridt op ad bjerget fra helligdommens hovedbygninger, belønnes med en fantastisk udsigt og et minde for livet. En skøn sejltur på søen Lake Kawaguchi fuldender denne spændende udflugt, der er inkluderet i rejsens pris. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost, middag.
  

Dag 4: Oplevelser i Tokyo før vi går om bord på krydstogtskibet
Vi forlader hotellet og kører gennem Harajuku distriktet til Meiji Jingu Shinto Helligdommen, der er bygget til ære for en elsket kejser. På vej videre besøger vi regeringsbygningen Tokyo Metropolitan Government Office Building, hvor vi nyder udsigten ud over Tokyo. Ved middagstid ankommer vi til havnen, hvor vi går om bord på krydstogtskibet Celebrity Eclipse. På skibet Celebrity Eclipse kan der være cirka 2.800 passagerer, der betjenes af 1.271 besætningsmedlemmer. Skibet er 317 meter langt og består af 16 etager eller dæk. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Tokyo. Frokost og middag om bord på skibet.
 

Dag 5: Lær det smukke skib at kende
Oven på de flotte oplevelser i Japan er det tid til en afslappende dag på havet. Der er masser af mulighed for at finde en dæksstol og slappe af med en god bog – eller gå på opdagelse på skibet der har 16 dæk. Skibet har et stort teater, hvor der hver aften er fremragende shows, der er inkluderet i rejsens pris. Derudover findes der mange forskellige restauranter, barer og lounge områder i de nedre dæk.  Hvis du ønsker at shoppe ombord, skal du gå til dæk 5, hvor der ligger mange forskellige butikker. Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter med spa område, samt swimmingpools på dæk 12.
Der er masser af kigge nærmere på. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 
 

Dag 6: Hakodate, Hokkaido, Japan
Vi ankommer til Hakodate, Japans 3. største by, kl. 8.00. Den charmerende by ligger på den sydlige del af den store ø Hokkaido. Skibet tilbyder mange interessante udflugter til f.eks. den stjerneformede fæstning Tsugaru Fort, der blev bygget i 1864. Fortet er det første i Japan, bygget efter europæiske principper. Hakodates beliggenhed ud til havet, har gjort byen berømt for deres frisk fisk og skaldyr. Især retter med blæksprutter er populære, prøv f.eks. Hakodate Shio. Besøg også Daimon Yokocho, hvor 25 boder leverer byens bedste seafood. Det er også værd at besøge Hakodates historiske kvarter Motomachi, hvor du vil opleve smuk arkitektur og hyggelige stræder. Der er altså masser af oplevelser i vente, før skibet sejler kl. 17.00. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 

Dag 7: Sapporo, Hokkaido, Japan
Sapporo, der er hovedstaden på Japans nordligste ø Hokkaido, er smukt beliggende med havet til den ene side og de majestætiske bjerge Mashike Mountains til den anden. Hvert år danner byen ramme om Japans største vinter-festival og i 1972 var byen vært for de olympiske vinterlege. Byen er også kendt for at brygge noget af Japans bedst solgte øl: Sapporo. Besøg evt. det interessante øl-museum Sapporo Beer Museum. Sapporo byder på masser af interessante oplevelser lige fra Sapporo Art Park med den imponerende skulpturpark, friskfanget fisk på Curb Market, den botaniske have eller den langstrakte park Odori Park. Du kan også vælge at tage på udflugt til en af de smukke vulkansøer Lake Toya eller Lake Shikotsu eller måske besøge en af de nærliggende varme kilder, hvor det er muligt at opleve et traditionelt Onsen bad. Skibet sejler fra Sapporo kl. 17.00. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 

Dag 8 + 9: Skønne dage på havet
Oven på et de mange spændende oplevelser i Japan, er der nu endelig tid til at nyde et par fridage om bord på det komfortable skib. Der er masser af aktiviteter om bord, så glæd dig til en svømmetur i poolen eller slap af i et boblende spa-bad. Du kan også shoppe i de indbydende butikker eller besøge skibets wellness afdeling. Husk også at der hver aften er gratis shows i skibets teater. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.
 

Dag 10: Petropavlovsk, Kamchatsky, Rusland
Vi ankommer til den russiske halvø Kamchatsky kl. 7.00. Hovedstadens navn, Petropavlovsk, klinger fremmed i ørerne, men sceneriet er så storslået at det nærmest er en forbrydelse, at det kun et fåtal forundt at opleve det. Byen, der ligger ud til bugten Avacha Bay, er nærmest omgivet af snedækkede bjerge og 2 kæmpe kegleformede vulkaner. Grundet lempelige visumregler, kun gældende for krydstogtgæster, er det muligt at gå fra borde og deltage på skibets spændende udflugter – uden at have visum til Rusland. Du har dermed en hel unik chance for at opleve den storslåede natur i denne afsides del af verden. Skibet sejler igen kl. 18.00. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.
 

Dag 11 + 12: Vi krydser den internationale datolinje
Hvem har ikke ønsket sig at kunne rejse i tiden? – Eller måske ønsket sig at kunne skrue tiden tilbage og opleve en særlig skøn dag igen? Alt dette bliver muligt i dag, hvor vi krydser den internationale datolinje og dermed er det den 25. april igen i dag – lige som det var i går. Den internationale datolinje går ned igennem Beringshavet og Stillehavet. Den imaginære linje, der markerer hvornår datoen skifter, er indført for at få jordens tidszoner til at passe sammen. Før datolinjen blev indført, skabte det stor forvirring blandt de store søfarere og opdagelsesrejsende, der ikke kunne få deres logbøger til at stemme med de reelle ugedage og datoer når de kom i land efter de lange sørejser. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

Dag 13: På havet
Der er god tid til at fordøje de flotte oplevelser rejsen har budt på indtil nu og nyde det dejlige skib. Hvis vejret er godt, så frister det måske at slappe af på soldækket eller med en svømmetur i skibets indbydende pool? Hele dagen er fri til afslapning og aktiviteter på skibet. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.
 
 

Dag 14 + 16: Nostalgiske dage på havet
Det er en oplevelse at have flere sejldage i træk på så stor en skibsrejse. Tankerne vil uvilkårligt blive ledt tilbage til dengang de store havgående dampskibe var måden, hvorpå man krydsede oceaner med stil. Der er tid til at socialisere med ens medrejsende og benytte nogle af skibets mange tilbud og forskellige former for underholdning. Du kan vælge at gå lange skønne ture på dækket og mærke vinden i håret og den salte smag af hav. Der er noget skønt og beroligende ved at betragte horisonten, mens skibets roligt nærmer sig Alaskas kyst. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 
  
Dag 17: Sidste dag på havet
Sidste chance for bare at slappe af med et lækkert magasin eller ugeblad i en af skibets hyggelige saloner, nyde den friske vind i håret i en dæksstol eller spille lidt i skibets kasino. Måske frister det også med et slag kort med dine rejsefæller? Gå også en tur i skibets butikker, der er tradition for udsalg den sidste dag om bord. Måltider inkluderet disse dage: Fuld forplejning på skibet.
 

Dag 18: Victoria, British Columbia, Canada 
Vi ankommer til hovedstaden, i den canadiske provins British Columbia, Victoria kl. 08.00.  Det er næsten umuligt at forestille sig en mere charmerende hovedstad end Victoria. Den imponerende parlamentsbygning ligger lige ned til den skønneste havn, hvor lystbåde og gule vandtaxaer sejler rundt mens de kulørte husbåde danner en smuk baggrund. Det overskuelige centrum kan evt. opleves fra en af de mange fine hestekareter der findes i gadebilledet. Du kan også opleve Thunderbird Park - en hel skov af totempæle samt Mile 0, der markerer starten på den 7.821 km lange vej tværs over Canada. Du har også mulighed for at tage på hvaltur. Det er i disse farvande at Befri Willy filmene blev optaget – og her findes en af verdens største populationer af spækhuggere. Du har god tid til at opleve det hele, for skibet sejler først fra Victoria kl. 19.00. Forplejning inklusiv denne dag: Helpension på skibet.
 

Dag 19: Ankomst til Vancouver
Efter en god nats søvn ankommer vi til Vancouver kl. 7.00. En storslået skibsrejse er slut. Vi tager os god tid til at nyde morgenmaden om bord, før vi forlader skibet. Der venter nu en inkluderet byrundtur i Vancouver og omegn. De høje bjerge mod øst og havet mod vest har gjort, at Vancouver flere gange er kåret som én af verdens smukkest beliggende storbyer. Oplev bl.a. flotte totempæle i Stanley Park og den gamle bydel Gastown, hvor vi stemningen fra en svunden tid blandt de gamle huse. Vi har også inkluderet en tur med svævebanen op til Grouse Mountain, hvorfra der er en imponerende udsigt. Vel tilbage i Vancouver kører vi en orienterende byrundtur, hvorefter der er check-in på centralt beliggende hotel. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet.

 

Dag 20: Hjemrejse fra Vancouver
Hjemrejse fra Vancouver. Natflyvning mod Europa. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Vancouver.  
 
 Dag 21: Hjemkomst til København
Fly skift før ankomst til Københavns lufthavn efter en storslået rejse jorden rundt.

 

 

 

 

Skibet

Celebrity Eclipse

Krydstogt – livet ombord på Celebrity Eclipse
I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget. Og med god grund. Man befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens man sover. Celebrity Eclipse er et skib i Solstice-klassen. Skibet er udstyret med store glaspartier, som giver en fantastisk udsigt og meget lys, perfekt suppleret af elegant interiør og lækre møbler. På skibet Celebrity Eclipse kan der være cirka 2.800 passagerer, der betjenes af 1.271 besætningsmedlemmer. Skibet er 317 meter langt og består af 16 etager eller dæk.
Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter. På skibet er der et stort teater, der hedder Eclipse Theater. Det fylder forenden på dækkene 3, 4 og 5. En anden stor ting er hovedrestauranten, som hedder Moonlight Sonata Restaurant. Den ligger bagerst i skibet på dækkene 3 og 4. På dæk 5 ligger en forretningsarkade. På dæk 4 er der en række mindre restauranter og barer og kasino. Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter med spa område, samt swimmingpools på dæk 12.
På skibet foregår der hele tiden noget. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i teatret, Eclipse Theatre. Der er forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet. Alle kahytter ombord på Celebrity Eclipse er pæne og rummelige og har eget bad, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt 2 senge eller en dobbeltseng. Der er inkluderet en indvendig kahyt kategori 10 i rejsens pris. Mod tillæg er det muligt at bo i en udvendig kahyt med vindue kategori 07 eller en balkonkahyt kategori 2B.

Krydstogt – forplejning
I den store hovedrestaurant har du et fast bord på et bestemt tidspunkt hver dag. Her kan du vælge at spise både morgenmad, frokost og middag. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i buffetrestauranten, der er åben for både morgenmad, frokost og middag. Endvidere er der en række mindre cafeer, hvor du også kan spise i løbet af dagen. Det er muligt at bestille roomservice. Der forefindes også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil du spise på en af dem, skal der på nogen af dem betales lidt ekstra.

Krydstogt – påklædning
Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor det foreslås, at du har pænt tøj på. Nogle få damer har selskabstøj på og nogle få mænd kommer i smoking, men helt almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med. På dette krydstogt må der påregnes ustadigt vejr. Medbring også praktisk og varmt tøj.

Krydstogt – udflugter
Hver aften udleveres et program med informationer om, hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program kan fås på hovedsprogene, og rejselederen laver hver dag et kort resume på dansk.

Herunder er der nævnt 3 forskellige udflugter ved hver destination, men hele programmet kan ses på https://www.celebritycruises.com/shore-excursions Alle udflugter er med engelsktalende rejseleder og bestilles på nettet/ombord og betales ved bestilling. Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer samt udsolgte udflugter).

 

Krydstogt – udflugter – Hakodate, Japan:

Onuma National Park
Flot panoramatur til den sovende vulkan Mt. Komaga.take, der er 3.937 m høj. Landskabet er billedskønt med kønne søer, den majestætiske vulkan og frodig vegetation.  Turen koster ca. 850 DKK og varer 4 timer.

Oplev det bedste af Hakodate – Hakodate Highlights
Start dagen ud med et besøg på det lokale marked, hvor der er mere end 400 boder med bl.a. friske fisk. Efterfølgende venter en flot tur med svævebanen til Mount Hakodate, hvor der er et flot panorama ud over byen. Vel nede i byen bliver der tid til at besøge oplever det stjerneformede det stjerneformede Fort Goryokaku. Nyd også udsigten fra det 107 meter høje Goryokaku tårn, før vi returnerer til skibet. Turen koster ca. 745 DKK og varer 4 timer.

Historiske Hakodate & Fort Goryokaku – Historical Hakodate
Tre timers udflugt i bus, hvor du bl.a. oplever det stjerneformede Fort Goryokaku. Lokalguiden fortæller om den spændende historie. Der er også mulighed for at komme op i Goryokaku tårnet, hvorfra der er en 360 grader panoramaudsigt ud over byen. Turen koster ca. 540 DKK og varer 3 timer.


Krydstogt – udflugter – Petropavlovsk, Rusland

Besøg i russisk landsby – Koryak Vallage Costoms and Tradition
På denne udflugt køres 40 kilometer ind i Ruslands ødemark til landsbyen Koryak. Den lille landsby er blevet restaureret og ført tilbage til den traditionelle byggestil. Der vil være folkloredans og traditionel kage samt et godt indblik i dagligdagen i denne afsidesliggende del af Rusland, hvor ikke mange turister kommer. Turen koster ca. 1,680 DKK og varer 4 timer.

En dag med russisk historie – Kamchatka Highlights & Military Glory Museum
Tag på byrundtur i havnebyerne Petropavlovsk-Kamchatsky. Disse havne har i århundrede været et naturligt valg for søfarende, opdagelsesrejsende og handelsskibe. Efter en kort byrundtur venter der et spændende besøg i et militær-museum, der er det største i det nordøstlige Rusland. Her får man et godt indblik i Ruslands væbnede styrkers historie og de roller de har spillet gennem tiderne. Turen koster ca. 675 DKK og varer 3,5 time.

Oplev det ægte Rusland – Visit to Dacha
Spændende køretur gennem det russiske landskab til en afsidesliggende dacha, som er et område med væksthuse til grøntsager. På turen lærer man om dyrkningen af grøntsager i de øde områder og om udviklingen i elektricitet, telefoner, varme og rindende vand, så langt ude i ødemarken. Efter et spændende indblik i den russiske verden kan man nyde en traditionel russisk frokost, som er lavet med de frisk dyrkede grøntsager fra området. Traditionel folklore dans før turen går tilbage til skibet. Turen koster ca. 1.125 DKK og varer 3 timer.


Krydstogt – udflugter – Sapporo, Japan

Celebrity har endnu ikke offentliggjort program for udflugter i Sapporo.
 

Krydstogt – udflugter – Victoria, British Columbia, Canada

Fortryllende Butchart Garden – Enchanting Butchart Garden
Flot udflugt der starter med en køretur forbi parlamentet og Victorias charmerende havn Inner Harbor. Herfra til den storslåede private have Butchart Garden, hvor der hvert år plantes mere end 1 million blomster. Turen koster ca. 670 DKK og varer 3,5 time.

Hvaltur – Whale Watching Tour
Om bord på en behagelig båd, hvor der både er adgang til et udendørs dæk samt en indendørs salon, sejles der ud for at kigge efter hvaler. Kaptajnen kender farvandet godt og der er gode chancer for at se pukkelhvaler eller spækhuggere. Turen koster ca. 810 DKK og varer 3,5 time.

Byrundtur i Victoria – Scenic Victoria City Tour
På denne rundtur oplever du det bedste af Victoria. Se de storslåede villaer med de velfriserede haver, parken Beacon Hill og det farverige chinatown. Turen slutter ved havnen Inner Harbor, hvor de kønne lystbåde vipper i bølgerne. Du kan evt. vælge at stå af ved Inner Harbor og selv finde tilbage til skibet. Turen koster ca. 670 DKK og varer 2 timer.

 

 

Værd at vide

Apotek
Apotek findes mange steder i løbet af turen. I Japan hedder det yakkyoku.
I Rusland hedder det аптека, men udtales apteka. I Canada hedder det drugstore.
Der er også et lægehus ombord på skibet, hvis behovet skulle opstå.

Bagage
Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Den må veje 23 kilo. Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen (pr. 1/7 2019). Vi gør opmærksom på, at din kuffert ikke må være aflåst, særligt godkendte lufthavnslåse dog undtaget. Sikkerhedskontrollen i lufthavnene skal have adgang til din bagage. Såfremt der ikke er det, har sikkerhedsfolkene ret til at bryde din kuffert op, og der er ikke erstatningspligt (Brug evt. en elektriker-strip som lås, den kan klippes op af myndighederne om nødvendigt)
Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 8 kilo og max. dimensioner er 55 x 35 x 25 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. Kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser. (Sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelig lokal standard. Pladsreservering er ikke muligt på denne rejse.

Børn der rejser med kun én forældre/eller med voksne der IKKE er barnets forældre.
Børn Venligst bemærk at, hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kræves der skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk) For en sikkerheds skyl bør du altid kontakte de pågældende ambassader i København for at sikre dig at om der skulle være kommet ændringer hertil.

Drikkepakke
På denne rejse er drikkepakke om bord på skibet inkludret i rejsens pris.

Drikkepenge
I Japan giver man IKKE drikkepenge. Det kan være en fornærmelse at lade nogle penge ligge på bordet når man evt. forlader restauranten.
I Rusland giver man 10%.
Det er kutyme at give drikkepenge i Canada. På restauranter gives ca. 18 %.
På krydstogtet er drikkepengene inkluderet i rejsens pris, dog ikke for drikkevarer mm. Købt om bord.

Drikkevand
Man kan godt drikke vand fra hanen i Japan, men det smager nogle steder mere af klor, end vi er vant til. Bemærk at en anden bakteriekultur kan give sarte maver problemer.
Man bør ikke drikke vandet i Rusland. Vi anbefaler at købe vand på flaske. Vandet i Canada kan drikkes, men det smager ofte meget af klor. Derfor anbefaler vi at købe vand på flaske.


Elektricitet
Japan:

Der er 100 volt, som ikke findes andre steder i verden. De har ikke danske stik, så man skal medbringe en adapter.
Skibet:
Om bord på skibet er der både danske stik og amerikanske/canadiske stik.
USA:
Der er 110 volt i Canada, hvilket betyder, at danske elektriske apparater vil køre på halv kraft. De canadiske stikkontakter kræver stik med flade ben – eller visse steder tynde runde ben, så vær opmærksom på, at i skal medbringe adapter, som kan købes i isenkræmmere, supermarkeder og i lufthavnen.


Flybilletter
Der vil blive fremsendt en e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Bemærk venligst at mellemnavne kan være forkortet til et forbogstav. Venligst fremsend en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om dit pasnummer og fødselsdato.


Fotografering
Generelt er der ikke særlige regler. Men hvis man vil fotografere mennesker, er det høfligt at spørge først. Der kan være særlige regler ved besøg i Japans helligdomme og templer samt i Rusland.


Internet
Skibet har investeret i egne satellitter. Det er tilgængeligt på alle deres skibe, men mod et højt gebyr. Få mere information om bord. På hotellerne er der wifi, enten gratis eller mod et gebyr.


Klima
Temperaturen svinger meget al efter hvilket land man er i.

Japan
Japan er et land som strækker sig langt. Derfor er der meget forskel på, hvor i landet man befinder sig.
I Tokyo er temperaturen mellem 10 og 20 grader i april måned.
Hakudate ligger mere nordligt, og der er derfor køligere. Her er temperaturen mellem 7 og 15 grader i april måned.

Rusland
Rusland er et kæmpe land og har derfor forskellige temperaturer. I Petropavlovsk vil temperaturen ligge på omkring 3-5 grader i april.

Canada
I Vancouver er der omkring 5-15 grader i april.

Kreditkort
Om bord på skibet oplyser man sine kreditkort oplysninger ved check-in. Herefter bliver alle tillægskøb automatisk lagt på ens personlige seapass/nøglekort, hvorefter de automatisk trækker det fra ens kreditkort. Forbrug kan hele tiden følges på tv i kahytten.

I Japan hedder valutaen YEN (koden er JPY). Der kan ikke benyttes andre valutaer. Der kan veksles til YEN i danske banker - 100 JPY = ca. 6,1 DKK (opdateret 16/07 2019) og vi anbefaler at gøre dette hjemmefra for at sikre den bedste mulige kurs.
Visa, Mastercard, Amex og Diners bliver i højere grad accepteret rundt i Japan end tidligere. Du kan især anvende Visa og Master Kort på det beløb, varen koster, men ofte er det ikke så nemt at bruge kreditkort i Japan, som du måske tror. Mens du ikke har nogen problemer på steder som større restauranter og indkøbscentre, så accepterer især små private caféer, souvenirbutikker og lign. ofte ikke kreditkort. Nogle gange kan tidspunktet på dagen afgøre, om du kan bruge dit kort eller ej. Der kan typisk ikke anvendes kreditkort til betaling af entréer, frokost og drikkevarer
Vil du hæve penge i automater (ATM), bør du undgå banker, da de disse for det meste ikke tager imod udenlandske kort. I stedet kan du f.eks. benytte dig af automaterne i 7-11 kioskerne, som ligger på stort set hvert gadehjørne.

I Rusland er der gode muligheder for at bruge sit kreditkort. Det kan bruges i de fleste butikker og restauranter. Der findes også hæveautomater.

I Victoria og på Vancouver Island i Canada kan der bruges kreditkort stort set alle steder.

Det er en god ide at have et ekstra kreditkort med, hvis der skulle opstå nogle problemer med kortet. Hvis du hæver i udlandet, skal du være opmærksom på, at der er et gebyr på omkring 30-50 DKK. pr. hævning. Derudover er det altid en god ide at have kontanter med, da der kan være steder hvor de ikke tager imod kort. Se mere under valuta.


Mad & Drikke
Der er fuld forplejning inkluderet om bord på skibet. Der er flere forskellige restauranter at vælge imellem. De fleste er inkluderet i prisen – men der findes også nogle specialrestauranter, hvor der betales et symbolsk beløb. Generelt er maden rigtig god.

I Japan går de meget op i bæredygtighed. Derfor spiser de ofte alt på dyrene. Japan er mest kendt for sin sushi, men de spiser også meget nudler og grøntsager.

I Rusland bruger de meget korn, kartofler, kål og rodfrugter. De spiser mange forskellige supper.

I Canada har den store indvandring fra Asien sat sit præg på madkulturen, der bedst kan betegnes som multietnisk med mulighed for alverdens forskellig mad.


Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage. Medbring også gerne recept, hvis denne haves. Medicinpas er ikke nødvendig, men medbringer du medicin der indeholder morfin, er det vigtigt også at medbringe recept.


Moms
I Japan er der 8% moms. Det er meget forskelligt om det er inkluderet i prisen eller ikke, så vær opmærksom.

I Rusland er der 20% moms.

Alle priser i forretninger i Canada er uden moms (tax). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat, men ligger på ca. 8-15 %.


Møntvask
Der er et vaskeri ombord på skibet. De ordner vasken fra dag til dag, mod betaling.

 
Pas
Der er forskellige regler omkring passet på rejsen, da man ankommer til flere forskellige lande.

I Japan skal passet blot være gyldigt under opholdet.
I Rusland skal passet skal være gyldigt i 6 måneder.
I Canada skal passet været gyldigt i 6 måneder.

Bemærk, at dit navn på rejsebeviset skal stemme 100% overens med navnet i dit pas. Venligst indsend kopi af dit pas, så snart du har bestilt rejsen. Se også vigtig information under ESTA. Læs mere på: www.usembassy.dk


Påklædning
Turen foregår i april måned hvor temperaturen ligger mellem 5 og 15 grader. Medbring derfor skal man have praktisk tøj med, gerne lag på lag egnet til både kølige og lidt lunere dage.

På skibet er det helt ok med afslappet tøj på og badetøj i badeområderne. Dog pænere tøj til aftenbrug i skibets restauranter. Der er ikke særlige krav om special påklædning ved Japans helligdomme, templer og lign., hverken for mænd eller kvinder.


Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.


Rygning
Skibet: Generelt er skibet er røgfrit, men der er enkelte steder om bord, hvor der må ryges. Der må ikke ryges i teatret, restauranter eller i kahytterne.

I Japan er det meget almindeligt at ryge. Dog har de, ligesom i Danmark, lavet rygeforbud forskellige steder. Der er nu hele gader, hvor der ikke må ryges. Disse gader er markeret med skilte og markering på fliserne.  På mange restauranter må man ikke ryge, dog er der på nogle restauranter et rygerum. Der findes ikke askebægere rundt omkring, så japanerne putter deres cigaretskod i en lille æske – det er ikke velset at smide skod på gaden eller i naturen.

I Rusland er det forbudt at ryge på arbejdspladser, i opgange, i busser, S-tog og tæt på togstationer og lufthavne. Derudover er der også rygeforbud på cafeer, restauranter, barer og hoteller.

I Canada er der nogle af verdens mest strikse rygeregler. Her må der ikke ryges på barer, klubber, restauranter, indendørsområder eller i offentligt rum.


Shopping
I Japan er der gode shopping muligheder, især mærkevaretøj. Tokyo er et tøjmekka, med mange outlets, hvilket gør tøjet meget billigere end herhjemme. Japan er også meget kendt for sine skønhedsprodukter og forskelligt elektronik.

I Rusland går de meget op i te-selskaber, og man kan derfor købe en masse forskellige fine ting til det. Derudover er Rusland kendt for deres babushka dukker og pels.

I Canada er der butikker med indiansk kunsthåndværk. Mærketøj er også billigere end i Danmark. 


Sikkerhed
Der er meget sikkert ombord på skibet. Skibet er udstyret med redningsbåde og redningsveste i alle kahytter. De ansatte er trænet i sikkerhed og alle gennemgår en sikkerhedsøvelse før der sejles fra Tokyo.

Det er meget trygt at rejse rundt i Japan. Kriminaliteten er meget lav og du kan føle dig sikker. Bilerne kører i venstre side af vejen, så vær opmærksom.

Når man bevæger sig i Ruslands gader, kan der være lommetyve, men da man kun kan færdes i selskab med en autoriseret russisk guide, bør det ikke være et problem.

I Canada er der ikke den store grund til bekymring, men der bør vises almindelig påpasselighed, lige som alle andre steder.


Sprog
I Japan er det officielle sprog japansk. Sproget tales af 130 millioner mennesker og er verdens 10. mest udbredte sprog. Sproget ligner ikke noget andet sprog – heller ikke kinesisk. De bruger skrifttegn med navnet Kanji. Der findes flere tusinde tegn i Kanji.

I Rusland tales der russisk. Russisk tales af over 250 millioner mennesker og er verdens 5-6 mest udbredte sprog. De benytter det kyrilliske alfabet, hvilket også bliver brugt i Ukraine og Bulgarien.

I Canada er de to officielle sprog fransk og engelsk. I det vestlige Canada tales der engelsk.

Taxa
Tokyo er verdens dyreste taxi-by, mens priserne uden for Tokyo er mere rimelige.

I Rusland er det ikke relevant med taxi, da du kun må bevæge dig rundt med den lokale guide.

I Canada kan man praje en taxa ved at stikke hånden ud. Chaufføren betaler man gerne 10-15% ekstra.

Det er altid en god ide at have et kort med navn på hotel/skib i tasken.


Telefon
Det er muligt at benytte sin telefon i alle landene, samt på krydstogtskibet. Dog skal du være opmærksom på, at det er meget dyrt at bruge data og ringe hjem. Benyt i stedet wifi, som man finder mange forskellige steder. Wifi på skibet er dog meget dyrt – se under wi-fi. Husk at slå data roaming fra på telefonen, ellers kan det blive meget dyrt.


Tidsforskel
Der er forskellige tidszoner på turen:

Japan – 7 timer foran. Klokken 12 middag i Danmark, er den 19 i Japan.
Rusland – 10 timer foran. Klokken 12 middag i Danmark, er den 22 i Rusland.
Alaska – 10 timer bagud. Klokken 12 middag i Danmark, er den 2 om natten i Alaska.
Vancouver – 9 timer bagud. Klokken 12 middag i Danmark, er den 1 om natten i Vancouver.


Toldregler
Man må indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt uden for Europa til en værdi af max. kr. 3.250,- Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter.

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse/kahyt til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Valuta
I Japan hedder valutaen YEN (koden er JPY). Der kan ikke benyttes andre valutaer. Der kan veksles til YEN i danske banker - 100 JPY = ca. 6,1 DKK (opdateret 1/11 2019) og vi anbefaler at gøre dette hjemmefra for at sikre den bedste mulige kurs. Se også under kreditkort.

I Rusland benytter de russiske rubler. 100 rubler svarer til kr. 10. (13/6-2019). Det er muligt benytte kreditkort mange steder. Det er muligt at veksle penge hjemmefra.

I Canada benyttes canadiske dollars. En CAD er ca. kr. 5,15 (1/11-2019).

Visum
Der er forskellige visumregler til de forskellige lande i besøger på rejsen.

Canada:
Der kræves ikke eTA så man ankommer til Canada med skib.

Japan
Visum er ikke påkrævet til Japan, på rejser under 90 dage, dog skal passet været gyldigt i 6 måneder efter hjemrejse.

Rusland
Når man kommer med krydstogt, er der ikke visum krav. Dog er det kun muligt at komme i land, hvis man køber en af skibets udflugter, hvor der er russisk ledsager med – man skal blive hos gruppen hele tiden – det er ikke tilladt at gå rundt på egen hånd.

 

 

Flyv fra

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale. Vi sætter som udgangspunkt mødetiden til senest 2 timer før fly-afgang.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her venter rejselederen, såfremt han/hun også begynder rejsen i København.
 

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
15-04-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 831.998,-Bestil rejsenMere information