Skip to main content

Forårskrydstogt i Holland og Belgien

-
4-stjernet krydstogtskib med komfortable kahytter og All Inclusive om bord
 • Holland,
  Forårskrydstogt i Holland og Belgien
 • Transportform
  Bus, Skib
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

Forårskrydstogt i Holland og Belgien

Gislev Rejser byder gæster og foråret velkommen om bord på vores vidunderlige forårskrydstogt i hyggelige rammer og et dejligt fællesskab. Skibet sejler fra Amsterdam i Holland ad charmerende vandveje og gennem sluser til Antwerpen i Belgien.

Du oplever alt det, som Holland er kendt for – både løgblomster, vindmøller og ikke mindst den charmerende hovedstad Amsterdam, havnebyen Rotterdam og den berømte blomsterpark Keukenhof. På denne skønne årstid blomstrer tusindvis af tulipaner og andre skønne forårsbebudere i alverdens smukke farver.

I Belgien besøger vi den yndige middelalderby Antwerpen og den spændende hovedstad Bruxelles.

Glæd dig til fem dage om bord på et komfortabelt krydstogtskib, hvor du fra soldækket og restauranten kan nyde udsigten og den gode mad. Krydstogtet er inklusive alle udflugter samt fuld forplejning og drikkevarer i form af All Inclusive.

Velkommen om bord.

Glæd dig til

 • Afslappende flodkrydstogt ad charmerende vandveje
 • Komfortabelt skib med All Inclusive - kun for danske gæster.
 • Millioner af løgblomster i fuldt flor i verdens største blomsterpark Keukenhof
 • Oplevelser i Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen og Bruxelles

Inkluderet i rejsens pris

 • Halvpension på overnatningshoteller
 • All Inclusive om bord på skibet
 • Velkomstdrink på skibet
 • Gallaaften på skibet
 • Kanalrundfart i Amsterdam
 • Byrundtur i Rotterdam
 • Byrundtur i Antwerpen
 • Byrundtur i Bruxelles
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program.
  Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

  Vi gør opmærksom på, at skibet af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader gæster at benytte rollator eller kørestol ombord.
  Turen kan være krævende for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig

 • Dag 1: Udrejse gennem Tysklands smukke frugthave

  Rejselederen byder velkommen, og vi er allerede godt på vej mod vores hotel i Tyskland. Når vi har passeret Hamborg, drejer bussen af motorvejen og tages os igennem Altes Land, der huser mere end én million frugttræer. Vi kan forhåbentligt opleve de mange kirsebærtræer, der blomstrer smukt i denne tid.

  Turen går videre til den hyggelige hansestad Stade, hvor vi gør et kort ophold. Den idylliske gamle bydel byder på stemning, betagende bindingsværkshuse og indbydende caféer ved det gamle fiskemarked. Videre til indkvartering og middag på vores gode hotel nær Bremen.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag

 • Dag 2: Kanalrundfart i Amsterdam

  Efter morgenmad på vores hotel fortsætter bussen mod Holland. Vi gør et frokoststop inden ankomst i den charmerende hovedstad. Her venter en behagelig byrundtur i Nordens Venedig – Amsterdam.

  Vi har inkluderet en sejltur rundt på kanalerne, som er en skøn og anderledes måde at opleve Amsterdam på. Fra kanalbåden betragter vi de karakteristiske huse og de kønne broer, som den betagende by er så kendt for. Borgmesterens bolig, The Eye Film Museum og The Stopera er blandt de attraktioner, vi sejler forbi. (ca. 1 times varighed). Vi har sørget for dansk audioguide om bord til vores gæster. Kanalrundfarten slutter i det centrale Amsterdam, hvorfra vi kører med bussen over Ij-floden og videre til bydelen Amsterdam-Noord. Her har du mulighed for at betragte storbyen fra 100 meters højde i det fantastiske, 360 graders observationsdæk kaldet A'DAM LOOKOUT.
  Entré inkl. kaffe/te og kage kan tilkøbes for kr. 165. Varighed ca. 1 time.

  Hvis du ønsker at blive på landjorden, er der mulighed for at spadsere en tur langs vandkanten og besøge det store shoppingcenter ca. 400 meter derfra.

  Vi kører med bussen tilbage mod skibet, hvor besætningen står klar til at tage imod os, hvorefter vi indkvarteres i vores kahytter. Denne aften er der velkomstdrink og middag om bord på skibet, som bliver liggende i Amsterdam natten over.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 3: Syv millioner løgblomster i Keukenhof

  Efter morgenmad på skibet gør vi klar til dagens udflugt og et af rejsens højdepunkter - verdens største blomsterpark Keukenhof. Vi kører med bussen fra Amsterdam og ankommer om formiddagen til den berømte park. Her plantes der hvert år omkring syv millioner blomsterløg, og de mange gamle træer, vandløb og søer danner den perfekte ramme om de farvestrålende blomster. Vi har god tid til at komme rundt i Europas Have. Parken dækker et areal på 32 hektar og er kendt for sine tulipaner, hyacinter, påskeliljer, liljer, roser, nelliker og iriser. Entré til Keukenhof skal bestilles sammen med rejsen.

  Bemærk: det er muligt at blive om bord på skibet og gå på opdagelse på egen hånd i Amsterdam, hvis du ikke ønsker at deltage i udflugten til Keukenhof.
  Efter ca. 3 timer i blomsterparken kører vi tilbage til Amsterdam, hvor skibet står klar med frokost. Eftermiddagen er fri til egne oplevelser i Amsterdam, da det desværre ikke er tilladt at gå byrundture med egne rejseledere. Skibet sejler mod Utrecht ud på aftenen.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 4: Hyggelig sejlads ad kanaler og sluser til Rotterdam

  Denne formiddag kan du nyde om bord på skibet, imens vi roligt sejler ad vandvejene mod Europas største havneby, Rotterdam. Forventet ankomst kl. 13.00. Vi har god tid til at spise morgenmad, og du kan slappe af i forårssolen på dækket eller i de hyggelige saloner og nyde udsigten.

  Efter frokost på skibet begiver vi os til fods ud i denne fascinerende by i selskab af Gislevs rejseledere. Udover at være en stor havneby er Rotterdam også kendt for sin moderne arkitektur.

  Skibet bliver liggende i Rotterdam natten over. Der vil blive mulighed for at genbesøge byen om aftenen efter middagen.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

  Bemærk: denne aften er der gallamiddag om bord.

 • Dag 5: Diamanthovedstaden Antwerpen

  Skibet forlader Rotterdam før solen står op, og vi bevæger os roligt videre fra Holland til Belgiens næststørste by Antwerpen, hvor størstedelen af verdens rå diamanter ender.

  Morgenmaden og frokosten nydes om bord, og igen har du mulighed for at slappe af og nyde sejladsen fra skibets soldæk eller i loungen. Ankomst i Antwerpen kl. ca. 14.00.

  Vi har god tid til at spadsere rundt i den vidunderlige middelalderby. På byrundturen vil du opleve Antwerpens charmerende huse, pompøse kirker og hyggelige markedspladser. Skibet ligger i Antwerpen natten over. Vi nyder den sidste aften og middag om bord på det skønne skib.

  Måltider inkluderet denne dag: All Inclusive på skibet.

 • Dag 6: Byrundtur i Bruxelles

  Efter morgenmaden checker vi ud af skibet og kører mod hovedstaden Bruxelles, hvor vi skal på en oplevelsesrig byrundtur med rejselederen igennem nogle af de forskellige bydele og parker. Glæd dig til at opleve de gamle og charmerende kvarterer, der gemmer på Art Deco-taverner, unik flamsk kunst, gotiske katedraler og maleriske huse. Vi skal naturligvis se det imponerede Grand Place, katedralen St. Michel og St Gudulo og den verdenskendte bronzestatue, Manneken Pis.

  Frokost i Bruxelles er for egen regning, men vi sørger for tid til dette, og rejselederen kan være behjælpelig med at anbefale forskellige caféer og restauranter i centrum. Menukortet vil ofte tilbyde landets ’nationalret’ Moules Frites, lokale øl og belgiske vafler.

  Efter frokost besøger vi en af Bruxelles' skønne parker med sine blomstrende træer, arkitektoniske monumenter, historisk kultur og kunst. Ønsker du at udforske byen på egen hånd, er du også velkommen til det. De små stræder og skjulte passager bugner af spændende butikker med håndlavet chokolade, smykker, kunst og souvenirs.

  Ud på eftermiddagen samles vi op af vores bus og kører mod vores hotel i Tyskland.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet, middag på hotel.

 • Dag 7: Hjemrejse til Danmark

  Efter morgenmad på hotellet kører vi gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Skib

 • Dag 2-5

  MS L 'Europe

  Moderne og elegant skib med en indbydende atmosfære og høflig service, fra det franske rederi Croisi Europe. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge, lille butik og elevator. Bemærk at elevatoren ikke går op til soldækket.
  MS Europe blev fuldstændig renoveret i 2016. Skibet kan rumme 180 passagerer i 90 kahytter.

  På hoveddækket ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet.
  De store panoramavinduer giver mulighed for at nyde udsigten imens du spiser.

  På hovedækket finder du også loungen/baren samt et dansegulv. På skibets store udendørs soldæk, kan du slappe af i en liggestole og beundre landskabet.

  Når skibet ligger til kaj og for natten, kan det ske at vi ligger inderst, imellem eller yderst i en række af skibet. Derfor kan du opleve at skulle gå over andre skibe for at komme i land og ombord igen. Når skibet ligger til kaj, kan der derfor også forekomme begrænset udsigt fra vinduerne i kahytten.

  3 kahytskategorier:

  A:
  Dobbeltkahyt på øverste dæk med fransk balkon og store vinduer der åbnes til siderne.
  M: Dobbeltkahyt på mellemste dæk med vindue der åbnes til siderne.
  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vindue (kan ikke åbnes)

  Alle kahytter er ca. 13 kvm. med 2 separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, tv, gratis wi-fi, og pengeskab. Bemærk at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden.
  Giv venligst besked ved bestilling såfremt I ønsker dette.

  Læs evt. mere om skibet her - https://www.croisieurope.travel/en/boat/ms-europe

  Forplejning om bord:
  Opholdet på skibet er All Inclusive, morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10 - 22 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet).

  Vejledende spisetider på Croisi Europe:
  Morgenmad: 07.30 – 09.00
  Frokost: 12.00- 13.30
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.

  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge

  Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtsrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag. Samlet betaling og skibets personale fordeler selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

 • Drikkevand i Holland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Holland

  Der er 220 V. stikkontakter, som ligner de danske.

 • Entréer

  Keukenhof Blomsterpark kr. 140. Skal bestilles sammen med rejsen.
  Rejselederen medbringer din billet.

  A'DAM Lookout - observationsdæk inkl. kaffe/te/kage kr. 165

  Byrundturene i Antwerpen, Rotterdam og Bruxelles indeholder ingen entréer, men kan forekomme, hvis du er på egen hånd.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning

  Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10-22 (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks). 

  Vejledende spisetider på Croisi Europe:

  Morgenmad: 07.30 – 09.00

  Frokost: 12.00- 13.30

  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Internet

  Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder om bord.

  Bemærk, internettet kan have udfald og nedsat hastighed pga. dårlig dækning, de steder der sejles.

 • Køre- og hviletid

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-og hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Påklædning

  Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen.

  Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så du behøver ikke at medbringe den lange kjole eller habitten.

 • Sprog på skibet

  Croisi Europe er et fransk rederi, derfor er hovedsproget om bord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk, men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

 • Tillæg

  Kategori M kr. 1.400 pr. person.

  Kategori A kr. 1.800 pr person.

  Dobbeltkahyt som enkelt kat. B kr. 3.000

  Dobbeltkahyt som enkelt kat. M kr. 4.500.

  Dobbeltkahyt som enkelt kat. A  kr. 5.500.

  Bemærk: som udgangspunkt er værelser på overnatningshoteller enten dobbelt-eller enkeltværelser.

  Afbestillingsforsikring koster 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort

  Euro. 1 euro = ca. 7,50 DKK.
  Vi anbefaler, at du medbringer både kreditkort samt lidt EURO i kontanter.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Valuta og kreditkort på skibet

  På dette krydstogt kan der betales med Euro eller kreditkort alle steder i land og på skibet, hvor der accepteres Visa og MasterCard, men det er en god idé altid at medbringe kontanter.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu