Skip to main content

Gardasøen for solorejsende

-
Sammen hver for sig til det skønne Norditalien

Gardasøen for solorejsende

Oplev de spændende regioner omkring Norditaliens blå juvel, når vi fylder bussen med eventyrlystne solorejsende og sætter kurs mod Gardasøen. På vores solorejser gør vi meget ud af at dyrke fællesskabet og hyggen, så det bliver en dejlig oplevelse at se et sted i Europa på egen hånd men i trygt selskab med ligesindede.

Således også på denne spændende rejse til området omkring den dragende Gardasø, hvor vi skal opleve et bredt udsnit af de byer og steder, der i en menneskealder har gjort det nordlige Italien til en af danskernes absolutte feriefavoritter.

Fra vores base på det hyggelige Hotel Villa Mulino i byen Garda tager vi på ture rundt i området, og undervejs skal vi både til vinsmagning, besøge Romeo og Julies Verona og slentre igennem Malcesines hyggelige gader, ligesom du får mulighed for at tilkøbe en dagstur til Madonna della Corona-klostret, der ”hænger” nærmest naturstridigt på en stejl bjergside, og en smuk sejltur på selve Gardasøen fra Malecesine til den pittoreske by Limone og retur.

'Gardasøen for solorejsende' er Italien for både begyndere og gengangere, og uanset om du er til bjergtagende udsigter, hyggelige markeder, god mad, kulturrige byer eller en blanding af det hele, så er der helt sikkert noget for dig, når vi tager på rejse til Gardasøen.

Glæd dig til

 • En hyggelig ferie, hvor godt rejsefællesskab er i fokus
 • Vi besøger verdensberømte Verona, der bl.a. er kendt for Romeo og Julie
 • Mulighed for at besøge klostret Madonna della Corona, der "hænger" på Baldos klippevægge
 • Mulighed for sejllads på Gardasøen, hvor du for alvor kan opleve den smukke naturkulisse

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • 1 x velkomstdrink
 • Byrundtur i Garda
 • Vinsmagning
 • Udflugt til Malcesine
 • Udflugt til Verona inkl. entré til Arenaen
 • Rejseleder
  Entréer er ikke inkluderet, med mindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Vi gør opmærksom på, at byrundture og udflugter foregår til fods. Det kræver, at du uden problemer er i stand til at gå 2-5 km. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig.

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark

  Du sætter dig til rette i bussen og får de første indtryk af de medrejsende, du skal bruge de næste ni, spændende dage i selskab med, mens bussen sætter kurs mod syd. I første omgang til Tyskland, hvor vi ankommer til vores hotel ud på aftenen.

  I dag er der god tid til at nyde det nye fælleskab og hygge med dine nye rejsefæller, mens bussen kører ned ad den tyske autobahn. Undervejs byder rejselederen selvfølgelig velkommen og fortæller lidt om de oplevelser, der venter forude.

  Diverse drikkevarer kan købes i bussen.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag på hotellet i Tyskland.

 • Dag 2: Ankomst til Garda

  Fra morgenstunden kører bussen videre fra overnatningshotellet i Tyskland, og mens grænsen til Italien krydses, giver rejselederen et lynkursus i italiensk, så du ikke er helt på herrens mark, hvis du skal bestille en espresso eller købe en magnet til køleskabet i løbet af den næste uges tid.

  Ud på aftenen ankommer bussen til byen Garda, der ligger smukt ved Gardasøens bred, og du bliver indlogeret på dit værelse. Hvis du har lyst til at strække benene efter busturen, så guider rejselederen dig naturligvis til den lille bys hyggeligste pladser og torve.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 3: Byrundtur i Garda og vinsmagning

  I dag er det den første hele dag i Italien, og vi går derfor på en orienterende byrundtur i smukke Garda umiddelbart efter morgenmaden. Garda er en lille men hyggelig fiskerby, hvor livet ikke leves hurtigere, end at alle kan følge med. Vi går langs de smalle stræder i byens centrum, der mange steder er flankeret af palmer og pinjetræer. Vi gør holdt på byens hyggelige torve, hvor de lokale nyder en espresso, mens dagens små og store begivenheder diskuteres. Og vi runder naturligvis den lille, hyggelige havn, der er byens hjerte og samlingspunkt, og hvor de stadig aktive fiskerbåde ligger og vugger, mens caféerne lokker med varme drikke og god udsigt.

  Efter frokost skal vi til vinsmagning på en vingård lidt uden for Garda. Her får du mulighed for at smage nogle af områdets gode vine, ligesom du selvfølgelig kan købe en flaske med hjem og nyde den på hotellet om aftenen, mens mørket sænker sig over Garda.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 4: Dagstur til Malcesine, mulighed for sejlads til Limone

  I dag skal vi på udflugt til den smukke middelalderby Malcesine, der ligger oppe i den nordlige ende af Gadasøen. Byen er en af de smukkeste langs hele søen, og den ligger og putter sig billedskønt mellem den blå sø og det grønne bjerg Monte Baldo. Over byen troner den imponerende borg, Castello Scaligero, der i 1200-tallet husede flere af områdets adelige familier. Vi går en hyggelig tur rundt i den fine by, mens vi nyder hinandens selskab, rejselederens fortællinger om byen og området og de charmerende, snævre gader.

  Efter frokost er det muligt at tilkøbe en sejltur af de mere bjergtagende. Turen går fra Malcesine til Limone på den modsatte bred og retur, og det er en virkelig smuk oplevelse af bevæge sig ud på den store sø og tage det imponerende scenarie ind fra en helt ny vinkel.

  Efter sejlturen kører vi tilbage til Garda, hvor der er middag på hotellet.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 5: Dagstur til Madonna della Corona

  I dag er det muligt at tage på en tilkøbsudflugt til det smukke Madonna della Corona-kloster, der er bygget nærmest naturstridigt ind i en bjergside på Monte Baldo-bjerget nær byen Spiazzi. Fra klostret er der den mest betagende udsigt over D’Adige-dalen, og når man står og beundrer det mageløse bygningsværk og den fantastiske udsigt, så forstår man godt, at klostret har været et yndet mål for pilgrimsrejsende i århundreder. Der er en del trapper op til klostret, så denne tur er ikke egnet for gangbesværede gæster.

  Ønsker du i stedet at blive i Garda i dag, så er rejselederen naturligvis behjælpelig med forslag til, hvad du kan se og spise i gåafstand fra hotellet.

  Udflugt til Madonna della Corona inkl. frokost: Kr. 295.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 6: Udflugt til Verona

  I dag tager vi på udflugt til en af Italiens smukkeste og mest romantiske byer, Verona. Byen er selvfølgelig kendt verden over for Shakepeares Romeo og Julie, der foregår i og omkring byen, men den har så uendeligt meget mere at byde på. På vores gåtur rundt i byen kommer vi forbi mange af byens kendte bygningsværker og pladser, ligesom vi naturligvis også skal se balkonen, hvor en af litteraturens mest ikoniske og hjerteskærende kærlighedsfortællinger tog sin begyndelse. Vi besøger også også det gamle, romerske amfiteater, der stadig den dag i dag bruges til operaopsætninger og koncerter.

  Ud på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet i Garda.

  Dagstur til Verona og entré til amfiteatret er inkluderet i prisen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 7: En dag på egen hånd i Garda

  Dagen i dag kan du bruge helt, som du vil. Der er ikke noget planlagt program, men der er marked på byens torv, og det er en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for. Det er også i dag, du skal købe de sidste souvenirs og tage de sidste billeder af det underskønne landskab, for i morgen går turen hjemad mod Danmark efter en indholdsrig, spændende og hyggelig ferie ved Gardasøen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 8: Hjemrejse

  Vi siger farvel til vores hotel og Gardasøen og begynder hjemrejsen fra morgenstunden. Vi kører med enkelte stop undervejs til et hotel i Tyskland, hvor vi overnatter.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 9: Ankomst til Danmark

  Vi kører fra hotellet i Tyskland fra morgenstunden, og ud på eftermidaggen ankommer vi til Danmark igen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad

Hotel

 • Dag 2-8

  Hotel Villa Mulino

  Hotel Villa Mulino er et charmerende hotel bygget på en gammel vandmølle i en smuk beliggenhed omgivet af grønne områder, kun 500 m fra Gardasøen. Hotellet har restaurant og to barer, én indendørs og én udendørs.

  Alle værelser er med aircondition, tv, telefon, hårtørrer, minibar samt wi-fi. Værelserne på hotellet er uensartede i størrelse og indretning, og dertil vender nogle værelser ud mod gaden og andre ind mod gårdhaven samt poolen.

  Afstand til centrum500 m
  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Entréer

  Sejlads til Limone ca. €10.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Afbestillingsforsikring 440 kr.

  Enkeltværelse med balkon og udsigt til haven/poolen kr. 300
  Enkeltværelse med balkon kr. 150

  Ved tilkøb af balkon uden udsigt varierer det, hvorvidt balkonen er placeret på bagsiden eller siden af hotellet eller ud mod gaden.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugter

  Udflugt til Madonna della Corona inkl. frokost 295 kr.

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu