Canada - USA

NIAGARA FALLS - WASHINGTON - NEW YORK

NYT - NU 12 DAGE. Gislevs meget populære rundrejse til USA og Canada er nu på 12 dage, hvilket giver mere tid til at også at opleve Amish samt få mere tid i Gettysburg og Washington DC.

Glæd dig til en flot rundrejse med en spændende kombination af Canada med tordnende vandmasser ved Niagara Falls og i USA hovedstaden Washington DC med berømte monumenter og derefter 3 nætter i New York – byen der aldrig sover. Vores mere end 20 års erfaring giver dig det bedste udbytte.

• Canada med Toronto og Niagara Falls. Bo med flot udsigt til vandfaldene
• Washington DC med Det Hvide Hus, Capitol og J.F. Kennedys grav
• New York med Frihedsgudinden, Ground Zero, 5th Avenue og Central Park

Så meget har Gislev Rejser inkluderet:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 10 x morgenmad
 • Byrundtur i Toronto
 • Entré til CN Tower
 • Sejltur ved Niagara Falls
 • Besøg i Amish-by
 • Gettysburg slagmarker
 • Arlington kirkegård
 • Kennedys grav
 • Byrundtur i Washington DC
 • Byrundtur i New York
 • Sejltur til Frihedsgudinden 
 • Dansk rejseleder
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 6.600. Afbestillingsforsikring kr. 1.650.  

Se klip fra Niagara Falls


https://youtu.be/rROoF8MZcG0

Øvrige videoklip
Arlington:
 www.youtube.com/watch?v=TGzuvmut3Hs

Bestil rejsen

Pris fra 21.998,-

12 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • 12 dages rundrejse, rejseleder
 • Gode hoteller i Canada og USA 
 • Sejltur ved Niagara Falls
Bestil rejsen

Om rejsen

Gennem årene har Gislev sendt hundredvis af tilfredse gæster til det østlige Canada og USA

Dette er en kvalitetsrejse – både når det gælder oplevelser, forplejning, hotellernes standard og beliggenhed – alt sammen velvalgt ud fra mere end 20 års erfaring. På en og samme rejse opleves kaskader af vand ved Niagara Falls, nationens hovedstad med regeringsbygningen, Det Hvide Hus og de mange flotte monumenter og sidst men ikke mindst New York City - byen der aldrig sover.

Niagara Falls
Den mægtige Ontariosø og Toronto byder velkommen til Canada. Her er det særdeles overraskende også at opleve grønne vinmarker og frugtbare plantager på skråningerne ned til Niagaraflodens rivende strøm. De tordnende vandmasser ved Niagara Falls danner grænsen til USA. Vandfaldene er en utrolig flot oplevelse og vandets imponerende kraft fornemmes for alvor på den legendariske sejltur med Maid of The Mist helt tæt på faldene. I Niagara overnatter vi på Marriott Fallsview, hvor alle værelser har flot udsigt mod vandfaldene. Længere mod syd byder staten Pennsylvania på flot natur med farverige skovstrækninger, stille søer og floder der bugter sig gennem landskabet.

Washington DC
Helt ulig andre storbyer i USA er Washington DCs flotte centrum præget af store grønne arealer og monumentale bygninger. Det gode hotel ligger i gåafstand til flere af Washington DCs mange seværdigheder. På den store byrundtur viser rejselederen dig USAs hovedstad med imponerende monumenter, Det Hvide Hus og regeringsbygningen US Capitol. På den ærefulde Arlington Kirkegård dvæles ved den evige ild ved John F. Kennedys grav. Med hele 3 nætter i Washington DC har du også tid på egen hånd – evt. til at besøge et eller flere af de mange interessante museer under The Smithsonian Institution, der alle har gratis adgang. Ja, glæd dig til at opleve nationens hovedstad.

New York City
Rundrejsen slutter i New York. Den fascinerende metropol kan kun overvælde og begejstre med tusindvis af gule taxier, himmelstræbende skyskrabere og historiske bygninger. Alt virker så behageligt velkendt fra film og tv serier. På den store byrundtur venter alt det bedste af Manhattan: Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, Wall Street, Ground Zero, Empire State Building og 5th Avenue, ja oplev det hele sammen med Gislevs rejseleder. Med hele 3 nætter i New York på et centralt beliggende hotel er der også tid til oplevelser på egen hånd. Hotellet ligger tæt ved Central Park, Columbus Circle og andre kendte seværdigheder. Uanset om det er første besøg i New York, eller om det er et glædeligt gensyn, så venter der stribevis af spændende oplevelser.

Fornuftigt rejseforløb
På denne rejse overnatter vi i Toronto, Niagara Falls, Lewisburg og Gettysburg – og så er der hele 3 nætter i Washington DC og ligeledes 3 nætter i New York. Det giver et fornuftigt rejseforløb og god tid til at få alle oplevelserne med. Gislevs danske rejseleder følger med på hele rejsen, og er garant for en tryg og oplevelsesrig rejse.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse

Du møder Gislevs rejseleder allerede i lufthavnen. Gruppen flyver fra Billund med KLM/Lufthansa med flyskift undervejs til Toronto. Rejse fra København isf. Billund er på forespørgsel. Ankomst til Toronto samme dag. Transfer til dejligt hotel, centralt beliggende i Toronto. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly på den oversøiske flyvning. (10 km).

 Toronto Toronto

Dag 2: Toronto - CN-Tower – Niagara Falls

Kort byrundtur i den flotte by Toronto. Oplev CN-Tower, Harbour Front, byens nye og gamle rådhus og parlamentet. På vej til Niagara Falls gøres et stop ved den blomstersmykkede Niagara-on-the-Lake. Herfra til Niagara Falls. Millioner af liter vand styrter mere end 50 m ned i tordnende kaskader. Båden Maid of the Mist sejler tæt på vandfaldene. (Kun på afgangene i maj-september). Overnatning på hotel med udsigt til de flotte vandfald. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (210 km).

Hotel Marriot med udsigt til Niagara Falls Niagara on the Lake

Dag 3: Goat Island - Pennsylvania

Vi krydser grænsen mellem Canada og USA. På øen Goat Island oplever vi Niagara Falls fra den amerikanske side, og vi kommer til at stå helt tæt på de kraftfulde vandmasser, der styrter ud over klippesiderne. Herefter kører vi sydpå gennem staten New York til Lewisburg i Pennsylvania. Køreturen er en naturskøn oplevelse med skovklædte skråninger, søer og floder. Vi overnatter på et dejligt hotel i Lewisburg. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (400 km).

Niagara Falls Niagara Falls

Da 4: Amishby og Gettysburgs slagmarker

Vi fortsætter vores rejse mod syd, hvor vi skal besøge en af de små Amish byer som f.eks. Bird in Hand. Her er tiden gået lidt i stå og Amish folket benytter stadig hest og vogn, og er klædt i deres karakteristiske tøj. Herefter kører vi til Gettysburgs slagmarker, hvor der blev udkæmpet et af de vigtigste slag i den amerikanske borgerkrig. Overnatning i Gettysburg i gåafstand til outlet mall/shoppingcenter. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (270 km).

Gettysburg 

Da 5: Kennedys grav på Arlington kirkegården

Vi kører til Washington DC, hvor vi besøger Arlington Kirkegården med endeløse rækker af hvide gravsten. Se bl.a. Kennedy’s grav med den evige flamme og vagtskifte ved den ukendte soldats grav. Overnatning i Washington DC i hele 3 nætter. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (150 km).

Arlington Kirkegaard 

Dag 6: Det Hvide Hus - Capitol - Monumenter

Det officielle Amerika er kendt for flotte monumentale bygninger. Oplev regeringsbygningen US Capitol og kongresbiblioteket - en af de smukkeste bygninger i USA. Præsidentens bolig Det Hvide Hus ses udefra. På byrundturen ser du bl.a. følgende monumenter: Washington Memorial, World War II Memorial, Vietnam Memorial, Lincoln Memorial, Korean War Memorial, og Jefferson Monument. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (40 km).

Det Hvide Hus - Capitol Capitol building Washington DC

Dag 7: Smithsonian Institution – Museer

I hjertet af Washington DC ligger parken The Mall. Her findes både monumenter, officielle bygninger og de mange spændende museer, der hører under Smithsonian Institution. Der er gratis adgang, og du kan besøge så mange museer, som du lyster, uden at skulle have pungen op af lommen. Der er noget for enhver smag lige fra klassisk og moderne kunst til dinosaurskeletter, præsidentfruernes kjoler og flyvemaskiner. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (10 km).

Washington DC

Dag 8: Philadelphia, New York

Mod nord til Philadelphia, USAs første hovedstad hvor der holdes frokostpause. Videre til New York for de næste 3 nætter. Om aftenen tager Gislevs rejseleder dig med i den legendariske Empire State Building. At stå på 86. etage og betragte New Yorks millioner af lys er en uforglemmelig oplevelse. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (408 km).

Philadelphia  Empire State Building

Dag 9: Frihedsgudinden, Wall Street

Fra sydspidsen af Manhattan sejler vi over til Frihedsgudinden. Herefter til Ellis Island, der modtog millioner af europæiske indvandrere i 1892-1924. Byrundtur til fods i bydelen Lower Manhattan. Vi passerer bl.a. Wall Street og børsen New York Stock Exchange. Du kommer også forbi Ground Zero, hvor World Trade Center stod, og ser den lille kirke St. Pauls Chapel, der var base for redningsarbejderne efter 11. september katastrofen. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (30 km). 

Frihedsgudinden Ellis Island New York

Dag 10: Manhattan

Byrundtur til fods. Midtown Manhattan med bl.a. 5th Avenue, Rockefeller Plaza, FN-bygningen og Central Park. Byrundturen slutter midt på eftermiddagen, hvorefter der vil være mulighed for at besøge f.eks. Guggenheim Museum, Metropolitan Museum of New York, hangarskibsmuseet Intrepid eller måske shoppe lidt på 5th Avenue eller i et af de store indkøbscentre Macy’s eller Bloomingdales. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (30 km).

FN bygningen Guggenheim

Dag 11: Shopping og hjemrejse

Rejselederen informerer om, hvornår der er afgang fra hotellet mod lufthavnen. Sidst på dagen hjemrejse mod Europa. Flyskift før ankomst til Danmark næste dag. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad samt forplejning i fly på den oversøiske flyvning. (45 km).

Manhatten Skyline

Dag 12: Hjemkomst

Ankomst til Danmark.

Hotel 2022

Vejledende Hotel-liste for Canada-USA 2022

Alle hoteller, der benyttes på rejsen, er generelt gode hoteller med med pæne, velindrettede værelser samt nydelige badeværelser med hårtørrer, shampoo, sæbe m.m. Stort set alle hoteller har aircondition, wi-fi, enten gratis eller mod betaling, samt swimmingpool. Enkelte steder kan morgenmaden være af typen Continental breakfast, hvilket består af en mindre buffet, ofte anrettet i hotellets reception. Her benyttes engangsservice. Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Dag 1: Holiday Inn Toronto Downtown Centre

30 Carlton St. Toronto
ON M5B 2E9
Canada

Rigtig godt hotel med perfekt beliggenhed i hjertet af Toronto. Her er du kun en kort spadseretur fra Yonge Street og Eaton Centre. Værelserne er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks, køleskab, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Morgenmaden serveres i hotellets restaurant. Hotellet har bar, café, restaurant, pool og fitness center.

Læs mere om Holiday Inn Toronto Downtown Centre her

 

Dag 2: Marriott Fallsview & Spa, Niagara Falls

6740 Fallsview Blvd.
Niagara Falls
Ontario L2G 3W6
Canada

Godt hotel beliggende med imponerende udsigt ud over Niagara Falls. Bemærk at alle Gislevs gæster indkvarteres i Falls View Rooms med flot udsigt til vandfaldende fra værelserne. De rummelige værelser er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, strygefaciliteter, kaffe/tefaciliteter, fladskærms-tv, telefon og wi-fi. Morgenmaden serveres i hotellets restaurant. Hotellet har bar, café, restaurant, spa, pool og fitness center.

Læs mere om Mariott Niagara Falls Fallsview her 

 

Dag 3: Best Western Country Cupboard Inn

7701 West Branch Highway
Lewisburg
Pennsylvania 17837
USA

Dejligt hotel hotel med stor skøn have. Der er både indendørs og udendørs pool samt en stor butik med bl.a. brugskunst. Pæne, rummelige værelser alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Opholdet er med continental morgenmad.

Læs mere om Best Western Country Cupboard Inn her

 

Dag 4: Country Inn & Suites

1857 Gettyburg Village Drive
Pennsylvania 17325
USA

Godt hotel beliggende i gåafstand fra outlet centret Shoppes at Gettysburg. De rummelige værelser er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, bodylotion, føntørrer, køleskab, mikroovn, kaffe/tefaciliteter, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Opholdet er med continental morgenmad. Hotellet ligger ved siden af restauranten TGI Fridays. Hotellet har pool og fitness center.

Læs mere om Country Inn and Suites her

 

Dag 5 + 6 + 7: Holiday Inn Capitol

550 C Street, SW.
Washington DC, 20024
USA 

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed kun 1 blok fra Air & Space Museum og parken The Mall, hvor du finder Det Hvide Hus, regeringsbygningen US Capitol samt alle de flotteste monumenter og de fremragende museer, hvoraf langt de fleste har gratis adgang. De rummelige værelser er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, bodylotion, føntørrer, strygefaciliteter, køleskab, kaffe/tefaciliteter, sikkerhedsboks, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Morgenmad spises i hotellets restaurant. Hotellet har pool og fitness center.

Læs mere om Holiday Inn Capitol her

 

Dag 8 + 9 + 10: Hyatt Place Times Square Manhattan

350 West 39th Street
New York, NY 10018
USA 
Tlf. 001 212 904 1811
Læs mere om hotellet her 

Virkelig dejligt hotel med rigtig god beliggenhed blot 10 minutters gang fra New Yorks hjerte Times Square. Hotellets gode placering gør, at du også kun er en kort spadseretur fra 5th Avenue, Empire State Building, Macys og de mange butikker på 34th Street. Hotellet har 520 værelser, der alle er pæne og funktionelle, med bad, toilet, føntørrer, toiletartikler, strygefaciliteter, fladskærms-tv og telefon. Hotellet tilbyder også fitnesscenter og gratis wi-fi. Bemærk at der er inkluderet continental morgenmad i opholdet.

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa.  Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Dag 8 + 9 + 10: Fairfield Inn World Trade Center (afgangen 10/7)

100 Greenwich Street 
New York City, NY 10006
Tlf. 001 917 409 0805
Læs mere om Fairfield Inn WTC her

Dejligt hotel, central beliggende i midt i Lower Manhattan. Seværdigheder og shopping er lige ude foran døren. Hotellet har gratis wi-fi i receptionen. Wi-fi på værelset er mod betaling. Der er fitnesscenter. Hotellet har pæne, rummelige værelser med kaffemaskine med kaffe, hårtørrer, strygefacilitetr og sikkerhedsboks.

 

Dag 11: Hjemrejse – overnatning i fly

Dag 12: Hjemkomst

 

Der tages forbehold for ændringer

 

Gæsterne siger

” Fantastisk oplevelse. Godt planlagt”

” Rigtig god tur med mange oplevelser og jeg syntes jeg fik meget mere for mine penge end jeg havde forventet”

” Alle pengene værd :)”

” Veltilrettelagt rejse – alt fungerede”

” Hoteller godt placeret”

” Super god rejse som kan anbefales”

” Fantastisk rejseleder med meget stor viden”

Værd at vide

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 12 kg KLM/8 kg Lufthansa (Max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

Bus

Almindelig lokal standard. Der kan købes fast plads på denne rejse.  

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre. Kontakt evt. den amerikanske/canadiske ambassade.

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 15% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

Elektricitet

Der er 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

Entréer

Alle entréer i flg. program er inkluderet i rejsens pris. 

ESTA

Ved bestilling af en rejse til USA, vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede ESTA:

ESTA Valgmulighed 1
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

Vejledning til udfyldning af ESTA
Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

ESTA Valgmulighed 2
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

eTA

Ved bestilling, af en rejse til Canada, vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede eTA:

eTA: Valgmulighed 1
Du udfylder selv din eTA ved at klikke dig ind på følgende link: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp
Dette koster pt. CAD 7, som du skal betale med kreditkort. Vi anbefaler at du laver din eTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at eTA udfyldes korrekt og manglende eTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til Canada. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din eTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til eTA.

Vejledning til udfyldning af eTA: Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder eTA-registrering mod et ekstra gebyr. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger den officielle hjemmeside http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp. Alle felter, der er markeret med en stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/ eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne. Når din eTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god idé at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en eTA. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år. Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i Canada end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den canadiske ambassade i København.

Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af eTA, skal du kontakte den canadiske ambassade på tlf. 33 48 32 00.

Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din eTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i Canada, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt eTA.

eTA: Valgmulighed 2
Du betaler kr. 250 – og Gislev laver din eTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt at du indsender kopi af pas samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt eTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din eTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Fly

Der flyves med KLM/Air France eller Lufthansa via Amsterdam/Frankfurt. Flyvetiden på den oversøiske strækning er ca. 8-9 timer.

Fysisk formåen

Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående. Påregn dog megen spadseren i de store byer.

Klima

Generelt mildt vejr, med dagstemperaturer på 17-23°C. Marts dog noget køligere: 10-15°C. Læs mere om vejret i f.eks. i New York: https://www.mitrejsevejr.dk/l/usa/new-york/vejrudsigt-new-york-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mobiltelefon

kan benyttes uden problemer. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Moms

Alle priser i forretninger i Canada og USA er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat men ligger på ca. 7-15 %.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Medbring sommer tøj og en lun trøje og en let jakke. Gerne praktisk tøj - lag på lag og gode sko. 

Rejseleder

Rejselederen er med på hele rejsen fra Billund. Rejsende fra København møder rejselederen i Amsterdam/Frankfurt.

Shopping

Mærketøj er væsentligt billigere end i Danmark.

Tidsforskel

Der er 6 timers tidsforskel. Danmark er foran.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Nat med Rabat
Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

Toldregler

Fra Danmark til Canada må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

Valuta

En amerikansk dollar er ca. 6,25 kr. (1/1 2021). En canadisk dollar er ca. 5,00 kr. (1/1 2021). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

Visum

Der kræves ikke visum for danske statsborgere. Se under ESTA og eTA.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

Kort

Canada USA kort

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA og en gydig eTA ved rejser til Canada.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse

Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid

Seneste mødetid fremsendes sammen med flybilletter.

Mødested

Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen.


Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse

Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremsendes sammen med flybilletter.

  Fly fra Billund og København   Rejsen er fra Billund, men det er også muligt at flyve fra København til samme pris. Spørg ved bestilling.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
27-03-2022Fly fra Billund LufthavnMere end 820.998,-Bestil rejsenMere information
27-03-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 820.998,-Bestil rejsenMere information
22-05-2022Fly fra Billund LufthavnMere end 821.998,-Bestil rejsenMere information
22-05-2022Fly fra Københavns Lufthavn121.998,-Bestil rejsenMere information
10-07-2022Fly fra Billund LufthavnMere end 823.998,-Bestil rejsenMere information
10-07-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 823.998,-Bestil rejsenMere information
04-09-2022Fly fra Billund LufthavnMere end 822.998,-Bestil rejsenMere information
04-09-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 822.998,-Bestil rejsenMere information