Skip to main content

Krydstogt til Vietnam og Thailand

-
Flot luksuskrydstogt fra Hong Kong til Singapore

Luksusliv på Det Sydkinesiske Hav

Spændende NYHED, hvor du kan nyde et skønt og solrigt luksuskrydstogt fra Hong Kong til Singapore. Rejsen starter med en enkelt overnatning på et godt hotel i Hong Kong. Stor byrundtur, der inkluderer den flotte udsigt fra Victoria Peak, sejltur med Sampan og dim sum frokost. Efter spændende oplevelser i Hong Kong venter der 13 dage om bord på det flotte og meget komfortable skib Celebrity Solstice. En eventyrlig sejlrute tager dig til nogen af de flotteste oplevelser i Asien. I Vietnam skal du bl.a. opleve sejlads blandt 3.000 kalkstensbjerge i Halong Bay, Kejserbyen Hue samt gribende besøg i Cu Chi tunellerne. I Thailand, Smilets Land, kan du fx tage på udflugt til Bangkok med det imponerende Grand Palace. På paradis-øen Ko Samui venter slanke palmer, krystalklart vand og hvide sandstrande. Krydstogtet ender i den spændende ø-stat Singapore. Her venter en flot byrundtur, hvor du stifter bekendtskab med den imponerende arkitektur og britisk kolonihistorie. Glæd dig til en perfekt kombination af nogle af Asiens største seværdigheder samt lækker mad, gode vine og afslapning om bord på et flydende luksushotel.

Glæd dig til

 • Flot byrundtur i Hong Kong inkl. dim sum frokost
 • Flot udsigt fra Victorias Peak og sejltur med Sampan
 • 13 dages krydstogt om bord på Celebrity Solstice
 • Fuld forplejning og Classic drikkepakke om bord på skibet
 • Halong Bay – et af de smukkeste steder i Vietnam
 • Udflugt til Hanoi – en af Asiens mest charmerende byer
 • Kejserbyen Hue inkl. kejsergrave og Parfumefloden
 • Gribende udflugt med besøg i Cu Chi tunellerne
 • Thailand med mulighed for udflugt til Bangkok
 • Den skønne thailandske Paradis-ø Ko Samui
 • Oplev Singapores imponerende arkitektur

Inkluderet i rejsens pris

 • 1 x ophold i dobbeltværelse i Hong Kong
 • 1 x middag i Hong Kong
 • 1 x morgenmad på hotellet i Hong Kong
 • Byrundtur i Hong Kong inkl. dim sum-frokost
 • 13 dages krydstogt med fuld forplejning
 • Classic drikkepakke om bord på skibet
 • Drikkepenge og basic wi-fi ombord på skibet
 • Udflugt til Hanoi, inkl. frokost, kun for Gislevs gæster
 • Udflugt til Hué, inkl frokost, kun for Gislevs gæster
 • Udflugt til Cu Chi-tunnellerne, inkl. frokost, kun for Gislevs gæster
 • Byrundtur i Singapore inkl. sejltur og afskedsmiddag
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark mod store eventyr

  Du møder Gislevs rejseleder i Københavns Lufthavn. Natflyvning mod Singapore.

  Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning på flyet.

 • Dag 2: Flyskift i Singapore før ankomst til Hong Kong

  Vi ankommer til Hong Kong om morgenen. Officielt har Hong Kong siden 1997 atter været en del af Kina, men de 150 år, hvor Hong Kong har hørt ind under Storbritannien, har haft stor indflydelse på både kultur og arkitektur.

  Den charmerende blanding af øst og vest gør Hong Kong til en eftertragtet destination for turister fra hele verden. De markante skyskrabere gør at byen har fået tilnavnet Asiens Manhattan. Her findes mange gode muligheder for fordelagtig shopping, imponerende arkitektur, gammel kinesisk kultur med hundredvis af templer og alt sammen omgivet af frodige grønne bjerge og smuk natur.

  Overnatning i Hong Kong i en nat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på flyet, middag i Hong Kong.

 • Dag 3: Byrundtur i Hong Kong. Om bord på Celebrity Solstice

  Glæd dig til en spændende byrundtur, hvor du bl.a. skal nyde den storslåede udsigt fra Victoria Peak samt en sejltur i en sampan når vi besøger fiskerbyen Aberdeen.

  Vi skal også se det smukke Wong Tai Sin Temple, hvor tusindvis af mennesker hver dag finder vej for at bede om hjælp med alt lige fra sygdom til forretningsproblemer. Vi besøger også den hyggelige havnefront Tsim Sha Tzui Harbour Park, hvor der venter en traditionel dim sum frokost.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet, dim sum frokost samt fuld forplejning på skibet.

 • Dag 4: Lær det smukke skib, Celebrity Solstice, at kende

  Oven på de flotte oplevelser i Hong Kong, er det tid til en afslappende dag på havet. Der er masser af mulighed for at finde en dæksstol og slappe af med en god bog – eller gå på opdagelse på skibet, der har 14 dæk. Skibet har et stort teater som deler sig over dæk 3, 4 og 5. Her er der hver aften fremragende shows, der er inkluderet i rejsens pris.

  Derudover findes der mange forskellige restauranter, barer og lounge områder i de nedre dæk. Du kan også benytte fitnesscenteret, køle af i poolen, slappe af i spabadet eller spadsere en tur på dækket. Skibet tilbyder også mange aktiviteter som det kan være hyggeligt at samles omkring.

  Bemærk at opholdet om bord er inkl. classic drikkepakke.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 5: Hanoi, (Ha Long Bay) Vietnam. Skibet ligger i havn natten over

  I dag er det værd at stå tidligt op og nyde den flotte sejlads i Ha Long Bay. Indsejlingen til Ha Long er ubeskrivelig smuk. I bugten er der mere end 3000 kalkstensbjerge og holme. De mange små fiskerbåde, det helt specielle lys og den tynde tåge, der ofte indhyller de grønklædte bjerge, giver bugten et nærmest magisk skær. Netop derfor er bugten optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv og regnes for et af de smukkeste steder i verden.

  Vi ankommer til Ha Long kl. 07.00. Glæd dig til at deltage på Gislevs inkluderede udflugt til Hanoi, der ligger 165 km fra Ha Long. Der er næppe nogen anden by i Asien, der er så charmerende som Hanoi. Byens arkitektur bærer tydeligt præg af, at den var centrum for den franske administration af hele Indokina.

  De mange franske bygningsværker, villaerne i kolonitidens stil, søerne og de brede alléer giver byen et romantisk skær. Her skal du b l.a. opleve Ho Chi Minhs mausoleum udefra samt den smukke pagode Chua Mot Cot, der blev bygget i 1049 og hviler på en søjle midt i en lotusdam.

  Et sagn fortæller, at Kong Ly Thai havde en drøm, hvor han så Barmhjertighedens Gudinde, sidde på et lotusblad, mens hun holdt en dreng op for ham. Kort efter giftede kongen sig med en ung bondepige, som fødte ham den dreng, han drømte om. Efter sigende byggede kongen pagoden i taknemmelighed.

  Skibet ligger i havn natten over.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 6: Fortsatte oplevelser i Ha long Bay, Vietnam

  Skibet sejler først fra Halong kl. 14.00, så der er tid til endnu en af skibets udflugter. Du kan f.eks. tage på en flot sejltur i Halong Bay, hvor du sejler i en mindre båd blandt de imponerende kalkstensbjerge. Undervejs gøres der stop forskellige steder, hvor huler undersøges.

  Der bliver også mulighed for at tage sig en dukkert i det klare vand. Når skibet forlader Halong, venter en flot udsejling. Nyd de flotte scenerier fra dækket – Halong er en uforglemmelig oplevelse.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 7: Hué/Da Nang (Chan May), Vietnam

  Vi ankommer til Chan May kl. 08.00. Chan May ligger 35 km fra Da Nang og og 60 km fra Hué. Dermed er der rig mulighed for at få nogle uforglemmelige oplevelser.

  Midt i den skønne natur og for foden af De Lange Bjerge midt imellem Hanoi og Ho Chi Minh, hvor landet er smallest, ligger kejserbyen Hué med sin velbevarede kejserlige charme. Byen er absolut en af Vietnams historiske og kulturelle topattraktioner og var landets hovedstad fra 1802 og helt frem til 1945.

  Tag med på Gislevs inkluderede udflugt, hvor der venter en spændende sejltur på parfumefloden. Vi ser også de mange kejsergrave, som er placeret på begge sider af Parfumefloden og den flotte arkitektur ved Tu Duc's Mausoleum. Kejserens by er opført efter de samme principper som Den Forbudte By i Beijing, hvor den inderste del af byen var forbeholdt kejseren og hans familie.

  Skibet sejler fra Chan May kl. 20.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 8: En skøn dag på havet

  Oven på de mange spændende oplevelser i Vietnam, er der nu endelig tid til at nyde en fridag om bord på det komfortable skib. Der er masser af aktiviteter om bord, så glæd dig til en svømmetur i poolen eller slap af i et boblende spa-bad.

  Du kan også shoppe i de indbydende butikker eller besøge skibets wellness afdeling. Husk også at der hver aften er gratis shows i skibets teater.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 9: Ho Chi Minh/Saigon, Phu My, Vietnam

  Vi ankommer kl. 07.00 til Phu My, der ligger 66 km sydøst for Ho Chi Minh (Saigon). Skibet tilbyder mange interessante udflugter.

  Tag med på Gislevs inkluderede udflugt til Cu Chi tunellerne, der ligger nord for Ho Chi Minh. Her kan du se en del af det mere end 200 km store tunnelnet, som blev bygget af modstandsbevægelsen under den første Indokinakrig mod franskmændene og senere udbygget under krigen mod amerikanerne. Tunnellerne udgør en hel underjordisk landsby og de indbyrdes forbundne underjordiske beskyttelsesrum er anlagt i op til 3 etager. Folk fra modstandsbevægelsen boede i perioder under jorden i flere måneder og fik frisk luft gennem et sindrigt ventilationssystem. Udgravningen af tunnellerne foregik med simple redskaber og er i sig selv en enestående bedrift.

  Skibet sejler fra Phu My kl. 19.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 10: Det gode liv til søs

  Ingen tvivl om at besøget i Ho Chi Minh City har gjort stort indtryk. Der er nu tid til at bruge dagen på at fordøje oplevelserne og nyde det dejlige skib.

  Hvis vejret er godt, så frister det måske at slappe af på soldækket eller med en svømmetur i skibets indbydende pool. Hele dagen er fri til afslapning og aktiviteter på skibet.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 11: Bangkok, Laemchabang, Thailand. Skibet ligger i havn natten over

  Vi ankommer til Laemchabang (132 km syd for Bangkok) kl. 08.00. Thailand, smilets land er indbegrebet af venlighed og imødekommenhed. Et land fyldt med traditioner, som udspringer fra den 2500 år gamle buddhistiske filosofi.

  Landet er tolv gange større end Danmark, og i den farverige hovedstad Bangkok bor knap 7 millioner mennesker. Byen er på én gang både betagende, lidt snavset og blændende smuk. Skibet tilbyder mange spændende udflugter.

  Du kan f.eks. opleve Grand Palace, der tidligere var residens for den thailandske konge. Her kan du også besøge Thailands mest hellige buddhist tempel: Wat Phra Kaew med den berømte smaragd buddha.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 12: Bangkok, Laemchabang, Thailand

  Skibet sejler først fra Laemchabang kl. 17.00, så du har hele dagen fri til flere oplevelser i Bangkok også kaldet Østens Venedig. Du kan evt. sejle en tur på de mange kanaler eller besøge det flydende marked. Du kan også vælge at besøge Wat Traimit temple, med den mageløse gyldne buddha, der vejer 5,5 tons.

  Hvis du godt kan lide at shoppe, så er Bangkok det rene Paradis. Besøg evt. Central World Plaza, der er et af de største shoppingcentre i verden. Der er masser af muligheder hvad enten du tager på oplevelse på egen hånd eller deltager i en af skibets spændende udflugter.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 13: Ko Samui, Thailand. En dag i Paradis

  Vi ankommer til Thailands 2. største ø, der er omtrent på størrelse med Bornholm, kl. 07.00. Ko Samui er usædvanlig smuk og naturskøn med rismarker, gummiplantager, høje bjerge og indbydende strande

  Har du lyst til at smage nogle af de lokale specialiteter, er der masser af gode spisesteder på Ko Samui. Hele dagen er fri til at slappe af, bade i det indbydende hav, shoppe eller måske købe en af skibets spændende udflugter.

  Skibet sejler fra Ko Samui kl. 17.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 14: Sidste dag på havet på vej mod Singapore

  Sidste chance for bare at slappe af med et lækkert magasin eller ugeblad i en af skibets hyggelige saloner, nyde den friske vind i håret i en dæksstol eller spille lidt i skibets kasino. Måske frister det også med et slag kort med dine rejsefæller? Gå også en tur i skibets butikker, der er tradition for udsalg den sidste dag om bord.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 15: Ankomst til Singapore. Byrundtur

  Vi ankommer til Singapore kl. 07.00, men giver os god tid til at nyde skibets gode morgenmad før vi går fra bord. Glæd dig til en orienterende byrundtur med bus i storbyens mange kvarterer som Chinatown, Colonial Quarter og det indiske kvarter. Byrundturen rundes af med sejltur på Singapore River, som giver en god udsigt over byens skyline.

  Mulighed for et besøg i Botanisk Have, som byder på en af verdens største orkidésamlinger. Der bliver også mulighed for at shoppe i nogle af byens mange butikker eller tage en tur i Singapore Flyer – et af verdens højeste pariserhjul.

  Først på aftenen kører vi til lufthavnen Changi Airport. Ankomst i god tid inden afgang ved midnat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet.

 • Dag 16: Hjemrejse og hjemkomst til København

  Afgang fra Singapore ved midnatstid. Direkte fly til København, hvortil der er ankomst om morgenen. En flot og eventyrlig rejse er slut.

Mere om rejsen

Krydstogt Hong Kong, Thailand, Vietnam, Singapore

Spændende rejse, til nogle af Østens mest fascinerende steder, i en interessant blanding af kolonitidens historiske sus, nutidens fantastiske arkitektur og storslået natur. Det komfortable skib Celebrity Solstice bringer dig rundt til nogle af de bedste seværdigheder i Asien. Standarden er høj både når det gælder kahytter, interiør, underholdning og ikke mindst forplejningen. Maden er lækker og veltilberedt. Glæd dig også til de flotte shows, der hver aften opføres, i skibets teater. Her er kvaliteten også i top – præcis som alle andre steder på dette prægtige skib. Glæd dig til en rejse med den perfekte kombination af spændende oplevelser, god mad og lækre omgivelser. Velkommen til skønne dage om bord på Celebrity Solstice – og bemærk at Gislevs erfarne rejseleder er med fra start til slut.

Hong Kong
Hong Kong var fra 1841 en britisk kronkoloni indtil 1997, hvor Hong Kong atter overgik til Kina. Hong Kong har alt hvad man kan ønske sig af en moderne storby i skøn forening med kinesisk historie og britisk kolonihistorie. Skinnebussen gennem det grønne vildnis kører op til Victoria Peak – og den absolut bedste udsigt i Hong Kong. Den imponerende skyline, der synes at rejse sig direkte af havet, er et flot syn. En sejltur med en sampan-båd er også en stor oplevelse. Også herfra er der flot udsyn til Hong Kongs skyline og de grønne bjerge.

Ha Long Bay, Vietnam
I det nordøstlige Vietnam ligger Ha Long Bay. Bugten er kendt for smaragdgrønt vand og tusindvis af stejle limstens-øer toppet med frodig regnskov. Sceneriet er så fortryllende, at det er på UNESCOs Verdensarvsliste, og bugten er også kåret som en af verdens naturlige vidundere. Ha Long Bay er en af Vietnams mest populære turistattraktioner og er absolut en oplevelse for livet

Hanoi (Ha long Bay), Vietnam
Ved bredden af Den Røde Flod ligger Hanoi, der er Vietnams hovedstad og landets 2. største by. Kønne huse i fransk kolonistil og brede boulevarder vidner om den tid, hvor byen var centrum for den franske administration af hele Indokina. Denne del af Hanoi står i stor kontrast til de gamle templer, pagoder og små gader. Man tror knap sine egne øjne når et tog pludselig kommer raslende i de smalle stræder, blot få centimeter fra husfacaderne. En af byens mange seværdigheder er Chua Mot Cot. Den smukke pagode blev bygget i 1049 og hviler på en søjle midt i en lotusdam. Bemærk at Gislev har inkluderet udflugten til Hanoi i rejsens pris.

Hue/Danang (Chan May), Vietnam
Kejserbyen Hue, der ligger i det centrale Singapore, var Vietnams hovedstad fra 1802-1945. Byens absolut største seværdighed er det kejserlige palads, der leder tankerne hen på Den Forbudte By i Beijing. Det historiske område, der er på UNESCOs Verdensarvsliste, er en stor oplevelse og giver et godt indblik i datidens arkitektur og den luksus kejseren og hans familie omgav sig med. Kejser Tu Ducs sidste hvilested er en smuk oplevelse. Ingen ved dog præcis hvor graven er placeret, idet de 200 tjenestefolk, der fulgte ham til gravstedet, efterfølgende blev halshugget. Dette for at beskytte de store rigdomme der fulgte kejseren i graven. Bemærk at Gislev har inkluderet udflugten til Hue i rejsens pris.

Ho Chi Minh (Saigon), Vietnam
Ho Chi Minh, der tidligere var kendt som Saigon, er den største by i Vietnam og også Vietnams økonomiske centrum. Her ligger moderne skyskrabere side om side med smukke, gamle pagoder og kønne huse fra den franske kolonitid. Byen er en smeltedigel af farverige markeder, buddhistiske munke, gadekøkkener, historiske bygninger og moderne arkitektur. Dagens udflugt tager dig dog ikke ind i selve Ho Chi Minh – men ca. 30 km længere mod nord til de gribende Cu Chi-tunnellerne, der blev bygget i 1940´erne og udbygget under Vietnam-krigen. Bemærk at Gislev har inkluderet udflugten til Ho Chi Minh i rejsens pris.

Bangkok, Laemchabang, Thailand
Bangkok ligger 132 km nord for Laemchabang, hvor skibet ligger i havn natten over. Skibet tilbyder mange interessante udflugter til fx Det Flydende Marked, sejltur på River of the Kings samt det imponerende Grand Palace. Sidstnævnte var residens for den thailandske konge fra 1782 og frem til 1925. De mange bygninger i tempelkomplekset er overdådigt udsmykket. Ikke mindst Wat Phra Kaew, hvor Thailands mest hellige buddha, smaragd buddhaen troner. Grand Palace er en uforglemmelig oplevelse, der helt sikkert vil gøre stort indtryk.

Ko Samui, Thailand
I den Thailandske Golf ligger Thailands 2.største ø Ko Samui. Øen er kendt for svajende kokospalmer, hvide sandstrande og krystalklart vand. På den centrale del af øen, findes grønklædte bjerge, vandfald og kokosplantager. Øens vartegn er den 12 meter høje, gyldne Buddha, i Wat Phra Yai Templet. Den imponerende buddha står på den lille ø Ko Phan, der er forbundet med Ko Samui af en kort dæmning. Skibet tilbyder spændende udflugter som fx en tur med speedbåd til Angthong National Marine Park – eller en skøn udflugt til paradisstranden Chaweng Beach.

Singapore
I Singapore har vi inkluderet en orienterende byrundtur gennem storbyens alsidige kvarterer China Town, Little India og det gamle koloniale kvarter samt en sejltur på Singapore River med udsigt til den flotte skyline. Besøg evt. botanisk have med den imponerende orkidésamling eller tag en tur i et af verdens højeste pariserhjul: Singapore Flyer. Herfra er der en fantastisk udsigt over den flotte by. Du kan også besøge Gardens by the Bay, en imponerende 100 hektar stor park. Det er også i Singapore at du finder det verdensberømte Raffles hotel, hvor du kan nyde en ægte Singapore Sling i Long Bar. Singapore er den perfekte afslutning på en skøn og alsidig rejse.

Skibe

 • Dag 1-2

  Overnatning i fly

 • Dag 2-3

  Regal Kowloon, Hong Kong

  Virkelig dejligt hotel beliggende i Hong Kongs shopping distrikt Tsim Sha Tsui. Hotellet har 639 værelser, 3 restauranter og en bar.

  BarJa
  FitnessrumJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 3-15

  Celebrity Solstice

  Ferier, der kombinerer flotte oplevelser på land med et skønt krydstogt, bliver mere og mere populære - med god grund. Du befinder dig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens du sover. Skibet sejler hovedsageligt om natten – dermed er der ingen spildtid på transport, og dagene kan bruges på oplevelser. Et krydstogt er også en behagelig rejseform. Der skal ikke pakkes kuffert hver dag, omgivelserne er smukke, og maden er lækker.

  På skibet Celebrity Solstice kan der være ca. 2.900 passagerer, der betjenes af 1.250 besætningsmedlemmer. Skibet er mere end 300 meter langt og består af 14 etager eller dæk. Det kunne lyde ganske uoverskueligt, og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter, dette gælder dækkene 6, 7, 8, 9, 10 og 11.

  På skibet er der ude foran et stort teater. Det fylder forenden på dækkene 3, 4 og 5. En anden stor ting er hovedrestauranten, som hedder Grand Épernay. Den ligger bagerst i skibet på dækkene 3 og 4. Forrest på dæk 4 er der kahytter og kasino. På dæk 5 er der en forretningsarkade i midten og en række mindre restauranter og barer. Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter med spaområde, der ligger i den forreste del af skibet på dæk 12. Der er desuden et solarium og svømmebassiner på dæk 12.

  Bagerst på dæk 14 er der det store caféteria, som hedder Oceanview café. Oppe på dæk 15 er en græsplæne, hvor der er rig mulighed for afslapning.

  Krydstogt – kahytter
  Alle kahytter ombord på Celebrity Solstice er pæne og rummelige med aircondition, eget bad og toilet, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt en dobbeltseng. De udvendige kahytter har et vindue. Balkonkahytterne har privat balkon.

  Krydstogt – forplejning
  I den store restaurant, Grand Épernay, er der reserveret borde til os til middagen. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i det store caféteria, Oceanview café. Der er også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil du spise på en af dem, skal der betales ekstra. Morgenmad og frokost kan du spise på de samme restauranter som nævnt ovenfor. Morgenmaden kan også nydes i din kahyt mod et mindre gebyr. Endvidere er der en række mindre caféer, hvor du også kan spise i løbet af dagen.

  Krydstogt – påklædning
  Generelt på skibet skal man blot have almindeligt tøj på. Man må gå rundt i badetøj i badeområderne, men man skal have tøj over sig, når man bevæger sig rundt på skibet. I restauranterne er det kutyme at bære pænt tøj.

  Krydstogt - underholdning
  På skibet foregår der hele tiden noget, og det er nemt at orientere sig om dagens program i din app på telefonen. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i skibets teater. Det er forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet.

  Krydstogt - udflugter
  Når du har bestilt en rejse hos Gislev, kan du få oplyst dit personlige bookingnummer. Dette nummer skal du bruge til log-in, når du har downloaded Celebritys internationale app. På denne app kan du finde program for aktiviteter om bord. Du kan også købe udflugter – ofte med lidt rabat. Bemærk at på denne rejse har Gislev inkluderet flere udflugter.

  Krydstogt – betaling
  Ved check-in i app oprettes en cruise-konto med et kreditkort. Herefter skal du blot vise dit nøglekort samt kvittere, hvis du køber noget om bord. Den sidste dag om bord leveres en regning til kahytten.

  Krydstogt – ændring af sejlrute
  Rederiet forbeholder sig ret til at ændre i sejlruten. Uvejr og andre uforudsete hændelser kan medføre ændringer af havne og rute. Ved meget høj sø er landgang ved brug af tenderbåde ikke muligt af sikkerhedsmæssige årsager.

  Krydstogt – wi-fi
  Der er inkluderet en Surf wi-fi pakke i rejsens pris. Større internetpakke kan købes om bord.

  Krydstogt – drikkepakke
  Der er inkluderet en Classic drikkepakke i rejsens pris. Denne drikkepakke inkluderer drinks op til max $9. Standard drikkepenge er inkluderet.

  VODKA

  • Absolut and Flavors
  • New Amsterdam
  • Smirnoff
  • Tito’s.

  GIN

  • Beefeater
  • Bombay Dry
  • Gordon’s.

  TEQUILA

  • Cazadores Blanco
  • Don Julio Blanco
  • Herradura Blanco.

  WHISKEY (BOURBON, CANADISK, IRSK, OG SKOTSK)

  • Canadian Club
  • Dewar’s White Label
  • Famous Grouse
  • Jim Beam
  • Johnnie Walker Red
  • Monkey Shoulder
  • Seagram’s 7
  • Seagram’s VO.

  COCKTAILS

  Et stort udvalg af cocktails lavet med spiritus fra den klassiske drikke-pakke

  ROM

  • Bacardi & Flavors
  • Bacardi Oakheart
  • Captain Morgan's
  • Kraken Black Spiced
  • Malibu
  • Myer’s
  • Wray & Nephew.

  LIKØR & COGNAC

  • Campari
  • Galliano
  • Goldschlager
  • Hennessy VS
  • Kahlua
  • Kirsch
  • Licor 43
  • Novo Fogo Cachacas
  • Ouzo
  • Romana Sambuca
  • Southern Comfort
  • Tia Maria.

  ØL

  • Alaska Brewing (Alaska Sailings)
  • Amstel Light
  • Boddington’s
  • Coors Light
  • Corona Light
  • Corona
  • Franziskaner
  • Kirin
  • Kirin Light
  • Miller Lite
  • Moretti
  • Newcastle Brown Ale
  • Pabst Blue Ribbon
  • Red Stripe
  • Sam Adams
  • Strongbow hard ciders.

  VINE

  Et bredt udvalg af vine fra hele verden som eksempelvis chardonnay fra Californien, merlot fra Washington, malbec fra Argentina og rioja fra Spanien.

  ALKOHOLFRI DRIKKEVARER

  • vand på flaske
  • Premium kaffe
  • juice
  • sodavand
  • Premium te.
  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  SpaområdeJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
 • Dag 15-16

  Overnatning i fly

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
23-01-2025Se afrejsetider 16 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 836.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Den må max veje 20 kg. Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 7 kg og max. dimensioner er 56 x 45 x 25 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på regler om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser (sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Hongkong: Det forventes som udgangspunkt ikke at man giver drikkepenge i Hong Kong. På pænere restauranter eller hvor der ydes god service, er det dog kutyme at gøre det, typisk oprundet til et rundt beløb eller ca. 10% af beløbet.

  Vietnam: Det er kutyme at give drikkepenge i Vietnam. På restauranter gives ca. 15%. Spørg evt. rejselederen til råds.

  Thailand: Ligesom i Danmark er drikkepenge i Thailand inkluderet i prisen for tjenesteydelser i servicefag, som fx taxikørsel og servering på restauranter.

  Singapore: Generelt er det ikke kutyme at give drikkepenge i Singapore og i Changi lufthavnen er det forbudt. I taxi’en forventes drikkepenge ikke, men det betragtes som god skik at runde beløbet op eller sige til chaufføren, at han kan beholde byttepengene.

 • Drikkevand

  Hongkong: Det frarådes at drikke vandet i Hongkong. Køb vand på flaske.

  Vietnam: Det frarådes at drikke vandet i Vietnam. Køb vand på flaske.

  Thailand: Det frarådes at drikke vandet i Thailand. Køb vand på flaske. Undgå som hovedregel isterninger. På mange restauranter er vandet dog filtreret så isterninger kan benyttes. Vand på flaske kan købes overalt i landet.

  Singapore: Vandet i Singapore kan drikkes direkte fra vandhanen. Du kan også købe vand på flaske alle steder.

 • Elektricitet

  Hongkong: I Hong Kong anvendes 220 Volt. Stikkene er de 3-benede engelske stik.

  Vietnam: Elektriciteten er som regel 222V (50 hz). Nogle steder er stikdåserne beregnet til stik med 2 flade ben, men de fleste steder til 2 runde ben som i Danmark.

  Thailand: Thailand er ligesom Danmark med 220V og stik/stikkontakter er (næsten) alle steder som vores. Der kan være enkelte undtagelser, hvorfor det kan være fornuftigt at medbringe en adapter.

  Singapore: I Singapore er der 220 -240 volts/Ac, 50 Hz. er (næsten) alle steder som vores. Der kan være enkelte undtagelser, hvorfor det kan være fornuftigt at medbringe en adapter.

  Skibet: Der er både amerikanske og danske stik. Der er dog ikke så mange stikkontakter – medbring gerne en stikdåse.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne aktive ferie er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpne.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Klima

  Hongkong: I november ligger temperaturen på 19-24°. November er den måned, hvor det regner mindst.

  Vietnam: I november ligger temperaturen på 21-31°. November er en af de måneder, hvor det regner mindst.

  Thailand: Sommerperioden er temperaturen på 23-32 grader. November er en af de måneder, hvor det regner mindst.

  Singapore: Sommerperioden er temperaturen på 23-30 grader.

  Læs mere om vejret i fx Hong Kong på mit rejsevejr.dk.

 • Krydstogtskibet

  Vigtigt vedr. check in på Celebrity (skal gøres inden afrejse)

  • Du skal hente appen Celebrity Cruises i App Store på din mobiltelefon og oprette en profil. 
  • Herefter skal du lave log-in. Her skal du bruge dit reservationsnummer, som du kan få oplyst ved at kontakte Gislev. Dette reservation ID står også på din cruise-billet, som du modtager ca. 10 dage før afrejse.
  • Når du bliver spurgt om, hvornår du tjekker ind, vælger du tidsintervallet 12.30 – 13.00 (eller det der er tættest på).
  • Du kan færdiggøre mange af siderne allerede nu, dog med undtagelse af sidste side, som omhandler helbred.
  • 24 timer før afsejling: Udfyld helbredserklæring og færdiggør check in.
  • Efter endt check in får du en stregkode, som skal vises inden ombordstigning.

  I denne app kan du f.eks. også bestille udflugter og drikkepakker med lidt forkøbsrabat. Du kan også se sejltider, dagsprogram, bestille bord på restauranter og meget andet. Skulle det drille med at downloade app, kan rejselederen være behjælpelig på rejsen.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas

  Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejsedato. Husk kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Husk at påføre booking nummer på paskopien. Det tilrådes, at du medbringer en kopi af dit pas.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Medbring sommertøj og en lun trøje og en let jakke samt lidt pænere tøj til aftenbrug på skibet. Det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt, slips eller lignende, almindelig pæn påklædning rækker. Du skal være specielt opmærksom på beklædning i templer etc. Beklædningen må ikke være stødende: Bermudashorts, bukser, nederdel, løs T-shirt, skjorter, sko og sandaler går an – men f.eks. korte shorts, ærmeløse bluser, stramme T-shirts og klipklapper er ikke velanset. Husk badetøj. 

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Sikkerhed

  Hongkong: Den generelle risiko for kriminalitet i Kina er forholdsvis lav, men du bør udvise almindelig forsigtighed. Lomme- og tasketyverier kan ske ved fx turistattraktioner og steder, hvor der er mange mennesker.

  Vietnam: Kriminalitetsrisikoen i Vietnam er generelt lav. Udvis dog almindelig agtpågivenhed.

  Thailand: Gadekriminalitet som fx lomme- og tasketyverier er særlig udbredt i storbyer, bl.a. i Bangkok, og på populære turiststeder som fx Koh Samui. Tasketyverier kan ske fra forbi kørende motorcykler. Vær opmærksom på dine ting, hvis du kører med tuk-tuk.

  Singapore: Den generelle risiko for kriminalitet i Singapore er lav. Gadekriminalitet, som fx lomme- og tasketyverier sker dog, især på steder hvor der er mange turister. Vær opmærksom fx i offentlig transport.

 • Sol

  Benyt solcreme med høj beskyttelsesfaktor.

 • Sprog

  Hongkong: Kinesisk.

  Vietnam: Vietnamesisk samt flere minoritetssprog.

  Thailand: Thailandsk.

  Singapore: Singapore har fire officielle sprog, kinesisk (mandarin), malajisk (nationalsprog), tamil og engelsk.

 • Takt og tone

  Hongkong: Den kinesiske kultur er kompleks, og det er svært at lære alle nuancer og skikke at kende. Kineserne er mere reserverede end vesterlændinge, så det er vigtigt at være tålmodig, høflig og respektere deres privatliv. I Kina er der visse emner, som ikke bør diskuteres offentligt eller med folk, du ikke kender godt. Disse emner omfatter politik, religion, død og andre tabubelagte emner. Du bør også undgå at stille personlige spørgsmål eller komme med kommentarer om en persons personlige liv eller udseende.

  Vietnam: Vietnameserne er generelt meget åbne og tager imod turister med et smil. Det ligger ikke til vietnameserne at rette på folk, men man går ud fra at gæster ved ankomsten til landet selv har sat sig ind i, hvordan man opfører sig. Selv om vietnameserne generelt er vant til mange turister, forventes det, at man respekterer deres helligdomme og skikke med ærbødighed og korrekt påklædning. Man tager skoene af, før man betræder et tempel, og husk at fødderne holdes nede og aldrig vendt mod Buddha-figurer eller helligdomme, idet fødderne betragtes som urene. Man berører og klatrer ikke på Buddha-figurer og historiske monumenter.

  Ikke alle steder må man fotografere. Vær derfor opmærksom på påbud. Man må heller ikke posere foran Buddha-figurer. Især når man besøger Ho Chi Minh´s mausoleum, skal man være korrekt påklædt. Det vil sige: lange bukser, nederdel, bluse eller skjorte med korte eller lange ærmer. Man må ikke medbringe fotoudstyr, drikkevarer etc. og det er heller ikke tilladt at tale, når man i én række går forbi Ho Chi Minh. Vietnameserne betragter det som uværdig og uanstændig opførsel, hvis man ikke er i stand til at kontrollere sig selv og sine følelser. Det vil sige, at man som turist ikke bør vise vrede eller blive ophidset.

  Offentlige kys og kærtegn er højst upassende. Kropskontakt og at holde i hånd er lidet velset, selv om det er almindeligt, at personer af samme køn ses hånd i hånd. Ligeledes bør man altid være tækkeligt påklædt. I de store turistområder er det dog accepteret at afvige fra normerne inde på hotelområderne. Rør aldrig en vietnameser på hovedet. Det betragtes som uhøfligt, da håret er helligt.

  Tiggere opleves i nogle områder, og naturligvis kan man give de gamle og invalide en skilling, men ikke børn og unge mennesker. Hvis man vil give børnene noget, så giv dem shampoo, sæbe, blyanter og kladdehæfter. Især skal man tænke på, at vi er gæster i en fremmed kultur og tage hensyn.

  Thailand: Man bør ikke opføre sig højlydt og larmende. I den thailandske kultur opfører man sig roligt og behersket. Og smilet er limen i den sociale sammenhængskraft.

  Singapore: Når du rejser i Singapore, er du underlagt singaporeansk lovgivning. Regler og procedurer afviger meget fra de danske.

 • Tidsforskel

  Hongkong: +7 timers forskel i sommerperioden, og +6 timer i vinterperioden.

  Vietnam: +5 timer forskel i sommerperioden, og +6 timers i vinterperioden

  Thailand: +6 timers forskel i sommerperioden, og +5 timer i vinterperioden.

  Singapore: +7 timers forskel i sommerperioden, og +6 timer i vinterperioden.

 • Tillæg

  Enkeltværelse/enkelt indvendig kahyt: kr. 11.650.
  Enkeltværelse/enkelt udvendig kahyt: kr. 13.150.
  Enkeltværelse/enkelt balkon kahyt: kr. 14.650.

  Afbestillingsforsikring: 20%.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Toldregler

  Der findes mange ting at købe i Hongkong, Vietnam, Singapore og Thailand. Vi skal derfor henstille til rejsedeltagerne at toldreglerne studeres, inden man begynder sine indkøb. Læg mærke til, at det er forbudt at udføre buddha-figurer og antikviteter uden tilladelse. Der må ved hjemkomsten til Danmark frit indføres 200 cigaretter, 1 liter spiritus samt andre varer for i alt DKK 1350 pr. person. Husk, at man ikke må indføre skind o.l. fra stærkt truede dyrearter (havskildpadder, visse krokodillearter, tigre, desmerdyr m.m.). Tolden i Kastrup passeres gennem udgangen for personer fra et IKKE EU-LAND. For varer udover nævnte betales told + moms.

 • Vaccinationer

  Det anbefales at du lader dig vaccinere mod stivkrampe, difteri, smitsom leverbetændelse. For mere information vedr. vaccination kontakt egen læge eller Udlandsvaccinationen på telefon 7022 0702 (hverdage mellem kl. 10-14).

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta og kreditkort

  Hongkong: Der anvendes Hongkong-dollars som valuta. Den har valutakoden HKD, 100 cents svarer til 1 HKD. 

  Vietnam: Dong (VND) 10.000 svarer til ca. DKK 2,82. Medbring nye US dollars gerne i 1-5-10-20 dollar sedler. Mange steder kan du betale med dollars. Danske kroner kan ikke veksles i Vietnam.
  Vietnamesiske dong sedler findes i 100, 200, 500, 1000, 5000, 10.000, 20.000, 50.000 og 100.000.
  På grund af de store beløb i dong, bør du passe på, både når du veksler og modtager byttepenge. 5.000 og 20.000 dong sedlerne er nogle af de mest anvendte, de er i samme størrelse og har næsten samme blå farve, og derfor kan de nemt forveksles. Uden for bankernes åbningstid kan du veksle hos juvelerer og guldsmede – og nogle gange endda til en bedre kurs end hos bankerne. Du skal se efter ordene hieu van eller hieu kim hoan. Butikkerne er som regel let kendelige med store flotte bogstaver i guld. Ved ankomst til Vietnam skal valuta til en værdi af over 7.000 US dollar deklareres, men der er ikke længere krav om dokumentation for, hvor meget man har vekslet eller brugt i landet.

  De mest almindelige kreditkort – Visa og Mastercard – bliver stadig mere udbredte. Der er imidlertid et ret højt gebyr på korttransaktioner – normalt 4%. Du kan hæve kontanter med Visa og Mastercard i de store banker – som regel også mod et gebyr på 4%.

  Thailand: Den lokale valuta hedder Thailandske Bath (THB). Valuta kan bestilles i banken eller hos et vekselbureau inden afrejse. Danske kroner kan veksles de fleste steder, men ellers anbefales det at der medbringes US-dollars eller Euro som så veksles til lokal valuta.

  Singapore: Møntfoden i Singapore er singaporeanske dollars eller i daglig tale ”singdollar”. Der er gode muligheder for at benytte gængse kreditkort, undtagen ved lokale markeder.
   

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Visum

  Hongkong: Der kræves ikke visum når det er er under 90 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejsedato.

  Vietnam: Der kræves ikke visum når det er er under 15 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejsedato.

  Thailand: Påkræves ikke når det er under 45 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejsedato.

  Singapore: Påkræves ikke når det er under 90 dage. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejsedato.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu