Dalmatien på egen hånd

Maleriske landskaber og charmerende byer

Kroatien med fly og hotel

En super god mulighed for dig som gerne vil opleve Kroatien på egen hånd. Flyv med Gislev Rejsers charterfly til Zadar i Kroatien fra Odense og Sønderborg og bo på moderne og skønt hotel. Seværdigheder som Split, Trogir, Sibenik, Zadar og Krka Nationalpark er alle inden for rækkevidde, så du nemt kan opleve Dalmatien i dit eget tempo.

 • Udforsk Dalmatien på egen hånd.
 • Morgenmad er inkluderet og mulighed for halvpension.
 • Du bor i udkanten af den lille by Petrcane.

Med i prisen:

 • 8 dages flyrejse
 • Flybillet med 15 kg bagage og 5 kg håndbagage
 • Flyskatter og afgifter
 • Indkvartering i dobbeltværelse med balkon
 • 7 x morgenmad


Tillæg: Enkeltværelse med balkon kr. 1.998. Dobbeltværelse med balkon og havudsigt kr. 498 per person. Familieværelse med balkon og havudsigt på forespørgsel (2 voksne + 2 børn). Afbestillingsforsikring kr. 725. Forplejning på flyet ud/hjem kr. 220. Halvpension kr. 795. Alle bestilles med rejsen. Rabatter: Se under værd at vide.

NB! Dalmatien på egen hånd er bedst egnet, såfremt man har lejebil til rådighed. Udflugtsprogram tilbydes ikke på disse rejser.  

Bestil rejsen

Pris fra 6.998,-

8 dage
Fly

Med i flyrejsen er bl.a.

 • Morgenmad
 • Mulighed for at planlægge egne udflugter
 • Moderne og godt beliggende hotel
Bestil rejsen

Om rejsen

Maleriske landskaber og charmerende byer

Rejsen er for dig, som måske har besøgt Kroatien før eller vil have friheden til at vælge. Udforsk Dalmatien på egen hånd, fra din base på et godt beliggende hotel med fine faciliteter og tæt på livet i den hyggelige by Petrcane. Flyv med Gislev Rejsers charterfly fra Odense og Sønderborg Lufthavn til Zadar og bo hele 7 nætter direkte ud til det krystalklare Adriaterhav.

Billeder

Dag for dag

På denne rejse bestemmer du selv og du kan planlægge og sammensætte din helt egen uge.

Mulighederne er mange i Dalmatien. Lej en bil og kør en tur igennem de fantastiske landskaber eller slap af ved hotellets pool. De skønne havnepromenader med palmer og hyggelige restauranter indbyder til dejlige ferieoplevelser i Kejserbyen Split og charmerende Trogir. I Sibenik bliver historien levende blandt de mange imponerende bygningsværker og flotte seværdigheder. Norddalmatiens ældste by Zadar med sine historiske bygninger og verdens eneste havorgel, er kun en kort køretur fra hotellet.

Drømmer du om smukke landskaber, maleriske vandfald og smaragdgrønne søer – ja, så er den vidunderlige Krka Nationalpark stedet for dig.

Med Gislev har du mulighed for at rejse fra Odense og Sønderborg Lufthavn.
 

Dag 1: Udrejse med fly til Zadar

Gislevs repræsentant byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Zadar fra Odense eller Sønderborg. Det er muligt at leje bil fra Zadar Lufthavn. Indkvartering på Hotel Pinija i Petrcane for de næste 7 nætter.

Forslag til seværdigheder 2. til 7. Dag:

Charmerende Zadar

Norddalmatiens ældste by Zadar er fyldt med historiske bygninger og verdens eneste havorgel, hvor bølgerne laver musikken. Her kan man slå sig ned på trapperne ved vandet og nyde de specielle toner og trafikken på vandet. Vælger man at besøge Zadar i eftermiddags- og aftentimerne, har man mulighed for at opleve én af de smukkeste solnedgange i Kroatien, her på denne plads ved havorglet. Byen har et bredt udbud af butikker og hyggelige restauranter, hvor man kan slå sig ned i skyggen og nyde noget koldt at drikke eller en veltillavet frokost. Hver dag mellem kl. 7.00 og 15.00 har det lokale marked åbent og man kan forsyne sig med velsmagende fødevarer til meget favorable priser.

Historiske Sibenik

 Adriaterhavets ældste by Sibenik, er  et besøg værd. I den gamle bydel føles det, som om man vandrer rundt som statist i en renæssancefilm. Gaderne er små og snævre, langtfra alle har navne, og man går ikke på fortov eller asfalt, men på sten. Til trods for sit indbyggertal på blot 35.000 mennesker råder byen over 24 kirker, hvoraf den mest kendte Skt. Jakob-katedral, som siden år 2000 har været på UNESCOS Verdensarvsliste, er én af de smukkeste kirker i Kroatien. Byen er generelt rig på seværdige monumenter og scener til serien ”Game of Thrones” er optaget på St. Nicholas Fæstningen ude i havet. Gå en tur rundt i den charmerende og spændende by, nyd udsigten fra Skt. Anna-fæstningen eller spis en frokost på en hyggelig café.  


Sibenik

Etnoland og smagen af Kroatien

I historie- og kulturcenteret Etnoland kan man opleve det autentiske Kroatien og hvordan livet var i de gamle dage. Man kan få en guidet rundvisning og få den spændende historie. Man kan også få smagsprøver på områdets berømte skinke, brød og vin m.m.

Kejserbyen Split

Bag den flotte palmefyldte havnepromenade i Split ligger Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295 – her bliver historien næsten levende mellem de snævre stræder, velbevarede paladser og hyggelige caféer. Byen har en spændende fortid og er et besøg værd uanset om det er for at opleve historien eller bare nyde byens helt specielle charme. Byen har mange spændende butikker så man kan gøre gode indkøb ved boderne på markedet eller i de snævre stræder i, og omkring paladset. Det summer af liv på byens havnepromenade og her kan man nyde en velfortjent frokost på én af de utallige restauranter. I kort køreafstand fra den gamle bydel kan man finde et par store shoppingcentre, hvor priserne er er ganske gode og udvalget er stort.

Split
 

Maleriske vandfald i Krka Nationalpark

Når man er på disse kanter, skal man næsten ofre tiden på at slå vejen forbi Krka Nationalpark, som er et fantastisk smukt naturområde med bjergkløft, maleriske vandfald, floder og smaragdgrønne søer. Hertil kommer det imponerende Skradinski Buk-vandfald, der fra en højde af 45 meter, falder i kaskader ned over 17 afsatser. Man sejler ud til nationalparken – en hyggelig tur på 20 minutter – før man bliver sluppet fri. Hele området er forsynet med udkigssteder og stier, så man kan gå hele vejen rundt om vandfaldet. Man kan medbringe badetøj om man kunne få lyst til at tage sig en dukkert i det klare vand. Nationalparken huser mere end 200 forskellige slags fugle, padder og fisk.

Krka Nationalpark

Hyggelige Primosten og charmerende Trogir

Primosten er beliggende på en lille halvø, kun forbundet med fastlandet via en smal dæmning. Med sine lyse sten, snævre gader, åbne pladser og krystalklare vand virker byen som en idyllisk og rolig oase – til trods for sin store popularitet. På toppen af den kuperede by ligger der den fineste katolske kirke med tilhørende kirkegård, som virkelig er et besøg værd. Her kan du nemlig sidde ganske uforstyrret blandt gravsten og bølger og kigge ud over Adriaterhavet. Fortsætter man videre til Trogir, finder man én af de mest fortryllende byer langs den Dalmatiske kyst med tykke bymure, snævre stræder, små pladser, kirker og paladser. Her i udkanten af den gamle bydel, ligger det lokale marked med fødevarer og souvenirs. I den gamle bydel ligger de små butikker med kunsthåndværk side om side med hyggelige restauranter, caféer og isbarer og på den palmefyldte havnepromenade, kan man opleve de mange flotte skibe, som lægger til kaj.

Trogir

Kornati Nationalpark

Kornati Nationalpark er beliggende i Adriaterhavet og dækker over 89 øer fordelt over et område på 220 kvadratkilometer. Man kan besøge nationalparken, hvis man hopper på en båd og turen rundt om øerne er fantastisk smuk. Man kan både købe billet til en guidet tur på en sejlbåd og man kan også booke en tur i en mindre speedbåd.

Kroatien har næsten 6.000 kilometer kystlinje, og Dalmatien råder over nogle fantastiske strande med klart, varmt havvand, som man ikke må snyde sig selv for. De fleste af strandene er sten- og klippestrande, så man skal investere et lille beløb i badesko.

Dag 8: Hjemrejse fra Zadar til Danmark

Transfer fra hotellet til lufthavnen i Zadar på egen hånd. Fly til Danmark efter nogle dejlige dage i skønne Kroatien.

Hotel

Hotel Pinija

Petrčane V. ulica 1 a
23231 Petrčane
Kroatien


Moderne og dejligt hotel beliggende i grønne omgivelser på en halvø omgivet af krystalklart vand. Hotellet har elevator, restaurant, cafébar med udendørs terrasse og cocktailbar. Nyt wellness- og spacenter med indendørs pool, sauna, afslapningsrum og fitness. Udendørs pool med liggestole. Egen strand med småsten (solstole mod tillæg). Alle værelser med aircondition, tv, telefon, hårtørrer, og værdiboks. Køleskab/minibar på forespørgsel. Morgenmad og middag serveres som buffet.

Læs mere om Hotel Pinija

Værd at vide

Valuta:

Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,05.

Indkøb:

Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning:

Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El:

220 v – europæiske stik med 2 ben.

Rabatter:

3. person i opredning kr. 500
1 barn (0-5,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 2.000
1 barn (6-11,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 1.000
1 barn (12-15,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 750
1 barn (3-11,99 år) i værelser med 1 voksen kr. 750
2. barn (0-11,99 år) i opredning i værelser med 2 voksne og 2 børn kr. 1.000

NB! Opredning er oftest på sovesofa.

Rejsemateriale:

Ca.10 dage før afrejsen fremsendes afrejseinformation. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Sønderborg og Odense med Gislevs eget charterfly  

Forplejning på flyet

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 220 - bestilles sammen med rejsen.

Vigtigt

Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

Afrejse den 28/5 - 3/9 fra Sønderborg Lufthavn via Odense 

Fra Sønderborg kl. 07.00 til Odense med ankomst kl. 07.25
Fra Odense kl. 07.55 til Zadar med ankomst kl. 11.15

Fra Zadar kl. 12.00 til Odense med ankomst kl. 15.20
Fra Odense kl. 15.50 til Sønderborg med ankomst kl. 16.15

Afrejse den 10/9 fra Sønderborg Lufthavn via Odense 

Fra Sønderborg kl. 07.00 til Odense med ankomst kl. 07.25
Fra Odense kl. 07.55 til Zadar med ankomst kl. 11.15

Fra Zadar kl. 13.45 til Odense med ankomst kl. 17.05
Fra Odense kl. 17.35 til Sønderborg med ankomst kl. 18.00

NB! Flytider er vejledende.

Bagage:

Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet:

Der flyves Alsie Express med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse

Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Mødetid og mødested

Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Parkering

I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse

Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Mødetid og mødested

Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Parkering

I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
28-05-2022Fly fra Sønderborg via Odense56.998,-Bestil rejsenMere information
04-06-2022Fly fra Sønderborg via Odense36.998,-Bestil rejsenMere information
11-06-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.498,-Bestil rejsenMere information
18-06-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.498,-Bestil rejsenMere information
25-06-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.498,-Bestil rejsenMere information
02-07-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.998,-Bestil rejsenMere information
09-07-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.998,-Bestil rejsenMere information
16-07-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.998,-Bestil rejsenMere information
23-07-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.998,-Bestil rejsenMere information
30-07-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.998,-Bestil rejsenMere information
06-08-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.498,-Bestil rejsenMere information
13-08-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.498,-Bestil rejsenMere information
20-08-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.498,-Bestil rejsenMere information
27-08-2022Fly fra Sønderborg via Odense57.498,-Bestil rejsenMere information
03-09-2022Sønderborg via Odense56.998,-Bestil rejsenMere information
10-09-2022Fly fra Sønderborg via Odense56.998,-Bestil rejsenMere information