Irland og Skotland

Rundrejse til Irland og Skotland med whisky, slotte, stemning og Guinness

Irland og Skotland
 

Flyrejse til Irland og Skotland med Edinburgh, Belfast, Loch Lomond, Dublin, irsk aften, dansk rejseleder og meget mere

 • Bekvemt med fly ud til Edinburgh og hjem fra Dublin
 • Op ad The Royal Mile til Edinburgh Castle med drama, kanoner og de skotske kronjuveler
 • Det skotske højland med whiskysmagning og sejltur på Loch Lomond
 • Byrundtur i Belfast og besøg på det nye ikoniske Titanic museum
 • Festlig irsk aften på The Merry Ploughboy i Dublin
 • Byrundtur i Dublin – Irlands farverige hovedstad
 •  Behagelig flyrejse til stemning, hjertevarme,  musik og Guinness


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 3 x middag (dag 3,4 & 6)
 • Byrundture i Edinburgh, Belfast og Dublin
 • Whiskysmagning
 • Færgeoverfart mellem Skotland og Irland
 • Flybillet inkl. lufthavnsskatter
 • 20 kilo bagage til check-in og 10 kilo håndbagage
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Dansk rejseleder

Entréer er eksklusive - beregn ca. £ 70.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.598. Afbestillingsforsikring kr. 665.
Tilslutningsfly fra Aalborg til København t/r: Kr. 900.
Irsk aften i Dublin kr. 350 - bestilles sammen med rejsen.

Se video fra irsk aften på The Merry Ploughboy

Bestil rejsen

Pris fra 8.498,-

8 dage
Fly

Med i prisen er bl.a.

 • 3 smukke lande
 • Hele 3 byrundture
 • Mange flotte oplevelser
Bestil rejsen

Om rejsen

Det bedste fra Irland og Skotland med charmerende byer og vidunderlig natur
Alsidig rundrejse med start i Edinburgh – en af Europas smukkeste byer spækket med kunst, kultur og ikke mindst de charmerende skotter. Flot tur gennem højlandet til whiskysmagning og sejltur på den legendariske sø Loch Lomond. Nemt og bekvemt med færge til Nordirland og Belfast med de spændende kontraster. Oplev byens nye vartegn - det ikoniske Titanic museum, hvor du får hele historien om verdens mest luksuriøse skib.

Flot udflugt langs en af Irlands smukkeste kystveje til naturfænomenet Giants Causeway med mere end 40 000 basaltsten. Vi slutter rejsen af med 2 nætter i Irlands farverige hovedstad Dublin med flotte byrundture og mulighed for en festlig irsk aften. Glæd dig til en herlig rejse i selskab med de gæstfrie skotter og hjertevarme irere.

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Edinburgh – Skotlands juvel
Direkte fly til Edinburgh og besøg på det gamle charmerende kongeskib Royal Britannia i Leith, hvor du kan gå i kongefamiliens fodspor og se et væld af spændende detaljer. Ved indgangen kan der rekvireres audiophones med dansk tale, så du får det fulde udbytte. Indkvartering for 2 nætter centralt i Edinburgh.

 

Dag 2: The Royal Mile og Edinburgh Castle
Orienterende byrundtur med bus til byens største seværdigheder. Videre til fods op ad The Royal Mile fra det skotske parlament og dronningens Holyrood Palace via St. Giles kirken og forbi de mange smalle gyder til kanonerne, krigsmuseet og de skotske kronjuveler på Edinburgh Castle. Fra de gamle borgmure får du en vidundelig udsigt ud over byen.

Resten af dagen på egen hånd til shopping, pubbesøg eller besøg på nogle af byens mange øvrige attraktioner. Rejseleder er behjælpelig med råd og tips.

 

Dag 3: Det skotske højland og smuk natur ved Loch Lomond
Ad naturskøn rute forbi den berømte jernbanebro Forth Bridge fra 1890 og op gennem det smukke højland. Undervejs gør vi stop på et af landets mest kendte whiskydestillerier. Her venter en spændende rundtur der afsluttes med smagen af de gyldne dråber, der er Skotlands stolthed. Besøget er inkluderet i rejsens pris. 

Herfra tværs over Højlandet til den kendte sø Loch Lomond, smukt beliggende for foden af nationalparken The Trossachs. Mulighed for sejltur på The bonny bonny banks of Loch Lomond, hvis vejret tillader det. Herfra til overnatning lidt syd for Glasgow.

 

Dag 4: Fra Skotland til betagende Belfast i Nordirland
Sydover og med færge til Nordirland. Overfarten tager ca. 2 timer. Orienterende byrundtur i Belfast som er en kontrasterne by med klassiske engelske bygninger i centrum, nye moderne bygninger i Titanic kvarteret og den barske fredslinie i forstæderne, som brutalt delte det protestantiske kvarter fra det katolske. Ikke overraskende finder man mange gavlmalerier, der sympatiserer med hver sin fløj.

Du får mulighed for besøg på det ikoniske Titanic museum med flot udstilling om verdens mest luksuriøse skib. Her får du hele historien fra søsætning til forlis, og museet er beliggende med udsigt til Harland & Wolff værftet i Belfast, hvor det blev bygget. Museet har for nylig fået prisen som bedste besøgsattraktion i Europa. Indkvartering centralt i Belfast for 2 nætter.

 

Dag 5: Giants Causeway og Irlands smukkeste kystvej
Heldagsudflugt til det flotte besøgscenter ved Giants Causeway. Her får du hele historien om, hvordan de mange basaltsten blev dannet for 60 millioner år siden. Herefter går turen ud til de spektakulære klippeformationer, der udgør en af de mest imponerende og stemningsfulde landskaber i Nordirland. Myten fortæller at det var den irske kæmpe Finn McCool, der byggede stenene, så han kunne gå tørskoet til Skotland og kæmpe mod kæmpen Bernandonner – men det er en helt anden historie. Du får også mulighed for at gå på den spektakulære reb-bro Carrick-a-Rede Rope Bridge.

På vejen tilbage kører vi på en af Irlands smukkeste kystveje med et væld af flotte panoramaer. Senest har kyststrækningen været brugt som filmkulisse for den berømte tv-serie Game of Thrones. Pris kr. 350 (£ 42) inkl. entré til besøgscentret og reb-broen.

. 

Dag 6: Dublin – Irlands farverige hovedstad.
Sydpå til orienterende byrundtur med bus i Dublin, der blev anlagt af nordiske vikinger for mere end 1000 år siden ved Dublin Castle. Du oplever de smukke georgianske bygninger i centrum, det 130 m høje The Spire, floden Liffey med de mange broer, Trinity College og meget mere. Der bliver også tid til at nyde a pint of Guinness på en af byens mange pub´er. Indkvartering for 2 nætter centralt i Dublin.

 

Dag 7: Dublin til fods og festlig irsk aften
Rundtur til fods i centrum med statuen af Molly Malone, hovedgaden Grafton Street og livlige Temple Bar. Også tid på egen hånd til Guinness bryggeriet, Teeling destilleriet eller Dublin Castle - det gælder bare om at vælge. Rejseleder er behjælpelig med tips og gode råd.

Om aftenen får du mulighed for at tage med til hyggelig irsk aften på The Merry Ploughboy med spisning, dans og musik. Pris kr. 350 inklusiv middag. Bestilles med rejsen.

 

Dag 8: Hjemrejse fra Dublin
Fly til København efter 8 dage med flotte oplevelser i 3 lande.

Hotel

3-stjernede hoteller - værelser kan være af forskellig størrelse, men alle er udstyret med bad, toilet, telefon, tv og med mulighed for at lave en kop te/kaffe på værelset.

Edinburgh - 2 nætter:
Aparthotel Adagio - beliggende midt i byen på hovedgaden The Royal Mile.
Se mere på www.adagio-city.com/fr/hotel-9289-aparthotel-adagio-edinburgh-royal-mile/index.shtml

Kilmarnock - 1 nat:
The Park Hotel

Læs mere om The Park Hotel

Belfast - 2 nætter:
Ramada Encore Belfast City Centre
- Benyttes på afgangene  02.09 og 16.09
Læs mere om Ramada Encore Belfast City Centre

Maldron Belfast City Center - Benyttes på afgangene 10.06 og 15.07
Læs mere om Maldron Belfast City Center www.maldronhotelbelfastcity.com/?utm_source=GMBlisting&utm_medium=organic

Dublin - 2 nætter
Castle Hotel  - beliggende i centrum af Dublin
Læs mere om Castle Hotel  www.castle-hotel.ie/

Gæsterne siger

Irland og Skotland
"Det var nogle spændende steder vi besøgte, men turen var jo også valgt ud fra netop dem"

"Dejlig og spændende tur, med dygtig og engageret rejseleder og meget dygtig og behagelig chauffør med stort samspil imellem dem"

"Tak for en god tur med vidende rejseleder og en dygtig og hyggelig chauffør, hvor man følte sig meget tryg ved hans kørsel i alle situationer"

Værd at vide

Bemærk
Rejsen er ikke egnet til dårlig gående.

Valuta
Engelske pund i Skotland og Nordirland. Euro i Irland

Bus
Der køres i irsk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i busserne, men der holdes passende pauser undervejs.

Drikkepenge
Frivilligt – dog kutyme til chauffør, service- og restaurationspersonale.

El
240 V – husk adapter.

Entréer
er ikke inkluderet. Udgør ca. € 25 + ca.£ 50 i Skotland og Nordirland.

Fly
Norwegian fra København til Edinburgh.
Hjemrejse med Norwegian fra Dublin.
Du kan købe forplejning om bord og betale med kreditkort.

Det er muligt at købe tilslutningsbillet fra Aalborg - København.
Du må med bringe 20 kg bagage samt 10 kg håndbagage.

Vejret
Omskifteligt, men lunt - god idé at tage en varm trøje, vand- og vindtæt tøj samt gode sko med.

Brexit
Der er ingen ændringer i indrejsen til Storbritannien - dit pas skal som altid være gyldigt under opholdet.

Det blå sygesikringsbevis kan ikke bruges, hvorfor vi anbefaler at tegne en rejseforsikring.

Se evt. mere på dette link:
standby.dk/brexit-goer-rejseforsikringen-endnu-vigtigere/?utm_source=Standby.dk&utm_campaign=2313cb5023-Standby+nyhedsbrev+morgen&utm_medium=email&utm_term=0_ef58fa4297-2313cb5023-93284329

Flyv fra

Rejsemateriale
Ca. 10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.
 

Mødetid
Mødetid 11.30 – der flyves med Norwegian – der er mulighed for at købe mad og drikkevarer ombord - betaling med kreditkort. Der er inkl. 20 kg bagage og 10 kg håndbagage. Yderligere information om mødested med mere tilsendes ca. 10 dage før afrejse

Udrejse
Afgang fra København kl. 13.35 med ankomst til Edinburgh kl. ca. 14.25

Hjemrejse
Hjemrejse fra Dublin kl. 12.25 med ankomst til København kl. 15.35.

Mødetid 15. juli
Mødetid kl. 10.00 – der flyves med Norwegian – der er mulighed for at købe mad og drikkevarer ombord - betaling med kreditkort. Der er inkl. 20 kg bagage og 10 kg håndbagage. Yderligere information om mødested med mere tilsendes ca. 10 dage før afrejse

Udrejse d. 15. juli
Afgang fra København kl. 12.10 med ankomst til Edinburgh kl. ca. 13.00

Hjemrejse 22. juli
Hjemrejse fra Dublin kl. 14.55 med ankomst til København kl. 18.05.

Gislev Rejsers mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant. GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER FRA KØBENHAVN.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Københavns Lufthavn
Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant. GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER DIREKTE FRA KØBENHAVN


Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:

Mødetid Aalborg kl.10.15
Afgang fra Aalborg kl. 11.55 med ankomst til København kl. 12.40

OBS!! Afrejse 15.07: Mødetid kl. 07.10. Afgang fra Aalborg kl. 08.40 med ankomst til København kl. 09.25.
Hjemrejse fra København kl. 20.00 med ankomst til Aalborg kl. 20.45

27.05 og 17.06:
Hjemrejse fra København kl. 16.40 med ankomst til Aalborg kl. 17.25

09.09
Hjemrejse fra København kl. 17.45 med ankomst til Aalborg kl. 18.30

Ved afrejse fra Aalborg møder du Gislevs rejseleder ved afrejse gaten i Københavns Lufthavn.

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 NørresundbyAalborg Lufthavn

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Aalborg Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale.
OBS rejser du fra Aalborg skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved afrejse gaten i København.

Aalborg lufthavn ankomstAalborg lufthavn terminal

Kort

Kort Irland-Skotland

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
15-07-2020FlyMere end 88.498,-Bestil rejsenMere information
15-07-2020FlyMere end 89.398,-Bestil rejsenMere information
02-09-2020FlyMere end 88.498,-Bestil rejsenMere information
02-09-2020FlyMere end 89.398,-Bestil rejsenMere information
16-09-2020FlyMere end 88.498,-Bestil rejsenMere information
16-09-2020FlyMere end 89.398,-Bestil rejsenMere information