Skip to main content

Flodkrydstogt på Seinen

-
Smuk sejlads, flotte oplevelser og god forplejning

Krydstogt på Seinen

Forkæl dig selv med dette komfortable krydstogt på Seinen med en førsteklasses udsigt fra dækket. Skibet glider fra Paris gennem det smukke normanniske landskab til Honfleur med rig mulighed for at opleve livet langs Seinen, når vi tager på udflugter. Her kan du afdække dele af den spændende franske historie, se den flotte natur og indsnuse atmosfæren langs den smukke flod.

På flodkrydstogtet kan du blandt andet opleve de mange attraktioner i byernes by Paris, besøge maleren Claude Monets smukke have og komme på byrundtur i både historiske Rouen og havnebyen Honfleur. Glæd dig til et fantastisk krydstogt på Seinen med All Inclusive, gallamiddag og masser af franske oplevelser.

Glæd dig til

 • Gislev busrejse i 4-stjernet bus og med dansk rejseleder
 • Udflugt til Deauville og smagning af den kendte calvados
 • Udflugt til Monets smukke have
 • Flot aftensejlads på Seinen i Paris

Inkluderet i rejsens pris

 • Halvpension på overnatningshoteller
 • All Inclusive på skibet
 • Velkomstdrink på skibet
 • Gallaaften på skibet
 • Byrundtur i Paris
 • Udflugt til Fontainebleau inkl. entré
 • Udflugt til Monets have inkl. entré
 • Byrundtur i Rouen
 • Klostervejen inkl. entré til Jumiéges
 • Byrundtur i Honfleur
 • Calvados-smagning inkl. entré
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

  Dagsprogram

  • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program.
   Vejrmæssige udfordringer kan have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havneanløb. Det kan blive nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

   Vi gør opmærksom på, at skibet af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader gæster at benytte rollator eller kørestol ombord.
   Turen kan være krævende for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser hvis du er i tvivl, om rejsen er egnet for dig

  • Dag 1: Afrejse fra Danmark

   Kørsel ned gennem Tyskland og videre ind i Holland til middag og overnatning.

   Forplejning inkluderet denne dag: Middag.

  • Dag 2: Ankomst til Paris

   Vi kører gennem Holland ind i Frankrig, og kører med passende pauser undervejs til Paris. Her står skibets besætning klar til at byde dig velkommen om bord. Efter indkvartering i din kahyt er det tid til en velkomstcocktail og en præsentation af besætningen. Middag om bord på skibet der ligger i Paris hele natten.

   Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og All Inclusive om bord på skibet.

  • Dag 3: Fantastiske Fontainebleau

   Formiddagssejlads til Melun. Herfra er der mulighed for at besøge paladset i Fontainebleau, et storslået slot i renæssancestil. Slottet var residens for 34 konger og to kejsere i otte århundreder. Det enorme slot har 1.500 værelser og er det mest møblerede slot i Frankrig. Hvis tiden tillader det, kan du gå en tur i den storslåede have.

   Forplejning inkluderet denne dag: All Inclusive om bord på skibet.

  • Dag 4: Flotte oplevelser i Paris

   Formiddagssejlads til Paris. Her venter en byrundtur i bus forbi bl.a. Notre Dame, Triumfbuen og Champs-Élysées. Udflugt til Montmartre og den berømte kirke, Sacre Coeur. Montmartre er et skønt område med små hyggelige gader og en flot udsigt over byen. Inkluderet.

   Forplejning inkluderet denne dag: All Inclusive om bord på skibet.

  • Dag 5: Monets Have i Giverny

   Skibet ankommer til Mantes-La-Jolie. Her holder Gislev bussen, og vi kører til Claude Monets smukke have, der var inspiration til mange af hans mesterværker. Inkluderet. Eftermiddagssejlads til Rouen.

  • Dag 6: Historiens vingesus i Rouen og Klostervejen

   God tid at nyde morgenmaden, inden vi tager på en gående byrundtur i Rouen forbi den imponerende gotiske katedral og torvet, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Om efter-middagen udflugt til klosterruinen Jumiéges med den normanniske Saint-Pierre kirke. Om aftenen er der gallamiddag om bord på skibet.

   Forplejning inkluderet denne dag: All Inclusive om bord på skibet.

  • Dag 7: Maleriske Honfleur

   Tidllig ankomst til Honfleur. Her tager rejselederen dig med på en gående byrundtur i den kønne havneby bl.a. til den gamle trækirke Saint Catherine, den gamle havn og de hyggelige gader. Efter frokosten kan du tage med på udflugt til Deauville og blomsterkysten, her besøger vi et calvadosdestilleri, hvor vi får en rundvisning, og hører om produktionen, lagringen og meget mere. Vi ender i butikken, og får smagsprøver på en ægte calvados. Det er muligt at købe calvados eller cider med hjem, deres pærecider kan varmt anbefales. Tilbage på skibet nyder vi den sidste aften om bord, inden vi næste morgen tager afsked med skibet og besætningen. Tak for et dejligt krydstogt.

   Forplejning inkluderet denne dag: All Inclusive om bord på skibet.

  • Dag 8: Kørsel til Holland

   Efter tidlig morgenmad holder bussen klar til at tage os gennem Frankrig til Holland til indkvartering og middag på hotel.

   Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

  • Dag 9: Hjemrejse til Danmark

   Vi kører fra Holland ind i Tyskland, og kører det sidste stykke til den danske grænse, hvortil vi ankommer først på aftenen.

   Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  Skibe

  • Dag 2-8

   MS Botticelli

   Nydeligt 4-stjernet skib med 2 dæk og plads til 138 passagerer i 67 kahytter. Om bord finder du restaurant, panorama lounge med dansegulv og en bar. Stort udendørs dæk med liggestole, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne.

   2 kahytskategorier:

   A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv, og værdiboks.

   B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.

   Forplejning om bord

   Ophold på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet.

   Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord – og der er også fri bar fra kl. 10-23 (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks).

  • Dag 2-8

   MS Seine Princess

   Nydeligt 4-stjernet skib med to dæk og plads til 138 passagerer i 67 kahytter. Om bord finder du restaurant, panorama-lounge med dansegulv og en bar. Stort udendørs dæk med liggestole, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne.

   Kahytter i to kategorier

   B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vindue og dobbeltseng.
   A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort vindue og dobbeltseng.
   Hvis du ønsker to enkeltsenge, kan dette forespørges (kan ikke garanteres).

   Alle kahytter er ml. 11,5-13 kvadratmeter med eget bad og toilet, håndklæder, hårtørrer, tv, telefon sikkerhedsboks, aircondition, 220V stik og gratis wi-fi.

   Forplejning om bord
   All Inclusive. Morgenmaden serveres som buffet, mens frokost og middag er en serveret 3-retters menu. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet.

   Drikkevarer er inkluderet (vin, øl, drinks, vand, juice, kaffe og te). I skibets lounge, bar og restaurant kan du frit forsyne dig mellem kl. 10-22 (dog eksk. champagne, vin fra vinkort og specielle drinks).

  Kort

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Brug af mobiltelefon under busrejsen

   Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

  • Chaufføren

   Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

   Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

  • Drikkepenge

   Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

  • Drikkevand i Frankrig

   Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

  • Elektricitet

   Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

  • Elektricitet i Frankrig

   220 V.

  • Entréer

   Entréer til Monets have, Fontainebleau og klosteret i Jumiéges er inkluderet i rejsens pris.
   Andre entréer ikke inkluderet.

  • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

   Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

   Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
   Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  • Forplejning i bussen

   Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

  • Fysisk formåen

   Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

   Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

  • Køre- og hviletid

   Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-og hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

  • Medicin på busrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

   Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

   Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

   Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

   Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

   Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

   Adresse

   Koldingvej 7
   6580 Vamdrup

   Find vej
   E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   Bemærk:

   Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

   Se alle Gislevs Busrejser her

   Læs mere om vores busser her.

   Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

  • Pas - på busrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

  • Påklædning

   Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, du medbringer. Det er hyggeligt at være om bord på et krydstogtskib og dejligt at kunne nyde udsigten fra dækket. Vejret kan dog vise mange ansigter så husk solcreme, evt. hat, tørklæde, regnjakke, paraply og fodtøj til både sol og regn. En kikkert kan også være en rigtig god idé at medbringe.

  • Sprog på skibet

   Croisi Europe er er fransk rederi, derfor er hovedsproget ombord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk, men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

  • Tillæg

   Kahyt i kategori A kr. 1.500. pr. person.
   Enkeltværelse/ kahyt kategori B kr. 3.900.

   Afbestillingsforsikring koster 20% af rejsens pris.

  • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  • Valuta og betalingskort i Frankrig

   I Frankrig er valutaen Euro.

   Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din busrejse?

   Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på busrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu