Krydstogt på Seinen

Smuk sejlads, flotte oplevelser og god forplejning


 

Krydstogt på Seinen fra Paris til Honfleur. Forkæl dig selv med dette komfortable krydstogt på Seinen med en 1. klasses udsigt fra dækket. Krydstogtskibet glider gennem det smukke normanniske landskab til Honfleur fra Paris, og du oplever livet langs Seinen. Med daglige ture i land får du afdækket dele af den spændende franske historie, mens du indsnuser atmosfæren omkring Seinen. Et fantastisk flodkrydstogt med All Inclusive om bord - og rejsen varer hele 9 dage hos Gislev Rejser.

 • Gislev busrejse i 4-stjernet bus og med dansk rejseleder
 • Udflugt til Deauville og smagning af den kendte calvados
 • Udflugt til Monets smukke have
 • Flot aftensejlads på Seinen i Paris

Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse/-kahyt
 •  2 x morgenmad (morgen dag 2 og morgen dag 9)
 •  2 x middag (aften dag 1 og aften dag 8)
 •  All inclusive på skibet fra aften dag 2 til morgen dag 8
 •  Byrundtur i Paris
 •  Udflugt på klostervejen inkl. entré til Jumiéges
 •  Byrundtur i Honfleur
 •  Udflugt til blomsterkysten og Calvadossmagning
 •  Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.


Tillæg: Enkeltværelse/-kahyt Kr. 3.200. Kahyt kategori A kr. 1.500 pr. person. Afbestillingsforsikring er 10% af rejsens pris.

Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for, at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og kaffe) til måltiderne om bord er inkluderet – og der er også fri bar kl. 10 - 23 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet). 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Forkæl dig selv med dette komfortable krydstogt på Seinen med en førsteklasses udsigt fra dækket. Skibet glider fra Paris gennem det smukke normanniske landskab til Honfleur med rig mulighed for at opleve livet langs Seinen, når vi tager på udflugter. Her kan du afdække dele af den spændende franske historie, se den flotte natur og indsnuse atmosfæren langs den smukke flod. På rejsen kan du blandt andet opleve de mange attraktioner i byernes by Paris, besøge maleren Claude Monets smukke have og komme på byrundtur i både historiske Rouen og havnebyen Honfleur. Glæd dig til et fantastisk krydstogt på Seinen med All Inclusive, gallamiddag og masser af franske oplevelser.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Kørsel ned gennem Tyskland og videre ind i Holland til middag og overnatning.

Dag 2: Ankomst til Paris

Vi kører gennem Holland ind i Frankrig og kører med passende pauser undervejs til Paris. Her står skibets besætning klar til at byde dig velkommen om bord. Efter indkvartering i din kahyt er det tid til en velkomstcocktail og en præsentation af besætningen. Middag om bord på skibet der ligger i Paris hele natten.

Dag 3: Byrundtur i Paris og gåtur på Montmartre

Stor byrundtur i bus forbi Notre Dame, Triumfbuen, Champs Elysées og mange andre store seværdigheder. Vi slutter ved skibet, hvor vi har tid til at nyde vores frokost. Efter frokosten bringer bussen os til Montmartre, hvor vi går op til den berømte kirke, Sacre Coeur. For gangbesværede er det muligt at tage en lille funiculaire (kabelbane) op på højen, det koster en metrobillet (ca. € 2 pr. person. Hvis I er flere, kan I købe 10 billetter til en billigere pris på ca. € 1,50 pr. person). Montmartre er et skønt område, og det er ikke kun på grund af den flotte udsigt over byen. Malernes plads, Place du Tertre, emmer af atmosfære og folkeliv, og de hyggelige små gader er spændende at gå rundt i. Montmartre kan sågar bryste sig af en vinmark (en lille en) og dermed også af egen vin. Bussen henter os, og kører os retur til skibet.

 

Dag 4: Monets have

Vi sejler fra Paris meget tidligt om morgenen, og sejler hele formiddagen mod Poissy, hvor vi lægger til over middag. Her holder bussen klar til at køre os til maleren Claude Monets smukke have. Haven var i mere end 40 år hans inspiration til mange af hans mesterværker. Her kan du gå en tur i den imponerende have med de mange blomster og træer. Vi kører tilbage til skibet i Poissy, og sejler videre først på aftenen mod La Roche-Guyon.

 

Dag 5: Historiske Rouen

Du kan nyde morgenmaden om bord og samtidig følge det flotte franske landskab fra skibet. Om eftermiddagen ankommer vi til Rouen, hvis historie går langt tilbage til både romere og vikinger. Her kan du gå med på rundtur, hvor vi kommer forbi den imponerende gotiske katedral, de karakteristiske bindingsværkshuse og torvet hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Du får også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i de små gader. Skibet ligger i Rouen over natten.

 

Dag 6: Udflugt til Klostervejen

Vi sejler hele formiddagen, hvor du kan slappe af i skibets lounge eller nyde sejladsen fra skibets soldæk. Om eftermiddagen ankommer vi til Caudebec, hvor du kan tage med på udflugt til klosterruinen Jumiéges med den normanniske Saint-Pierre kirke. Fra Caudebec sejler vi videre mod Honfleur, tidspunktet for dette afhænger af tidevandet i Seinen. Om aftenen gallamiddag om bord på skibet.

Dag 7: Maleriske Honfleur

Tag med på en gående byrundtur i den kønne havneby Honfleur, bl.a. til den gamle trækirke Saint Catherine, den gamle havn og de hyggelige gader bag havnen. Efter frokosten kan du tage med på udflugt til Deauville og blomsterkysten, her besøger vi et calvadosdestilleri, hvor vi får en rundvisning, og hører om produktionen, lagringen og meget mere. Vi ender i butikken, og får smagsprøver på en ægte calvados. Det er muligt at købe calvados eller cider med hjem, deres pærecider kan f.eks. varmt anbefales. Tilbage på skibet nyder vi den sidste aften om bord, inden vi næste morgen tager afsked med skibet og besætningen. Tak for et dejligt krydstogt.

Dag 8: Kørsel til Holland

Efter tidlig morgenmad holder bussen klar til at tage os gennem Frankrig til Holland til indkvartering og middag på hotel.

Dag 9: Hjemrejse til Danmark

Vi kører fra Holland ind i Tyskland, og kører det sidste stykke til den danske grænse, hvortil vi ankommer først på aftenen.

Skibet

Krydstogtskibe fra rederiet Croisi Europe

Vi sejler med 2 forskellige skibe fra Croisi Europe. Nedenfor kan du se hvilke datoer skibene sejler.

Begge skibe er nydelige og med 2 dæk. Øverste dæk med restaurant, lounge, bar og A-kahytter. Trapper mellem etagerne (ingen elevator).

2 kahytskategorier:

A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv, og værdiboks.

B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med 1 stort vindue, 2 separate senge eller 1 dobbeltseng, dusche/toilet, hårtørrer, tv og værdiboks.

MS Seine Princess 30-06-2021 til 06-07-2021 


MS Seine Princess MS Seine Princess

 MS Botticelli 28-08-2021 til 03-09-2021

MS Botticelli MS Botticelli

 

Gæsterne siger

Gæsterne siger
” Et meget afslappende krydstogt. Absolut anbefalelsesværdigt”

” Godt tilrettelagt. Vi fik indfriet vores forventninger fuldt ud”

” Fantastisk tur, kan anbefales til alle”

Værd at vide

Værd at overveje

Til adspredelse om bord (og til busrejsen) kan det anbefales at medbringe en god bog, kryds & tværs og et spil kort – måske andre kunne have lyst til at være med, og ellers kan der jo altid lægges en kabale.

Entréer

Typisk € 5-10 pr. seværdighed. Entréen til Monets have og klosteret i Jumiéges er inkluderet i rejsens pris.

Sprog på skibet

Croisi Europe er er fransk rederi, derfor er hovedsproget ombord fransk, men personalet taler også engelsk. Alle annonceringer gives på fransk og engelsk, men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Drikkepenge

Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 pr. person pr. dag. Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

Valuta

Der kan betales med kreditkort i Tyskland og Frankrig, men det er en god idé også at medbringe kontanter. Om bord på skibet kan der afregnes i Euro eller med kredikort, der accepteres Visa og MasterCard.

Påklædning

Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, du medbringer. Det er hyggeligt at være om bord på et krydstogtskib og dejligt at kunne nyde udsigten fra dækket. Vejret kan dog vise mange ansigter så husk solcreme, evt. hat, tørklæde, regnjakke, paraply og fodtøj til både sol og regn. En kikkert kan også være en rigtig god idé at medbringe.

Elektricitet

Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

Internet

Der er gratis internet på alle Croisi Europes skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder ombord. Bemærk, på grund af dårlig dækning kan internettet have udfald og nedsat hastighed afhængigt af de steder, der sejles.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
27-08-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandRing til os11.998,-Mere information