Skip to main content

Sommerferie i Irland

-
Særtilbud - kun 1 afgang fra Odense Lufthavn

Sommer i Irland

Særtilbud. Tag med på en storslået rundrejse i Irland med fantastisk natur og spændende oplevelser i de berømte byer Galway, Killarney og Dublin, hvor du vil opleve den Irske gæstfrihed og den irske musik, der lyder fra de mange pubber.

Der er ikke noget bedre end sommer i Irland

Gislevs rejse til sommer i Irland er fyldt med oplevelser, flotte højdepunkter og spændende byer. Hertil kommer nogle af Irlands smukkeste landskaber og ikke mindst de gæstfrie og festlige irere, som med deres hjertevarme og folkemusik giver rejsen ekstra kolorit.

Du oplever Irlands vilde natur, smukke landskaber og kommer på besøg i Powerscourt Castles smukke have med udsigt til de bløde Wicklowbjerge. Rejselederen viser rundt i livlige Galway og den farverige hovedstad Dublin, hvor du får mulighed for at slutte rejsen af med en festlig irsk aften.

Udrejse foregår fra Sønderborg eller Odense Lufthavn via Dannebrogsgade i Odense med bus til Københavns Lufthavn og fly til Dublin. Hjemrejse med Gislevs eget charterfly til Sønderborg og Odense fra det danske selskab Alsie Express.

Glæd dig til 7 spændende dage i Irland – det bliver ikke kedeligt.

Glæd dig til

 • Det bedste fra Irland - alle dagsudflugter og byrundture er inkluderet
 • Byrundtur med rejselederen i de festlige irske byer Galway og Dublin
 • Smukke højdepunkter som Ring of Kerry, Cliffs of Moher og Powerscourt House & Gardens
 • Hyggelige pubber, Guinness, folkemusik og de festlige irere

Inkluderet i rejsens pris

 • 6 x morgenmad
 • 2 x middag (for egen regning dag 1, 4, 5 og 6)
 • Byrundtur i Galway
 • Byrundtur i Dublin
 • Udflugt til Ring of Kerry og Kerry Bog Village
 • Bustransport fra Sønderborg via Odense til København
 • Udrejse med fly fra København til Dublin
 • Hjemrejse med Gislevs charterfly. Dublin til Odense og Sønderborg
 • 15 kilo bagage til check-in og 5 kilo håndbagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Irland - øen med de smukke grønne landskaber

  Opsamlingsbus fra Sønderborg Lufthavn via Odense Lufthavn og Dannebrogsgade i Odense og herfra direkte til Københavns Lufthavn. Afrejse til Dublin, hvor vores irske chauffør venter med en dejlig bus og et godt humør.

  Herfra kører vi til 2 nætter i Galway - vestkystens førende by som var Europæisk kulturhovedstad i 2020. Undervejs introducerer rejselederen ugens program.

 • Dag 2: Byrundtur i Galway - Vestkystens livlige by hvor det irske sprog blomstrer

  Vi starter dagen med en orienterende byrundtur, hvor du bl.a. kommer forbi byens fine katedral, Den spanske Bue, statuen af Oscar Wilde og Lynch Castle.

  Der bliver også tid på egen hånd til a pint of Guinness på en af de mange pub´er. Måske får du lyst til at kigge nærmere på den symbolske Claddagh ring – en af de mest kendte ringe i Irland.

 • Dag 3: Cliffs of Moher, The Burren og over Shannon floden til det sydvestlige Irland

  Vi forlader Galway og kører sydover mod The Burren – en enestående og enorm kalkstensslette med underjordiske floder, vandfald og søer. I de mange klippesprækker vokser et hav af orkidéer og vilde blomster.

  Videre til Cliffs of Moher, hvor de mægtige klipper rejser sig 200 meter over havet 8 kilometer langs kysten - et enestående syn.

  Vi sejler over Shannon floden og kører frem til det sydvestlige Irland. Her skal vi bo nær den charmerende by Killarney for de næste 2 nætter.
  De mange klassiske pubber lokker med irsk musik og et glas af den lokale øl.

  Første aften spiser vi sammen og næste aften bliver der mulighed for at udforske det irske køkken på egen hånd. Rejselederen hjælper med gode forslag

 • Dag 4: Ring of Kerry – nogle af Irlands smukkeste landskaber

  Heldagstur gennem en af de kønneste ruter i Irland, som går under navnet Ring of Kerry. Vi er i det sydvestlige Irland, som rummer noget af den mest storslåede natur i Irland med blomstrende vejkanter, vilde klippesøer, dybe bugter og nogle af Irlands højeste bjerge. Området tiltrækker hvert år mange besøgende.


  Undervejs gør vi stop i Kerry Bog Village - en lille tørvelandsby samt hos en fårehunde-opdrætter, der viser hundenes imponerende færdigheder. Der bliver tid til et frokoststop længst ude mod vest inden der venter nogle flotte panoramaer og flere fotopauser. Om aftenen er der mange muligheder for at få smagsprøver på den livlige folkemusik på en af de charmerende pubber.

 • Dag 5: Powerscourt House & Gardens - en af verdens flotteste haver og ankomst til Dublin

  Vi forlader Killarney og kører mod de bløde Wickow bjerge. Her skal vi på besøg på det smukke Powerscourt House & Gardens – en vidunderlig park anlagt af rige englændere inspireret af italienske ideer.

  Parken er en opvisning i smukke haveanlæg, storslåede terrasser, statuer, små dekorative søer, hemmelige kroge og rummer mere end 200 forskellige træer og buske. I baggrunden knejser de smukke Wicklow bjerge. Haven er af National Geographic kåret til af være en af verdens smukkeste haver.

  Herefter kører vi mod Irlands farverige hovedstad Dublin. Vi bor de to sidste centralt i Dublin nær Trinity College.

 • Dag 6: Byrundtur Dublin og mulighed for festlig irsk aften

  Byrundtur i hovedstaden som blev anlagt for mere end 1.000 år siden af danske og norske vikinger. Centrum domineres af arkitektoniske perler fra 1700-tallet side om side med nybyggeri. På byrundturen passeres bl.a. Trinity College, Bank of Ireland, Parlamentet og meget mere.

  Midt i det hele ligger den fashionable gågade Grafton Street. Der er også tid på egen hånd til en tur i det hyggelige Temple Bar-kvarter eller et besøg i det charmerende bymuseum Little Museum.

  Festlig irsk aften på The Merry Ploughboy med middag, musik og underholdning:
  Denne aften får du mulighed for at komme med til en festlig irsk aften med spisning, riverdance og musik på The Merry Ploughboy – autentisk irsk pub ejet af musikere. Pris inklusiv middag og underholdning kr. 350. Bestilles med rejsen,

  Ønsker du ikke at deltage i irsk aften, er der masser af spisemuligheder nær hotellet.

 • Dag 7: Hjemrejse fra Dublin

  Til lufthavnen i Dublin og med fly hjem med det danske selskab Alsie Express.

  Rejsen slutter i henholdsvis Odense og Sønderborg Lufthavn.

Hoteller

Kort

Sommer i Irland med Gislev Rejser

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Afrejse og flytider

  Påstigningstider
  Sønderborg Lufthavn: kl. 10.15
  Hans Christian Andersen Airport / Odense: Kl. 12.15
  Odense, Dannebrogsgade v./ turistholdeplads: Kl. 12.30

  Flyudrejse
  SAS fra København. Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer ombord med kreditkort.
  Afrejse med SAS fly nummer SK 2537 kl. 18.15 med ankomst til Dublin kl. 19.25 lokal tid.

  Flyhjemrejse
  Fra Dublin kl. 12.50 til Odense med ankomst kl. 15.25 dansk tid.
  Fra Odense kl. 15.55 til Sønderborg med ankomst kl. 16.25 dansk tid.

  Rejsen slutter i hhv. Odense og Sønderborg Lufthavn.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Irland

  Ingen påbud, men det er almindeligt at give drikkepenge til tjenere og personale på restauranter som en gestus for god service.

 • Elektricitet i Irland

  240 V. Husk adaptor.

 • Entréer

  Er eksklusive hvor andet ikke er nævnt - udgør ca.€ 65.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods, og vi har mange hotelskift .

 • Guinness

  Irernes nationaldrik serveres på pub´erne, som er samlingsstedet, hvor de sidste nyheder og historier udveksles. Alle er velkomne på pubben.

 • Information om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

  Adresse

  Lufthavnvej 131
  5270 Odense N

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Shopping

  Håndvævede uld- og lærredsstoffer, uldne sweaters, porcelæn, keramik, sølv og håndslebet krystal.

 • Tidsforskel i Irland

  Der er 1 times tidsforskel. Danmark er foran.
  Når klokken er 12 i Danmark, er den 11 i Irland.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.298
  Afbestillingsforsikring kr. 725.


  Irsk Aften med 3 retter mad, musik og underholdning kr. 350.
  Mad om bord på fly på hjemrejsen kr. 110.
  Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Valuta og Kreditkort i Irland

  Euro i Irland og Pund i Nordirland men kontanter accepteres kun få steder.

  Medbring derfor kreditkort - Visakort, Mastercard eller Eurocard.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejret

  Omskifteligt, men lunt. Det er en god idé at tage en ulden trøje, vand- og vindtæt tøj samt gode sko med.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu