Messer og rejseforedrag

Sæt kryds i kalenderen

Gislev Rejser har flere spændende arrangementer. Mød os på messer eller hent inspiration til din næste rejse på en af vores temadage og foredrag.

 Gratis rejseforedrag med Gislev Rejser

Oversøisk Rejsedag

KOm til gratis rejseforedrag om oversøiske rejser

BLIV INSPIRERET: Kom til Oversøisk Rejsedag den 1/10 kl. 11:00 - 16:00

Gislevs oversøiske verden, byder på flotte oplevelser, uanset om du drømmer om at opleve bjørne i Canada, pingviner i Antarktis, eksotiske Caribien og overdådig natur i Nord-og Sydamerika. I Jordan, Israel og Marokko finder du spændende kultur og tusinde år gammel historie. I Asien venter smukke templer, interessante byer og frodig natur – mens Australien og New Zealand er enestående panoramaer og et helt unikt dyreliv.

Det kan være svært at vælge, hvor drømme rejsen skal gå hen, men der er god hjælp at hente. Kom til Gislevs Oversøiske Rejsedag og få masser af inspiration, hør foredrag og stil spørgsmål til vores eksperter i oversøiske rejser. Der vil være mulighed for at smage på verden i løbet af dagen, hvor vi byder på lidt at drikke og spise.

Se programmet her, du kan downloade en pdf ved at klikke på programmet:

Kom til gratis oversøisk rejsedag hos Gislev Rejser Se alle vores oversøiske rejser her


Rejsedagen afholdes:
Gislev Rejser,
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding
Deltagelse er GRATIS, men tilmelding er nødvendig her eller på tlf. 62 29 12 10

Rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen 2019

Besøg os på rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen

Del dine rejsedrømme med os på Rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen, København den 19. og 20. oktober. Kom forbi vores stand nr. 103 og få det nyeste katalog, hør rejseforedrag og mød vores eksperter.

Rejseforedrag

Sri Lanka – Perlen i det Indiske Ocean
Lørdag kl. 12:20 i sal I (Foredragsholder: Jens Grum-Schwensen)

Spændende foredrag om Gislevs fantastiske 14 dages rundrejse på Sri Lanka. Som altid, har du en erfaren dansk rejseleder, med på hele rejsen, fra start til slut. Sri Lanka er eksotiske palmestrande, imponerende gamle kongebyer med templer og stupaer, bølgende frodige te-plantager, et rigt dyreliv i de flotte nationalparker og mere end 2000 års historie. Vi har sammensat et unikt rejseforløb, hvor du oplever de største seværdigheder i et behageligt tempo og med overnatninger på kvalitetshoteller i Colombo, Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Yala og Beruwala Beach. Glæd dig bl.a. til High Tea i hovedstaden Colombo, kongebyerne Anuradhapura og Polonnaruwa, Sigiriya Løveklippen, safari i Yala National Park og afslapning på et skønt resort ved Beruwala Beach ud til Det Indiske Ocean. Vores rundrejse lægger vægt på et roligt rejseforløb med helpension, alle oplevelser inklusiv samt små lokale overraskelser. Velkommen til Sri Lanka.


Krydstogtrejser
Lørdag kl. 13.40 i sal I (Foredragsholder: Kirsten Skjold)

På vores krydstogter, får du en stor rundrejse uden at skulle pakke ind og ud. Det er fakta, at et krydstogt, er en ualmindelig komfortabel rejseform hvor både indkvartering og forplejning er af høj kvalitet. Hos Gislev har vi mere end 20 års erfaring i oversøiske rejser – og vi elsker den store vide verden – ikke mindst når den opleves fra et krydstogtskib. Vores spændende skibsrejser spænder fra storslået natur i Antarktis og Alaska, kultur og spændende byer i Japan og Kina, mægtige vulkaner i Rusland, svajende palmer i Caribien, sejlads over Beringshavet til gastronomiske herligheder i Sydamerika. Kirsten Skjold, der selv er en erfaren krydstogtgæst, glæder sig til at fortælle om de spændende destinationer og vise de flotte billeder fra  Gislevs store udvalg af storslåede krydstogter.


Sydamerikas højdepunkter og krydstogt til Antarktis
Lørdag kl. 13.40 i Sal B (Foredragsholder: Jens Grum-Schwensen)

Spændende foredrag om Gislev Rejsers flotte nyheder i Sydamerika. Kom og hør om Den store Sydamerika rundrejse, der inkluderer de største seværdigheder i Peru, Argentina og Brasilien samt Luksusliv på Sydatlanten, som er vores imponerende krydstogtsrejse fra Buenos Aires til Antarktis, langs Sydamerikas østkyst til bl.a. Kap Horn og Falklandsøerne. Hør om begge rejsers enestående oplevelser og se billeder fra de mange udflugter som er inkluderet. Kom bl.a. med til Lima, den hellige dal, Cusco og den spektakulære gamle inka by, Machu Picchu, der troner på en bjergkam i Perus bjerge. På grænsen mellem Brasilien og Argentina brøler de mægtige Iguacu vandfald, omgivet af regnskov og eksotiske dyrearter. Mod syd venter tango-show i Buenos Aires, flot natur i Ildlandet og ikke mindst Patagoniens 250 km² store gletcher, Perito Moreno. I Rio de Janeiro besøger vi bl.a. Copacabana, Corcovado bjerget og Kristus statuen. Tag med om bord krydstogtskibet Celebrity Eclipse, når vi sejler langs Sydamerikas østkyst på rejsen mod isbjergene og det enestående dyreliv på Antarktis.


USA The Best of The West
Lørdag kl. 17.00 i Sal B (Foredragsholder: Kirsten Skjold)

Gislev Rejser har mere end 21 års erfaring i at arrangere kvalitetsrejser til USA. Rejseproducent Kirsten Skjold har været med fra begyndelsen. Med mere end 75 rejser rundt i USA er hun godt rustet, til at fortælle, om de spændende byer og afvekslende naturscenerier, der er så betagende, at enhver må forbløffes. Se de flotte billeder fra Hollywood, Las Vegas og USA´s mest charmerende by San Francisco. Oplev også Californiens betagende kystvej Highway 1, imponerende Grand Canyon, lyslevende Las Vegas, turbinerne i dæmningen Hoover Dam, en spadseretur blandt gigantiske Redwood-træer, en tur med San Franciscos gamle charmerende sporvogne, samt besøg på fængselsøen Alcatraz. Blot for at nævne nogle få af de mange højdepunkter.


Nordamerika & Caribien
Søndag kl. 13.40 i Sal B (Foredragsholder: Kirsten Skjold)

Kom og hør om hele 11 af Gislevs fantastiske oversøiske rejser, når rejseproducent Kirsten Skjold tager dig med på en fængslende foredragsrejse fra Nordamerika – til Caribien. Kirsten er en entusiastisk foredragsholder, og fortæller på levende vis om Gislevs rejser til bl.a. Canada Vest, USA's Sydstater, Guadeloupe, De Vestindiske Øer og meget mere på dette spændende rejseforedrag. Rejseforedraget starter i Nordamerika med små appetitvækkere fra vores rejser: Canada Vest, Canada – Alaska med krydstogt, Canada – USA, New York, USA – The Best of The West, USA The Grand Tour og USAs Sydstater for fuld musik. Herefter fortætter vi med vores rejser til skønne Caribien med: Guadeloupe, Costa Rica, De Vestindiske Øer, Den Dominikanske Republik og Cuba – Caribiens Perle. Så hvad enten du er til snedækkede bjerge, stemningsfulde sydstater, pulserende storby, overdådig natur eller skønne hvide sandstrande, så er dette foredrag noget for dig. Tag med og lad dig inspirere til din næste oversøiske rejse.


Åbningstider
Lørdag den 19. oktober 2019: Kl. 10.00 - 18.00
Søndag den 20. oktober 2019: Kl. 10.00 - 17.00

Adresse
Øksnehallen
Halmtorvet 11
1700 København V


Køb billet til lørdag og søndag med 50% rabat her.

Læs mere om Rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen

Der tages forbehold for ændringer.

Temadag om Nordamerika

BLIV INSPIRERET: Kom til temadag om Nordamerika den 19/11 kl. 13:00 -15:00

Drømmer du om at opleve New Yorks skyskrabere, Det Hvide Hus i Washington DC, Hollywood eller USAs mest charmerende by San Francisco? Eller er du mere til overdådig natur, som f.eks. storslåede Grand Canyon, gletsjere i Canada og Alaska eller verdensberømte Yellowstone National Park? Eller måske står en rejse, i musikkens tegn, rundt i de amerikanske sydstater på din ønskeliste?

Få masser af inspiration, hør foredrag og stil spørgsmål til vores eksperter i Canada & USA . Der vil blive serveret en lille forfriskning midtvejs. Program følger.

Se alle rejser til Nordamerika her: www.gislev-rejser.dk

Temadagen afholdes:
Gislev Rejser,
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding
Deltagelse er GRATIS, men tilmelding er nødvendig her eller på tlf. 62 29 12 10

Temadag om Krydstogter

BLIV INSPIRERET: Kom til temadag om krydstogter den 20/11 kl. 13.00 – 15.00

Krydstogter bliver mere og mere populært. Den skønne rejseform tiltaler flere og flere, som kan se fordelen ved ikke at skulle pakke kufferten ud og ind hver dag – men alligevel nyde godt af fordelen ved en rundrejse, hvor man oplever mange forskellige destinationer, byer og seværdigheder. Om bord på et flydende luksushotel, transporteres du hovedsaligt mens du sover. Du vågner frisk op til nye oplevelser i en ny havneby hver dag. Du kan også glæde dig over fremragende shows og en rigtig god forplejning.

Uanset om du er til et stemningsfuldt krydstogt på en eller flere af Europas floder, eller et længere krydstogt til f.eks. Norge, Alaska eller Antarktis, så er der mange krydstogter at vælge imellem og helt sikkert også et der passer til dig. Kom og få masser af inspiration, hør foredrag og stil spørgsmål til vores eksperter i krydstogter. Der vil blive serveret en lille forfriskning midtvejs. Program følger.

Se alle Krydstogter her

Temadagen afholdes:
Gislev Rejser,
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding
Deltagelse er GRATIS, men tilmelding er nødvendig her eller på tlf. 62 29 12 10

Temadag om Norden

Kom til gratis rejseforedrag om Norden

Kom til Gislevs inspirerende temadag med spændende rejseforedrag om Norden. Arrangementet afholdes i Ringe onsdag den 27. november, kl. 13.00-15.30.

Vores erfarne rejseleder fortæller om vores storslåede rejser til: Nordkap, Island, Færøerne, Svalbard og Grønland. Det magiske Norden byder på et væld af oplevelser med historie, uspoleret natur, midnatssol og de smukkeste solopgange. Oplev Islands vulkaner, gejsere og gletsjere, midnatssol på Nordkapklippen, det storslåede landskab på de 18 små øer, som tilsammen udgør Færøerne, den endeløse og arktiske natur på Svalbard samt de majestætiske isbjerge i Grønland.

Undervejs og i pausen vil der naturligvis være lejlighed til at stille spørgsmål. Foredragene præsenteres af nogle af vores mest rutinerede rejseledere. I pausen serveres der en kop kaffe og lidt godt til ganen.

Foredraget er gratis – men pladsbestilling er nødvendig, da vi kun har et begrænset antal pladser

Tid
Onsdag den 27. november kl. 13.00 - 15.30


Sted
Gislev Rejser
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding

Tilmeld dig her eller på telefon 62 29 12 10.

Se alle vores rejser til Norden