Skip to main content

Flyrejse til Svalbard

-
Rejs med Gislev på jagt efter nordlyset

Svalbard – kronen på det arktiske Norge

Midtvejs mellem det norske fastland og Nordpolen finder vi Svalbard - et ørige fuld af kontraster og enestående naturoplevelser. Den arktiske stilhed skaber en helt speciel atmosfære, og du vil opleve en sjælden ro, du næppe vil finde andre steder i verden. Her råder elementerne, der er både ekstreme og spektakulære på samme tid.

Det de fleste ser frem til at opleve, er det magiske og mytiske nordlys. Det unikke ved Svalbard er, at du kan opleve nordlyset døgnet rundt. Som alle andre naturfænomener, må vi vente og se om moder natur viser sig fra sin smukkeste side.

Oplev øriget Svalbard – den arktiske vinterørken

Vores vinter afgange tager dig til Svalbard i en tid hvor mørket dominerer. Fra midten af november til slutningen af januar kendes det som Polarnætter. I denne periode er solen mindst 6 grader under horisonten døgnet rundt. Uden for Longyearbyen, er månen, stjernerne og nordlyset de eneste lyskilder vi har.

Solen kommer langsomt tilbage i løbet af februar. I denne tid vil du opleve et anderledes særligt skær over det arktiske landskab.

Bemærk: Bestil inden d. 30. juni og få book tidlig rabat på kr. 500 pr. person.

Glæd dig til

 • Dejligt hotel med udsøgt forplejning
 • Besøg hos dansk kennel efterfulgt af hundslædesafari to og to
 • Nyd et rigtigt Svalbardmåltid midt i naturen ved Camp Barentz
 • Mulighed for nordlys på hele rejsen samt enestående naturoplevelser
 • Oplev Longyearbyen, verdens nordligste bosættelse kun 1.316 km fra Nordpolen

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag
 • 1 x middag med drikkevarer i Camp Barentz
 • Foredrag om nordlys i Camp Barentz
 • Gående byrundtur i Longyearbyen
 • Besøg i minen Gruve 3
 • Hundeslædetur med guide
 • Transfer fra/til lufthavnen
 • Direkte fly Billund - Longyearbyen t/r
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Gislev Rejser forbeholder sig ret til at ændre / aflyse en udflugt eller aktivitet såfremt vejret eller andre faktorer gør det farligt eller umuligt at gennemføre denne.

 • Afrejse til Svalbard

  Vi mødes med vores rejseleder i Billund Lufthavn og flyver herfra direkte til Longyearbyen. Allerede på første dag, får vi vores første møde med den enestående natur samt polarnætterne. Svalbard betyder kolde kyster, men trods sit navn har øgruppen dog et relativt mildt klima sammenlignet med andre områder på samme breddegrader.

 • Dag 1 - 4: Lad eventyret begynde - velkommen til Svalbard

  Vi tjekker ind på vores 4-stjernede komfortable hotel, der ligger centralt i Longyearbyen. Med Gislev Rejser bor du på Radisson Blu Polar, som er et unikt og charmerende hotel.

 • Longyearbyens historie

  Longyearbyen er øgruppens hovedby med ca. 1800 indbyggere. Med rejselederen går vi en byrundtur, hvor vi blandt andet besøger Svalbard Kirke, som er den nordligste kirke i verden og som betjener alle som opholder sig på øgruppen. Kirken er mødested for forskellige kirkelige og kulturelle sammenkomster og er åben for besøgende.

  Undervejs er vi måske heldige at se dyreliv - oftest viser rensdyrene sig herude.
  Det er også muligt at besøge Svalbard Museum, som er et natur- og kulturhistorisk museum der åbnede tilbage i 1979. Museets mål er at formidle bredt og alsidigt om historie og naturforholdene i det arktiske miljø. Et yderst interessant besøg, som virkelig giver et indtryk af, at livet på Svalbard er noget helt specielt (entré ca. NOK 150).

 • På jagt efter nordlyset

  Om aftenen drager vi på jagt efter nordlyset, på vores udflugt med bus til Camp Barentz, som ligger ca. 10 km øst for Longyearbyen med en fantastisk beliggenhed ved bjerget Breinosa. Her bliver vi budt velkommen af vores vært, som tager os med ind i varmen, hvor vi vil nyde et rigtigt Svalbardmåltid inkl. drikkevarer.

  Efter en lækker middag skal vi lære mere om det grønne slør på himlen, nordlyset. Vi sidder omkring bålet mens vores vært fortæller os mere om fænomenet. Forhåbentlig vil nordlyset vise sig så vi kan nyde det fantastiske syn, også kaldet Aurora Borealis.

 • Nordlyssafari med hundeslæde

  I dag venter en helt særlig oplevelse, når vi skal på hundeslædetur i vildmarken. Vi kører med bus eller biler (ca. 10 km) ud til den danske kennel Green Dog, hvor vi hilser på hundene og hvorfra vores eventyr starter. De mørke dage er perfekte til at se nordlys, og når du kommer væk fra byens lys, vil stjernerne og nordlyset fremstå tydeligere. Det svage lys oplyser stadig landskabet, så nuancerne i de omkringliggende bjerge kan ses på klare dage.

  Polarnatten er en særlig atmosfærisk tid på året, og en tur med hundeslæde i måneskinnet eller det magiske nordlys er en oplevelse man ikke må gå glip af.

  Sneens ankomst varierer meget fra år til år, og derfor er det uvist om vi kører udflugten med en rigtig hundeslæde gennem Bolterdalen eller hundevogne (på hjul) gennem Adventdalen. Det vigtigste er, at så længe vejret tillader det, så kommer vi afsted ud i mørket, i søgen efter nordlyset.

  Efter ankomst udleveres det nødvendige tøj og udstyr: termodragt, termostøvler, handsker, pandelampe m.m. Det er muligt at skifte tøj i et lille skur. Termodragten fås evt. i en størrelse, som er stor nok til at tage ud over dit eget tøj. Når du er klædt på til udflugten, vil din guide instruere dig i alt, hvad du behøver at vide, fra sikkerhed og hundehåndtering til styring, og hvordan du skal agere ude i mørket. Det er vigtigt at du er i almindelig god fysisk form, og ikke har besvær med at gå, stå og balancere. Hvis du ikke ønsker at styre hundeslæden, er det vigtigt du giver rejselederen besked om dette inden afgang.

  Vores guide kan have 2 gæster på sin slæde. Du skal ud med et hold slædehunde, som er livlige og supermotiverede, nu hvor temperaturen atter er lav. Det passer dem godt. Hvis vi skal køre med hundeslæde på sneen, vil guiden køre forrest med sit hundehold. Efter guiden, kører I 2 og 2 med jeres eget hundehold. Én styrer slæden, mens én sidder som passagerer. Det er muligt at skifte ml. at styre og være passagerer, således at du f.eks. styrer slæden ud og er passagerer på slæden hjem.

  Hvis vi bruger hundevognene, vil guiden også køre forrest, med plads til en eller to gæster. I følger efter guiden, med vogne med plads til 2 gæster. Det er typisk 8 hunde som trækker en slæde eller vogn.

  Turen vil være omkring 3,5 timer inklusive transport t/r til hotellet, kaffe og tid til at møde de yngste hvalpe i hundegården. Minimumsalder for deltagelse: 6 år.

  Vores lokale guider er alle meget professionelle og lidenskabelige i deres arbejde med hundene. De er certificeret og deltager i det årlige SGO -kursus (Svalbard Guide Course).

 • Minebesøg i Gruve 3

  På denne udflugt kommer vi et godt stykke under jorden, når vi i selskab med en kyndig guide udforsker den fascinerende Gruve 3-mine. Her hører vi mere om Longyearbyens historie, samt livet for en minearbejder i produktionsdagene. Vi benytter den samme indgang som minearbejderne gjorde og herfra får vi udleveret overalls, hjelm og pandelampe til vores rundvisning.
  Det var John M. Longyear som tilbage i 1901 rejste til Svalbard for at etablere og drive kulminer - deraf bynavnet, Longyearbyen.

  Varighed: cirka 3 timer. Aldersgrænse: 12 år. Børn skal ledsages af en voksen. Denne tur inkluderer transport til/fra vores hotel, tur guide og alt nødvendigt sikkerhedsudstyr.

 • Tilkøb flere spændende oplevelser

  Har du lyst til mere ud over det inkluderede program, har du mulighed for at tilkøbe flere spændende udflugter. De følger herunder.

 • Isgrotte (tilkøb)

  Inde i gletsjerne på Svalbard er der utallige smeltevandskanaler og fascinerende ishuler, hvoraf nogle kan besøges - heldigt for os! Endnu engang får vi mulighed for at opleve Svalbards magiske landskaber.

  Med et bæltekøretøj kører vi op til en isgrotte i midten af en isbræ, der er betegnelsen for en flerårig sne- og isaflejring. Herfra går vi ned i grotten, hvor der venter os et vidunderligt syn, en underjordisk verden med haller, smalle passager og tykke lag af kraftige iskrystaller.

  Oplevelsen er i selskab med en erfaren guide, som følger os på hele den eventyrlige tur. Oplevelsen varer cirka tre timer og inkluderer sikkerhedsudstyr. Vi anbefaler ikke turen til personer, som lider af klaustrofobi eller har begrænset bevægelighed. Pris kr. 895.

 • Snescooter i det arktiske landskab (tilkøb)

  Oplev det autentiske Svalbard, mens du kører i den arktiske vildmark. Snescootere giver dig mulighed for at føle friheden ved at dække store som små områder på kort tid, her opleves virkelig polarnattens stilhed og mørke.

  Oplevelsen inkluderer en professionel og bevæbnet lokalguide, kørelektion forinden, køredragt, sko, hjelm, handsker, visir, samt en varm drik undervejs på turen. Der kan højst være to personer på én scooter, og chaufføren skal have gyldigt kørekort til bil.
  Pris for udflugten kr. 1.995 for chauffør og kr. 995 som passager.

 • Dag 5: Hjemrejse til Danmark

  Vi flyver direkte fra Longyearbyen og retur til Billund Lufthavn.

Mere om rejsen

Naturoplevelser i verdensklasse

Majestætiske bjerge, blå havis, endeløse gletsjere og et rigt dyreliv dominerer landskabet på Svalbard. Hen over vinteren opleves polarnætterne, 24 timers mørke kun oplyst af månen og stjernerne, og forhåbentlig nordlyset. På Svalbard findes der flere isbjørne end der findes mennesker.

Alle der bor på Svalbard har stor respekt for den mægtige natur. Her er vi gæster i isbjørnens rige. En eventyrlig rejse i det arktiske nord. Du vil undervejs opleve den arktiske natur når vi med hundeslæde drager mod horisonten, hvor det snedækkede landskab lyser op. Vi tager på jagt efter nordlyset på vores vej mod Camp Barentz, hvor vi hører mere om det grønne slør på himlen. Vi besøger også Svalbard museum, et natur- og kulturhistorisk museum. Vi dykker ned i Longyearbyens historie når vi besøger Gruve 3, og lærer mere om hvad minedriften har betydet for hele Svalbard. På turen bor vi på et dejligt hotel, hvor du har tid til refleksion og forkælelse, eller måske trække dig tilbage med en god bog.

Det siger vores rejseleder, Hanne Gundersen
Hvorfor tage til Svalbard i den mørke tid? Det skal du for at opleve det intense lys der kan udspille sig på himlen over dig, kaldet Aurora Borealis. Én gang i livet må du opleve dette naturfænomen. Mulighederne er mange. Den nordligste kirke er et besøg værd, smukt beliggende med udsigt over byen. Arktisk mad og drikke kan opleves på en lang række gode barer og restauranter, med en langt højere standard end forventet for så lille et samfund. Der er også et lokalt ølbryggeri, hvor tørsten kan slukkes (åbent fredage).

Tag med på en uforglemmelig rejse til isbjørnenes rige.

Hotel

 • Radisson Blu Polar

  Verdens mest nordlige 4-stjernede hotel, omgivet af fjorde og sneklædte toppe og med en fantastisk udsigt til Hiorthfjeldet.

  På hotellets Restaurant Nansen, kan du nyde udsøgt arktisk-asiatisk mad, og den hyggelige Barentz Gastropub sørger for et bredt udvalg af lette og lækre varme gryderetter samt Svalbards muligvis bedste pizza. Morgenmaden på hotellet er fantastisk, og næsten en attraktion i sig selv på disse kanter.

  Hotellet tilbyder deres gæster at gøre brug af den indendørs sauna eller den udendørs jacuzzi.(med forbehold for evt. renovering).

  Hotellet ligger centralt i Longyearbyen, og kun 200 m. fra Svalbard Museum. Alle værelser er rummelige (20-24 m²) og moderne, med eget bad/toilet, en komfortabel dobbeltseng eller 2 senge, tv, kaffe/te faciliteter, badetøfler og gratis wi-fi.

  Bemærk: Det er muligt at forespørge på et familieværelse, junior suite eller suite, hvis I rejser 3-4 sammen og ønsker 1-2 ekstra opredninger i værelset. Kontakt Gislev Rejser for mere information herom.

  Læs mere om Hotel Radisson Blu Polar

  BarJa
  SaunaJa
  Afstand til centrum300 m.
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa
  HårtørrerJa
  VærdiboksJa

Kort

Rundrejse på Svalbard med dansk rejseleder

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
27-01-2025Se afrejsetider 5 dageFly fra Billund LufthavnMere end 814.998,-Bestil
08-02-2025Se afrejsetider 5 dageFly fra Billund LufthavnMere end 815.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Vi flyver med Norwegian charter, og der må medbringes 15 kg indtjekket bagage samt 5 kg håndbagage.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Elektricitet i Norden

  I Sverige, Finland og Norge benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark.

  På Færøerne og i Grønland benyttes 220 V. Stikkontakterne er som i Danmark

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flyrejsen

  Vi flyver med SAS eller Norwegian med mellemlanding og flyskifte i Oslo på rejsen til/fra Longyearbyen. Bemærk at på udvalgte afgange kan der forekomme en teknisk mellemlanding i Tromsø på ud-eller hjemrejsen.

  Som udgangspunkt må der medbringes 1 x 23 kg indtjekket bagage og 1 x 8 kg håndbagage (55 x 40 x 23 cm).

  Vi oplyser om de nøjagtige bagageregler i vores informationsbrev som tilsendes ca. 14 dage før afrejse. Ombord på flyet vil det være muligt at købe drikkelse og let mad. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Norge.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rundrejse er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpne.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Det er ikke nødvendigt at investere i en masse nyt udstyr til din rejse, det gælder blot om at finde alt det varme tøj frem.

  Skulle man have tøj fra skiferie, gammelt eller nyt, kan det være en ide at medbringe dette.
  Påklædningen på Svalbard er uformel, du kan derfor godt lade det "fine tøj" blive hjemme. Når du skal til at pakke skal du tænke praktisk og isolerende.

  Lag-på-lag princippet kommer virkelig til sin ret på Svalbard.
  Det inderste lag hjælper dig med at holde varmen, samt føre fugten væk fra kroppen. Her anbefales uldundertøj.

  Det mellemste lag isolere mod kulden. Eksempelvis en god fleecetrøje.
  Det yderste lag beskytter mod regn, vind og fugt. En varm, vind og vandtæt jakke/frakke samt overtræksbukser.

  Herudover anbefaler vi gode varme støvler der er skridsikre (medbring evt. pigsåler) samt uld sokker, hue, handsker/luffer og halstørklæde samt reflekser.

  Det er vigtigt at huske på at varm luft holder på varmen. Det er derfor vigtigt at dine handsker, støvler og jakke har ekstra plads til luft. Dette skaber nemlig et isolerende lag mellem dig og de kolde omgivelser.

  Det er også en rigtig god ide at medbringe en mindre dags rygsæk (ca. 30 liter) til udflugterne på Svalbard, hvor man kan have en ekstra trøje, kamera, en flaske vand og andet i.

  På Svalbard er det traditon, at man tager skoene af når man træder ind i private huse, hoteller og nogle butikker, det er derfor en god ide at medbringe indendørssko eller sutsko.

 • Rejseforsikring - Rejser til Norden

  Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.

  Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.

  HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 3.250.

  Tilkøbsoplevelser:
  Isgrotte udflugt kr. 895 pr. person.
  Tur med snescooter i det arktiske landskab kr. 1.995 for chauffør og kr. 995 som passager

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Vær opmærksom på, at der kan forekomme tidsændringer fra flyselskabet. Gå derfor altid efter mødetidspunkt samt flytidspunkt, som der står skrevet i afrejsebrevet tilsendt af Gislev Rejser.

  Fra Billund Lufthavn 27.01.2025 – 31.01.2025

  Fra Billund kl. 07.30 til Longyearbyen med ankomst kl. 11.10
  Fra Longyearbyen kl. 12.25 til Billund med ankomst kl. 15.00

  Fra Billund Lufthavn 08.02.2025 – 12.02.2025

  Fra Billund kl. 07.25 til Longyearbyen med ankomst kl. 11.05
  Fra Longyearbyen kl. 16.10 til Billund med ankomst kl. 19.45

  Inkl. let forplejning under flyvningen.

 • Valuta og kreditkort i Norge

  Norske kroner. 1 NOK = pt. ca. 0,64 DKK (29/11 2023).

  Du kan bruge kreditkort de fleste steder, men det er fint at have lidt kontanter med. Kontanter kan du også hæve i automater i de fleste byer, hvor vi overnatter på rejsen.

  OBS: På Svalbard benyttes der kun kreditkort og ingen kontantbetaling.

  Er du på en busrejse, kan du bruge danske kroner til køb af drikkevarer i bussen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejr og påklædning

  Kulden er noget man må forholde sig til når man rejser til Svalbard. Derfor er rigtig beklædning en forudsætning for, at man får en god oplevelse.

  Svalbard har et arktisk klima, men sammenlignet med andre områder på samme breddegrad, så er klimaet her mildere og med højere temperaturer.

  Fra oktober til marts vil man opleve polarnætterne, hvor det er mørkt i alle døgnets timer. Det er på denne tid af året du har mulighed for at se Nordlyset.

  Gennemsnitstemperaturen for vinteren på Svalbard er ca. -14 grader, men hvis det blæser meget vil det føles endnu koldere når I bevæger jer udenfor.
  Januar - Marts er som regel de koldeste måneder, med temperaturer ml. 0 og -24 grader.

  Se evt vejrudsigten og historiske vejrdate inden afrejse her

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu