Skip to main content

Flyrejse til Rom

-
Nyd arkitekturen, storheden og stemningen i Den Evige Stad

Rom - Alle veje fører til den italienske hovedstad

Oplev magien i Rom, der ikke bare er en by, men et levende museum, hvor hvert gadehjørne afslører en ny historie.

Med et overflødighedshorn af oplevelser er hovedstaden ikke uden grund populær og gæstes årligt af ca.10 millioner besøgende. Rejser du til Rom i slutningen af februar og starten af marts, kan du opleve det tidlige forår med temperaturer op til ca. 15°C. Samtidig er der på denne årstid færre besøgende i Rom og dermed bedre plads ved de populære attraktioner.

Gislevs kyndige rejseleder gør det let for dig at nyde byen med al dens storhed og charme. Du får en god introduktion til byen med byrundture fordelt over 2 dage og der er ligeledes afsat tid til egne oplevelser. Vi bor på godt hotel centralt i byen og tæt på offentlig transport, hvilket er nemt og bekvemt, når du selv vil gå på opdagelse.

Tag med på denne rejse til den evige stad og omfavn den italienske kultur og charme, der gør Rom til en af Europas mest eftertragtede metropoler.

Glæd dig til

 • Besøg i Peterskirken – Verdens største katedral
 • Trastevere – Roms gamle kunstnerkvarter
 • Byrundtur med dansktalende lokalguide
 • Erfaren dansk rejseleder, der glæder sig til at vise dig Rom

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 1 x middag
 • Bytur i Rom med dansktalende lokalguide
 • Byvandring i Rom
 • Hotelskat i Rom € 7,50 per dag
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Transfer fra/til lufthavnen
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede.

  Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Afrejse med fly til Rom - Den Evige Stad

  Fra København flyver vi direkte til den italienske hovedstad, hvor vi lander om formiddagen. Vel ankommet til Italien kører vi fra lufthavnen til det stemningsfulde kvarter Trastevere med brostensbelagte gader og farverige facader. På et af de hyggelige trattoriaer, kan du forkæle dine smagsløg med en italiensk frokost og nyde den autentiske italienske atmosfære, inden vi kører til indkvartering på vores centralt beliggende hotel.

  På en gående tur introducerer rejselederen dig til nærområdet ved hotellet, forbi Quirinal-paladset til den ikoniske Trevifontæne.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag.

 • Dag 2: Antikkens Rom med dansktalende lokalguide

  Ledsaget af dansktalende lokalguide begynder vi dagen med besøg i Peterskirken, der imponerer med sin enorme kuppel og barokke arkitektur. Her finder du nogle af verdens mest værdifulde kunstværker som Michelangelos skulptur Pietà og Berninis baldakin.

  Vi fortsætter i antikkens fodspor med besøg ved Colosseum og Forum Romanum. Vi skruer tiden tilbage og hører hele den interessante historie, når vores vidende lokalguide tager os på en vandring ved de ikoniske seværdigheder. Det hele krydres med anekdoter fra livet i Italien.

  Byrundtur inkluderet.

  Bemærk: Ønsker du at komme ind i Colosseum eller Forum Romanum kan dette f.eks. gøres på rejsens 4. dag. Køb evt. billetter hjemmefra.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Oplev aftenstemningen i Rom (Tilkøb)

  Du får lejlighed til at opleve denne fascinerende storby i aftenbelysning. Romerne lever livet om aftenen på byens piazzaer og i gaderne. Middag på romersk restaurant med musikalsk underholdning - nyd f.eks. Barberen fra Sevilla.

  Udflugtspris kr. 345 - inkl. 3-retters middag.

 • Dag 3: Byvandring i Rom

  Tag med vores rejseleder på byvandring i Rom. Du ser bl.a. Piazza Campo de’ Fiori, der om formiddagen omdannes til en malerisk markedsplads. Oplev Piazza Navona også kaldet Roms dagligstue med de tre smukke springvand og gadekunstnere, der bidrager til pladsens kreative atmosfære. Vi kommer også forbi verdens bedst bevarede oldtidstempel Pantheon og Hadrians Tempel.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 4: Roms mange muligheder

  Dagen kan bruges til egne oplevelser og mulighederne er mange. Rejselederen hjælper gerne med gode råd og forslag.

  Besøg Vatikanmuseet med det Sixtinske kapel eller San Clemente kirken, der repræsenterer flere lag af Roms historie. På Engelsborg kan du nyde panoramaudsigt over Tiberen og Roms centrum samt besøge museet. Eller måske frister et besøg i de smukke haver ved Villa Borghese og Galleria Borghese med de flotte kunstværker.

  Naturligvis skal du også tage dig tid til en afslappende pause på en af Roms pladser, hvor du kan nyde en velsmagende cappuccino og betragte gadeteateret med de livlige gestikulerende Romere.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 5: Hjemrejse fra den Italienske hovedstad

  Tid til de sidste indkøb inden vi sidst på formiddagen tager afsked med Rom og sætter kursen mod lufthavnen. Vi flyver
  retur til Danmark efter en forlænget weekend i byen man gerne besøger igen og igen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Hotel

 • Dag 1-5

  Hotel Quirinale

  Det historiske Hotel Quirinale giver dig en autentisk oplevelse i hjertet af Rom og er bekvemt placeret mellem nogle af byens mest ikoniske seværdigheder. Inden for en radius af 1,5 kilometer finder du blandt andet Colosseum og Trevi-fontænen. Hotellets indgang ligger også kun 100 meter fra en metrostation, hvilket gør det til et godt udgangspunkt for at udforske Rom.

  Hotellet tilbyder komfortable værelser med moderne faciliteter og har en indre gårdhave, hvor du kan slappe af omgivet af frodige planter og springvand.

  AirconditionJa
  BarJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  KaffebarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Norwegian: 23 kg indchecket bagage samt 10 kg håndbagage (max højde 55 cm, bredde 40 cm og dybde 23 cm).

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

  Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen, 1 billet i 24 timer: € 16
  Pantheon: € 5
  Vatikanmuseet: € 17
  San Clemente: € 10
  Castel Sant'Angelo / Engelsborg: € 14
  Villa Borghese: € 16

  Priser er vejledende og med forbehold for prisændringer.
  Entréudgifter betales i de pågældende landes valuta.

  Ønsker du at komme ind i Colosseum, Forum Romanum, eller andre attraktioner i Rom kan dette f.eks. gøres på rejsens 4. dag. Vær opmærksom på at programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet. Gislev anbefaler at købe billetter hjemmefra ca. 2-3 måneder før afrejse. Man skal være opmærksom på at nogle attraktioner ikke åbner for salg før 1 måned før.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.
  Se evt. mere under punktet Storbyfere - hvad kræver det?

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.650.

  Afbestillingsforsikring kr. 740.

  Aftenudflugt med middag kr. 345.

   

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Vi flyver med Norwegian fra Københavns Lufthavn direkte til Rom.

  Udrejse:
  Mødetid i København kl. 06:00
  Afrejse København kl. 08:00
  Ankomst Rom kl. 10:35

  Hjemrejse:
  Afrejse Rom kl. 15:30
  Ankomst København kl. 18:00
   

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu