Skip to main content

Samtykkeerklæring vedrørende specialmenuer, lufthavnsassistance m.v.

Ved bestilling af en rejse hos Gislev Rejser A/S har du mulighed for at bestille specialmenuer, herunder religiøse menuer, allergivenlige menuer og/eller skånekost, i forbindelse med dine flyvninger og/eller dine hotelophold.

Du kan desuden bestille speciel assistance på flyet eller i lufthavnen i forbindelse med dine flyvninger og/eller dine hotelophold grundet handicap eller anden sygdom.

Når du vælger at bestille specialmenuer eller særlig assistance forbindelse med bestillingen af din rejse hos Gislev Rejser A/S, giver du derved dit samtykke til, at Gislev Rejser A/S kan behandle og videregive oplysningerne til de flyselskaber, lufthavne og/eller hoteller, som du benytter i forbindelse med din rejse, med det formål, at flyselskabet, lufthavnen og/eller hotellet kan levere den specialmenu og/eller særlige assistance, som du har anmodet om i din rejsebestilling.

Du har til enhver tid mulighed for at tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Gislev Rejser A/S på e-mail:gislev@gislev-rejser.dk, med den virkning at Gislev Rejser A/S herefter ikke vil kunne behandle dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling af dine personoplysninger, der er sket forud for tilbagetrækningen.

Gislev Rejser A/S privatlivspolitik beskriver, hvordan Gislev Rejser A/S behandler dine personoplysninger, dine rettigheder (herunder hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger) samt dine klagemuligheder i forbindelse med Gislev Rejser A/S behandling af dine personoplysninger.

Gislev Rejser A/S til enhver tid gældende privatlivspolitik er tilgængelig her: www.gislev-rejser.dk/privatlivspolitik

Jeg ønsker at bestille specialmenuer som led i bestillingen af min rejse hos Gislev Rejser A/S, og at Gislev Rejser A/S som led heri blandt andet behandler og videregiver oplysninger derom i nødvendigt omfang.

Jeg ønsker speciel assistance på flyet grundet handicap eller anden sygdom som led i bestillingen af min rejse hos Gislev Rejser A/S, og at Gislev Rejser A/S som led heri blandt andet behandler og videregiver oplysninger derom i nødvendigt omfang.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

Pakkerejsegaranti – Din tryghed

Din tryghed er noget af det vigtigste for os. Derfor er du altid omfattet af Pakkerejseloven, når du bestiller en rejse med Gislev Rejser.

Det betyder at skulle Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråde ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange, så gennemføres din rejse naturligvis ikke.

Se mere her

Det siger vores gæster

"Vel tilrettelagte og planlagte ture med stor viden fra rejseleder"

"Gislev har gjort det igen. En fantastisk rejse!!"

"Flot tur god service på krydstogtet"

"Vi fik set utroligt meget og fik mange flotte naturoplevelser. Så det har indfriet mine forventninger til rejsen og mere til"

"En rejse som jeg var meget tilfreds med og som jeg mindes med glæde"

Rejseforedrag & messer

Ønsker du at få frisk rejseinspiration før din næste rejse, kan du deltage i vores spændende rejseforedrag. Vi afholder regelmæssigt rejseforedrag på matriklen i Odense, men også andre steder i landet. Du kan deltage ganske gratis, men tilmelding er nødvendig. Vi deltager også på messer rundt om i landet i løbet af året.

Klik her og se vores aktuelle rejseforedrag og messer samt videoer af tidligere rejseforedrag.

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu