Messer og rejseforedrag

Sæt kryds i kalenderen

Gislev Rejser har flere spændende arrangementer. Mød os på messer eller hent inspiration til din næste rejse på en af vores temadage og foredrag.

 Gratis rejseforedrag med Gislev Rejser

Rejseforedrag om Spanien og Portugal

Gratis rejseforedrag om Spanien og Portugal

Kom til Gislevs rejseforedrag om Spanien og Portugal. Arrangementet afholdes i Ringe tirsdag den 20. marts, kl. 13.30-16.30.

Vores erfarne rejseledere fortæller om vores spændende rejser til: Nordspanien, Costa Calida, Andalusien og Portugals Højdepunkter.

Mange kender sikkert Spanien og Portugal for de skønne sandstrande og mange solskinstimer, men begge lande er meget mere end det. Her oplever du en meget spændende historie, middelalderborge, romerske teatre, charmerende små havne, lækre vine samt kunst, arkitektur, masser af kultur og kulinariske oplevelser.

Undervejs og i pausen vil der naturligvis være lejlighed til at stille spørgsmål. Foredragene præsenteres af nogle af vores mest rutinerede rejseledere. I pausen serveres der lidt tapas og spansk vin.

Foredraget er gratis – men pladsbestilling er nødvendig, da vi kun har et begrænset antal pladser

Tid
Tirsdag den 20. marts kl. 13.30 - 16.30

Sted
Gislev Rejser
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding

Tilmeld dig her eller på telefon 62 29 12 10.
 

Se alle vores rejser til Spanien

Se alle vores rejser til Portugal

Rejseforedrag om Italien

Gratis rejseforedrag om Italien 

Kom og bliv inspireret til en dejlig ferie i Italien med Gislevs erfarne rejseleder i Ringe onsdag den 21. marts kl. 14.00 - ca.16.00.

Gislev er en af de største udbydere af rejser til Italien. Vi har er et stort udvalgt af busrejser og flyrejser fra Odense, Sønderborg, Aalborg og København. Kom og bliv inspireret af vores rejser, som dækker Italien fra nord til syd. Vi har inviteret nogle af vores mest erfarne rejseledere til at fortælle om støvlelandet, der er fyldt med spændende oplevelser, kultur, historie og en smuk kystlinje.

Undervejs serverer vi lidt snacks og et glas vin til at krydre ganen med. I pauserne vil der naturligvis være lejlighed til at stille spørgsmål.

Foredraget er gratis – men pladsbestilling er nødvendig, da vi kun har et begrænset antal pladser.

Tid
Onsdag den 21. marts kl. 14.00 - ca. 16.00

Arrangementet afholdes:
Gislev Rejser,
Lombjergevej 1,
5750 Ringe


Tilmelding

Tilmeld dig her eller på telefon 62 29 12 10.

Se alle vores rejser til Italien

Rejseforedrag om Norden

Gratis rejseforedrag om Norden

Kom til Gislevs inspirerende rejseforedrag om Norden. Arrangementet afholdes i Ringe torsdag den 22. marts, kl. 14.00-16.30.

Vores erfarne rejseledere fortæller om vores spændende rejser til: Nordkap, Island, Færøerne og krydstogtet Luksusliv på Nordatlanten. Det magiske Norden byder på et væld af oplevelser med historie, uspoleret natur, midnatssol og de smukkeste solopgange. Oplev Islands vulkaner, gejsere og gletsjere, midnatssol på Nordkapklippen samt den storslåede natur på de 18 små øer, som tilsammen udgør Færøerne. Det storslåede krydstogt over Nordatlanten går fra København til Skagen, Stavanger, Shetlandsøerne, Island, Grønland, Halifax og Boston, en perlerække af store naturoplevelser

Undervejs og i pausen vil der naturligvis være lejlighed til at stille spørgsmål. Foredragene præsenteres af nogle af vores mest rutinerede rejseledere. I pausen serveres der en kop kaffe og lidt godt til ganen.

Foredraget er gratis – men pladsbestilling er nødvendig, da vi kun har et begrænset antal pladser

Tid
Torsdag den 22. marts kl. 14.00 - 16.30


Sted
Gislev Rejser
Lombjergevej 1,
5750 Ringe

Tilmelding

Tilmeld dig her eller på telefon 62 29 12 10.

Se alle vores rejser til Norden
 

Inspirationsdag og foredrag i Aalborg Lufthavn

Gratis rejsedag i Aalborg Lufthavn med rejseforedrag og smagsprøver Rejseforedrag om Toscana og Kroatien i Aalborg Lufthavn

Gislev og Aalborg Lufthavn inviterer dig til rejseinspirationsdag i Aalborg Lufthavn mandag den 23. april. Du kan vælge, om du vil deltage kl. 13.00 - 15.30 eller kl. 16.30 - 19.00.

Gislevs rutinerede rejseledere fortæller om spændende rejser til Toscana og Kroatien. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs og efter foredragene. Efterfølgende byder vi på lidt snacks og vin.

Foredraget er gratis – men pladsbestilling er nødvendig da vi kun har et begrænset antal pladser.

Sted
Aalborg Lufthavn
Ny Lufthavnsvej 100,
9400 Nørresundby


Tilmelding
Tilmeld dig her eller på telefon 62 29 12 10

Vigtigt: Du modtager en bekræftelse på din tilmelding, som du bedes medbringe på dagen.
Du er først tilmeldt, når du har modtaget bekræftelsen.

Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

Program


Onsdag den 24. januar

Hold 1, kl. 14.00 - 16.30

Kl. 13.00: Velkomst

Kl. 13.10 - 13.50: Vi præsenterer billedskønne Toscana, der byder på historiske byer, delikatesser, stemningsfulde markeder og smukke landskaber.

Kl. 14.00 - 14.30: Vi præsenterer Kroatien - en af Europas smukkeste kyststrækninger med fæstningsbyer, krystalklart vand, lokale vine og god mad.

Kl. 14.30 - 15.30: Du har mulighed for at få en rejsesnak imens du nyder lidt snacks og et glas vin.

Kl. 15.30: Tak for i dag.


Hold 2, kl. 16.30 - 19.00

Kl. 16.30: Velkomst

Kl. 16.45 - 17.25: Vi præsenterer billedskønne Toscana, der byder på historiske byer, delikatesser, stemningsfulde markeder og smukke landskaber.

Kl. 17.30 - 18.00: Vi præsenterer Kroatien - en af Europas smukkeste kyststrækninger med fæstningsbyer, krystalklart vand, lokale vine og god mad.

Kl. 18.00 - 19.00: Du har mulighed for at få en rejsesnak imens du nyder lidt snacks og et glas vin.

Kl. 19.00: Tak for i dag.
 

Se alle flyrejser fra Aalborg Lufthavn