Dubrovnik og Det Kroatiske Ø-hav

Vinøen Peljesac, idylliske Korcula og Dubrovnik

Dubrovnik og den Kroatiske Skærgård

FRA SØNDERBORG LUFTHAVN DIREKTE TIL DUBROVNIK.

Oplevelsesrig rejse til perlerne i den Kroatiske Skærgård inklusiv skønt hotel med halvpension, vin, øl og vand ad libitum alle aftener.

 • Fly fra Sønderborg direkte til Dubrovnik - nemt og bekvemt.
 • Hotel med høj standard og god mad.
 • Mulighed for udflugt til Dubrovnik - Europas smukkeste by.
 • Mulighed for rundtur på den frodige ø Peljesac med vinmarker, mandel- og citrontræer.
 • Sejltur til idylliske Korcula – Marco Polos berømte fødeø.
 • Rutineret dansk rejseleder med fra start til slut.

 

Med i prisen:

 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag med drikkelse ad libitum
 • Orienterende tur til Orebic
 • Vandretur til det lokale kloster
 • Flybillet inkl. afgifter
 • 15 kilo bagage til check-in
 • 5 kilo håndbagage
 • Dansk rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden.

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 798. Superior dobbeltværelse med balkon mod havet i Peljesac kr. 598 pr person. Dobbelværelse med fransk balkon mod havet i Peljesac kr. 298 pr person. Afbestillingsforsikring kr. 680. 

Se film om øen Peljesac, hvor vi bor 7 nætter : 


Se film om Dubrovnik

Bestil rejsen

Pris fra 7.198,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension 
 • 7 x vin/øl/vand til maden
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Skønne oplevelser i den Kroatiske Skærgård
Dobrodosli og velkommen til Kroatiens smukke perler, skønt beliggende i den solrige Kroatiske Skærgård. Her er klimaet mildt og dejligt allerede i de tidlige forårsmåneder, og de naturskønne omgivelser er balsam for sjælen. De kroatiske perler Dubrovnik, Ston og Korcula gemmer på et væld af gode oplevelser, krystalklart vand og charmerende byer.

Du skal bo hele 7 nætter på det flotte Grand Azur Hotel på den frodige halvø Peljesac - en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder og en skøn perle i det Kroatiske øhav.

 

Dag for dag

Dag 1: Dobrodosli og velkommen til Kroatiens smukke skærgård

Med Alsie Express flyver vi fra Sønderborg direkte til Dubrovnik, hvor vi bliver mødt af et hjerteligt velkommen af vores kroatiske chauffør. Videre med den komfortable bus til indkvartering og middag inkl. drikkevarer på vores hotel for de næste 7 nætter.

Varieret og spændende udflugftsprogram:

Orienterende tur til Orebic

Vi følger stien langs vandet fra hotellet til Orebic havn. Byen er en rigtig stolt søfartsby, og de dygtige kaptajner fra Orebic havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Det hele kan opleves på byens søfartsmuseum. Rejselederen viser rundt, så du hurtigt føler dig hjemme i denne skønne by. Eftermiddagen har du til afslapning og egne oplevelser. Orienterende tur inkluderet.

Frodige Peljesac og vidunderlige vine

Orienterende rundtur på øen, som bare er 7 km på sit bredeste sted, i nærmere øjesyn. Undervejs besøger vi en vinbonde og smager på nogle af Kroatiens bedste vine - tag med og bedøm selv når vi smager de velsmagende dråber. Pris for udflugt kr. 200 inkl. vingårdsbesøg og smagning (bestilles med rejsen).

Frodige Peljesac med vinmarker og bjerge

Byrundtur i Dubrovnik – Europas smukkeste by

Tidlig morgenmad på hotellet og derefter langs den smukke kyststrækning til Dubrovnik. Her mødes vi med vores lokalguide ved én af byens flotte porte og til fods oplever vi byens flotteste seværdigheder som Plac Stradun - byens hovedgade med de mange fine butikker, Rektorpaladset, Domkirken, den charmerende havn og meget mere. Dubrovnik er ikke en stor by, og du bliver hurtigt stedkendt mellem de små listige og charmerende stræder. Her er liv og dejlig atmosfære - dette får du også rig mulighed for at opleve på egen hånd. Gå evt. en tur på byens imponerende forsvarsmure (entré 250 Kuna pr. person) eller nyd livet på én af de mange indbydende cafeér. Pris for heldagsudflugt inkl. lokalguide kr. 300 (bestilles med rejsen).

Dubrovnik hovedgade Dubrovnik udsigt

Afslapning på hotellet eller hyggelig vandretur til det lokale kloster

Brug dagen til at slappe af på hotellet og stranden eller tag med rejselederen på en vandretur (ca. 1,5 km.) til det lokale franciscaner kloster fra 1400-tallet, der er beliggende på en bakketop ca. 152 meter over havet. Herfra får du en fantastisk udsigt ud over Orebic og Korcula. Turen er stejl så det kræver at man er godt gående. Resten af dagen har du til egne oplevelser. Har man lyst til bare at slappe af i skyggen og nyde lidt koldt at drikke eller en let frokost, finder man til højre for hotellet en lille hyggelig restaurant beliggende ved den lille sti ved vandet blandt høje træer. Vandretur inkluderet.

Bymuren i Ston og østers i Mali Ston

Hyggelig udflugt til byen Ston med den 5 km lange bymur fra det 14. og 15. århundrede og som kaldes Europas svar på Den Kinesiske Mur. Med rejselederen rundt i byen og mulighed for at gå en tur på bymuren. Mærk historiens vingesus og nyd den skønne udsigt fra det imponerende bygningsværk. Vi besøger også det lokale saltværk, hvor vi ser hvordan man producerer salt fra havet. Dette gøres stadig på traditionel vis. Herfra til Mali Ston, som betyder Lille Ston. Byen er kendt for sin østersproduktion, som nogle mener er de bedste i hele verden. Du får mulighed for at smage og spise en dejlig frokost i byen. Udflugtspris kr. 250 inkl. entré, østerssmagning og frokost (bestilles med rejsen).

Korcula – Marco Polos fødeø

Fra havnen i Orebic tager vi passagerfærgen til byen Korcula på øen af samme navn. Marco Polos fødeø rangerer højt hos de mange krydstogsskibe i Adriaterhavet, og man forstår hvorfor. Byen ligger malerisk placeret på en halvø mellem tykke gamle forsvarsmure. Inden for murene finder du en betagende by med snævre gader, kirker, torve og indbydende cafeer. Langs den idylliske promenade ligger skibene side om side i det smaragdgrønne vand. Herudover får du mulighed for at opleve den smukt udsmykkede Skt. Markus katedral, bymuseet og klosterskatkammeret. Pris kr. 200 inkl. billet til båd ekskl. evt. entréer (bestilles med rejsen).

Korcula havn Korcula byport

Dag 8. Hjemrejse til Danmark

Transfer til lufthavnen i Dubrovnik og herfra med Alsie Express retur til Sønderborg efter 8 flotte dage på den skønne ø Peljesac.

Hotel

Aminess Grand Hotel Azur Peljesac
Dejligt hotel beliggende i skønne, grønne omgivelser og lige ud til det krystalklare vand med udsigt til ø-havet og den nærliggende ø Korcula. Serviceminded personale i alle afdelinger af hotellet. Mange hyggelige områder til fælles samvær, aperitifbar, strandbar og fin terrasse. Der er forskellige former for underholdning alt afhængig af sæson. Der er også en dejlig swimmingpool med gratis liggestole og parasoller i grønt område med pinjetræer, nerier og lavendler. Der er håndklædeservice på hotellet når man benytter swimmingpoolen. Privat strand med småsten, hvor der er mulighed for, mod betaling, at leje liggestole og parasoller. På hotellet er der også mulighed for wellness, spørg om priser i receptionen. Der er elevator. I gåafstand (1,5 km op ad bakke) fra hotellet ligger et fint franciskanerkloster og ca. 20 min. gang langs strandpromenaden til den stolte søfartsby Orebic.

Morgen og aftensmad serveres som stor indbydende buffet med varme og kolde retter, salater, desserter med mere. Øl, vin og vand ad libitum til aftensmaden. Der er mulighed for at spise ude på terrassen.

Alle værelser med bad, toilet, hårtørrer, minibar, værdiboks, tv og aircondition. Værelserne er ikke af de største, men moderne og nydeligt indrettet.

Superiordobbeltværelser med balkon mod havet kan tilkøbes for kr. 598 pr person. Dobbeltværelser med fransk balkon mod havet kan tilkøbes for kr. 298 pr person.

Læs mere om Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

Aminess Grand Hotel Azur Peljesac Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

 

 

Gæsterne siger

Kroatiske Perler - Gæsterne siger

"Et godt rejsemål med smukke byer, bygninger og dejligt badevand. Der er historie og kultur at hente hjem."

"Skøn oplevelsesrig tur - Kroatien er et smukt land."

"Alt fungerede godt på rejsen og Kroatiens perler har vi trukket på en snor."

 

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Sønderborg med Gislevs eget charterfly  

Forplejning på flyet
Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 200 - bestilles sammen med rejsen.

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.
 

Fra Sønderborg Lufthavn
Fra Sønderborg kl. 10.00 til Dubrovnik med ankomst kl. 13.45

Fra Dubrovnik kl. 14.45 til Sønderborg med ankomst kl. 18.30


Fra Sønderborg Lufthavn - Arejse den 18. september 2021
Fra Sønderborg kl. 08.00 til Dubrovnik med ankomst kl. 11.45

Fra Dubrovnik kl. 14.45 til Sønderborg med ankomst kl. 18.30
 

Bagage: Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet: Der flyves med Alsie Express med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Parkering
I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

 

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Kort

Dubrovnik og det kroatiske øhav

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
18-09-2021Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.598,-Bestil rejsenMere information
25-09-2021Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.598,-Bestil rejsenMere information
02-10-2021Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information
09-10-2021Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information