Skip to main content

Krydstogt over Nordatlanten

-
Island, Grønland, Newfoundland, Halifax og Boston

Luksusliv på Nordatlanten

Flot naturrejse der starter på Island, hvor du både oplever Reykjavik og Islands smukke Sydkyst med det vulkanske landskab vandfaldet Skogafoss. På den inkluderede udflugt Den Gyldne Cirkel ser du gejser Stokkur og vandfaldet Gullfoss. Glæd dig også til 13 dages krydstogt der bringer dig frem til en perlerække af store naturoplevelser – og tværs over Atlanterhavet. Bemærk at opholdet om bord er med helpension samt drikkepakke. Vi besøger både Isafjordur samt Akureyri i det nordlige Island, Prins Christian Sund og Nanortalik i Grønland samt Newfoundland og Halifax før skibsrejsen slutter i Boston i New England.

Glæd dig til

 • 3 nætter i Reykjavik
 • 13 dages krydstogt fra Reykjavik til Boston
 • Oplevelser i alle havnebyer
 • 1 nat i Boston

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 nætter i Reykjavik inklusive morgenmad
 • Udflugt Golden Circle
 • Udflugt Islands Sydkyst
 • 13 dages krydstogt fra Reykjavik til Boston i indvendig kahyt kategori I2
 • Helpension om bord på skibet
 • Drikkepakke om bord på skibet
 • Drikkepenge til skibets personale (dog ikke varer købt om bord)
 • Oplevelser til fods med Gislevs rejseleder i alle havnebyer
 • 1 nat i Boston inkl. morgenmad
 • Byrundtur i Boston over 2 dage
 • Afskedsmiddag i Boston
 • Flybillet, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er ekskl. medmindre andet et nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Fly direkte til Keflavik

  Du møder Gislevs rejseleder i lufthavnen. Direkte fly til Keflavik. Fra lufthavnen kører vi gennem det særprægede vulkanske landskab til indkvartering på Hotel i Reykjavik for 3 nætter.

  Hotellets centrale beliggenhed gør det let at opleve den charmerende lille hovedstad. Selv om byen har en relativ kort historie, så er der masser at opleve. Små kulørte træhuse ligger side om side med futuristiske glasbygninger og blot få kilometer fra byens butikker og sprudlende liv finder du den barske vulkanske natur.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.

 • Dag 2: Den Gyldne Cirkel

  I dag venter der en perlerække af flotte seværdigheder, når vi får 3 store naturoplevelser: Gejseren Strokkur, vandfaldet Gullfoss og historiske Tingvellir.

  Disse 3 store attraktioner er et must for rejsende til Island. Vi besøger det geotermiske område, der blev aktivt for mere end 1000 år siden.

  Her findes mange varme kilder, gejsere og boblende mudder. Gejseren Stóri Geysir, som det hele startede med, er ikke længere aktiv, men er blevet afløst af den nærliggende Strokkur.

  Vi ser den trofaste gejser, der sender kogende vand 10-30 meter op i luften med 3-7 minutters mellemrum. Videre til det smukke vandfald Gullfoss, også kendt som Det Gyldne Vandfald, der er et af Islands mest besøgte turistmål med et fald på 32 meter.

  Vi kommer helt tæt på det imponerende vandfald, og mærker de overvældende naturkræfter. Slutteligt til Tingvellir Nationalpark og Tingvallasletten, hvor sagatidens historiske møder fandt sted og verdens ældste parlament blev grundlagt helt tilbage i år 930.

  Det er også her, at brudlinjen mellem de euroasiatiske og amerikanske tektoniske plader tydeligt ses. Udflugten er inkluderet.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 3: Panoramatur langs sydkysten

  Efter en flot køretur gennem den storslåede islandske natur, stopper vi ved det 60 meter høje vandfald Seljalandsfoss. En let vandresti fører dig om bag vandfaldet.

  Vi fortsætter langs sydkysten til Skógar, en lille bygd med 25 beboere. Her ligger et af Islands smukkeste vandfald Skógafoss. Vandfaldet, der er 25 meter bredt og 60 meter højt, står i flot kontrast til alt det grønne.

  Vi fortsætter til Vik, der er Islands sydligste by. Vi betragter den brede sandstrand og de 3 klippeformationer, der siges at være forstenede trolde. Udflugten er inkluderet.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 4: Rekjavik, Sky Lagoon og krydstogt

  Efter morgenmaden er der tid til de sidste oplevelser i Reykjavik. Byrundtur hvor du bl.a. ser det charmerende miljø langs med havnen og den storslåede Hallgrímskirkja.

  Efter de flotte oplevelser kører vi til Sky Lagoon. Her kan du slappe af i det varme, termiske kildevand, mens du nyder den storslåede udsigt ud over havet og de sorte vulkanske klipper. Efter denne dejlige oplevelse kører vi til krydstogthavnen, og går om bord på Celebrity Summit.

  Det luksuriøse skib skal være vores skønne base i 13 dage. Byrundtur og entré til Sky Lagoon er inkluderet.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Reykjavik samt fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 5: Isafjordur, Island

  I det nordvestligste hjørne af Island, hvor de barske fjelde møder de dybe fjorde, ligger Isafjordur. Den isolerede beliggenhed gør, at det kun er få forundt at opleve den uberørte natur her i Islands Westfjords region.

  Vi ankommer til Isafjordur allerede kl. 08.00, hvilket giver tid til at spadsere en skøn tur i lokalområdet, måske besøge det lokale bryghus Dokkan eller det interessante maritime museum.

  Du kan også vælge at tage med på en af skibets udflugter. En af Westfjords helt store seværdigheder, er regionens største vandfald Dynjandi, der ligger 1 times kørsel fra Isafjordur. Kaskader af vand falder 100 meter, fordelt på flere vandfald. Det tager ca. 15 minutter at gå op til de to største og smukkeste vandfald, men synet er absolut besværet værd.

  Skibet sejler fra Isafjordur kl. 16.00, og der venter en flot udsejling gennem fjordene.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Reykjavik samt fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 6: Akureyri, det nordlige Island

  Efter en flot indsejling gennem fjorden Eyjafjörður ankommer vi kl. 07.00 til Akureyri, Island. Her blandt høje fjelde og den dybe fjord venter der nye spændende oplevelser. Skibet tilbyder mange flotte udflugter.

  Du kan bl.a. opleve det imponerende vandfald Godafoss (Gudernes vandfald). Vandfaldet er 30 meter bredt og 12 meter højt. Elven Skjálfandafljóts, kaster sig her i kaskader ud over de bratte fjelde - et imponerende syn.

  Der er også mulighed for at komme på hval-safari. Skibet sejler fra Akureyri kl. 16.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 7: Afslappende dag på havet

  Oven på de mange flotte oplevelser på Island, er det nu tid til en afslappende dag på havet, til at fordøje de mange indtryk. Du vil nyde at gå på opdagelse på vores smukke skib.

  Celebrity Summit har gennemgået en gennemgribende renovering i 2019, og fremstår nu flottere end nogensinde. Skibet har 2 udendørs pools, men er det køligt, så er der også en skøn indendørs pool. Her skaber et stort glastag et behageligt klima – uanset vejret uden for.

  Du kan også slappe af i den i indbydende spa og spadsere dejlige ture på dækket og nyde den friske havluft. Der er også masser af mulighed for at finde en dæksstol og slappe af med en god bog – eller gå på opdagelse på skibet, der har 11 dæk, 11 restauranter, teater, kasino og meget mere.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 8: Sydgrønlands fjorde. Gletsjere i Prins Christian Sund, Grønland

  Ikerasassuaq eller Prins Christian Sund, som den hedder på dansk, er opkaldt efter Prins Christian, der senere blev Kong Christian 8. Sundet, der ligger øst for Grønlands sydspids Kap Farvel, strækker sig 100 km fra Danmarkstrædet i øst til Davisstrædet i vest.

  Det smalle farvand er et langt panorama med spidse fjelde, imponerende gletsjere og flotte isbjerge. Der venter os en flot sejltur gennem den barske sydgrønlandske natur. Vi sejler i Prins Christian Sund fra kl. 14.30 til 20.30.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 9: Nanortalik – ”stedet med isbjørne”, Grønland

  Vi ankommer til Nanortalik i det sydvestlige Grønland kl. 7.00. Bygden er en af fem bygder, beliggende på øen Nanortalik, ved udmundingen af Tasermiut Fjord. Nanortalik betyder ”stedet med isbjørne” pga. de mange isbjørne, der lever og jager på havisen om foråret.

  Naturen er smuk med lodrette klippevægge, der spejler sig i den dybe fjord, hvor vågehvaler ofte ses. Nanortalik er kendt for enorme vandreblokke. Knud Rasmussen Stenen, beliggende ved siden af den kønne kirke, er helt særlig.

  Der er mange spændende udflugtsmuligheder. Du kan vælge mellem sejlture på de snirklede fjordsystemer, udflugt til Grønlands eneste skov eller besøg på Nanortalik Museum. På sidstnævnte er der interessante udstillinger, der spænder fra traditionel sælfedtsproduktion, sundheds- og lægeplanter, vikingebeklædning, radiokommunikation, traditionelle fartøjer som kajak og umiaq og det berømte skibsvrag Hans Hedtoft.

  Du kan også besøge de varme kilder, hvor du kan sidde i det lune vand og nyde synet af bjerge og måske endda isbjerge. Mulighederne er mange, så det er godt at skibet først sejler fra Nanortalik kl. 19.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 10 - 11: Nyd det gode liv til søs

  Ingen tvivl om at den mageløse natur i Grønland har gjort stort indtryk, men det er nu tid til at krydse den sidste del af Atlanterhavet og sætte kurs mod nye oplevelser i Canada.

  Dagene er fri til afslapning, aktiviteter på skibet og hyggeligt samvær med dine medrejsende.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 12: St. John´s, Newfoundland, Canada

  På Avalon halvøen ligger Canadas østligste by St. John´s, der er hovedstaden i den canadiske provins Newfoundland og Labrador.

  Her, i Canadas ældste by, klamrer kulørte træhuse sig til de rå klipper. Byen er ikke stor, men på forunderlig vis er der både masser af kultur, kunsthåndværk, muligheder for at shoppe og nyde lokale råvarer på en af de hyggelige restauranter.

  Også her tilbyder skibet masser af interessante udflugter. Du kan f.eks. tage på hvalsafari. Titusinder af pukkelhvaler kommer hertil hvert år fra maj til september. På en sådan hvaltur vil du måske også spotte isbjerge, der ligesom os har rejst på havet fra Grønland.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 13: En dejlig dag på havet

  Vi fortsætter vores skibsrejse og måske slår en hval eller to os følgeskab. Det er ikke kun pukkelhvaler, der ynder at kommer her om sommeren.

  Ikke mindre end 21 andre slags hvaler og delfiner holder til i disse farvande bl.a. blåhvaler, spækhuggere og kaskelothvaler. Måske skulle du forkæle dig selv med en behandling i skibets indbydende spa-afdeling? Svøbt i en blød badekåbe kan du slappe af i en skøn liggestol og nyde havudsigten gennem de store panoramavinduer. Det er ren balsam for sjælen.

  Husk endelig også at se de storslåede shows i skibets teater. Hver aften byder på nye imponerende oplevelser.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 14: Halifax, Nova Scotia, Canada

  Vi kommer til Nova Scotias hovedstad Halifax kl. 07.00. Skibet ligger til havn blot 1,5 km fra det historiske centrum og den charmerende havnepromenade.

  Her kan du besøge det interessante søfartsmuseum Maritime Museum of The Atlantic. Du kan også købe en busbillet til ubegrænset kørsel rundt i Halifax med de pink hop on and off busser.

  Der er også rig mulighed for at finde et hyggeligt spisested, hvor du kan smage den lokale hummer. Også i Halifax tilbyder skibet spændende udflugter.

  Du kan f.eks. opleve den smukke klippekyst med de karakteristiske fyrtårne og besøge den idylliske fiskerby Peggy´s Cove. Skibet sejler fra Halifax kl. 18.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 15: Sidste dag på havet. Gør en god handel i butikkerne

  Sidste chance for bare at slappe af med en god bog i en af skibets hyggelige saloner, nyde den friske vind i håret i en dæksstol eller spille lidt i skibets kasino.

  Måske frister det også med et slag kort med dine rejsefæller? Gå også en tur i skibets butikker, der har tradition for udsalg den sidste dag om bord.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning på krydstogtskibet.

 • Dag 16: Boston med Beacon Hill, Freedom Trail, Faneuil Hall og State House

  Vi ankommer til Boston kl. 07.00. Vi tager os tid til at spise morgenmad om bord før vi forlader skibet. Efter en god nats søvn er vi klar til at tage hul på dagens spændende oplevelser i Boston – også kaldet Nationens vugge.

  Her blev kimen lagt til USA's uafhængighed. Boston blev grundlagt allerede i 1630 af en gruppe puritanere fra England. I 1770´erne begyndte byen at kæmpe for sin egen – og USA's uafhængighed hvilket kulminerede i adskillige slag i Boston-området samt The Boston Tea Party, hvor Frihedens sønner smed 342 kasser te i Boston havn i protest mod nye afgifter.

  Vi følger The Freedom Trail forbi de vigtigste historiske steder som Faneuil Hall, Old State House, gamle kirkegårde og Quince Market Place, der putter sig mellem imponerende skyskrabere.

  Vi oplever også State House med den gyldne kuppel, Bostons grønne oase Common Park samt Beacon Hill med de smalle brostensbelagte gader og kønne gamle gadelamper.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på krydstogtskibet samt afskedsmiddag.

 • Dag 17: Harvard, Cambridge, USS Constitution, Kennedy Museum

  Boston er også kendt som USA's universitetsby nummer et. Her findes adskillige universiteter, hvoraf Harvard uden tvivl er det mest prestigefyldte – og også det ældste.

  Det fine gamle universitet, hvor HKH Kronprins Frederik bl.a. har studeret, er grundlagt helt tilbage i 1636. I bydelen Cambridge passerer vi forbi det enorme universitetskompleks. Efterfølgende kører vi til verdens ældste flydende flådefartøj USS Constitution.

  Den stolte tremastede fregat blev navngivet efter USA's grundlov, af landets 1. præsident George Washington, og søsat i 1797. Vi besøger også Kennedy Museet John F. Kennedy Presidential Library and Museum. Den arkitektoniske perle, der ligger smukt ud til vandet, beskriver på interessant vis Kennedys liv, lige fra han trådte sine barnesko her i staten Massachusetts, til han blev myrdet i Dallas i 1963.

  Museet indeholder bl.a. en tro kopi af Det Ovale Værelse i Det Hvide Hus, som det så ud på Kennedys tid. Efter de spændende oplevelser kører vi til lufthavnen i Boston, hvorfra vi flyver hjem om aftenen.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 18: Hjemkomst til København

Mere om rejsen

Denne flotte nyhed starter med 3 dage på Island, hvor vi har inkluderet både byrundtur i Reykjavik og 2 spændende udflugter. Glæd dig til en flot køretur langs Islands smukke Sydkyst og gennem det særprægede vulkanske landskab. Vi stopper bl.a. ved det graciøse vandfald Skogafoss. Du oplever også den trofaste gejser Stokkur og det imponerende vandfald Gullfoss.

Efter de flotte oplevelser starter et skønt krydstogt om bord på Celebrity Summit. De næste 13 dage vil det flydende luksushotel bringe dig frem til en perlerække af store naturoplevelser – og tværs over Atlanterhavet. Skibet sejler hovedsagligt om natten, så du vågner frisk op til nye indtryk. Vi starter skibsrejsen med at sejle mod flere flotte oplevelser på Island. Vi besøger både Isafjordur samt Akureyri i det nordlige Island, hvor du evt. kan vælge at tage på udflugt til det imponerende vandfald Godafoss.

De store naturoplevelser fortsætter, når vi sejler ind i Prins Christian Sund i Grønland. Det smalle farvand er en flot oplevelse med spidse fjelde, isbjerge og imponerende gletsjere. Vi besøger også den grønlandske bygd Qaqortoq, før vi sætter kurs mod Nordamerika. Glæd dig til et par afslappende dage på havet, med god tid til at nyde det overdådige skib og den gode forplejning – bemærk at opholdet om bord er med helpension samt drikkepakke.

I Canada besøger vi både St. John´s, der er hovedstaden i Newfoundland og Labrador samt Halifax, der er kendt for den barske kyst med de smukke fyrtårne. Skibsrejsen slutter i Boston i New England. Overnatning og stor byrundtur i USA's vugge. Du oplever bl.a. Harvard, Freedom Trail, Kennedy Museum og verdens ældste flådefartøj USS Constitution i historiske Boston før vi flyver hjem til Danmark.

Skibe

 • Dag 1-4

  Center Hotel Plaza, Reykjavik

  Her kommer du til at bo på et hotel, der ligger lige midt i centrum af Reykjavik med et kig udover byens ældste torv og med butikker, restauranter og havnen lige uden for døren.

  Hotellet har 255 værelser fordelt på 8 etager og i stueetagen er der reception og bar samt flere hyggelige siddearrangementer.

  HårtørrerJa
  MinibarJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 4-16

  Celebrity Summit

  I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget. Og med god grund. Man befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens man sover. Celebrity Summit er et luksus krydstogtskib, der er udstyret med store glaspartier, som giver en fantastisk udsigt og meget lys, perfekt suppleret af elegant interiør og lækre møbler. På skibet kan der være cirka 2218 passagerer, der betjenes af 999 besætningsmedlemmer. Skibet er 294 meter langt og består af 12 etager eller dæk.

  Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter. På skibet er der et stort teater. Det fylder forenden på dækkene 3, 4 og 5. En anden stor ting er hovedrestauranten, som hedder Cosmopolitan Restaurant. Den ligger bagerst i skibet på dækkene 4 og 5. På dæk 4 er der en række mindre restauranter og barer og kasino. Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter med spa område, samt swimmingpools på dæk 10. På skibet foregår der hele tiden noget. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i teatret. Der er forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet.

  Celebrity Summmit er bygget i 2001. I 2012 og igen i 2019 blev skibet renoveret for mange millioner og fik tilføjet nogle af de faciliteter, som er kendt fra Celebrity’s Solstice-skibe. Skibet er elegant og indeholder et væld af moderne faciliteter. Du kan forvente en 5 stjernet service om bord. Oplevelserne står i kø, både på skibet og til lands. Om bord finder du et bredt udvalg af faciliteter, som f.eks. en løbebane, kokkeskole, biograf og teater med flotte shows. Der findes flere forskellige swimmingpools, hvor du kan tage en dukkert, uanset vejret (1 af dem kan overdækkes). I skibets mange forskellige restauranter, kan du nyde de velsmagende måltider.

  Krydstogt – kahytter
  Alle kahytter om bord på Celebrity Summit er pæne og rummelige og har eget bad, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt 2 senge eller en dobbeltseng. De udvendige kahytter har et vindue. Balkonkahytterne har privat balkon.

  Krydstogt - betaling
  Ved ombordstigning på krydstogtet oprettes en cruisekonto med et kreditkort. Herefter skal man blot vise sit nøglekort samt kvittere, hvis man køber noget om bord. Den sidste dag om bord leveres en regning til kahytten.

  Krydstogt – forplejning
  I den store hovedrestaurant har du et fast bord på et bestemt tidspunkt hver dag. Her kan du vælge at spise både morgenmad, frokost og middag. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i buffetrestauranten, der er åben for både morgenmad, frokost og middag. Endvidere er der en række mindre cafeer, hvor du også kan spise i løbet af dagen. Det er muligt at bestille roomservice. Der forefindes også en række mindre restauranter med hvert sit særpræg. Vil du spise på en af dem, skal der på nogen af dem betales lidt ekstra.

  Krydstogt – påklædning
  Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor det foreslås, at du har pænt tøj på. Nogle få damer har selskabstøj på og nogle få mænd kommer i smoking, men helt almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med. På dette krydstogt må der påregnes ustadigt vejr. Medbring også praktisk og varmt tøj.

  Krydstogt – wi-fi
  Skibet har investeret i egne satellitter. Det er tilgængeligt på alle deres skibe, men mod et højt gebyr. Det mindste man kan købe, er 30 minutter for $25. Og det højeste man kan købe, er 1666 minutter for $400. Priserne er vejledende – få mere information om bord.

  Krydstogt – ændring af sejlrute
  Rederiet forbeholder sig ret til at ændre i sejlruten. Uvejr og andre uforudsete hændelser kan medføre ændringer af havne og rute. Ved meget høj sø er landgang ved brug af tenderbåde ikke muligt af sikkerhedsmæssige årsager.

 • Dag 16-17

  Freepoint Hotel, Cambridge (Boston)

  Dette hotel i luksusstil er et nyt hotel i Cambridge, et af verdens førende knudepunkter for innovation. Det ligger i gå-afstand fra offentlig transport og kun 2,8 km fra Harvard Square og kombinerer moderne bekvemmeligheder med en ideel beliggenhed.

  Der er 121 værelser i moderne design, der på en gang er eklektisk og sofistikeret i stilen og appellerer til gæsternes kræsne, legende og innovative jeg.

  Du kan lægge vejen forbi fitnesscenteret for at træne eller slappe af med en drink i baren/loungen.

  Læs mere om hotellet her.

  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Vejledende bagageregler: Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 8 kg. (Max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, medmindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepakke om bord på skibet

  På dette krydstogt er der inkluderet en classic drikkepakke. Drikkepakken inkluderer sodavand fra automat, dåsesodavand, juice, te, kaffe specialiteter, smoothies, frosne drinks, non-premium kildevand. Herudover øl op til $6, spiritus og cocktails op til $8 pr glas samt vin op til $9 pr glas.

 • Drikkepenge

  I Island har man samme drikkepengekultur som i Danmark. På skibet er de obligatoriske drikkepenge til tjenere, stuepige samt inkluderede måltider inklusiv i rejsens pris. Det anbefales at give drikkepenge, hvis du benytter roomservice. Hvis du benytter skibets spa, lægges der automatisk 15% til prisen. I USA er det kutyme at give drikkepenge. Påregn 15% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

 • Drikkepenge i Grønland

  Hvis du oplever, at servicen på en restaurant er høj, eller din guide er god, så værdsættes drikkepenge. Hvor meget, du ønsker at give, er helt op til dig.

  Hvis servicen overstiger dine forventninger, så sig det endelig, da det både opmuntrer serviceudbyderen og gør dem opmærksomme på, hvad de gør godt.

 • Drikkepenge i Island

  Island har samme drikkepengekultur som Danmark.

  Hvis du oplever, at servicen på en restaurant er høj, eller din guide er god, så værdsættes drikkepenge. Hvor meget, du ønsker at give, er helt op til dig.

  Hvis servicen overstiger dine forventninger, så sig det endelig, da det både opmuntrer serviceudbyderen og gør dem opmærksomme på, hvad de gør godt.

 • Drikkevand

  Vandet fra vandhanen kan drikkes på Island, men bør ikke drikkes på skibet eller i Canada eller USA, køb vand på flaske. På skibet er der flaskevand inkluderet i drikkepakken.

 • Drikkevand i Grønland

  I Grønland anbefales det, at man ikke drikker vandet fra vandhanerne. Køb derfor vand på flaske.

  Vandet i Grønland er overfladevand og smager anderledes end vandet i Europa og Danmark, som ofte er grundvand. Overfladevandet i åbne søer påvirkes nemmere af det omkringliggende miljø. Derfor desinficerers drikkevandet ved hjælp af UV-bestråling og nogle steder også med klor.

 • Drikkevand i Island

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Norden

  I Sverige, Finland og Norge benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark.

  På Færøerne og i Grønland benyttes 220 V. Stikkontakterne er som i Danmark

 • Elektricitet på skibet

  Skibet: 220 V. Der er både amerikanske og danske stik, men der er ikke mange kontakter, medbring evt. en stikdåse med plads til flere stik. 
  USA: 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

 • Elektrictet i Island

  Der er 220 V. Samme stik som i Danmark.

 • ESTA

  ESTA Valgmulighed 1
  Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ 
  Dette koster $21, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende, der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler, at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde, at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning, mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA.
  Vejledning til udfyldning af ESTA
  Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
  Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter, der ikke er markeret med stjerne.
  Når din ESTA er godkendt, vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
  Er I flere der rejser sammen, skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
  Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende, der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt, at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.
  Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer, og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

  ESTA Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 400 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt, at du indsender kopi af pas samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA, og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA, og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • eTA

  Ved bestilling af en rejse til Canada vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede eTA:

  eTA: Valgmulighed 1
  Du udfylder selv din eTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html.
  Dette koster pt. CAD 7, som du skal betale med kreditkort. Vi anbefaler, at du laver dit eta mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar, at eTA udfyldes korrekt og manglende eTA eller usande oplysninger kan betyde, at du ikke får lov at gå om bord på flyet til Canada. Skulle du blive nægtet ombordstigning, mister du din rejse, og da Gislev Rejser ikke har ansvar for dit eta, vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til eTA.
  Vejledning til udfyldning af eTA: 
  Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder eTA-registrering mod et ekstra gebyr. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger den officielle hjemmeside https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html.
  Alle felter, der er markeret med en stjerne, er obligatoriske, og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/ eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter, der ikke er markeret med stjerne. Når dit eTA er godkendt, vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god idé at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
  Er I flere der rejser sammen, skal ALLE rejsende (også børn) udfylde et eTA. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år. Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende, der har opholdt sig længere i Canada end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den canadiske ambassade i København.
  Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af eTA, skal du kontakte den canadiske ambassade på tlf. 33 48 32 00.
  Det er vigtigt, at du er i god tid med at få lavet dit eTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i Canada, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer, og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt et godkendt eTA.

  eTA: Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 300 – og Gislev laver dit eTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt, at du indsender kopi af pas samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet et korrekt eTA, og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder dit eTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående. Påregn dog megen spadseren i Reykjavik og Boston og forvent lette stigninger og ujævnt terræn alle andre steder. 

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Klima

  Gennemsnitlige dagtemperaturer i August:
  •    Reykjavik: 12º
  •    Nanortalik: 5-12º
  •    Halifax: 15-21º
  •    Boston: 16-25º
  Læs mere om vejret i f.eks. i Boston her.

 • Krydstogt udflugter

  I alle havnebyer vil Gislevs rejseleder tilbyde oplevelser til fods. Disse udflugter er gratis - dog eksklusiv eventuelle entréer.

  På skibet udleveres et program med informationer om, hvad skibet arrangerer den følgende dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program kan fås på hovedsprogene, og rejselederen laver hver dag et kort resume på dansk. Se eksempler på udflugter her under: 

  Island Akureyri

  Husavik GeoSea Baths og Godafoss Waterfall
  Oplev Islands naturlige skønhed mens du lærer alt om hvaler i Husavik – landets hovedstad for hvalsafari – bader i mineralrigt geotermisk vand og ser Godafoss Vandfaldet.
  Du vil ankomme til Landsbyen Husavik og besøge Whale Museum, hvor der er rig mulighed for at lære om disse majestætiske skabninger. I vil blive kørt til GeoSea termiske bade for en spektakulær udsigt og en foryngende badeoplevelse i det varme vand før en let frokost. Derefter gøres der stop ved Godafoss vandfaldet, som er et imponerende syn, der også har spillet en central rolle i kristendommens historie på Island. 
  Varighed: 6 timer.                  
  Pris pr. person
  Voksen: 269,00 USD
  Barn: 134,00 USD

  Myvatn Nature Baths
  Forkæl dig selv med en dag med total afslapning i Lake Myvatn området i Myvatn Nature Baths. Mens du kører fra den dejlige by Akureyri til Myvatn Nature Baths er der rig mulighed for at nyde den smukke natur. Naturbadende ligger i smukke omgivelser, hvor du fuldstændig er omringet af natur, med udsigt over søen Myvatn, som er en vandmasse dannet af vulkanudbrud. 
  Flyd i den boblende varme lagune eller slap af med et naturligt dampbad, mens svovlfri damp stiger op fra gulvet.                                   
  Varighed: 5 timer
  Pris pr. person
  Voksen: 185,00 USD
  Barn: 89,75 USD

  Hvalsafari
  Kom ud på en malerisk sejltur ud for Akureyris kyst, alt imens du sammen med en imødekommende besætning spejder efter hvaler. Glæd dig til at opleve havluften og den spektakulær kyst- og bjergudsigt fra en motorbåd, mens du sejler på Eyjafjörður Fjordens blå vand. Fjorden regnes for at være Islands længste og mest fantastiske. Sammen med en guide vil du lære om områdets historie og økosystem, og spejde efter med delfiner, pukkelhvaler og andre hvaler, som lever i de islandske farvande. 
  Varighed: 3,5 time
  Pris pr. person
  Voksen: 159,00 USD
  Barn: 89,75 USD


  Grønland Nanortalok

  Udflugtsprogram er under udarbejdelse.


  Canada

  St. Johns New Foundland
  Udflugtsprogram til St. Johns New Foundland er under udarbejdelse. 

  Halifax, Nova Scotia
  Hop on hop off Halifax sightseeing
  Gå om bord på en flot dobbeltdækkerbus, oplev det bedste som byen har at byde på. Oplev den historiske kerne i centrum, de fantastiske landskaber ved havnefronten, og hør legendariske historier om både Titanic og den 100 år gamle Halifax-eksplosion. Med dit heldagspas kan du gå om bord på bussen og nyde friheden og fleksibiliteten til at se byens seværdigheder efter din egen tidsplan. Mens du er om bord på bussen, vil du ved hjælp af rejselederen om bord høre om de mange skønne steder i Halifax. Hop-On-Hop-Off er nem og sjov at bruge, og den 90 minutters lange tur/retur rute begynder ved krydstogtterminalen, hvor du går om bord og nyder turen, indtil du når en del af byen, som du gerne vil se mere detaljeret. En brochure vil give dig et kort, der let kan hjælpe med at planlægge din dag. 
  Varighed: Heldags
  Pris pr. person
  Voksen: 49,75 USD
  Barn: 49,75 USD


  Halifax Historisk vandretur
  Oplev den historiske havneby Halifax på en guidet vandretur forbi frodige offentlige haver fra victoriansk tid, frit flydende springvand, kønne stenbroer og besøg den travle shopping promenade. Nyd udsigten fra Citadel Hill og se det nærliggende byur samt Halifaxs ældste bygning: St. Pauls kirke. Du oplever også strandpromenaden, med de fornemme butikker og livlige pubber. 
  Varighed: 2,5 time
  Pris pr. person:
  Voksen: 35,75 USD
  Barn: 35,75 USD


  Best of Halifax og Peggy’s Cove
  Oplev den maleriske fiskerlandsby Peggy’s Cove hvor du vil se imponerende klippeformationer ved havet og se dets berømte fyrtårn. Nyd en velsmagende frokost bestående af hummerwraps, salat, lokal dessert og kaffe inden turen går videre til Halifax’s mest bemærkelsesværdige vartegn og fascinerende museumsudstillinger. 
  Varighed: 6,5 time
  Pris pr. person
  Voksen: 149,00 USD
  Barn: 149,00 USD
  Hele programmet kan ses på www.celebritycruises.com/shore-excursions Alle udflugter er med engelsktalende rejseleder og bestilles på nettet/ombord og betales ved bestilling. Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer samt udsolgte udflugter.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning - Island

  Vejret kan være omskifteligt, derfor anbefaler vi lag-på-lag princippet. Det er også en rigtig god idé at medbringe en mindre dagsrygsæk (ca. 30 liter) til udflugterne, hvor man kan have en ekstra trøje, kamera, en flaske vand og andet i.

  • Vandtæt og åndbart fodtøj med en god sål og støtte omkring dine ankler. Mange steder vil du vandre på sten, grus og jordveje. Ordentligt fodtøj kan være forskellen mellem at få en fantastisk god eller en dårlig oplevelse.
  • Regn- og vindtæt åndbart overtøj. Selv på dage med blå himmel kan vejret slå om, og vinden er næsten altid kølig. En let jakke, som er let at folde sammen, skal med, så du kan bruge den, når det er nødvendigt.
  • Varmt tøj, som du kan bruge, hvis temperaturen ændrer sig.
  • Varm og beskyttende hovedbeklædning. Dit hoved er et af de steder, hvor man taber mest varme, og det bør derfor være beskyttet i det kolde vejr. I højsommeren kan solen være meget stærk, og en hat eller kasket kan være god.
  • Handsker til at beskytte dine hænder, mens du er på vandet eller på kølige dage.
  • Solbriller. Solen er meget stærk om sommeren og særligt ved og på vandet.
  • Solcreme til blottet hud. Om sommeren kan luften måske føles kølig, men solen brænder stadig.
 • Påklædning i Grønland

  Vejret kan være omskifteligt, derfor anbefaler vi lag-på-lag princippet. Det er også en rigtig god idé at medbringe en mindre dagsrygsæk (ca. 30 liter) til udflugterne, hvor man kan have en ekstra trøje, kamera, en flaske vand og andet i.

  • Vandtæt og åndbart fodtøj med en god sål og støtte omkring dine ankler. Mange steder vil du vandre på sten, grus og jordveje. Ordentligt fodtøj kan være forskellen mellem at få en fantastisk god eller en dårlig oplevelse.
  • Regn- og vindtæt åndbart overtøj. Selv på dage med blå himmel kan vejret slå om, og vinden er næsten altid kølig. En let jakke, som er let at folde sammen, skal med, så du kan bruge den, når det er nødvendigt.
  • Varmt tøj, som du kan bruge, hvis temperaturen ændrer sig.
  • Varm og beskyttende hovedbeklædning. Dit hoved er et af de steder, hvor man taber mest varme, og det bør derfor være beskyttet i det kolde vejr. I højsommeren kan solen være meget stærk, og en hat eller kasket kan være god.
  • Handsker til at beskytte dine hænder, mens du er på vandet eller på kølige dage.
  • Solbriller. Solen er meget stærk om sommeren og særligt ved og på vandet.
  • Solcreme til blottet hud. Om sommeren kan luften måske føles kølig, men solen brænder stadig.
 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Rejseforsikring - Rejser til Norden

  Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.

  Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.

  HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

 • Shopping i Grønland

  Unika som smykker, skind og tupilakker er kendte og elskede souvenirs, som mange af Grønlands besøgende har med sig hjem.

 • Shopping i Island

  Uldprodukter: Sweaters, plaider, huer, vanter, garn m.m.
  Slik: Islændingene har en forkærlighed for sød lakrids i chokolade. Det kan købes overalt i alle afskygninger.
  Helseprodukter: F.eks. mudder fra Den Blå Lagune (specielt godt for folk som lider af psoriasis).
  Brændevin: Med smag af den islandske natur. F.eks. rabarber og blåbær, smager aldeles fortrinligt i en hvidvin.
  Fiskeskind: Islændingene benytter fiskeskind på lige fod med slangeskind - og det ligner også umiddelbart. Produkterne der laves heraf spænder fra beklædning og sko til punge, bælter, tasker o.l.

 • Tidsforskel Boston

  Der er 6 timers tidsforskel. Danmark er foran.

 • Tidsforskel Island

  Der er 2 timers tidsforskel og urene stilles tilbage. Der er ikke sommertid i Island. Dagens længde om sommeren, er ca. 18-20 timer. Solopgang omkring kl. 03.00 og solnedgang ca. kl. 23.00

 • Tidsforskel Sydgrønland

  Der er 4 timers tidsforskel. Danmark er foran.

 • Tillæg

  Udvendig kahyt kategori O2: kr. 4.600.
  Balkon kahyt kategori V2 kr. 9.500.
  Enkeltværelse/indvendig kahyt kategori I2: kr. 16.750.
  Enkeltværelse/udvendig kahyt kategori O2 kr. 20.350.
  Enkeltværelse/balkon kahyt kategori V2 kr. 26.250

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Toldregler

  Fra Danmark til Canada må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

 • Valuta og betalingskort i Grønland

  I Grønland er den danske krone (DKK) den gangbare valuta. Det er altid en god idé at medbringe kontanter i form af danske kroner (DKK), særligt ved besøg i små byer og bygder.

  Følgende kreditkort kan benyttes i hæveautomater: Visa, Mastercard, Eurocard, Diners, Dankort og American Express.

 • Valuta og betalingskort i Island

  Den islandske møntfod er ”króna”, se www.sedlabanki.is for aktuel dagskurs.

  Især Visa og Mastercard er udbredt, og det er muligt at hæve penge i bankautomater mod et gebyr.

 • Valuta og kreditkort

  En amerikansk dollar er ca. 7,50 kr (1/10 2022). En canadisk dollar er ca. 5,52 kr. 1/10 2022). Islandske Króna svarer ca. til DKK 5,27 for 100 ISK (1/10 2022).

  Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.
  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejret i Grønland

  Den angivne gennemsnitstemperatur for Grønland er kun vejledende, og det er et gennemsnit målt over en årrække. Du kan derfor opleve både væsentligt koldere og varmere temperaturer på stedet.

  Gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger på omkring 10°C.

 • Vejret i Island

  Vejret og sikkerheden er vigtige faktorer, derfor skal du være forberedt på, at programændringer kan forekomme.

  Grundet Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret oceanklima: Køligt om sommeren og forholdsvis milde vintre. Vejret er foranderligt, og du bør være forberedt på uventede forhold.

  Gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger på omkring 15°C.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu