Skip to main content

Tag med til Cirkusrevyen på Bakken

-
Glæd dig til at få rørt lattermusklerne

Cirkusrevyen 2023

Gislev Rejser byder velkommen til endnu et forrygende og sjovt revyår.

Afgang fra opsamlingsstederne og via Storebælt til ankomst på Dyrehavsbakken ca. kl. 14.00.

Der vil være tid til på egen hånd at afprøve de mange caféer, spise en is eller more sig med de forskellige forlystelser. Du kan også bare gå en tur i den hyggelige park og nyde den inden forestillingen starter.

Besøg populære "Korsbæk" og gå en tur i Algade, klap Kvik på vejen eller køb et stykke marmorkage i Andelsbageriet.

Kl. 18.00 starter Cirkusrevyen. I 2023 byder revyen på et hold med både erfaring fra det historiske, grønne telt samt to nye ansigter. Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut, når de sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl går på scenen fra den 8. maj 2023. Holdet repræsenterer tradition og fornyelse. Der er skuespillere, der gennem de sidste mange år har stået på scenen i teltet, som er krydret med helt nye kræfter i Cirkusrevy-sammenhæng. Sammen med den nye instruktør og kapelmester er Cirkusrevyen 2023 stadig i trygge hænder.

For Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg bliver 2023 første gang, de går på scenen i Cirkusrevyen. Bodil Jørgensen er allerede et kendt navn i revykredse efter sæsoner i Tivoli og Odense, men Bodil har både på film og tv for længst markeret sig som en af Danmarks bedste skuespillere, blandt andet i "Rytteriet", "Hvidstengruppen" og "Badehotellet". Mads Knarreborg har medvirket i en lang række produktioner på både tv, film og teater, blandt andet i "The Producers" på Det Ny Teater og senest i "Lazarus" på Det Kongelige Teater. Når Mads kommer til Bakken i 2023, er det med revyerfaring fra blandt andet Tam Tam i Glassalen. Nu gælder det så Cirkusrevyen. Joy-Maria Frederiksen bliver ny instruktør for Cirkusrevyen i 2023. Joy-Maria Frederiksen har blandt andet instrueret revyerne i Tivoli og Odense, og i 1980'erne stod Joy selv på scenen i teltet som danser. I 2023 vil der også være en ny person i spidsen for Cirkusrevyens orkester, når den erfarne pianist Joakim Pedersen overtager rollen som kapelmester. Joakim har været kapelmester i et hav af musicals og shows på både teatre og tv, og nu er det Danmarks største revy, der får glæde af Joakims musikalske evner.

Endnu et godt revy-hold, som helt sikkert er i topform til sæson 2023 af Cirkusrevyen. Velkommen på Bakken.

Efter revyen retur til opsamlingsstederne med hjemkomst ca.ca. kl. 23.00 i Odense.

BEMÆRK: En-dagsture kører kun fra Fyn.

Inkluderet i rejsens pris

  • A-revybillet
  • Transport
  • Broafgift

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Udflugter

    Bemærk venligst at rejselederen ikke modtager betalig via mobilepay, i forbindelse med ekstra udflugter / transport udgifter m.v. 

  • Vil du vide mere?

    Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu