Skip to main content

Rejse til fantastiske Cuba

-
Havana - Trinidad - Cayo St. Maria

Cuba - Caribiens Perle

Gislev tager dig til hjertet af Cuba, hvor du kan opleve landets fascinerende kolonihistorie, enestående naturområder og eksotiske strande. Cuba er rig på kultur, natur, arkitektur og caribisk charme. Her er gademusik, salsa og brede smil krydret med duften af cigarer og osen fra de klassiske amerikanerbiler. Havanas farvestrålende huse ligger hen i charmerende forfald, mens de livsglade cubanere socialiserer på de mange hyggelige plazaer. I Viñales-dalen oplever vi de karakteristiske grønne mogotes-klipper, tobaksplantager og vægmaleriet Mural de la Prehistoria. Vi skal også bade i Det Caribiske Hav ved bountystranden Playa Ancon og gå en dejlig tur i den frodige nationalpark Topes de Collantes.

Glæd dig til at spadsere rundt i de pastelfarvede, velbevarede og historiske byer Trinidad og Cienfuegos. Rundrejsen afsluttes på et All Inclusive resort i Cayo St. Maria, hvor Atlanterhavets lune bølger møder de fine hvide sandstrande. Rejs med Gislev til Cuba og få indblik i den utrolige historie om Caribiens største ø, som siden opdagelsen af Christopher Columbus har gennemgået erobringer, krig og revolutioner for at blive Centralamerikas mest sensuelle og hjertevarme land.

Glæd dig til

 • God tid i Havana, med byrundture i de gamle og nye bydele
 • Finca Vigia, Ernest Hemingways hjem i Havana
 • Ophold og udflugter i Viñales dalen
 • Trinidad, en smuk kulturhistorisk perle
 • Let vandretur i Topes de Collantes
 • Che Guevaras mausoleum
 • Cayo St. Maria, All Inclusive ved en af verdens bedste strande

Inkluderet i rejsens pris

 • 11 x morgenmad
 • 11 x frokost
 • 4 x middag
 • Alle udflugter og entréer jf. program
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Engelsktalende lokalguide
 • Lokal bus til hele rundrejsen
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Kort

Dagsprogram

 • Dag 1: Cuba, Havana

  Afrejse mod Cuba fra Billund eller Københavns Lufthavn. Vi ankommer i hovedstaden Havana hen på aftenen lokal tid, og mødes i lufthavnen af vores lokale guide. Vi kører mod vores historiske og meget centrale hotel, og efter indtjekning går vi sammen ud og nyder en god velkomstmiddag.

  Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly mod Cuba og middag i Havana.

 • Dag 2: Byrundtur i Havanas gamle bydele

  Havana er en pragtfuld by med store flotte pladser, charmerende forfaldne bygninger, farvestrålende gamle biler, spændende museer og ikke mindst det helt unikke gadeliv.

  Dagens byrundtur tager jer gennem det historiske centrum, Old Havana, hvor vi kan beundre arkitekturen imens den eksotiske atmosfære kredser om os. Vi besøger de store seværdigheder som Plaza de Armes, Plaza de la Catedral og ikke mindst Havanas katedral, der af den cubanske forfatter Alejo Carpentier beskrives som en sang af sten.

  Efter frokost, kan du opleve Havanas stemningsfulde gader, på en køretur i gamle amerikanske biler. Vi går også på Havanas bymuseum, kendt som Captains General Museum, hvor vi får et dybere indblik i Cubas spændende og betydningsfulde kolonitid.

  Besøg på et rom-museum, hvor vi inddrages i historien om rom og produktionen af denne karakteristiske caribiske spiritus - inkl. smagsprøve, naturligvis.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 3: Ernest Hemingways hjem og byrundtur i det moderne Havana

  Vi skal besøge Ernest Hemingways tidligere hjem, Finca Vigia, der har stået uberørt siden den berømte forfatter rejste tilbage til USA.

  Dagens byrundtur tager os gennem flere ikoniske og kunstneriske bydele, som det moderne Havana har at byde på. Oplev bl.a. Callejón de Hammel og vægmaleriet af den danske maler Asger Jorn.

  Vi kører langs den fantastiske havnefront Malecon og hilser på de lokale der yndes at mødes, danse og konversere på denne 8 km lange havnepromenade. Udflugten fortsætter gennem det gamle rigmandskvarter Miramar og bydelen Vedado, hvor Colon kirkegården fra 1876 ligger. Den imponerende kirkegård dækker over hele 5 kvadratkilometer, og er blandt verdens prægtigste og mest betydningsfulde sidste hvilesteder.

  Vi får også tid til at komme forbi den legendariske Revolutionsplads, hvor Fidel Castro bl.a. fremførte sin berømte mindetale for Che Guevara den 18.oktober 1967.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 4: Udflugt til Viñales dalen

  Efter morgenmad på hotellet kører vi med bus mod Pinar del Rio provinsen. Herude i det grønne subtropiske miljø, dyrkes den verdensberømte tobak som Cuba er kendt for. Vi besøger en lokal tobaksbonde og kommer rundt på plantagen hvor du helt tæt på kan få et indblik i den autentiske produktion af et af Cubas vigtigste afgrøder og varemærker - cigaren.

  I den frodige Viñales dal, vil du bl.a. kunne opleve de forunderlige kalkstensklipper, Mogotes bjergene og det gigantiske vægmaleri Mural de la Prehistoria. Maleriet er bestilt af Fidel Castro og forestiller snegle, dinosaurer og hulemennesker, malet på de rå klippevægge.

  Vi kører herefter til vores hotel, hvor vi efter en skøn dag i Cubas smukke og velduftende baghave kan nyde aftenen og solnedgangen fra terrassen. Viñales er måske det smukkeste og mest usædvanlige naturområde i Cuba, og vores hotel ligger i hjertet af det hele.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 5: Sejltur i Cueva del Indio

  I dag skal vi besøge en af Cubas mest berømte og fascinerende grotter. Blot ti kilometer fra vores hotel ligger nemlig indgangen til Cueva del Indio, der byder på spændende oplevelser til lands og til vands.

  Grottesystemet blev genopdaget i 1920 og indeholder både et hav af smukke stalakitter, der hænger ned fra grottens stenloft, og flere imponerende hulemalerier, der kan dateres tilbage til tiden før europæernes ankomst til Cuba.

  Turen gennem grotten foregår først til fods, hvorefter vi stiger ombord på en lille båd, der sejler os dybere ind i grotten. Ombord på båden er en guide, der udpeger smukke klippeformationer og ældgamle hulemalerier.

  Vel ude i lyset igen er der fine muligheder for at købe souvenirs i de mange forretninger, der er skudt op ude foran grotten. Herefter kører vi tilbage til vores hotel, hvor vi nyder resten af dagen med den skønneste udsigt over den smukke dal.


  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 6: Oplevelser i Sydens Perle

  Efter morgenmaden forlader vi Hotel Ermita og kører til UNESCO-byen Cienfuegos, der er en af de mest charmerende byer i hele Cuba.

  Byen blev grundlagt af franske emigranter, der ankom til Cuba fra både Louisiana og Frankrig i 1819. Den blev i 2005 optaget på UNESCOs Verdensarvsliste på grund af sine mange velholdte og historiske bygninger, hvilket også har været medvirkende til, at byen har fået tilnavnet Sydens Perle.

  Vi tager på rundtur i byen, hvor vi bl.a. skal opleve det centrale hovedstrøg, Paseo del Prado, José Martí-torvet og den smukke botaniske have, Jardín Botánico, der ligger lidt uden for byen og lokker med mere end 2.000 forskellige blomstersorter og et hav af eksotiske træer og buske.

  Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi indlogeres på casas centralt i byen.

  For de fotointeresserede er der nærmest uanede muligheder for at fange nogle flotte skud af de mange pastelfarvede huse, som Cienfuegos er så berømt for. En lokal lov gør nemlig, at det ikke er tilladt at male sit hus i samme farve som naboens, hvilket gør byen til en af de mest farverige i hele landet.


  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 7: Oplevelser i og omkring Trinidad

  Fra morgenstunden siger vi farvel til franskinspirerede Cienfuegos og kører sydpå til Trinidad, der er indbegrebet af spansk koloniststil. Byen og de mange istandsatte bygninger er også optaget på UNESCOs Verdensarsliste, hvilket vi bliver meget klogere på, når vi tager på en spændende rundtur i de brostensbelagte gader og i sukkermarkerne uden for byen.

  Trinidad var centrum for spaniernes kolonisering af Cuba, og dette kombineret med store rigdomme fra de nærliggende sukkermarker gjorde, at smukke bygninger, velplejede pladser og farverige kirker skød op som paddehatte i særligt 1700-tallet.

  Vi starter vores rundtur i det centrale Trinidad, hvor vi bl.a. skal opleve Museo Romántico, der blev bygget som et pragthjem for en lokal rigmand, men som i dag fungerer som museum. Vi får en forfriskning på Bar Canchánchara, der har taget navn efter den lokale drink, og så besøger vi Casa del Alfarero, hvor lokale keramikere skaber tallerkner, krus, fade og kunstværker i det ler, som byen og området også er berømt for.

  Vi kører også en tur uden for byen og oplever Valle de los Ingenios, der er betegnelsen for de tre dale, der udgjorde epicentret for sukkerdyrkningen i denne del af landet. Vi stopper ved sukkerrørsplantagen Manaca Iznaga, og her får vi både historien om den enorme produktion af sukker og de mange tusinde slaver, der levede under kummerlige vilkår på plantager som denne for ikke mere end 200 år siden. Manaca Iznaga er også berømt for sit velbevarede vagttårn, der i 180 år har overlevet jordskælv or orkaner, og i dag står som et symbol på de uhyrligheder, der lå til grund for den enorme sukkerproduktion på Cuba.

  I løbet af dagen spiser vi frokost på en lokal restaurant, og vi indlogeres på cases centralt i Trinidad.

  Efter en dag med dejlige oplevelser og opdagelser i og omkring Trinidad, er aftenen atter fri til egne oplevelser eller i selskab med Gislevs rejseleder.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 8: Vandretur i Topes de Collantes

  Morgenmaden nydes igen i de hyggelige omgivelser, typisk i en gårdhave hos vores værter. Vi samles ved bussen, som kører os mod foden af Ecambray-bjergene ved den fantastiske nationalpark Topes de Collantes.

  Dagens udflugt byder på en let vandretur gennem dele af den vidunderlige park inklusive frokost undervejs. Her er frodigt og ufatteligt smukt. Parken har et veletableret stisystem, og det er ikke en strabadserende tur.

  På vores tur gennem de grønne skove og langs små floder kan vi ofte nyde udsigten over Sierra del Escambray, Cubas næststørste bjergkæde. Her er rigt på dyr, særligt fugle, og et væld af eksotiske blomster. Der bliver mulighed for en opfriskende dukkert ved et af de mange vandfald, der pryder Topes de Collantes.

  Vi er tilbage i Trinidad om eftermiddagen og kan nyde vores sidste aften i den stemningsfulde by.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 9: En stranddag ved Playa Ancon

  I dag skal vi på stranden i det ”rigtige” Caribien. Langt de fleste af Cubas smukke strande ligger på den nordlige Atlanterhavskyst, men lige syd for Trinidad er det muligt af bade og nyde livet i Det Caribiske Hav ved Playa Acon.

  Stranden ligner lige præcis det, den er – en bountystrand i Caribien med kridhvidt sand, krystalklart vand og svajende palmer. Vi bruger det meste af dagen ved stranden, hvor der også er gode muligheder for at spise diverse måltider på de mange hotelrestauranter og strandcaféer, drikke kølige drinks i solstolene, lave alverdens former for vandsport eller gå hyggelige ture på den nærliggende marina.

  Ud på eftermiddagen vender vi tilbage til Trinidad og den sidste overnatning i den smukke by.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad

 • Dag 10 - 12: All Inclusive resort ved Cayo St. Maria

  Vi forlader Trinidad med fantastiske oplevelser i erindringen og kører i ro og mag, i den fart som det cubanske vejnet tillader, mod Santa Clara og Cayo St. Maria på nordkysten.

  Santa Clara var en af nøglebyerne under revolutionen. Her befinder sig bl.a. det armerede tog, Tren Blindado, som Che Guevara erobrede under frihedskampene. Undervejs fortæller vores rejseleder historien om den karismatiske og revolutionære 'Che', inden vi besøger mausoleet, hvor legenden ligger begravet.

  Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores skønne All Inclusive resort hotel i Cayo St. Maria. Her venter 3 nætter ved en af Cubas smukkeste strande.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 13: Gennem landskabet mod Havana

  Efter morgenmad på vores skønne resort er der lidt tid til et sidste besøg på stranden eller ved swimmingpoolen, inden vi kører mod lufthavnen i Havana over middag.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost, og forplejning i flyet mod Europa.

 • Dag 14: Hjemkomst til Danmark

  Flyet ankommer til Amsterdam eller Paris, hvorefter der er vidererejse til Danmark.

Hoteller

 • Dag 1-4

  Hotel Inglaterra, Havana

  4-stjernet historisk hotel fra 1875, og et af ikoniske hoteller i Havana.
  Hotel Inglaterra ligger i hjertet af Old Havana, nær Paseo del Prado, Central Park og Havanas Store Teater. Du får det perfekte udgangspunkt for at opleve Havanas pulserende gamle centrum, på en hyggelig aftentur til fods.

 • Dag 4-6

  Hotel La Ermita

  Hotellet ligger midt i den smukke natur og har en vidunderlig udsigt over Viñales-dalen og de smukke mogotes-bjerge. Beliggenheden er 5-stjernet, men værelserne er simple og 2-stjernet. Nyd den smukke udsigt fra hotellets restauranten og bar. Alle værelser har balkon eller terrasse. Hotellet har også swimmingpool og en dejlig have. La Ermita ligger ca. 1½ km fra Viñales by.

 • Dag 6-7

  Cienfuegos - Bed & Breakfast - Privat indkvartering

  Indkvartering hos private er en helt speciel oplevelse og en glimrende mulighed for at komme tæt på cubanerne. Jeres værtsfamilier taler ikke nødvendigvis engelsk, men er vant til at gøre sig forståelig med smil og kropssprog. Alle vil gøre deres bedste for at give jer en god oplevelse. De bed & breakfast-steder, vi benytter, har som oftest 2–3 værelser, der alle har privat bad og toilet, men forvent ikke shampoo og sæbe. I perioder kan vandforsyningen svigte – sådan er det at bo i Cuba.

  Værelsernes størrelse og indretning er selvsagt uens, men generelt er der 2 senge i hvert værelse. Morgenmaden og middag nydes hos værtsfamilierne.

 • Dag 7-10

  Trinidad - Bed & Breakfast privat indkvartering

  Indkvartering hos private er en helt speciel oplevelse og en glimrende mulighed for at komme tæt på cubanerne. Jeres værtsfamilier taler ikke nødvendigvis engelsk, men er vant til at gøre sig forståelig med smil og kropssprog. Alle vil gøre deres bedste for at give jer en god oplevelse. De bed & breakfast steder, vi benytter, har som oftest 2–3 værelser, der alle har privat bad og toilet, men forvent ikke shampoo og sæbe. I perioder kan vandforsyningen svigte – sådan er det at bo i Cuba.

  Værelsernes størrelse og indretning er selvsagt uens, men generelt er der 2 senge i hvert værelse. Morgenmaden og middag nydes hos værtsfamilierne.

 • Dag 10-13

  Dhawa Cayo Santa Maria

  Dejligt, lyst All Inclusive-resort med stort poolområde og kun 100 meters gang til den skønneste, kridhvide sandstrand.

  Hotellet råder over to restauranter - en buffet og en a la carte - og når du ikke slapper af i den grønne, parklignende have, kan du holde formen ved lige i det veludstyrede fitnessrum, ride en tur på stranden på en lejet hest, spille et slag tennis, få en gang massage mod betaling i wellnesområdet, eller nyde drikkevarer fra hotellets snackbar i nogle af de mange liggestole, der findes over alt på hotellet.

  Værelserne er lyse, moderne og rummelige, og de indeholder alle privat balkon, hårtørrer, TV, minibar, værdiboks samt eget bad og toilet.

  Afstand til strand100 meter
  Aftenunder- holdningJa
  BalkonJa
  BarJa
  BordtennisJa
  CaféJa
  Døgnåben receptionJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  Handicap-venligtJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  LoungeJa
  MinibarJa
  Morgenmads-restaurantJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksPå værelset
  Wellness områdeJa
  Wi-fiPå fællesarealerne mod betaling

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
25-02-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Billund LufthavnMere end 825.498,-Bestil
25-02-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 825.498,-Bestil
12-11-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Billund LufthavnMere end 825.498,-Bestil
12-11-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Billund LufthavnMere end 825.498,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flyrejsen

  På denne rejse benyttes KLM og/eller Air France fra Billund eller Københavns Lufthavn. Ud og hjemrejse via Amsterdam eller Paris (flyskift). Vi gør opmærksom på at transittiderne på både ud-og hjemrejsen typisk er ml. 3-7 timer.

  Der er gratis forplejning om bord de transatlantiske fly til/fra Havana.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Tillæg

  Enkeltværelse fra kr. 2.500.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Visum

  Visum kr. 180. (obligatorisk)

  Kopi af pas bedes indsendt ved bestilling af rejse.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu