André Rieu i Maastricht

Vi bor i André Rieus fødeby Maastricht

 Festlig rejse med koncert med André Rieu.

Tag med på en busrejse til Maastricht, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane med sit berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik, og stykker fra kendte musicals.

  • En stortslået koncert med valsekongen André Rieu og det berømte Johan Strauss Orkester.
  • Ophold på lækkert 4-stjernet hotel - centralt beliggende i Maastricht.
  • Busrejse med oplevelser i Maastricht.
  • Dansk rejseleder.

Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 3 x morgenmad
  • 1 x middag
  • Alle udflugter jf. program
  • Koncertbillet kategori 3
  • Rejseleder

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.650. Enkeltværesle tillæg med udsigt til floden kr. 2.100.
Dobbeltværelse med udsigt til floden kr. 250 pr. person. Afbestillingsforsikring kr. 135.

Middag søndag aften i Maastricht:  Det er muligt at tilkøbe en buffet/middag til kr. 325,-  pr. person. Dette gøres ved bestilling af rejsen.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Vi skal opleve André Rieu på hjemmebane

Torvet Vrijthof i Maastricht bliver endnu en gang bliver forvandlet til en kæmpe romantisk open-air koncert. Nyd stemningen med gæstesolister, lysshow, humor og musik for både ung og gammel.

Også denne gang bliver André Rieu ledsaget af det verdenskendte Johann Strauss Orkester. Sammen spiller de, fantastiske valse, operetter, klassisk musik og musicals. Det bliver svært at sidde stille til koncerten.

Billeder

Dag for dag

Dag 1:  Udrejse fra Danmark

Vi kører gennem Tyskland til middag og overnatning på godt hotel.

Dag 2:  Velkommen til Maastricht og en storslået koncert

Efter morgenmad kører vi gennem Sydholland til Maastricht, som ligger flot ved floden Maas. Vi er nu nået til Andrè Rieus hjemby og selvfølgelig skal vi gennem det historiske centrum. Vi kommer ligeledes forbi hans nuværende hjem, hans slot og studie. Vi kommer også til den kæmpestore plads Vrijthof, hvor vi skal opleve koncerten om aftenen. Hen på eftermiddagen ankommer vi til vores dejlige hotel. Her står værelserne klar for de næste 2 nætter på det dejlige Hotel Crowne Plaza Maastricht. Denne aften middag på hotellet for dem som har tilkøbt hjemmefra. Om aftenen den store oplevelse, koncert med André Rieu.

André Rieu koncert i Maastricht André Rieu koncert i Maastricht

Dag 3: Oplev Maastricht

Vi begynder dagen med en byrundtur i den gamle bydel, hvorefter der vil være tid på egen hånd. Her kan du gå på opdagelse i den gamle by og måske nå lidt shopping og en frokost. Om eftermiddagen kan du opleve Maastricht fra vandet, hvor du har mulighed for deltage i en afslappende sejltur (ca. € 10). Om aftenen tid på egen hånd til, at nyde den spændende by.

Sejltur på floden Maas Maastricht

Dag 4: Hjemrejse

Med den dejlige koncertoplevelse i bagagen, rejser vi fra Maastricht efter morgenmaden. Vi kører gennem Holland og Tyskland tilbage til Danmark.

Hotel

Crowne Plaza Hotel Maastricht

Ruiterij 1
6221  EW Maastricht, Holland
Vi skal bo to nætter på Crowne Plaza Hotel Maastricht. Hotellet ligger direkte ud til floden Maas, i centrum af Maastricht. Der er en dejlig terrasse foran hotellet, hvor vi, hvis vejret tillader det, kan nyde en kop kaffe og udsigten over floden og byen. Hotellet har restaurant, og opholdet er med morgenmad.

Alle værelser er med bad og toilet, minibar, værdiboks, TV, air condition og gratis internet.

Værd at vide

Bus

Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser. Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser. Til busrejsen må du medbringe 1 kuffert max. 20 kg og 1 håndbagage max. 5 kg. Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke hvis børn rejser uden begge forældre.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen kan drikkes.

Elektricitet

Der er 220 V.Stikkontakter ligner de danske.

Entréer

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. Sejltur på floden Maas: Ca. € 10.

Klima

Holland har et tempereret klima og eftersom landet ikke har de store højdeforskelle, varierer temperaturen ikke meget inden for landets grænser. Læs mere på https://www.mitrejsevejr.dk/l/holland/vejrudsigt-amsterdam-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Koncert

Koncerten starter kl. 21.00 og slutter kl. 00.30. Mulighed for at købe mad og drikke i pausen. 2 storskærme. I tilfælde af regn udleveres regnslag. Vi går fra hotellet til koncerten og der er ca. 15 minutter gang.

Vi kan tilbyde billetter i kategori 3 i sektion B3:

Oversigt over koncertområde:

Kreditkort

Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Valuta

En euro er ca. 7,50 kr. (1/1 2021). Visakort kan bruges de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med til toiletbesøg m.m. Danske kroner til køb af drikkevarer i bussen.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding.
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
29-07-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandRing til os4.998,-Mere information
29-07-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandRing til os4.998,-Mere information