Skip to main content

Flyrejse til julestemning i Sydfrankrig

-
Julestemning i skønne sydfranske byer

Julestemning i Sydfrankrig

Tag med på vores skønne nyhed til Sydfrankrig og Provence, hvor vi bor i Nice på dejligt hotel nær Albert den Første haven og den berømte promenade. Byen er smukt julepyntet med farvestrålende lys på gader og pladser og i byens butikker summer det af julestemning. Rejselederen tager dig med på en byrundtur i den hyggelige gamle bydel og til det smukke blomstermarked og naturligvis Promenade des Anglais. Der bliver også tid til spændende udflugter til glamourens højborg i Cannes samt i den charmerende by Menton med malerisk gammel bydel og farverige haver. Du får god tid til på egen hånd at opleve julestemningen i byerne og til at nyde en kop dejlig café au lait og en croissant på en af de mange caféer.

Glæd dig til

 • Julestemning i de sydfranske byer
 • Dejlig udflugt til filmbyen Cannes og parfumebyen Grasse
 • Hotel nær den berømte promenade og erfaren rejseleder

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 1 x vekomstdrink
 • Byrundtur i Nice
 • Udflugt til Cannes
 • Byrundtur i Cannes
 • Entré til Fragonard parfumeri nær Grasse
 • Udflugt til Menton og ophold i Monte Carlo i Monaco
 • Flybillet, bagage og skatter
 • Rejseleder 

  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse med fly til Nice

  Vi lander i lufthavnen i Nice, hvor vi møder vores franske bus og chauffør, der kører os den korte tur til vores hotel i gåafstand til Albert 1. haven og den berømte Promenade des Anglais.

 • Dag 2: Byrundtur i Nice og tid på egen hånd

  Efter morgenmaden skal vi på en byrundtur til fods i det juleudsmykkede Nice. Vi går gennem den gamle bydels snørklede gader, hvor vasketøjet ofte hænger på snore mellem bygningerne, og hvor de varme farver i gule nuancer præger husmurene.

  På vores tur rundt i byen ser vi bl.a. Place Rossetti med den smukke Saint Reparata-katedral og Palais de Justice med de mange hyggelige restauranter og caféer i skyggen af den gamle, smukke retsbygning. Vi kommer også ned til den store Promenade des Anglais, der skiller den smukke by fra stranden og det azurblå Middelhav, og så slutter vi af ved blomstermarkedet, Marché aux Fleurs, der ud over et hav af farvestrålende blomsterboder også lokker med en bred vifte af provencalske specialiteter.

  Efter besøget på blomstermarkedet er der tid på egen hånd til at opleve byens lys og julepyntede butikker. Måske frister en tur med det lille turisttog, der kører op på bjerget, hvorfra du får en flot udsigt ud over bugten.

 • Dag 3: Udflugt til filmbyen Cannes og parfumebyen Grasse

  Efter morgenmaden kører vi i vores bus en lille time til filmbyen Cannes, der er uløseligt forbundet med filmfestivalen af samme navn, store lystyachter, kasinoer og glamour.

  Vi går en tur rundt i byen og ser bl.a. det ikoniske Hotel Carlton, der har været fast base for hollywoodskuespillere og musikstjerner i en menneskealder, ligesom vi skal slentre langs den imponerende strandpromenade med den berømte filmfestivals-plads. Der bliver også tid til et besøg i Cannes' gamle bydel, Le Suquet, med snævre stræder og små hyggelige butikker.
  Efter gåturen er der tid på egen hånd, hvor der både er mulighed for at juleshoppe i nogle af Cannes’ mange skønne butikker og spise en frokost på en lokal restaurant.

  Om eftermiddagen kører vi mod bjergbyen Grasse, der er kendt i hele Frankrig som ”Parfumebyen”. Vi besøger Parfumerie Fragonard, der er beliggende lidt uden for Grasse. Her produceres dufte til mange af de store modehuse, og samtidig er parfumeriet en af Frankrigs ældste og mest anerkendte parfumefabrikker.

  Efter det velduftende besøg, hvor der naturligvis er mulighed for at købe en duftsouvenir med hjem, kører vi tilbage til Nice.

 • Dag 4: Charmerende Menton og berømte Monte Carlo

  Menton er beliggende tæt på grænsen til Italien lige ud til Middelhavet og er kendt for sine farverige huse og den historiske gamle bydel med smalle brostensbelagte gader. Med rejselederen på byrundtur blandt julelys og juleudsmykkede butikker. Der bliver også tid på egen hånd til at nyde det hele.

  På vej retur til Nice gør vi holdt i Monte Carlos historiske bydel, der er smukt beliggende på en klippe over Middelhavet. Bydelen er fyldt med smalle, snoede gader, brostensbelagte stræder og maleriske gader med hyggelige restauranter, caféer og butikker. Vi passerer også fyrsteslottet, der er fyrsten af Monacos officielle hjem.
  Retur i Nice får du resten af dagen på egen hånd.

 • Dag 5: Hjemtur til Danmark

  Der bliver tid til de sidste oplevelser og juleindkøb om formiddagen, inden vi omkring middag kører mod lufthavnen og vores fly retur til København, hvor vi lander sidst på eftermiddagen.

Hotel

 • Dag 1-5

  Best Western Plus Hotel Massena Nice

  Alle værelser med bad/toilet, hårtørrer, klimaanlæg, tv, kaffe-te faciliteter, pengeboks samt gratis wi-fi.
  Afstand til den gamle bydel: 700 m.
  Afstand til promenaden: 600 m.

  Læs mere om Best Western Plus Hotel Massena Nice.

  AirconditionJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  Morgenmads-restaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
02-12-2024Se afrejsetider 5 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 86.498,-Bestil
02-12-2024Se afrejsetider 5 dageFly fra Aalborg LufthavnMere end 87.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Følgende entréer er inkluderet

  Besøg på parfumeri nær Grasse.

  Yderligere entréer er for egen regning. Beregn ca. € 30,00.

  Der er seniorentré flere steder mod forevisning af pas.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.498.

  Tilslutning Aalborg-København t/r kr. 1.500 per person.

  Afbestillingsforsikring 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Afrejse fra København:
  Mødetid kl. 09.30.
  Afrejse med SAS fly nr. SK 793 kl. 11.35 ankomst til Nice kl. 14.00.
  Hjemrejse med SAS fly nr. 794 kl. 14.50 med ankomst til Københavns Lufthavn kl. 17.15.

  Afrejse fra Aalborg:
  Mødetid kl. 07.00.
  Afrejse med SAS fly nr. SK 1206 kl. 08.20 ankomst til København kl. 09.05.
  Hjemrejse med SAS fly nr. SK 1219 kl. 19.10 med ankomst til Aalborg kl. 20.05.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu