Skønne Kroatien

Kroatien med bus ud og fly hjemNYHED 
Unik kombinationsrejse med kun én afgang. Udrejse med bus til Bled i Slovenien og Opatija, Zadar, Split, Trogir og øen Peljesac  i skønne Dalmatien. Hjemrejse med fly fra Dubrovnik til Sønderborg Lufthavn. Du får alle overnatninger på hoteller med god beliggenhed og med halvpension. 2 overnatninger på udrejsen giver plads til oplevelser undervejs.

 • Alle udflugter inkluderet.
 • Spændende nyhed - kun én afgang.
 • Udrejse med bus og hjemrejse med fly til Sønderborg Lufthavn.

Med i prisen:

 • 9 dages bus/flyrejse
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Transfer til Dubrovnik Lufthavn
 • Bus på udrejse og udflugter
 • Udflugt til Zadar, Trogir og Primosten
 • Udflugt til Split med lokalguide
 • Udflugt til Orebic
 • Udflugt til Korcula med lokalguide
 • Dansk rejseleder
 • Flybillet og lufthavnsafgifter
 • 15 kg bagage til check-in og 5 kg håndbagage
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 725. Enkeltværelse kr. 998. Forplejning på flyet på hjemrejsen kr. 110. Bestilles med rejsen. 

 

Bestil rejsen

Pris fra 6.698,-

9 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • 8 x Halvpension 
 • Alle udflugter
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Kroatien med bus ud og fly hjem

Unik kombinationsrejse med bus og fly til det Dalmatiske ø-hav. Du bor alle nætter på hoteller med gode beliggenheder, og med 2 overnatninger på udrejsen giver det plads til oplevelser undervejs. Søen Bled, smukke opatija og charmerende Zadar byder velkommen. I Split, Trogir og Primosten oplever vi de mange imponerende bygningsværker og flotte seværdigheder og får den spændende historie. Du får også mulighed for at slappe af og nyde hotellernes faciliteter. Vi flyver tilbage til Danmark med vores charterfly fra Dubrovnik til Sønderborg.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: På vej mod skønne Kroatien

Rejselederen byder velkommen og en oplevelsesrig rejse starter fra Sønderborg Lufthavn. I Sydtyskland venter middagen og vores første overnatning.

Dag 2: Østrig og magiske Bled i Slovenien

Gennem de smukke østrigske alper til søen Bled, et af de mest populære udflugtsmål i Slovenien. Et oplagt sted at nyde de fantastiske scenerier med barokkirken på øen i midten af søen, bjergene i baggrunden og borgen, som troner højt over byen. Videre til overnatning i Opatija i det nordlige Kroatien.

Dag 3: Zadar – Norddalmatiens ældste by

Videre til kysten og besøg i Zadars gamle bydel fyldt med historiske bygninger, smukke kirker og verdens eneste havorgel, hvor bølgerne laver lyden. Tid på egen hånd til at nyde denne skønne by, spise en dejlig frokost eller gøre gode indkøb, inden vi fortsætter langs kysten til Primosten. Indkvartering for de næste 2 nætter og middag på hotellet. Inkluderet.
 

Dag 4: Charmerende Trogir og Primosten

Kort køretur til Trogir – en af de mest fortryllende byer langs den Dalmatiske kyst med tykke bymure, snævre stræder, kirker og paladser. Rundtur til fods med rejselederen og tid på egen hånd til at shoppe, nyde en is eller en frisklavet kop kaffe. Fra Trogir retur til Primosten, og mulighed for at gå det sidste stykke vej langs promenaden og det azurblå hav tilbage til hotellet. Inkluderet.
 

Dag 5: Kejserbyen Split

Vi nyder morgenmaden på hotellet og tager afsked med Primosten og kører mod Split. Bag den flotte palmefyldte havnepromenade i Split ligger Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295 – her bliver historien næsten levende mellem de snævre stræder, velbevarede paladser og hyggelige caféer. Byen har en spændende fortid og på rundturen med vores lokal guide, får vi den fulde historie. Der vil også også være tid på egen hånd til at gøre gode indkøb i byens mange spændende butikker eller i boderne på markedet. Det summer af liv på byens havnepromenade og her kan man nyde en velfortjent frokost på én af de utallige restauranter, inden vi kører yderligere sydpå til øen Peljesac og vores hotel for de næste 4 nætter. Inkluderet.
 

Dag 6: Orienterende tur til Orebic

Vi går ad stien langs vandet til Orebic havn og nyder de skønne udsigter. Orebic er et stolt søfartsby, og de dygtige kaptajner kaptajner fra Orebic havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Det hele kan opleves på byen søfartsmuseum. Rejselederen viser rundt i byen, så du hurtigt føler dig hjemme. Inkluderet. Eftermiddagen er på egen hånd til at nyde hotellets gode faciliteter, slappe af ved poolen eller tage en svømmetur i det fristende vand ved hotellets strand.

Dag 7: Korcula - Marco Polos fødeø

Med båd til byen Korcula på øen af samme navn. Her møder vi vores lokale guide, som tager os rundt i den charmerende by. Marco Polos fødeø rangerer højt hos de mange krydstogsskibe i Adriaterhavet, og man forstår hvorfor. Byen ligger malerisk placeret på en halvø mellem tykke gamle forsvarsmure. Inden for murene finder du en betagende by med snævre gader, kirker, torve og indbydende cafeer. Langs den idylliske promenade ligger skibene side om side i det smaragdgrønne vand. Herudover får du mulighed for at opleve den smukt udsmykkede Skt. Markus katedral, bymuseet og klosterskatkammeret. Inkluderet.
 

Dag 8: Fridag i skønne omgivelser

Brug dagen til at slappe af på hotellet og stranden eller tag med rejselederen på en vandretur (ca. 1,5 km.) til det lokale franciscaner kloster fra 1400-tallet, der er beliggende på en bakketop ca. 152 meter over havet. Herfra får du en fantastisk udsigt ud over Orebic og Korcula. Turen er stejl så det kræver at man er godt gående. Resten af dagen har du til egne oplevelser. Har man lyst til bare at slappe af i skyggen og nyde lidt koldt at drikke eller en let frokost, finder man til højre for hotellet en lille hyggelig restaurant beliggende ved den lille sti ved vandet blandt høje træer. Vandretur inkluderet. Rejselederen er i øvrigt behjælpelig med tips og gode råd.
 

Dag 9: Hjemrejse fra Dubrovnik til Danmark

Vi tager afsked med skønne Kroatien og vores hotel og flyver fra Dubrovnik retur til Danmark efter nogle dejlige dage med flotte oplevelser.

Hotel

Opatija - 1 nat:

Grand Hotel Adriatic

Ul. Maršala Tita 200
51410 Opatija
Kroatien

Grand Hotel Adriatic ligger 5 minutters gang fra Opatijas bymidte og 50 m over Lungomare-vandrestien ved kysten. Spa- og wellnesscentret der kun er for voksne, ligger på den øverste af de 8 etager, og har enestående udsigt over Kvarner-bugten. Der er også sæsonåben udendørs infinitypool med udsigt over Adriaterhavet. Beach Garden Restaurant serverer et bredt udvalg af mad og drikkevarer. Der er elevator på hotellet. Alle værelser er elegant og smagfuldt indrettet med tv, telefon, værdiboks, minibar, hårtørrer, aircondition og gratis wi-fi.
 
Læs mere om Grand Adriatic Hotel 

 

Primosten – 2 nætter:

Hotel Zora

Raduča ul. 11
22202 Primošten, Kroatien


Pænt hotel med en skøn beliggenhed lige ved vandet og langs stranden er der på strandpromenaden kun ca. 500 meter til det centrale Primosten. Hotellet har restaurant , lobby bar, piano bar, strand bar, souvenir butik, wellness butik, fitness, sauna og swimming pool med liggestole og parasoller. På stranden kan man mod betaling leje liggestole og parasoller. Også mulighed for bl.a. tennis, minigolf og leje af cykler. Hotellet har elevator. Alle værelser med bad/toilet, tv, telefon, hårtørrer og aircondition. 

Læs mere om Hotel Zora 

 

 

Peljesac - 4 nætter:

Hotel Aminess Grand Azur

Petra Kresimira IV 107
20250 Orebić
Kroatien

Dejligt hotel beliggende i skønne, grønne omgivelser og lige ud til det krystalklare vand med udsigt til ø-havet og den nærliggende ø Korcula. Serviceminded personale i alle afdelinger af hotellet. Mange hyggelige områder til fælles samvær, aperitifbar, strandbar og fin terrasse. Der er forskellige former for underholdning alt afhængig af sæson. Der er også en dejlig swimmingpool med gratis liggestole og parasoller i grønt område med pinjetræer, nerier og lavendler. Der er håndklædeservice på hotellet når man benytter swimmingpoolen. Privat strand med småsten, hvor der er mulighed for, mod betaling, at leje liggestole og parasoller. På hotellet er der også mulighed for wellness, spørg om priser i receptionen. Der er elevator. I gåafstand (1,5 km op ad bakke) fra hotellet ligger et fint franciskanerkloster og ca. 20 min. gang langs strandpromenaden til den stolte søfartsby Orebic.

Morgenmad og middag serveres som stor indbydende buffet med varme og kolde retter, salater, desserter med mere. Øl, vin og vand ad libitum til middagen. Der er mulighed for at spise ude på terrassen.

Dobbeltværelser mod park med bad, toilet, hårtørrer, minibar, værdiboks, tv og aircondition. Værelserne er ikke af de største, men moderne og nydeligt indrettet. Der kan ikke garanteres værelser med balkon eller fransk balkon.

Læs mere om Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

Aminess Grand Hotel Azur Peljesac Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

Værd at vide

Rejsen

Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Der forekommer både trapper og kuperet terræn.

Valuta

Euro. 1 € = 7,5 kr.

I Kroatien anvendes Kroatiske Kuna: HRK 1 er ca 1 DKK.

Indkøb

Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Entreer

Er eksklusive medmindre andet er nævnt – beregn ca. € 20.

Badning

Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El

220 v – europæiske stik med 2 ben.

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

Klima

Generelt sensommer og forårvejr med en dagstemperatur på omkring 20 grader.
Læs mere på https://www.mitrejsevejr.dk/l/vejrudsigt-kroatien-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Fly

Det er ikke muligt at tilkøbe ekstra benlængde på disse fly.

Afrejse

Udrejse 22.04 - Bus ud - Fly hjem
Fra Sønderborg Lufthavn kl. 07.30.
NB der er gratis parkering ved Sønderborg Lufthavn.
OBS hjemrejsen slutter i Sønderborg Lufthavn 30.04 - forventet hjemkomst kl. 16.15.

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg


Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Flyet
Der flyves Alsie Express med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Bagage
15 kg + 5 kg håndbagage

Parkering
I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Kort

Rejse til Skønne Kroatien med Gislev Rejser

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
22-04-2022Bus fra Sønderborg LufthavnMere end 86.698,-Bestil rejsenMere information