Skip to main content

30 år med Hansi Hinterseer

-
Aurach Zoologiske have, Kitzbühel og festligt musikarrangement

Jubilæumsfest med Hansi Hinterseer

KUN MED GISLEV - 1 AFGANG

Velkommen til populær slagermusik og skønne Tyrol, hvor vi fejrer Hansi Hinterseers 70-års fødselsdag og 30-års jubilæum. Vi følger i den berømte musikers fodspor og får hele den spændende historie af vores lokale guide i Kitzbühel, Hansi Hinterseers hjemby. Den kendte kunstner har også haft succes på det store lærred i tv-serien Heimat, som er filmet i Aurach Zoologiske Have. Vi besøger dyreparken og oplever hvor scenerne til serien er optaget. I Kufstein besøger vi byens imponerende fæstning der troner flot på en klippe og tager på panoramatur til Walschsee og tyrolerbyen St. Johann.

Vi bor på et hyggeligt familieejet 3-stjernet hotel i naturskønne Wildshönau, et af Østrigs smukkeste områder og du vil helt sikkert blive begejstret for den hygge og idyl, der hersker her i Tyrol ved Kitzbüheler-alperne.

Glæd dig til

 • Eksklusiv jubilæumskoncert med Hansi Hinterseer
 • Aurach Zoologiske have og Kitzbühel i Hansi Hinterseers fodspor
 • Festligt musikarrangement på toppen og panoramatur til Kufstein og St. Johann

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Panoramaudflugt inkl. entré og rundvisning på Kufstein borgen
 • Besøg i St. Johann med 1 øl i øl-tårnet
 • Udflugt til Frühschoppen inkl. bjergbane
 • Byrundtur med lokalguide i Kitzbühel
 • Besøg og entré i Aurach Wildlife Park
 • 1 x Jubilæumskoncert med Hansi Hinterseer
 • Rejseleder
  Entreer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1 - 2: Udrejse til Tyrol

  Med passende pauser til middag og overnatning i Midttyskland. Næste morgen går turen mod Østrig og videre til Tyrol med ankomst i løbet af eftermiddagen. Indkvartering og resten af dagen fri til afslapning og samvær på hotellet inden aftenens fælles middag.

 • Dag 3: Panoramarundtur og forsvarsværk i Kufstein

  Der venter dig en eventyrlig dag med panoramarundtur med skønne udsigter og besøg i Kufstein, der er smukt beliggende ved Inn-floden og med Wilder Kaiser-bjergene i baggrunden. Højt oppe over byen troner byens gamle fæstning, som bl.a. huser verdens største udendørsorgel. Besøg og rundvisning i fæstningen, som har rødder tilbage til det 13. århundrede og har været et vigtigt forsvarsværk og kulturelt centrum op gennem middelalderen. Guiden fortæller om borgens historie, dens rolle i regionens udvikling og de historiske begivenheder der har formet den.

  Efter rundvisningen besøger vi Kufsteins bymidte, og her bliver der mulighed for frokost og tid til at opdage byen på egen hånd. Turen fortsætter mod Walchsee, en lille malerisk landsby beliggende ved søen med samme navn. Byen er omgivet af smukke bjerge og frodige skove, der giver den smukkeste panoramaudsigt.

  Vi kører videre mod St. Johann, én af Østrigs mest charmerende alpebyer, der oser af traditionel østrigsk atmosfære. Her besøger vi byens berømte øl-tårn og smager på bryggeriets velsmagende og hjemmebryggede øl inden vi kører det sidste korte stykke tilbage til vores hotel.

 • Dag 4: Musik og fest på Toppen

  I dag skal vi med bjergbanen til toppen, hvorfra vi får den mest fantastiske udsigt over bjergene. Vi skal opleve Frühschoppen, en tysk/østrigsk tradition, hvor man normalt mødes på en pub, kro eller værtshus sent om morgenen og oftest om søndagen. De specifikke skikke varierer fra region til region og her i Wilder Kaiser-bjergene byder dagen på underholdning, festlig musik og måske en svingom. Også mulighed for at spise frokost inden vi igen kører ned med bjergbanen og retur til hotellet.

 • Dag 5: I Hansi Hinterseers fodspor

  I dag venter en dag i Hansi Hinterseers fodspor og vi besøger Kitzbühel, som er hjembyen for den store stjerne. Vores lokale guide viser os stolt byen og fortæller om Hansi Hinterseer.

  Efterfølgende tager vi videre til Aurach Wildpark, som var hovedoptagelsesstedet for den velkendte og populære lokale filmserie Heimat. Her fodrede popstjernen hjortene og tilbragte meget tid med dyrene, så de kunne vænne sig til ham og filmholdet, hvilket gjorde det muligt at optage fantastiske scener.

  Om eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet og nyder en tidlig middag inden vi skal deltage i en eksklusiv, musikalsk aften med Hansi Hinterseer i Kirchberg Arena. Den kendte slagermusiker fejrer både sin 70-års fødselsdag og 30-års jubilæum så der er lagt op til en festlig aften med masser af god musik og fantastisk stemning.

 • Dag 6: Fridag i skønne omgivelser

  Dagen i dag er til egen disposition. Du kan benytte dig af hotellets fine faciliteter eller gå på opdagelse i de smukke omgivelser – vores rejseleder er behjælpelig med gode råd og ideer.

 • Dag 7 - 8: Hjemrejse via Tyskland

  Vi tager afsked med Tyrol og kører mod vores hotel i Midttyskland for middag og overnatning. Næste morgen det sidste stykke mod Danmark. Vi når den danske grænse først på aftenen og vender hjem med ”die Hände zum Himmel” efter en oplevelsesrig rejse i Hansi Hinterseers fodspor.

Hotel

 • Dag 2-7

  Hotel Harfenwirt, Niederau

  Hyggeligt og uformelt er den bedste måde at beskrive det 3-stjernede Hotel Harfenwirt på. Det familieejede hotel ligger skønt i rolige omgivelse i udkanten af Niederau og midt i Kitzbühel-alperne i det smukke Wildschönau.

  Efter en begivenhedsrig dag kan du slappe af i wellness-området eller benytte den indendørs pool, sauna og dampbad.

  Om aftenen venter køkkenteamet på dig med regionale og tyrolske retter. Hotellet råder også over en hyggelig bar og receptionsområde.

  Pæne og rummelige dobbeltværelser med balkon, tv, telefon, aircondition, hårtørrer. Der kan ikke garanteres balkon på enkeltværelser. Nogle værelser er med badekar. Der er gratis wi-fi på alle værelser.

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Koncert

  Koncerten med Hansi Hinterseer foregår i Arena 365 i Kirchberg.

  Koncerten starter kl. 20.00 og varer ca. 90 minutter. Hansi Hinterseer optræder uden orkester.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.598.

  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu