Skip to main content

Ny, spændende rejse til Grønland

-
Bygdeliv, Indlandsis og storslået natur på verdens største ø

Arktisk sommer i Grønland

Tag med på en spændende ny rejse til Grønland. Oplev de storslåede naturfænomener, grønlændernes karakteristiske gæstfrihed og de farvestrålende byer. En enestående rejse, hvor de uendelige vidder og rustikke fjeldlandskaber danner rammerne om vores oplevelser på verdens største ø.

Grønland er et forunderligt indblik i en verden, hvor mennesket lever på naturens præmisser. Her mødes det små og det uforståeligt store med idylliske bygder drysset over landskaberne som skærende kontrast til kilometertyk indlandsis og smukke isbjerge, der driver hvileløst rundt i de frostklare fjorde. Vi oplever dette magiske natursceneri i sommermånederne, hvor Grønland viser sig fra sin frodigste side.

Grønland, der på grønlandsk hedder Kalaallit Nunaat, ”menneskenes land”, er et råt, bjergrigt og kontrastfyldt land med den gigantiske indlandsis i midten. 80% af Grønland er dækket af Indlandsisen, og derfra strækker gletsjere sig ud mod fjordene, hvor isen brækker af. Her mødes vi af et natursceneri, der på én gang er dynamisk, overvældende og vidunderligt smukt. Undervejs overnatter vi i Kangerlussuaq, Ilulissat og den grønlandske hovedstad Nuuk, tre skønne byer, du kan glæde dig til at opleve, og med på hele rejsen har du en erfaren, dansk rejseleder.

Glæd dig til

 • At besøge de tre kontrastfyldte byer Kangerlussuaq, Ilulissat og Nuuk
 • At opleve den dramatiske natur kombineret med mange års fascinerende historie
 • Se de mageløse isbjerge – naturens egne enorme mesterværker, som bare skal opleves
 • Forbløffende kontrast mellem nyt og gammelt - Grønland er på vidunderlig vis det hele på én gang

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 3 x middag
 • 1 x frokost
 • Udflugt til punkt 660
 • Byrundtur i Ilulissat
 • Isfjordssejlads
 • Vandretur til Sermermiut
 • Bygdebesøg i Oqaatsut
 • Gående og kørende byrundtur i Nuuk
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Transfer
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Vejret og sikkerheden på Grønland er vigtige faktorer, og derfor skal du være forberedt på, at programændringer kan forekomme.

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Dag 1: Udrejse og indlandsis

  Vi flyver til Grønland, hvor vi allerede på rejsens første dag skal opleve Indlandsisen. Vi kører langs Sandflugtsdalen og passerer undervejs Kangerlussuaqs golfbane, en lille skov af nåletræer og den 400 m høje klippe Sukkertoppen. En køretur, hvor vi kommer tæt på Grønlands enestående natursceneri med søer, golde fjelde og smeltevandselve, til vi er fremme ved Russelgletsjeren, hvorfra vi fortsætter til Punkt 660. Her oplever vi et af de smukkeste islandskaber i Grønland, og vi kommer selv ud at gå på Indlandsisen.

  Bemærk: For at komme ind på den relativt mere jævne del af Indlandsisen kræver det, at man er i stand til først at overkomme en række naturligt skabte isbakker, som er delvist dækket af naturligt forekommende silt og morænegrus. På trods af, at der er anlagt en sti, kan der stadig være glat hist og her, og man skal være i stand til at kunne komme op og ned ad bakkerne på egen hånd. Nogle gæster vil have glæde af at medbringe vandrestave og evt. påsætte pigsåle/skridbeskyttelse under ens sko eller støvler.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag.

 • Dag 2: Byrundtur i Ilulissat

  Vi flyver direkte til Ilulissat, der er udpeget som UNESCO-verdensarv. Byen er rig på inuithistorie, og rundt om byen findes uendelige vidder og isbjerge, der driver hvileløst rundt i havet.

  Rejselederen tager dig med på en byrundtur, hvor der fortælles om den grønlandske historie og livet i byen. Vi passerer bl.a. den verdensberømte polarforsker Knud Rasmussens fødehjem samt Zionskirken.

  Om aftenen spiser vi velkomstmiddag på Hotel Arctic, hvor vi skal bo de næste tre nætter. Herfra kan vi nyde den smukke udsigt over isfjorden.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 3: Sermermiut og isfjordssejlads

  Vandretur til den gamle boplads Sermermiut, hvor de første inuitter bosatte sig for cirka 4.000 år siden. Vi går ud til fjorden, hvor de majestætiske isbjerge danner baggrundskulissen. Vi fortsætter til Nakkaavik, Kællingekløften, hvor du kan glæde dig til at høre mere om Grønlands spændende historie. Turen er en gåtur på cirka 5 km.

  Det er muligt at besøge isfjordscenteret, som åbnede i 2021. Her kan du gå over dets let stigende, buede trætag, som nu udgør begyndelsen på træpromenaden, der fører til Ilulissat Isfjord. I centret venter en skøn indføring i den grønlandske natur og kultur, og her kan du blive klogere på historien om is og isfjorden.

  I Ilulissat tager vi på sejltur blandt de flydende isfjelde. Hvert år strømmer mere end 48 kubikkilometer is fra Ilulissat Isbræ ud i Isfjorden. Det er mængder, der kan være svære at forestille sig. Resultatet er enorme isfjelde, der kan blive flere hundrede meter på hver led, og som strækker sig op mod 100 meter op over havets overflade. Ved isfjordens munding strander disse frosne kæmper, og her har vi mulighed for at sejle iblandt dem.

  Isfjeldene er flotte i al slags vejr. I solen skinner de i glitrende hvide nuancer, og i overskyet vejr træder de blå nuancer meget smukt frem. Isfjeldene er ikoniske for byen, og turen er en absolut must-do, når man besøger Ilulissat. En utrolig naturoplevelse ud over det sædvanlige.

  Bemærk: Husk meget varmt tøj. Der er koldt på isfjorden. Der serveres kaffe og te ombord.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 4: Udflugt til bygden Oqaatsut

  Denne dag tager vi på en dagstur til den stille og uforstyrrede bygd Oqaatsut, der ligger i de mest betagende omgivelser kun 20 kilometer nord for Ilulissat.

  Vi starter turen med at sejle fra Ilulissat til Oqaatsut; en 30 minutters tur blandt de enorme isbjerge fra Ilulissat Isfjord, som driver lige så stille nord for byen. Når vi ankommer til Oqaatsut, tager vores lokalguide os med på opdagelse i bygden, hvor vi blandt andet ser bygdens skole, kirke og fiskefabrikken. Lokalguiden fortæller om livet i en lille bygd, om samfundet og Oqaatsuts historie som en tidligere hvalfangerbygd.

  Bygdeturen slutter ved Restaurant H8 Explorer, hvor vi får serveret en frokost lavet på lokale råvarer. Efter frokost er der mulighed for at vandre i området eller blot sidde og nyde stilheden i de magiske, uforglemmelige omgivelser, før båden sejler os tilbage til Ilulissat.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 5: Byrundtur i hovedstaden Nuuk

  Vi flyver fra Ilulissat og videre til Nuuk med en kort mellemlanding i Kangerlussuaq. Nuuk er en moderne arktisk hovedstad med masser af kultur, historie og natur. Byen har omkring 19.500 indbyggere, og du vil opleve en pulserende ”storby,” da det er en regeringsby med mange kultur- og uddannelsesinstitutioner. Nuuk vokser hele tiden, og der er efterhånden ca. ti kilometer fra ende til ende. Her er butikker, gourmetrestauranter, et kulturhus og museer, og på byrundturen ser vi bl.a. Kolonihavnen, Hans Egede-statuen og Frelserkirken.

  Til aften nydes en 2-retters middag på hotellet, hvor vi skal bo de næste tre nætter.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 6: Flot natur og Sermitsiaq-bjerget

  For at se mere af byen tager vi på en kørende byrundtur i Nuuk med stop ved de mange flotte udsigtspunkter samt det ikoniske bjerg Sermitsiaq. Vi passerer desuden seminariet, gymnasiet og universitetet.

  I grønlandske øjne er Nuuk med over 19.500 indbyggere en storby, og det tager faktisk adskillige timer at gå fra den ene ende af Nuuk til den anden, da selve byen efterhånden har bredt sig over flere store bydele.

  I centrum af Nuuk finder vi bygningerne fra tidligere tider. Det gamle koloniområde med blandt andet Nationalmuseet er velholdt og smukt, og en tur forbi Myggedalen med de mange farvestrålende huse er en oplevelse værd.

  Alt i alt er Nuuk et super spændende bekendtskab, da byen vokser med rekordfart, og du vil opleve mange forskellige subkulturer, smuk natur og spændende kunst.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 7: Oplevelser på egen hånd

  Oplev evt. byens museer eller en vandretur i fjeldene med rejselederen.
  Nuuk Kunstmuseum har smukke permanente udstillinger og spændende og flotte separatudstillinger. Du må heller ikke gå glip at Nationalmuseet, hvor særligt de imponerende 600 år gamle mumier vil imponere eller skræmme dig.

  Vi skal ikke langt uden for Nuuks bygrænse, før man føler sig som Palle alene i verden. En gåtur bag om fjeldet giver dig den følelse, og så er der selvfølgelig fjordsystemet bag Nuuk.
  Fjordsystemet er det næststørste i Grønland, og det er så stort, at Færøerne vil kunne ligge inde i baglandet. Her er der frodigt og smukt om sommeren. Da Nuuk ligger næsten helt ud til havet, er der køligere i byen end inde i fjordsystemet, og derfor tager mange af de lokale hertil om sommeren.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 8: Hjem efter et væld af oplevelser

  Vi flyver fra Nuuk via Kangerlussuaq til Billund, hvor vi ankommer til aften.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Hoteller

 • Dag 1-2

  Hotel Kangerlussuaq

  Hotellet ligger så centralt som overhovedet muligt, nemlig i selve lufthavnsbygningen, så du blot skal tage din bagage fra båndet og bære det hen til receptionen. Alle værelser er rummelige og har enten udsigt til det såkaldte Køkkenfjeld eller udsigt over byen og omgivelserne.

  Hotellet har både restaurant og et cafeteria, som er mødested for alle bygdens indbyggere og alle de 220.000 gennemrejsende, der kommer forbi i løbet af et år.

 • Dag 2-5

  Hotel Arctic

  Grønlands mest berømte hotel er Hotel Arctic i Ilulissat. Hotel Arctic er verdens nordligste 4-stjernede hotel. Hotellet ligger ca. 15 minutters gang fra centrum med en fremragende udsigt over Diskobugten med dens enorme isbjerge.

  Hotellet har to glimrende restauranter, og den store terrasse uden for restauranten er det perfekte sted til at nyde et glas vin, mens du ser midnatssolen lægge sit gyldne skær over isbjergene ved Ilulissat Isfjord.

 • Dag 5-8

  Hotel Hans Egede

  Lige midt i Nuuk finder du det gennemrenoverede, 4-stjernede Hotel Hans Egede, hvor du fra Restaurant Sarfalik på femte sal har en forrygende udsigt. Herfra kan du se hele Nuuks centrum, de nærliggende bjerge og fjorden.

  Hotel Hans Egede er et af de største hoteller i Grønland, og har ikke mindre end to restauranter og en café. På øverste etage af hotellet findes den velkendte restaurant A Hereford Beefstow, Spisestedet Sarfalik og Skyline Bar. I stueplan finder du cafeen – og også Grønlands Rejsebureau, der er nabo til receptionen.

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Air Greenland: Det er tilladt at medbringe 1 stk. indtjekket bagage pr. person, maks. vægt er 20 kg, samt 1 stk. håndbagage, der maks. vejer 8 kg. Håndbagagens dimensioner må maksimalt måle 55 cm x 40 cm x 23 cm.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Grønland

  Hvis du oplever, at servicen på en restaurant er høj, eller din guide er god, så værdsættes drikkepenge. Hvor meget, du ønsker at give, er helt op til dig.

  Hvis servicen overstiger dine forventninger, så sig det endelig, da det både opmuntrer serviceudbyderen og gør dem opmærksomme på, hvad de gør godt.

 • Drikkevand i Grønland

  I Grønland anbefales det, at man ikke drikker vandet fra vandhanerne. Køb derfor vand på flaske.

  Vandet i Grønland er overfladevand og smager anderledes end vandet i Europa og Danmark, som ofte er grundvand. Overfladevandet i åbne søer påvirkes nemmere af det omkringliggende miljø. Derfor desinficerers drikkevandet ved hjælp af UV-bestråling og nogle steder også med klor.

 • Elektricitet i Norden

  I Sverige, Finland og Norge benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark.

  På Færøerne og i Grønland benyttes 220 V. Stikkontakterne er som i Danmark

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke velegnet for gangbesværede. På flere af udflugterne kan terrænet være meget ujævnt.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning i Grønland

  Vejret kan være omskifteligt, derfor anbefaler vi lag-på-lag princippet. Det er også en rigtig god idé at medbringe en mindre dagsrygsæk (ca. 30 liter) til udflugterne, hvor man kan have en ekstra trøje, kamera, en flaske vand og andet i.

  • Vandtæt og åndbart fodtøj med en god sål og støtte omkring dine ankler. Mange steder vil du vandre på sten, grus og jordveje. Ordentligt fodtøj kan være forskellen mellem at få en fantastisk god eller en dårlig oplevelse.
  • Regn- og vindtæt åndbart overtøj. Selv på dage med blå himmel kan vejret slå om, og vinden er næsten altid kølig. En let jakke, som er let at folde sammen, skal med, så du kan bruge den, når det er nødvendigt.
  • Varmt tøj, som du kan bruge, hvis temperaturen ændrer sig.
  • Varm og beskyttende hovedbeklædning. Dit hoved er et af de steder, hvor man taber mest varme, og det bør derfor være beskyttet i det kolde vejr. I højsommeren kan solen være meget stærk, og en hat eller kasket kan være god.
  • Handsker til at beskytte dine hænder, mens du er på vandet eller på kølige dage.
  • Solbriller. Solen er meget stærk om sommeren og særligt ved og på vandet.
  • Solcreme til blottet hud. Om sommeren kan luften måske føles kølig, men solen brænder stadig.
 • Rejseforsikring - Rejser til Norden

  Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.

  Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.

  HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

 • Shopping i Grønland

  Unika som smykker, skind og tupilakker er kendte og elskede souvenirs, som mange af Grønlands besøgende har med sig hjem.

 • Tidsforskel i Grønland

  Der er tre timers tidsforskel mellem Danmark og det meste af Grønland, herunder Kangerlussuaq, Ilulissat og Nuuk, og urene stilles tilbage.

 • Tillæg og entréer

  Enkeltværelse kr. 4.698.

  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Fra Billund Lufthavn 

  Mødetid i Billund 2 timer før afrejse.

  Udrejse 10.07
  Afrejse fra Billund kl. 09.10 - ankomst Kangerlussuaq kl. 10.40.

  Hjemrejse
  Afrejse fra Nuuk kl. 13.15 via Kangerlussuaq med i ankomst Billund kl. 23.30.

   

  Udrejse 24.07
  Afrejse fra Billund kl. 12.30 - ankomst Kangerlussuaq kl. 14.05.

  Hjemrejse
  Afrejse fra Nuuk kl. 15.35 via Kangerlussuaq med i ankomst Billund kl. 23.30.

   

  Udrejse 14.08
  Afrejse fra Billund kl. 12.30 - ankomst Kangerlussuaq kl. 14.05.

  Hjemrejse
  Afrejse fra Nuuk kl. 10.15 via Kangerlussuaq med i ankomst Billund kl. 23.30.

 • Valuta og betalingskort i Grønland

  I Grønland er den danske krone (DKK) den gangbare valuta. Det er altid en god idé at medbringe kontanter i form af danske kroner (DKK), særligt ved besøg i små byer og bygder.

  Følgende kreditkort kan benyttes i hæveautomater: Visa, Mastercard, Eurocard, Diners, Dankort og American Express.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejret i Grønland

  Den angivne gennemsnitstemperatur for Grønland er kun vejledende, og det er et gennemsnit målt over en årrække. Du kan derfor opleve både væsentligt koldere og varmere temperaturer på stedet.

  Gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger på omkring 10°C.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu