Skip to main content

Samtykkeerklæring vedrørende CPR-nummer

Ved bestilling af en rejse hos Gislev Rejser har du mulighed for at lade Gislev Rejser indhente det eventuelle visum/de visa, der er påkrævet i forbindelse med din rejse.

Når du vælger at lade Gislev Rejser indhente dit visum/dine visa som led i bestillingen af din rejse, giver du derved dit samtykke til, at Gislev Rejser kan behandle og videregive dine pasoplysningerne, herunder oplysninger om dit CPR-nummer til den udenlandske myndighed, der har kompetence til at udstede visum til det land/de lande, som er påkrævet i forbindelse med din rejse.

Du har til enhver tid mulighed for at tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Gislev Rejser på e-mail: gislev@gislev-rejser.dk med den virkning at Gislev Rejser herefter ikke vil kunne behandle dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling af dine personoplysninger, der er sket forud for tilbagetrækningen.

Gislev Rejsers privatlivspolitik beskriver, hvordan Gislev Rejser behandler dine personoplysninger, dine rettigheder (herunder hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger) samt dine klagemuligheder i forbindelse med Gislev Rejsers behandling af dine personoplysninger.

Gislev Rejsers til enhver tid gældende privatlivspolitik er tilgængelig her: https://www.gislev-rejser.dk/privatlivspolitik

Jeg at ønsker Gislev Rejser som led i bestillingen af min rejse indhenter visum til det land/de lande, der er påkrævet for at kunne gennemføre rejsen (herunder lande uden for EU/EØS), og som led heri blandt andet behandler og videregiver oplysninger om mit CPR-nummer.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Odense, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu