Blomsterflor i Holland

Rotterdam, bryghus og blomsterflor

Blomsterflor i Holland

NYHED. Ny spændende forårsrejse til Holland, hvor millioner af farvestrålende blomster i Keukenhof byder dig velkommen.

 • 4-stjernet hotel centralt i 's-Hertogenbosch.
 • Oplev den imponerende blomsterpark Keukenhof i fuldt flor.
 • Udflugt til Rotterdam, Hollands anden største by.
 • Vi besøger Kinderdijk vindmøllepark.
 • Spændende tur til munkeklosteret i Tilburg - smag den guddommelige trappist-øl.
   

Med i prisen

 • 5 dages busrejse til Holland
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Udflugt til Rotterdam (ekskl. entré)
 • Udflugt til Kinderdijk (ekskl. entré)
 • Rejseleder


Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 995. Afbestillingsforsikring: Kr. 235. La Trappe kr. 225 - bestilles med rejsen, gennemføres ved min. 20 personer.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Oplev livlige Rotterdam og besøg Kinderdijk med de 19 idylliske møller, en del af UNESCO’s Verdensarvsliste. Her kan du beundre de mange vandveje, diger, sluser og vindmøller. Sidst men ikke mindst mulighed for at besøge munkeklostret i Tilburg, hvor en af verdens mest berømte øl brygges. Vi rejser foråret i møde med denne dejlige rejse til ’s-Hertogenbosch, hvor vi bor på et 4-stjernet hotel midt i byen nær butikker, caféer og kanaler.

Holland i Blomsterflor

Hollænderen er kendt for at være både jordbunden og gæstfrie. Den argentinsk fødte og populære Dronning Máxima sagde engang ”Holland er én småkage til kaffen, med en enorm gæstfrihed og varme”.  Foruden deres gæstfrihed er Holland også kendt for deres karakteristiske møller, det våde og lave land med marker, heder og moser. I omkring år 1800 stod der cirka 9000 møller i Holland i dag er der cirka 1000 tilbage. De hollandske møller kan opdeles i to kategorier, poldermøllen og indrustrimøllen. Poldermøllen blev brugt til at pumpe vand væk og indrustrimøllen blev brugt til at forarbejde træ, olie, ris osv. Foruden deres karakteristiske landskab er hollænderne også kendt for deres produktion af ost. Ikke mindre end 600 millioner tons ost produceres der om året, her går cirka 500 millioner tons til eksport. Hollænderne selv spiser i gennemsnit 15 kilo ost om året. En anden spise som er specielt for foråret er deres saltede sild som hollænderen anser for at være en delikatesse. Oftest kan man smage de saltede sild ved en pølselignende bod, her kan man købe en ”broodje haring” som er en saltet sild lagt i et hotdogbrød med et lag rå løg på toppen. Selvom Holland er et lille land, så er de nærmest en verdensmagt værdig når det kommer til kunst. Her kan bl.a. nævnes tre berømte kunstnere, Rambrandt, Van Gogh og Mondriaan. Velkommen til Holland.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Blomstrende Holland
Rejselederen byder velkommen i bussen og vi kører mod Holland, hvor vi ankommer først på aftenen.

Blomsterflor i Holland

Dag 2: Rotterdam og Kinderdijk
Vi kører til Rotterdam by, en dynamisk metropol med moderne arkitektur. Rotterdam er både en stor havneby og på mange måder en ny by, genopbygget efter 2. verdenskrig og i de senere år en stor legeplads for arkitekterne. Det er Europas største havneby, cirka 450 millioner tons Cargo kommer gennem havnen hvert år. Der bygges konstant i Rotterdam, og indenfor de sidste 15 år er der bygget en hel Manhattan lignende skyline omkring den indre havn. Byen er mere end blot en havneby, den har Europas første gågade, Lijnbaan, sine hjørner med gode caféer, restauranter og sjove butikker. Herefter går turen til Kinderdijk (børnediget), her finder vi 19 kønne møller på stribe som blev bygget omkring 1738 og brugt til at tørlægge området Ablasserwaard. I dag alle på UNESCO’s Verdensarvsliste. Heldagsudflugten er inkluderet, dog ekskl. entré til Kinderdijk.

Rotterdam

Dag 3: Blomsterparken Keukenhof
Glæd dig til at opleve verdens største blomsterpark, her bliver du budt velkommen af millioner af farvestrålende forårsblomster. Uanset hvor du kigger hen vil du blive mødt af utallige farver og mønstre, helt fænomenalt. Heldagsudflugten er inkluderet, dog ekskl. entré til parken.

Keukenhof

Dag 4: Verdens bedste øl
Udflugt til munkeklosteret i Tilburg der er kendt for at brygge fortræffelig trappist-øl. For at få lov til at bære det prestigefulde navn, skal øllet brygges i et trappist-kloster, og munkene selv skal være aktive i processen med at fremstille de guddommelige dråber. Hør den spændende historie, smag på de gode sager og nyd en god frokost. Halvdagsudflugt med rundvisning i bryggeriet, frokost samt en La Trappe øl, kr. 225, skal bestilles med rejsen. Nyd resten af dagen på egen hånd i ’s-Hertogenbosch som også betyder Hertugens Skov, oftest bare omtalt som Den Bosch. Byen har flere gågader og et væld af caféer, samt byens vandveje som hedder Binnendieze. Der er flere ture i og omkring byen hvor det vil være muligt at tage en bådtur rundt og opleve byen.  En af byens andre attraktioner er byens Katedral, Sint-Jan med de flotte vinduesmosaikker og det enorme orgel. Turen gennemføres ved min. 20 personer.
OBS! Afrejse d. 09.04.20 er besøget på La Trappe desværre ikke muligt da klosteret i Tilburg holder lukket henover Påsken.

Tiburg

Dag 5: Hjemover med forår i bagagen
Vi forlader Holland og kører retur til Danmark.

Hotel

Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98
5211 RX 's-Hertogenbosch

4-stjernet flot hotel placeret centralt i bymidten. Herfra finder du byens gågader med butikker, hyggeligt cafémiljø og museer. Fra hotellet er der udsigt over den middelalderlige markedsplads. Hotellet er især kendt for deres venlige personale og gode forplejning. På hotellet forefindes restaurant, bar, fitnessrum og gratis wi-fi.

Læs mere om Hotel Central

Værd at vide

Husk pas
Husk at medbringe gyldigt pas.

Bus
Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable 4-stjernede busser. Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser. Til busrejsen må du medbringe 1 kuffert max. 20 kg og 1 håndbagage max. 5 kg.

Diverse entréer
Keukenhof: ca. €17
Kinderdijk: ca. €8
Halvdagsudflugt La Trappe: 225 kr. - bestilles med rejsen.

Ønsker til indkvartering
Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, seperate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen af rejsen.
Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker men, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme Jeres ønsker.

Vegetar/Diabetiker
Det er vigtigt at du informere Gislev ved bestilling af rejsen såfremt du har et specielt behov angående kosten.
På denne måde kan vi forberede hotellet i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen.

Klima
Vi rejser til Holland i løbet af april måned hvor blomsterne i Keukenhof park springer ud. Holland har et tempereret klima og eftersom landet ikke har de store højdeforskelle, varierer temperaturen ikke meget inden for landets grænser. I april måned ligger temperaturen normalt på mellem 10-15 grader.

Valuta
Euro € 1 = ca. kr. 7,50.
Kort kan bruges de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med til toiletbesøg m.m.
Danske kroner til køb af drikkevare i bussen.

Rejseforsikring
Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.
HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

Tilskud
Gratis over Storebælt i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel. Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50% af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Læs mere https://www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her