Skip to main content

Kroatiens smukke Adriaterhavskyst

Kroatiens smukke AdriaterhavskystNYHED Unik kombinationsrejse med kun én afgang. Udrejse med bus til Bled og Ljubljana i Slovenien, kurbyen Opatija, den gyldne ø Krk, kejserbyen Split og Norddalmatiens ældste by Zadar. Vi flyver retur til Danmark fra Zadar og lander i både Odense og Sønderborg.
Du får alle overnatninger på hoteller med god beliggenhed og med halvpension. Vi har indlagt 2 overnatninger på udrejsen, så der er plads til oplevelser undervejs.

 • Spændende nyhed - kun én afgang
 • Oplevelser på udrejsen - den smukke sø Bled og kurbyen Opatija
 • 2 spændende udflugter og rundtur i Opatija og Zadar inkluderet
 • Udrejse med bus og hjemrejse med fly til Sønderborg Lufthavn

Med i prisen:

 • 9 dages bus/flyrejse
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Transfer til Zadar Lufthavn på rejsens sidste dag
 • Bus på udrejse og 2 udflugter
 • Ørundtur på Krk
 • Udflugt til Sibenik
 • Dansk rejseleder
 • Flybillet og lufthavnsafgifter
 • 15 kg bagage til check-in
 • 5 kg håndbagage
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg:
Afbestillingsforsikring kr.680.
Enkeltværelse kr. 1.998.
Forplejning på flyet på hjemrejsen kr. 100. Bestilles med rejsen.

Om rejsen

Kroatien med bus ud og fly hjem

Unik kombinationsrejse med bus og fly til den skønne kroatiske Adriaterhavskyst. Du bor alle nætter på hoteller med gode beliggenheder, og med 2 overnatninger på udrejsen giver det plads til oplevelser undervejs. Søen Bled i Slovenien og den gamle kurby Opatija i Kroatien byder velkommen. 3 nætter på den gyldne ø Krk giver tid til en flot ørundtur og til en lille sejltur til den maleriske ø Cres i Kvarnerbugten. Flot panoramatur langs noget af den kroatiske Adriaterhavskyst til Primosten smukt beliggende på en halvø. Tag med på udflugt til kejserbyen Split, hvor vores lokale guide viser rundt og fortæller alle de gode historier om Kejser Diokletian og hans palads. Der bliver også tid til at slappe af og nyde hotellets faciliteter og måske frister en svømmetur i det azurblå hav. Velkommen til dejlige feriedage i Kroatien.

Fordel ved bus ud og fly hjem:

Få sjælen med på udrejsen mens du nyder de skiftende landskaber. Efter de talrige oplevelser, går hjemturen nemt og bekvemt med et af vores fly retur til Danmark

Dag for dag

Dag 1: På vej mod skønne Kroatien

Rejselederen byder velkommen og en oplevelsesrig rejse starter fra enten Odense eller Sønderborg Lufthavn. I Sydtyskland venter middagen og vores første overnatning.

Dag 2: Østrig og magiske Bled i Slovenien

Gennem de smukke østrigske alper til søen Bled, et af de mest populære udflugtsmål i Slovenien. Et oplagt sted at nyde de fantastiske scenerier med barokkirken på øen i midten af søen, bjergene i baggrunden og borgen, som troner højt over byen. Videre til overnatning i udkanten af Ljubljana.

Dag 3: Kurbyen Opatija og den gyldne ø

Vi forlader Slovenien og kører til den berømte kurby Opatija. Byen blev fra begyndelsen af det 19. århundrede kendt som en mondæn ferie- og kurby for den østrig-ungarske overklasse. Rejselederen tager dig med forbi mange af de flotte gamle majestætiske bygninger. Der vil også være tid til egne oplevelser inden vi kører den korte tur til Krk, hvor vi skal bo de næste 3 nætter på dejligt hotel lige ud til det skønne Adriaterhav.

Dag 4: Charmerende Krk by og vinsmagning

Vi tager øen i nærmere øjesyn og kører bl.a. til øens hovedby Krk med de gamle romerske bymure. Her finder du stemning, hyggelige butikker og indbydende cafeer. På vores rundtur kommer vi også til den lille by Vrbnik placeret på kanten af en høj klippe. Vi besøger en lokal vinbonde, som byder på prøver af den lokale vin. Ørundtur inkluderet, ekskl. vinsmagning.


Vrbnik

Dag 5: Maleriske Cres i Kvarnerbugten

Med bus til den vestlige del af øen og herfra en lille færgetur til øen Cres, som er naturskøn, uberørt og som huser en gåsegribbekoloni. Vi besøger hovedbyen Cres – en malerisk havneby med pastelfarvede huse og berømt for sin gode olivenolie. Pris kr. 250 inkl. færgebillet.

Dag 6: Den smukke Adriaterhavskyst og Primosten

Vi forlader den gyldne ø og kører med passende pauser mod vores næste hotel nær Primosten i Dalmatien. Vi kører et stykke langs med den smukke Adriaterhavskyst og holder fotostops undervejs, så du kan nyde den varierede kyststrækning. Midt på eftermiddagen ankommer vi til vores smukt beliggende hotel med udsigt til Primosten, der er beliggende på en halvø. Her har vi 3 overnatninger.

Dag 7: Kejserbyen Split med lokalguide

Bag den flotte palmefyldte havnepromenade i Split ligger Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295 – her bliver historien næsten levende mellem de snævre stræder, velbevarede paladser og hyggelige caféer. Byen har en spændende fortid og på rundturen med vores lokale guide, får vi den fulde historie. Der vil også også være tid på egen hånd til at gøre gode indkøb i byens mange spændende butikker eller i boderne på markedet. Det summer af liv på byens havnepromenade og her kan man nyde en velfortjent frokost på én af de utallige restauranter, inden vi kører yderligere sydpå til Mlini og vores hotel for de næste 3 nætter. Udflugtspris kr. 300 inkl. lokalguide.

Dag 8: Formiddagsudflugt til Sibenik

Vi nyder morgenmaden på hotellet og kører den korte tur til Sibenik, Adriaterhavets ældste by med Skt. Jakob-katedralen, som siden år 2000 har været på UNESCOS Verdensarvsliste og er én af de smukkeste kirker i Kroatien. Til fods rundt i den charmerende og spændende by med sine fine paladser, gamle fæstninger og historiske kirker. Tid på egen hånd til at udforske nogle af byens flotte bygningsværker, nyde udsigten fra Skt. Anna-fæstningen eller en frokost på en hyggelig café. Retur til hotellet og herefter mulighed for at nyde de skønne omgivelser og slappe af ved hotellet. Inkluderet.

Dag 9: Hjemrejse fra Zadar til Danmark

Vi tager afsked med hotellet ved Primosten og kører til den charmerende by Zadar, som er Norddalmatiens ældste by. Den gamle bydel er fyldt med historiske bygninger, smukke kirker og verdens eneste havorgel. Der bliver tid på egen hånd til frokost og til at nyde stemningen i byen inden vi kører den korte tur til lufthavnen og vores fly retur til Danmark efter en dejlig ferie ved den kroatiske Adriaterhavskyst.

Hoteller

Domzale - 1 nat:

Ambient Hotel

Aškerčeva ulica 6a
1230 Domžale, Slovenien

4-stjernet, nyrenoveret hotel beliggende i forstaden Domzale ca. 16 km fra Sloveniens hovedstad Ljubljana. Hotellet råder over reception, loungeområde, restaurant og bar. Der er elevator på hotellet. Alle værelser har bad/toilet, tv, telefon, hårtørrer, aircondition og gratis wifi. Alle værelser er ikke-ryger værelser.


Læs mere om Ambient Hotel

Krk - 3 nætter:

Aminess Magal Hotel, Njivice, Krk

Pænt hotel med god beliggenhed i gå afstand til byens hyggelige havnepromenade. Hotellet har elevator, restaurant, bar med udendørs terrasse, fitnessrum og lille butik. Rummelige værelser med balkon med hav- eller parkudsigt, tv, minibar og aircondition. Alle værelser har badekar. Morgenmad og middag serveres som buffet.

Læs mere om hotellet her www.aminess.com/en/aminess-magal-hotel

Primosten – 3 nætter:

Hotel Zora

Raduča ul. 11
22202 Primošten, Kroatien


3-stjernet hotel med en skøn beliggenhed lige ved vandet og langs stranden er der på strandpromenaden kun ca. 500 meter til det centrale Primosten. Hotellet har restaurant , lobby bar, piano bar, strand bar, souvenir butik, wellness butik, fitness, sauna og swimming pool med liggestole og parasoller. På stranden kan man mod betaling leje liggestole og parasoller. Også mulighed for bl.a. tennis, minigolf og leje af cykler. Hotellet har elevator. Alle værelser med balkon eller terrasse, bad/toilet, tv, telefon, hårtørrer og aircondition.


Læs mere om Hotel Zora

Værd at vide

Valuta:

Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,05.

Undervejs anvendes Euro.

Du kan veksle på hotellet i Kroatien ligesom der findes hæveautomater mange steder.

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Indkøb:

Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning:

Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El:

220 v – europæiske stik med 2 ben.

Flyselskab

Vi flyver med Air Alsie fra Sønderborg.

For gæster fra Sønderborg vil der være en kort mellemlanding i Odense, mens vores gæster og bagage kommer om bord på flyet.
Flyet må ikke forlades.

Det er ikke muligt at købe ekstra benplads i disse fly.

Bagage

Du må medbringe 15 kilo bagage til check-in og 5 kilo håndbagage.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske

Klima

Generelt sommervejr i august med dagstemperatur på 20-25° - læs mere på
www.mitrejsevejr.dk/l/kroatien/vejrudsigt-dalmatien-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Afrejse

Udrejse 13. august Bus ud - Fly hjem

Bus fra Odense Lufthavn kl. 05.15.
Opsamling i Sønderborg Lufthavn kl. 07.30.

NB der er gratis parkering ved Odense og Sønderborg Lufthavn.

OBS: Rejsen slutter i hhv. Odense Lufthavn - forventet hjemkomst kl. 19.00 og Sønderborg Lufthavn - forventet hjemkomst kl. 20.00.

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Rejsemateriale


Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Bagage

Du må medtage 15 kg til check-in og 5 kg håndbagage.

Parkering

I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.


Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Flyet

Der flyves Alsie Express med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Bagage

Du må medtage 15 kg til check-in og 5 kg håndbagage.

Parkering

I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Information om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

  Adresse

  Lufthavnvej 131
  5270 Odense N

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

 • Information om Sønderborg Lufthavn

  Adresse

  Lufthavnsvej 1
  6400 Sønderborg

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Sønderborg Lufthavn

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

  I Kroatien anvendes Kroatiske Kuna: HRK 1 er ca 1 DKK.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu