André Rieu i Maastricht

VI BOR I ANDRÉ RIEUS FØDEBY MAASTRICHT

André Rieu i Maastricht André Rieu i Maastricht

Tag med på en busrejse til Maastricht, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane med hans berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik, og stykker fra kendte musicals.

  • En stortslået koncert med valsekongen André Rieu og det berømte Johan Strauss Orkester.
  • Ophold på lækkert 4  tjernet hotel - centralt beliggende i Maastricht.
  • Busrejse med oplevelser i Maastricht
  • Dansk rejseleder

Så meget har Gislev inkluderet: 4 dages busrejse, ophold i dobbeltværelse med bad og toilet, 3 x morgenmad og 1 x middag, rejseleder, alle udflugter jf. program, koncertbillet kategori 3 , moms og gebyr til Rejsegarantifonden. 

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.180. Afbestillingsforsikring kr. 115.

Middag søndag aften i Maastricht:  Det er muligt at tilkøbe en buffet/middag til kr. 290,-  pr. person. Dette gøres ved bestilling af rejsen.


Se også ekstra afgangen den 10. juli 2018

Pris fra 4.498,-

4 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

  • Koncertbillet
  • 3 x morgenmad
  • Danks rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Vi skal opleve André Rieu på hjemmebane, hvor torvet Vrijthof i Maastricht endnu en gang bliver forvandlet til en kæmpe romantisk open-air koncert. Nyd stemningen med gæstesolister, lysshow, humor og musik for både ung og gammel.

Også denne gang bliver André Rieu ledsaget af det verdenskendte Johann Strauss Orkester. Sammen spiller de, fantastiske valse, operetter, klassisk musik og musicals. Det bliver svært at sidde stille til koncerten.

Billeder

Dag for dag

Dag 1:  Udrejse fra Danmark.
Vi kører gennem Tyskland til middag og overnatning på godt hotel.
 

Dag 2:  Velkommen til Maastricht og en storslået koncert
Efter morgenmad kører vi gennem Sydholland til Maastricht, som ligger flot ved floden Maas. Vi er nu nået til Andrè Rieus fødeby og selvfølgelig skal vi gennem det historiske centrum og forbi hans fødehjem. Vi kommer også til den kæmpestore plads Vrijthof, hvor vi skal opleve koncerten. Hen på eftermiddagen ankomst til vores dejlige hotel. Her står værelserne klar for de næste 2 nætter på Hotel Crowne Plaza Maastricht. Om aftenen den store oplevelse, koncert med André Rieu.

André Rieu koncert i Maastricht André Rieu koncert i Maastricht


Dag 3: Oplev Maastricht

Vi begynder dagen med en byrundtur i den gamle bydel, hvorefter der vil være tid på egen hånd. Her kan du gå på opdagelse i den gamle by og måske nå lidt shopping og en frokost. Om eftermiddagen kan du opleve Maastricht fra vandet, hvor du har mulighed for deltage i en afslappende sejltur (ca. € 10). Om aftenen tid på egen hånd til, at nyde den spændende by.

Sejltur på floden Maas Maastricht

Dag 4: Med den dejlige koncertoplevelse i bagagen, rejser vi fra Maastricht efter morgenmaden. Vi kører gennem Holland og Tyskland tilbage til Danmark.

Hotel

Hotel i Maastricht
Vi skal bo to nætter på Crowne Plaza Hotel Maastricht. Hotellet ligger direkte ud til floden Maas, i centrum af Maastricht. Der er en dejlig terrasse foran hotellet, hvor vi, hvis vejret tillader det, kan nyde en kop kaffe og udsigten over floden og byen. Hotellet har restaurant, og opholdet er med morgenmad.

Alle værelser er med bad og toilet, minibar, værdiboks, TV, air condition og gratis internet.

Crowne Plaza Hotel Maastricht Crowne Plaza Hotel Maastricht

Værd at vide

Valuta: Euro

Sejltur på floden Maas: Ca. € 10.

Koncerten: Koncerten starter kl. 21.00 og slutter kl. 00.30. Mulighed for at købe mad og drikke i pausen. 2 storskærme. I tilfælde af regn udleveres regnslag. Vi går fra hotellet til koncerten og der er ca. 15 minutter gang.

Vi kan tilbyde billetter i kategori 3 i sektion B3:

Til koncerten den 15-07-2018 har vi billetter på rækkerne 19, 20, 22, 23 og 26

Til koncerten den 22-07-2018 har vi billetter på rækkerne 19 og 20

Oversigt over koncertområde:

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.

Kør til sikret parkering ved Kolding
Start busrejsen lidt senere ...
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

      

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser
Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/Vaerd-at-vide

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
14-07-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAndre Rieu i Maastricht, Bus 1 Hotel Crowne Plaza Ring til os4.498,-Mere information
14-07-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandAndre Rieu i Maastricht, Bus 2 Hotel Crowne Plaza Ring til os4.498,-Mere information
21-07-2018Bus fra Jylland og FynAndre Rieu i Maastricht, Bus 1 Hotel Crowne Plaza 14.498,-BestilMere information