Skip to main content

Ny flyrejse til antikkens Grækenland

-
Græsk kultur, flotte oplevelser og skøn stemning

Tolo og Peloponnes

Tolo, på halvøen Peloponnes, er med al sin charme og græske hygge indbegrebet af Grækenland. Her finder du bl.a. landets tidligere hovedstad, Nafplion med smalle, marmorbelagte gader og masser af spændende udflugtsmål fra antikkens Grækenland. Der bliver god tid til at nyde den græske livsstil med et glas Retsina eller Ouzo på en af de mange hyggelige tavernaer og til at besøge Grækenlands hovedstad Athen med Akropolis smukt beliggende på en kalkstensklippe.

Velkommen til en dejlig ferie i Grækenland.

Glæd dig til

 • Det gamle Grækenland, vidunderlig arkitektur og flot verdensarv
 • Inklusiv flere udflugter, vinsmagning og besøg på appelsinplantage
 • Godt hotel med god forplejning, hyggelig terrasse og smuk udsigt ud over bugten
 • Spændende udflugter til bl.a. Athen og den græske arena i Epidauros
 • Vores rejseleder er med på hele rejsen

Inkluderet i rejsens pris

 • 9 x morgenmad
 • 8 x middag
 • 1 x græsk aften
 • Udflugt til Nafplion
 • Vandretur og besøg på appelsinplantage
 • Udflugt til antikkens Nemea inkl. vinsmagning
 • Rejseleder
 • Flybilletter og skatter
 • 23 kilo bagage til check-in og 8 kilo håndbagage
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

  Dagsprogram

  • Programmet kan forekomme i anden rækkefølge.

  • Dag 1: Udrejse fra København

   Vi ankommer til Athen, hvor vores græske bus og chauffør venter. Afslappende køretur til vores hotel i Tolo. Undervejs holder vi en lille pause ved den berømte Korintherkanal.

  • Dag 2: Tolo og charmerende Nafplion – Grækenlands tidligere hovedstad

   Rejselederen tager dig med på en lille tur til fods rundt i Tolo, så du hurtigt bliver stedkendt. Herefter bliver vi hentet af vores bus, der kører os til Nafplion.

   Første stop er ved den imponerende borg Palamidi, højt og flot beliggende og med en fantastisk udsigt ud over havet og Nafplion. Herfra fortsætter vi til Nafplion med snævre marmorbelagte gader og den flotte Syntagme-plads med masser af liv og caféer. Rejselederen viser rundt og du får tid til selv at gå på opdagelse.

   Undervejs bliver der også tid til at smage på Grækenlands nationaldrik – Ouzo – som er en brændevin baseret på anis. Resten af dagen til egne oplevelser i Tolo.
   Inkluderet.

  • Dag 3: Antikt teater, antikkens Mykene og olivenoliebesøg

   Heldagsudflugt til Epidauros, der anses for at være Grækenlands smukkest beliggende åbne teater. Stedet var antikkens luksuskursted og var populært i år 300 f.Kr. Rundtur med lokalguide, hvor du også får tid til at besøge det lille spændende museum.

   I Mykene viser lokalguiden os de velbevarede ruiner af et tidligere paladsområde med kongegrave og den smukke løveport. Her vil der også være tid til at besøge museet inden vi fortsætter til besøg hos producent af olivenolie og smager på de gyldne dråber.

   2024:
   Udflugtspris kr. 350 inkl. lokalguider, entréer og olivenolieproducent. Bestilles med rejsen.

   2025:
   Udflugtspris kr. 400 inkl. lokalguider, entréer og olivenolieproducent. Bestilles med rejsen.

  • Dag 4: Nemea og vinsmagning

   Hyggelig udflugt til Nemea med Zeus tempel og beliggende i Peloponnes vinområde. Nemea var hjemsted for en af de største atletiske konkurrencer i det antikke Grækenland. Legene blev afholdt hvert andet år, og du kan stadig se bl.a. løbebanen, som du er velkommen til at afprøve. Præmien på den tid - år 573 f.Kr. - var en krans af selleri, hvor det ved Olympen var en krans af olivengrene.

   Vi ser også resterne af Zeus tempel, som spillede en vigtig rolle under legene i Nemea, idet atleterne tilbad Zeus foran templet. Turen fortsætter til besøg på vingård, hvor vi hører om produktionen, vinområdet og smager på herlighederne.
   Udflugt og vinsmagning inkluderet.

  • Dag 5: Fridag i Tolo

   Denne dag får du til at slappe af og nyde Tolo. Måske frister en frisk dukkert i det klare vand. Hotellet og rejselederen hjælper gerne med gode råd.

  • Dag 6: Lille vandretur til Asini og besøg på appelsinplantage

   Lille vandretur med rejselederen fra hotellet til det gamle Assini. Vandreturen tager ca. 30 minutter. Vi går ad hovedvejen mod stranden Psili Ammos og for enden af stranden går vi op på hovedvejen mod Assini, der er udråbt til arkæologisk område. Her kan du nyde panoramaudsigten over Tolo, Psili Ammos-stranden og på den anden side, stranden i Kastraki.

   Vores bus henter os og kører os til besøg på appelsinplantage, hvor vi hører om produktionen og smager de søde frugter. Resten af dagen til egne oplevelser i Tolo.
   Inkluderet.

  • Dag 7: Grækenlands hovedstad, Athen

   Heldagsudflugt til Athen – Grækenlands hovedstad – med Akropolis højt og flot beliggende samt hyggelige kvarterer med templer, butikker, smalle snoede gader og en spændende historie.

   Vores lokalguide viser rundt i byen, der dateres helt tilbage til 5 århundreder f.Kr. Den er opkaldt efter gudinden Athene, der var gudinde for bl.a. visdom og kunst og som skabte verdens første oliventræ, der blev symbol på fred og fremgang. I dag er oliven og olien en af Grækenlands vigtigste føde – og eksportvarer.

   Der bliver også tid til at udforske de hyggelige små kvarterer på egen hånd.

   2024:
   Udflugtspris inkl. lokalguide og entré til Akropolis kr. 350. Bestilles med rejsen.

   2025:
   Udflugtspris inkl. lokalguide og entré til Akropolis kr. 400. Bestilles med rejsen.

  • Dag 8: En hel dag til egne oplevelser

   Denne dag har vi sat af til at du kan slappe af. Måske ønsker du at udforske Nafplion på egen hånd eller vandre i bjergene bag byen. Hotellet og rejselederen hjælper gerne med gode råd.

  • Dag 9: Sejltur med græske specialiteter

   Hotellet arrangerer en lille sejltur til en af de ubeboede øer ud for Tolo eller til en øde strand. Mulighed for en dukkert eller en lille vandretur mens kaptajnen tilbereder et lækkert traditionelt græsk måltid. Gennemføres, hvis vejret tillader det.

   2024: Pris kr. 175.
   2025: Pris kr. 250

   Sejlturen købes ved rejselederen.

  • Dag 10: Hjemrejse

   Vi forlader vores hotel og kører til lufthavnen i Athen og vores fly retur til København.

  Hotel

  • Dag 1-10

   Hotel John & George, Tolo

   Familiedrevet hotel beliggende på en bakke i den gamle bydel med udsigt ud over Tolo-bugten. Hotellet har, lounge, elevator samt terrasse og pool, som er solopvarmet. Alle værelser med badekar, toilet, hårtørrer, lille køleskab, telefon, TV og gratis wi-fi. Balkon med udsigt til havet eller omgivelserne.

  Afrejser og bestilling

  AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
  14-10-2024Se afrejsetider 10 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 89.698,-Bestil
  14-10-2024Se afrejsetider 10 dageFly fra Aalborg Lufthavn411.098,-Bestil

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Bagage

   Bagage: 23 kilo til check-in og 8 kilo håndbagage.

  • Bus på flyrejser

   På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

   Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

   På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

  • Entréer

   Er eksklusive med mindre andet er nævnt.

   Seniorer over 60 år kan mange steder få rabat mod forevisning af pas eller kørekort.

  • Find et fly

   Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
   www.flightradar24.com

  • Flybillet

   Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

   Rejser til Europa
   Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

   Rejser til oversøiske rejsemål
   Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
   Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

  • Forsinkelse

   Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

  • Fysisk formåen

   Flere udflugter er ikke eget for dårligt gående.

   Hotellet er beliggende på en bakke.

  • Information om Københavns Lufthavn

   Adresse
   Lufthavnsboulevarden 6
   2770 Kastrup

   Læs mere her: Københavns lufthavn

   Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

   GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

  • Information om Aalborg Lufthavn

   Adresse
   Ny Lufthavnsvej 100
   9400 Nørresundby

   Læs mere her: www.aal.dk

   Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

  • Medicin på flyrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

   Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

   Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mødetid på flyrejser

   Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

   København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
   Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
   Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
   Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
   Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
   Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
   Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

  • Pas - på flyrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  • Plads i flyet

   Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

  • Tillæg

   Dobbeltværelse med balkon mod havet kr. 998 pr. person
   2024: Enkeltværelse med balkon kr. 1.498 pr. person
   2025: Enkeltværelse med balkon kr. 1.698 pr. person

   Afbestillingsforsikring kr. 740

   Udflugter (bestilles med rejsen):
   2024: Antikt teater, antikkens Mykene og olivenoliebesøg kr. 350
   2025: Antikt teater, antikkens Mykene og olivenoliebesøg kr. 400

   2024: Athen kr. 350
   2025: Athen kr. 400

   Sejltur bestilles ved rejselederen under opholdet.
   2024: Sejltur kr. 175
   2025: Sejltur kr. 250

  • Tilskud på flyrejser

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

   Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Nat med Rabat
   Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

  • Ud- og hjemrejse

   Mødetid Københavns Lufthavn kl. 07:30.
   Afrejse med SAS fly nr SK 777 kl. 09.45. Ankomst til Athen kl. 14.00 lokal tid.

   Hjemrejse med SAS fly nr SK 778 kl. 13.30. Ankomst til Købehavns Lufthavn kl. 15.55

   Gæster fra Aalborg har en mellemlanding i Københavns Lufthavn.

   Mødetid i Aalborg Lufthavn kl. 05.15.
   Afrejse med SAS fly nr SK 1202 kl. 06.40. Ankomst til København kl. 07.25
   Hjemrejse fra Københavns Lufthavn med SAS fly nr. 1203 kl. 18.00. Ankomst til Aalborg kl. 18.45

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din flyrejse?

   Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på flyrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu