Luksusliv syd for Beringshavet

Storslået krydstogt fra Tokyo til Rusland over Beringshavet til Alaska og Seattle. 


NYHED
I 2021 har Gislev 75 års jubilæum. Vi har i den anledning valg at lave en helt særlig rejse, ja faktisk hele jorden rundt. Vi flyver til Tokyo, hvor der venter smukke templer og helligdomme. Vi har inkluderet en flot udflugt til Mt. Fuji, hvor vi besøger blomsterfestivallen Shibazakura og ser det lyserøde blomsterflor danne en flot forgrund til det berømte bjerg. Fra Tokyo starter et 15 dages krydstogt om bord på et af verdens mest overdådige skibe Ovation of The Seas. Her er der ikke kun tale om et flydende hotel - nærmere en flydende by. Den storslåede skibsrejse bringer dig både til Hakudate i det nordlige Japan, Petropavlovsk i Sibirien og tværs over det nordligste Stillehav, der grænser op til Beringshavet, samt til Skagway i Alaska før skibet ankommer til Seattle. Her venter en spændede udflugt til Boiengs flyfabrik og en overnatning på hotel tæt ved det ikoniske tårn Space Needle

 • Tokyos historiske templer og helligdomme
 • Blomsterfestival ved Mt. Fuji
 • 15 dages krydstogt med fuld forplejning
 • Udflugt til Boieng flyfabrik
 • Byrundtur i Seattle
 • Dansk rejseleder med på hele rejsen

   

Med i prisen:

 • 2 x ophold i dobbeltværelse i Tokyo
 • 2 x morgenmad i Tokyo
 • Udflugt til Imperial Palace Plaza, Asakusa, Sensoji og Ginza District (ekskl. entréer)
 • Udflugt til Mt. Fuji inkl. entré til Shibazakura og sejltur på Lake Kawaguchi
 • Udflugt i Tokyo til Meiji Jingu Shrine og Tokyo Metropolitan Government Office Building
 • 15 dage/14 nætters krydstogt med fuld forplejning
 • Ophold i indvendig kahyt på krydstogtskibet
 • 1 x ophold i dobbeltværelse i Seattle
 • 1 x morgenmad i Seattle
 • Udflugt til Boeing flyfabrik
 • Byrundtur i Seattle
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifondend
 • Rejseleder

Tillæg per person: Udvendig kahyt: kr. 3.000. Kahyt med balkon: kr. 6.000. 
Enkeltværelse/indvendig kahyt: kr. 4.750. Enkeltværelse/udvendig kahyt: kr. 7.750. Enkeltværelse/balkon kahyt: kr. 11.000. Der er begrænset antal enkeltværelser/kahytter. Afbestillingsforsikring 3.600 kr.  

Se også: Luksusliv syd for Beringshavet - afrejse 15/4

Bestil rejsen

Pris fra 29.998,-

20 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Byrundtur i Tokyo og udflugt til Mt. Fuji
 • 15 dg luksus krydstogt fra Tokyo til Seattle
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
Bestil rejsen

Om rejsen

Krydstogt fra Japan til Rusland, Alaska og Seattle

Alsidig jubilæumsrejse om bord på en flydende by
I 2021 kan Gislev fejre 75 års jubilæum. For at markere dette har vi sammensat en helt særlig jubilæumsrejse, der kun kommer denne ene gang. En rejse der taler til den indre eventyrer – men også levner masser af tid til at nyde den luksus og forkælelse du vil opleve om bord på det flotte krydstogtskib Ovation of The Seas fra rederiet Royal Caribbean. Tit hører man at de mest imponerende skibe er et flydende luksushotel – men i dette tilfælde er der tale om intet mindre end en flydende by. Heldigvis er der fridage på rejsen til at nyde det imponerende skib. Om bord vil du bl.a. kunne opleve imponerende shows i det store teater, skøjteshows i skibets skøjtehal, få serveret en drink af en robot, svømme i den indendørs og den udendørs pool, spise middag på Jamie Olivers restaurant – eller generelt bare nyde den rigtig gode forplejning ombord.

Tokyo, Mount Fuji, Hakodate og russiske Petropavlovsk.
Rejsen starter i Japans hovedstad Tokyo. Her har vi inkluderet en flot byrundtur, hvor du bl.a. oplever Asakusa og Sensoji templerne - de ældste templer i Tokyo, som stod færdig helt tilbage i år 645. Japan er dog meget mere end Tokyo. Vi har også inkluderet en udflugt ud på landet, hvor du bl.a. kan opleve den betagende udsigt til Mount Fuji fra Chureito Pagoden samt en sejltur på den smukke sø Lake Kawaguchi. Vi forlader Tokyo om bord på skibet Ovation of The Seas, men der venter flere spændende oplevelser i Japan når skibet ankommer til Japans 3. største by Hakodate. Byen er bl.a. kendt for lækker fisk og skaldyr samt det historiske Fort Goryokaku. På vores videre rejse kommer vi til den russiske Petropavlovsk, den størst by på Kamtjatka-halvøen. Byen, der er den østligste by på det eurasiske kontinent, ligger omgivet af smukke bjerge og vulkaner. Du kan her opleve storslået natur og interessant russisk kultur og historie.

Alaska, guldfeber, gletsjer og Boeing flyfabrik i Seattle
Oven på de spændende oplevelser venter der nu nogle skønne dage på vandet, mens vi krydser det nordligste Stillehav, der grænser op til Beringshavet. Du vil få tid til at lære skibet at kende, slappe af på dækket med en god bog, spille kort med dine medrejsende, snuppe en svømmetur i poolen og nyde den gode mad og de flotte shows. Tit har man ønsket at kunne opleve en særlig skøn dag om igen, det får du mulighed for nu, idet skibet krydser den internationale datolinje og du vil derfor opleve den 15. maj to dage i træk. Vi ankommer friske og veludhvilede til Skagway i Alaska - helt uden jetlag. Byen var porten til Klondyke under det store goldrush og du vil opleve et strejf af guldfeber blot du spadsere på hovedgaden. Du kan også besøge den historiske kirkegård eller tage på panoramatogtur over White Pass. Vi fortsætter vores oplevelser i Alaska når vi sejler ind i fjorden Endicott Arm og ser den imponerende gletsjer Dawes Glacier. Skibsrejsen ender i Seattle, hvor vi har inkluderet en spændende udflugt til Boeings flyfabrik. Der er også tid til at nyde udsigten fra Space Needle og måske besøge de interessante glas museum.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Natflyvning mod Tokyo
Du møder din rejseleder i Københavns Lufthavn. Afrejse fra København. Flyskift før natflyvning mod Japans hovedstad Tokyo. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning på flyet på den lange strækning.

Dag 2: Ankomst til Tokyo. Halvdags byrundtur
Vi ankommer til Tokyo om morgenen. Tokyo, der ligger på øen Honshu og har næsten 14 mio. indbyggere, er enorm og hovedstaden rummer så mange oplevelser, indtryk og distrikter at det er umuligt at nå det hele. Vi har valgt det bedste som byen har at vise frem, så du kan glæde dig til at opleve pladsen foran det gamle royale palads med den karakteristiske dobbeltbuede stenbro. Du oplever også Asakusa og Sensoji templerne - de ældste templer i Tokyo, som stod færdig helt tilbage i år 645. På vej til hotellet kører vi gennem Ginza-distriktet, Tokyos svar på Champs Elysées. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost, middag.
 

Dag 3: Blomsterfestival ved foden af Mount Fiji.
Flot udflugt, hvor du bl.a. vil opleve Chureito Pagoden, ved Arakura Sengen helligdommen. Her venter en betagende udsigt mod det hellige Fuji bjerg, som faktisk er en 3.776 meter høj, aktiv vulkan - den højeste i Japan. Vulkanen har en perfekt kegleform, og er så høj, at det har evig sne på toppen. Chureito er en 5-etagers pagode på en bjergside med udsigt over byen Fujiyoshida og Mt. Fuji i baggrunden. Pagoden er en del af Arakura Sengen helligdommen, der blev bygget som et fredsminde i 1963. De ca. 400 skridt op ad bjerget fra helligdommens hovedbygninger, belønnes med en fantastisk udsigt og et minde for livet. I maj er der Shibazakura festival, hvor du vil opleve millioner af lyserøde blomster af krybende floks danne en imponerende forgrund til Mount Fuji. En skøn sejltur på søen Lake Kawaguchi fuldender denne spændende udflugt, der er inkluderet i rejsens pris. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost, middag.
 

Dag 4: Oplevelser i Tokyo før vi går om bord på krydstogtskibet
Vi forlader hotellet og kører gennem Harajuku distriktet til Meiji Jingu Shinto Helligdommen, der er bygget til ære for en elsket kejser. På vej videre besøger vi regeringsbygningen Tokyo Metropolitan Government Office Building, hvor vi nyder udsigten ud over Tokyo. Ved middagstid ankommer vi til havnen, hvor vi går om bord på krydstogtskibet Ovation of The Seas. Det imponerende skib, der er 348 meter langt, blev bygget i 2016, så alt fremstår stadig nyt, luksuriøst og lækkert. På Ovation of the seas kan der være 4.180 passagerer, der betjenes af 1.500 besætningsmedlemmer. Skibet Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Skibet er så stort at der er masser af rum og plads til alle.
Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Tokyo. Frokost og middag om bord på skibet.
 

Dag 5: Lær det smukke skib at kende
Oven på de flotte oplevelser i Japan er det tid til en afslappende dag på havet. Der er masser af mulighed for at finde en dæksstol og slappe af med en god bog – eller gå på opdagelse på skibet der har 16 dæk. Skibet har et stort teater som deler sig over dæk 4 og 5. Her er der hver aften fremragende shows, der er inkluderet i rejsens pris. Gå heller ikke glip af de imporerende skøjte shows i skibets skøjtehal. Derudover findes der mange forskellige restauranter, barer og lounge områder i de nedre dæk.  Hvis du ønsker at shoppe ombord, skal du gå til dæk 4 og 5. Her findes der mange forskellige butikker, gallerier og spisesteder. På dæk 16 ligger der et veludstyret fitnesscenter, mens solarium, pools, terrasser, barer og cafeer ligger på dæk 14. På dæk 15 finder du løbebane, basketbane, klatrevæg og meget andet. Der er masser af kigge nærmere på. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 

Dag 6: Hakodate, Hokkaido, Japan
Vi ankommer til Hakodate, Japans 3. største by, kl. 7.00. Den charmerende by ligger på den sydlige del af den store ø Hokkaido. Skibet tilbyder mange interessante udflugter til f.eks. den stjerneformede fæstning Tsugaru Fort, der blev bygget i 1864. Fortet er det første i Japan, bygget efter europæiske principper. Hakodates beliggenhed ud til havet, har gjort byen berømt for deres frisk fisk og skaldyr. Især retter med blæksprutter er populære, prøv f.eks. Hakodate Shio. Besøg også Daimon Yokocho, hvor 25 boder leverer byens bedste seafood. Det er også værd at besøge Hakodates historiske kvarter Motomachi, hvor du vil opleve smuk arkitektur og hyggelige stræder. Der er altså masser af oplevelser i vente, før skibet sejler kl. 17.00. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 

Dag 7 + 8: Skønne dage på havet
Oven på et de mange spændende oplevelser i Japan, er der nu endelig tid til at nyde et par fridage om bord på det komfortable skib. Der er masser af aktiviteter om bord, så glæd dig til en svømmetur i poolen eller slap af i et boblende spa-bad. Du kan også shoppe i de indbydende butikker eller besøge skibets wellness afdeling. Husk også at der hver aften er gratis shows i skibets teater samt is-shows i skøjtehallen. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.
 

Dag 9: Petropavlovsk, Kamchatsky, Rusland
Vi ankommer til den russiske halvø Kamchatsky kl. 7.00. Hovedstadens navn, Petropavlovsk, klinger fremmed i ørerne, men sceneriet er så storslået at det nærmest er en forbrydelse, at det kun et fåtal forundt at opleve det. Byen, der ligger ud til bugten Avacha Bay, er nærmest omgivet af snedækkede bjerge og 2 kæmpe kegleformede vulkaner. Grundet lempelige visumregler, kun gældende for krydstogtgæster, er det muligt at gå fra borde og deltage på skibets spændende udflugter – uden at have visum til Rusland. Du har dermed en hel unik chance for at opleve den storslåede natur i denne afsides del af verden. Skibet sejler igen kl. 18.00. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.
 

Dag 10 + 11: På Havet
Ingen tvivl om at besøget i Petropavlovsk i Rusland har gjort stort indtryk. Der er nu tid til at bruge dagen på at fordøje oplevelserne og nyde det dejlige skib. Hvis vejret er godt, så frister det måske at slappe af på soldækket eller med en svømmetur i skibets indbydende pool? Der er både indendørs og udendørs pool om bord. Hele dagen er fri til afslapning og aktiviteter på skibet. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

Dag 12 + 13: Vi krydser den internationale datolinje
Hvem har ikke ønsket sig at kunne rejse i tiden? – Eller måske ønsket sig at kunne skrue tiden tilbage og opleve en særlig skøn dag igen? Alt dette bliver muligt i dag, hvor vi krydser den internationale datolinje og dermed er det den 15. maj igen i dag – lige som det var i går. Den internationale datolinje går ned igennem Beringshavet og Stillehavet. Den imaginære linje, der markerer hvornår datoen skifter, er indført for at få jordens tidszoner til at passe sammen. Før datolinjen blev indført, skabte det stor forvirring blandt de store søfarere og opdagelsesrejsende, der ikke kunne få deres logbøger til at stemme med de reelle ugedage og datoer når de kom i land efter de lange sørejser. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 

Dag 14 + 15: Nostalgiske dage på havet
Det er en oplevelse at have flere sejldage i træk på så stor en skibsrejse. Tankerne vil uvilkårligt blive ledt tilbage til dengang de store havgående dampskibe var måden, hvorpå man krydsede oceaner med stil. Der er tid til at socialisere med ens medrejsende og benytte nogle af skibets mange tilbud og forskellige former for underholdning. Du kan vælge at gå lange skønne ture på dækket og mærke vinden i håret og den salte smag af hav. Der er noget skønt og beroligende ved at betragte horisonten, mens skibets roligt nærmer sig Alaskas kyst. Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.
 
  
Dag 16: Skagway, Alaska 07.00 – 20.30
For enden af den smukke Lynn Kanal ligger Skagway, hvortil vi ankommer kl. 7.00. Byen opstod fra den ene dag til den anden i slutningen af 1890´erne efter at der var fundet guld i Klondyke. Centrum af Skagway er nærmest et stort frilandsmuseum fyldt med liv. Rejselederen går en byrundtur og fortæller om livet i byen, da guldfeberen var på sit højeste. Endvidere anbefaler Gislev en af verdens mest fantastiske togture. Tag med White Pass and Yukon Railways (tilkøb) på en fantastisk tur gennem dalen og ind over White Pass. Samme spor som guldgraverne fulgte på vej mod guldfelterne i Klondyke. Over en strækning på blot 32 km føres skinnerne fra havets overflade op over White Pass i næsten 900 m højde. Toget passerer lodrette klipper, gamle broer, tunneller og kører til sidst gennem et alpint landskab til stationen Fraser, der ligger i British Columbia ved siden af Bernhard Lake. Turen tilbage til Skagway kan ske med bus via Alaska Highway. Midt på aftenden, kl. 20.30, sejler vi fra Skagway gennem Lynn kanalen. Her forlader vi skærgårdsområdet med de mange fjorde, store og små øer. Forplejning inklusiv denne dag: Helpension på skibet.
 

Dag 17: Endicott Arm & Dawes Glacier, Alaska
Dagen i dag byder på storslået natur, når vi sejler ind i den smalle fjord Endicott Arm. Fjorden anses for at være en af Alaskas bedst bevarede hemmeligheder. Vandfald kaster sig ud over de stejle klipper, sejlturen er ualmindelig smuk. Almindeligvis er der kun få andre skibe. Når vi nærmer os bunden af fjorden, vil vi begynde at se små og store isbjerge. Sæler ligger og soler sig og er vi rigtig heldige kan vi se bjørne eller andet vildt ved fjordens bred. I bunden af fjorden vil vi se hvordan den 800 meter brede gletsjer Dawes Glacier synes at rejse sig op af havet. Gletsjeren er op til 75 meter høj og meget aktiv. Den bevæger sig op mod 60 cm om dagen, hvilket får den til at kælve flere gange dagligt. Skibet ligger stille, så vi har god til til at betragte det storslåede syn og måske endda oplev gletsjeren kælve, før end vi sejler ud af fjorden igen. Forplejning inklusiv denne dag: Helpension på skibet.  
 

Dag 18: Sidste dag på havet
Sidste chance for bare at slappe af med et lækkert magasin eller ugeblad i en af skibets hyggelige saloner, nyde den friske vind i håret i en dæksstol eller spille lidt i skibets kasino. Måske frister det også med et slag kort med dine rejsefæller? Gå også en tur i skibets butikker, der er tradition for udsalg den sidste dag om bord. Måltider inkluderet disse dage: Fuld forplejning på skibet.
 

Dag 19: Ankomst til Seattle kl. 06.00. Byrundtur Seattle + Boeing
Efter en god nats søvn ankommer vi til Seattle kl. 6.00. Vi tager os god tid til at nyde morgenmaden om bord, før vi forlader skibet. Vores ventende bus tager os 40 km mod nord til byen Everett og flyfabrikken Boeing.  Boeing blev grundlagt i Seattle i 1916 og 50 år senere annoncerede Boeing at de ville bygge verdens største fly og at fabrikken derfor måtte investere i større fabriksområde i byen Everett. Her venter der os en interessant rundvisning på 1,5 time. Vi ser hallerne hvor Boeing 747, 777 og 787 Dreamliners bliver samlet. Her oplever du bl.a. at stå i verdens største hal på 13.3 millioner kubikmeter. Tusindvis af ansatte myldrer rundt på gulvet der dækker et område på knap 40 hektar. Vel tilbage i Seattle kører vi en orienterende byrundtur, hvorefter der er check-in på centralt beliggende hotel. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet.
 

Dag 20: Seattle på egen hånd, Space Needle, og glasmuseum
Tid til afslapning og oplevelser på egen hånd. Hotellets centrale placering gør det let at spadsere til f.eks. Chihuly Garden & Glass Museum (entré ca. USD 25). Her venter en imponerende verden af farvestrålende glas. Måske kunne du også tænke dig at nyde udsigten fra Seattles ikoniske tårn Space Needle (entré ca. USD 25). Bemærk at ønsker du at besøge begge seværdigheder kan du købe en kombibillet til ca. USD 40.  Hjemrejse fra Seattle om aftenen. Natflyvning mod Europa. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Seattle. 
 

Dag 21: Hjemkomst til København
Flyskift før ankomst til Københavns lufthavn efter en storslået rejse jorden rundt.

 

 

 

 

Skibet

Ovation of The Seas fra Royal Caribbean Cruise Lines

Krydstogt – livet ombord
I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget. Og med god grund. Man befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens man sover. På Ovation of the seas kan der være 4.180 passagerer, der betjenes af 1.500 besætningsmedlemmer. Skibet er 348 meter langt og blev bygget i 2016.
Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter, dette gælder dækkene 6, 7, 8, 9 og 10. Skibet har et stort teater som deler sig over dæk 4 og 5, og en musikhal på dæk 3 og 4. Der er 10 gratis restauranter ombord på skibet. Restauranterne ligger på stort set alle dæk, hvor der ikke blot er kahytter. Ombord findes mange forskellige butikker, blandt andet smykkebutikker og taskebutikker. På dæk 14 ligger et stort spaområde med udendørs og indendørs swimmingpools og 10 jacuzzis. På dæk 5 og 6 er der et stort afslapningsområde, hvor der er live underholdning. Derudover har de et casino, udendørs biograf, fitnesscenter, stort underholdningssted med rulleskøjter, radiobiler, cirkus skole og basketball bane. Du kan også prøve at surfe eller komme ind i en skydive simulator. På øverste dæk er det muligt at blive hejst op i luften og få en fantastisk udsigt ud over vandet og skibet.

Krydstogt – forplejning
Der findes 10 gratis restauranter ombord på skibet, hvilket giver stor variation i maden.  På de gratis restauranter er der både a la carte, asiatisk mad, grillmad, italiensk og buffet. Mod et mindre gebyr er det også muligt at spise specialrestauranter som f.eks. Jamie Olivers restaurant eller Prime Table.

Krydstogt – påklædning
Generelt er det afslappet påklædning om bord. Ved poolen er det fint med badetøj, men uden for poolområderne er det kutyme have tøj over badetøjet. Til aftenbrug i skibets restauranter og i teatret er det almindeligt pænt aftentøj. I buffetrestauranten er der ingen dresscode. 

Krydstogt – udflugter
Hver aften udleveres et program med informationer om, hvad der skal ske den næste dag. Der vil også være informationer om det sted, skibet anløber, vejrudsigt og andre informationer. Dette program kan fås på hovedsprogene, og rejselederen laver hver dag et kort resume på dansk.
Herunder er der nævnt 3 forskellige udflugter ved hver destination, men hele programmet kan ses på https://www.royalcaribbean.com/cruise-ports. Alle udflugter er med engelsktalende rejseleder og bestilles på nettet/ombord og betales ved bestilling. Alle priser er vejledende og med forbehold for ændringer).

Krydstogt – udflugter – Hakodate, Japan

1. Fiskemarked, flot udsigt og bytur – Morning Market, Mount Hakodate & Motomachi
Oplev Hakodates store fiskemarked, hvor de lokale fiskere sælger den friske fangst. Herefter venter en tur med svævebanen op på bjerget Mount Hakodate, hvor der er en flot udsigt ud over byen. Slut dagen af med en byrundtur i den gamle bydel, hvor den smukke gamle russiske ortodokse kirke ligger. Turen koster 730 DKK og varer 4 timer. Turkoden er DK28.

2. Oplev det bedste af Hakodate – Highlights of Hakodate
Start dagen ud med et besøg på fiskemarkedet, hvor 250 fiskere står og forhandler deres fisk. Efterfølgende venter en flot tur med svævebanen til Mount Hakodate, hvor der er et flot panorama ud over byen. Vel nede i byen bliver der tid på egen hånd i det hyggelige Kanemori Red Brick Warehouses. I de historiske bygninger er der masser af små butikker, mikrobryggeri og meget andet. Nyd også udsigten fra det 107 meter høje Goryokaku tårn, før udflugten afsluttes med tid til en spadseretur i en af de smukke parker. Turen koster 860 DKK og varer 5,5 time. Turkoden er DK27

3. Hakodate & Fort Goryokaku
Tre timers udflugt i bus, hvor der køres gennem Motomachi distriktet, hvor den tidlige indflydelse fra vesten er meget tydelig nå bussen kører forbi den ortodokse kirker, det gamle britiske konsulat og den næsten europæiske kirkegård. Der er også stop ved det stjerneformede Fort Goryokaku. Lokalguiden fortæller om den spændende historie. Der er også mulighed for at komme op i Goryokaku tårnet, hvorfra der er en 360 grader panoramaudsigt ud over byen. Turen koster 720 DKK og varer 3,5 time. Turkoden er DK29.


Krydstogt – udflugter – Petropavlovsk, Rusland

1. Besøg i russisk landsby – Koryak Vallage Costoms and Tradition
På denne udflugt køres 40 kilometer ind i Ruslands ødemark til landsbyen Koryak. Den lille landsby er blevet restaureret og ført tilbage til den traditionelle byggestil. Der vil være folkloredans og traditionel kage samt et godt indblik i dagligdagen i denne afsidesliggende del af Rusland, hvor ikke mange turister kommer. Turen koster ca. 1,700 DKK og varer 4 timer. Turkoden er ikke offentliggjort endnu – forbehold for ændringer.

2. En dag med russisk historie – Kamchatka Highlights & Military Glory Museum
Tag på byrundtur i havnebyerne Petropavlovsk-Kamchatsky. Disse havne har i århundrede været et naturligt valg for søfarende, opdagelsesrejsende og handelsskibe. Også besøg i et militær-museum, der er den største i det nordøstlige Rusland. Her får man et godt indblik i Ruslands væbnede styrkers historie og de roller de har spillet gennem tiderne. Turen koster ca. 660 DKK og varer 3,5 time. Turkoden er ikke offentliggjort endnu – forbehold for ændringer.

3. Oplev det ægte Rusland – Visit to Dacha
Spændende køretur gennem det russiske landskab til en afsidesliggende dacha, som er et område med væksthuse til grøntsager. På turen lærer man om dyrkningen af grøntsager i de øde områder og om udviklingen i elektricitet, telefoner, varme og rindende vand, så langt ude i ødemarken. Efter et spændende indblik i den russiske verden kan man nyde en traditionel russisk frokost, som er lavet med de frisk dyrkede grøntsager fra området. Traditionel folklore dans før turen går tilbage til skibet. Turen koster ca. 1.100 DKK og varer 3 timer. Turkoden er ikke offentliggjort endnu – forbehold for ændringer.


Krydstogt – udflugter – Skagway, Alaska - Kroschel Wildlife Refuge

1. Oplev de vilde dyr helt tæt på - Kroschel Wildlife Refuge
Spændende besøg i Kroschel Wildlife Center. Steve Kroschels er en verdenskendt dyretæmmer og filmskaber, som blandt andet har lavet film for Disney. Han lever sammen med de vilde dyr og der er muligheden for at komme helt tæt på blandt andet vilde bjørne, ulve, elge og ræve. Dagen starter ud med en 45 minutters sejltur, hvor bratte klipper møder fjordens vand i et flot panorama. Herefter går turen med bus gennem et betagende og barsk landskab til Kroschel Wildlife Center. Her fås et godt indblik i Alaskas dyreliv og mulighed for at komme helt tæt på. Mange af dyrene i parken er sat i pleje i parken af staten, da de enten har været forældreløse eller forladte. Steve har taget sig af dyrene og derfor er mange af dem tamme og kan håndfodres. Turen er for natur og dyreelskere, men er ikke for alt for gangbesværede, da man skal gå 300 meter og op ad 13 trapper i ujævnt terræn. Turen koster 1.300 DKK og varer omkring 6 timer. Turkoden er SKB3.

2. Det bedste af Skagway – Best of Skagway
Denne 6,5 times udflugt starter med en scenisk togtur over White Pass. Efter den flotte togtur venter en bustur gennem naturskønne dale til Liarsville Gold Rush Trail Camp. Her vil der være et lille friluftsteater og lektion i at vaske guld. Frokost bestående af Alaska laks og kylling med tilbehør. Efter frokost er der besøg i Skagways historiske Red Onion Saloon med et kig op i det gamle bordel. Efter et glas champagne går turen tilbage til skibet. Turen koster 1.750 DKK og varer 6,5 time. Turkoden er SKE3.

3. Guld, slædehunde og togtur – Goldpanning, Sled dogs & Exclusive Scenic Railway
Spændende udflugt med mange varierede oplevelser. Rejs en tur tilbage i tiden til dengang hvor guldfeberen rasede i Alaska. Lektion i guldvask – og endda med garanti for gevinst. Slædehunde er også en del af Alaska historie. Mød både trænere og hunde og se hundehvalpene. Sidst men ikke mindst venter en flot panoramatogtur med White Pass og Yukon Route Railroad. Denne udflugt er for alle, som ønsker at se lidt af byen og høre historier fra gamle dage. Turen koster 1.500 DKK og varer 6,5 time. Turkoden er SKB4.

 

Værd at vide

Apotek
Apotek findes mange steder i løbet af turen. I Japan hedder det yakkyoku.
I Rusland hedder det аптека, men udtales apteka. I USA hedder det drugstore.
Der er også et lægehus ombord på skibet, hvis behovet skulle opstå.

Bagage
Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Den må veje 23 kilo. Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen (pr. 1/7 2019). Vi gør opmærksom på, at din kuffert ikke må være aflåst, særligt godkendte lufthavnslåse dog undtaget. Sikkerhedskontrollen i lufthavnene skal have adgang til din bagage. Såfremt der ikke er det, har sikkerhedsfolkene ret til at bryde din kuffert op, og der er ikke erstatningspligt (Brug evt. en elektriker-strip som lås, den kan klippes op af myndighederne om nødvendigt) Det er en god ide at lægge en seddel i kufferten med en kopi af rejseplan, hotellernes navn & adresse samt privat adresse i Danmark.
Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 8 kilo (Lufthansa 8 kilo) og max. dimensioner er 55 x 35 x 25 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. Kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser. (Sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Boeing flyfabrik
Ikke tilladt for børn under 122 cm. Al elektronisk udstyr som f.eks. telefoner og kameraer er forbudt på rundvisningen. På rundvisningen er der trapper flere steder og der spadseres ca. 1 km. Dårligt gående bedes kontakte rejselederen og bede om at blive kørt rundt.

Bus
Almindelig lokal standard. Pladsreservering er ikke muligt på denne rejse.

Børn der rejser med kun én forældre/eller med voksne der IKKE er barnets forældre
Børn Venligst bemærk at, hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kræves der skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk) For en sikkerheds skyl bør du altid kontakte de pågældende ambassader i København for at sikre dig at om der skulle være kommet ændringer hertil.

Drikkepenge
I Japan giver man IKKE drikkepenge. Det kan være en fornærmelse at lade nogle penge ligge på bordet når man evt. forlader restauranten.
I Rusland giver man 10%.
Det er kutyme at give drikkepenge i USA. På restauranter gives ca. 18 %.
På krydstogtet er drikkepengene inkluderet i rejsens pris, dog ikke for drikkevarer mm. Købt om bord.

Drikkevand
Man kan godt drikke vand fra hanen i Japan, men det smager nogle steder mere af klor, end vi er vant til. Bemærk at en anden bakteriekultur kan give sarte maver problemer.
Man bør ikke drikke vandet i Rusland. Vi anbefaler at købe vand på flaske. Vandet i USA og Alaska kan drikkes, men det smager ofte meget af klor. Derfor anbefaler vi at købe vand på flaske.

Elektricitet
Japan: Der er 100 volt, som ikke findes andre steder i verden. De har ikke danske stik, så man skal medbringe en adapter.
Skibet: har de danske stik, så vær opmærksom på, at i skal medbringe adapter, som kan købes i isenkræmmere, supermarkeder og i lufthavnen.
USA: Der er 110 volt i USA, hvilket betyder, at danske elektriske apparater vil køre på halv kraft. De amerikanske stikkontakter kræver stik med flade ben – eller visse steder tynde runde ben, så vær opmærksom på, at i skal medbringe adapter, som kan købes i isenkræmmere, supermarkeder og i lufthavnen.

ESTA
Der er forskellige visumregler til de forskellige lande i besøger på rejsen.

USA:
Pr 12. januar 2009 indførtes det nye indrejseprogram ESTA, en elektronisk formular der skal udfyldes senest 72 timer før afrejse. Enhver der ikke er i besiddelse af en godkendt ESTA, vil blive nægtet ombordstigning på fly til USA.

Vigtig information om ESTA på en Gislev rejse. Ved bestilling, af en rejse til USA vil du have følgende to valgmuligheder:

ESTA Valgmulighed 1:
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster pt. USD 14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA.
Vejledning til udfyldning af ESTA: Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTAs officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA
Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København.
Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00.
Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev.
Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

ESTA Valgmulighed 2:
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Se også under visum.

Flybilletter
Der vil blive fremsendt en e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Bemærk venligst at mellemnavne kan være forkortet til et forbogstav. Venligst fremsend en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om dit pasnummer og fødselsdato.

Fotografering
Generelt er der ikke særlige regler. Men hvis man vil fotografere mennesker, er det høfligt at spørge først. Der kan være særlige regler ved besøg i Japans helligdomme og templer samt, i Rusland, og på Boeing Flyfabrik.

Internet
Skibet har investeret i egne satellitter. Det er tilgængeligt på alle deres skibe, men mod et højt gebyr. Det mindste man kan købe, er 38 minutter for $25. Og det højeste man kan købe, er 1666 minutter for $400. Priserne er vejledende – få mere information om bord.
På hotellerne er der wifi, enten gratis eller mod et gebyr.

Klima
Temperaturen svinger meget al efter hvilket land man er i.

Japan
Japan er et land som strækker sig langt. Derfor er der meget forskel på, hvor i landet man befinder sig.
I Tokyo er temperaturen mellem 14 og 22 grader i maj måned.
Hakudate ligger mere nordligt, og der er derfor køligere. Her er temperaturen mellem 7 og 16 grader i maj måned.

Rusland
Rusland er et kæmpe land og har derfor forskellige temperaturer. I Petropavlovsk vil temperaturen ligge på omkring 5 grader i maj.

Alaska
I Skagway er der omkring 8 grader i maj.

USA
I Seattle er der omkring 17 grader i maj måned.

Kreditkort
Ombord på skibet oplyser man sine kreditkort oplysninger ved indtjekning. Herefter bliver alle tillægskøb automatisk lagt på ens personlige seapass/nøglekort, hvorefter de automatisk trækker det fra ens kreditkort. Forbrug kan hele tiden følges på tv i kahytten.

I Japan hedder valutaen YEN (koden er JPY). Der kan ikke benyttes andre valutaer. Der kan veksles til YEN i danske banker - 100 JPY = ca. 6,1 DKK (opdateret 16/07 2019) og vi anbefaler at gøre dette hjemmefra for at sikre den bedste mulige kurs.
Visa, Mastercard, Amex og Diners bliver i højere grad accepteret rundt i Japan end tidligere. Du kan især anvende Visa og Master Kort på det beløb, varen koster, men ofte er det ikke så nemt at bruge kreditkort i Japan, som du måske tror. Mens du ikke har nogen problemer på steder som større restauranter og indkøbscentre, så accepterer især små private caféer, souvenirbutikker og lign. ofte ikke kreditkort. Nogle gange kan tidspunktet på dagen afgøre, om du kan bruge dit kort eller ej. Der kan typisk ikke anvendes kreditkort til betaling af entréer, frokost og drikkevarer Vil du hæve penge i automater (ATM), bør du undgå banker, da de disse for det meste ikke tager imod udenlandske kort. I stedet kan du f.eks. benytte dig af automaterne i 7-11 kioskerne, som ligger på stort set hvert gadehjørne.
I Rusland er der gode muligheder for at bruge sit kreditkort. Det kan bruges i de fleste butikker og restauranter. Der findes også hæveautomater.
I Alaska & Seattle kan der bruges kreditkort stort set alle steder.
Det er en god ide at have et ekstra kreditkort med, hvis der skulle opstå nogle problemer med kortet. Hvis du hæver i udlandet, skal du være opmærksom på, at der er et gebyr på omkring 30-50 DKK. pr. hævning. Derudover er det altid en god ide at have kontanter med, da der kan være steder hvor de ikke tager imod kort. Se mere under valuta.

Mad & Drikke
Der er fuld forplejning inkluderet om bord på skibet. Der er flere forskellige restauranter at vælge imellem. De fleste er inkluderet i prisen – men der findes også nogle specialrestauranter, hvor der betales et symbolsk beløb. Generelt er maden rigtig god.

I Japan går de meget op i bæredygtighed. Derfor spiser de ofte alt på dyrene. Japan er mest kendt for sin sush, men de spiser også meget nudler og grøntsager.
I Rusland bruger de meget korn, kartofler, kål og rodfrugter. De spiser mange forskellige supper.
I Alaska lever de meget af naturen. De spiser meget seafood, helst laks eller krappe.
I USA er der mulighed for alverdens forskellig mad.

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage. Medbring også gerne recept, hvis denne haves. Medicinpas er ikke nødvendig, men medbringer du medicin der indeholder morfin, er det vigtigt også at medbringe recept.

Moms
I Japan er der 8% moms. Det er meget forskelligt om det er inkluderet i prisen eller ikke, så vær opmærksom.
I Rusland er der 20% moms.
I USA er alle priser i forretninger uden moms (tax). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat, men ligger på ca. 10 -18 %.

Møntvask
Der er et vaskeri ombord på skibet. De ordner vasken fra dag til dag, mod betaling.

Pas
Der er forskellige regler omkring passet på rejsen, da man ankommer til flere forskellige lande.
I Japan skal passet blot være gyldigt under opholdet.
I Rusland skal passet skal være gyldigt i 6 måneder.
I USA og Alaska skal passet været gyldigt i 6 måneder.

Bemærk, at dit navn på rejsebeviset skal stemme 100% overens med navnet i dit pas. Venligst indsend kopi af dit pas, så snart du har bestilt rejsen. Se også vigtig information under ESTA. Læs mere på: www.usembassy.dk. Se også under ESTA og visum.

Påklædning
Turen foregår i maj måned hvor temperaturen ligger mellem 5 og 17 grader. Medbring derfor skal man have praktisk tøj med, gerne lag på lag egnet til både kølige og lune dage. På skibet er det helt ok med afslappet tøj på og badetøj i badeområderne. Dog pænere tøj til aftenbrug i skibets restauranter. Der er ikke særlige krav om special påklædning ved helligdomme, templer og lign., hverken for mænd eller kvinder.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rygning
Skibet: Generelt er skibet er røgfrit, men der er enkelte steder om bord, hvor der må ryges. Der må ikke ryges i teatret, restauranter eller i kahytterne.
I Japan er det meget almindeligt at ryge. Dog har de, ligesom i Danmark, lavet rygeforbud forskellige steder. Der er nu hele gader, hvor der ikke må ryges. Disse gader er markeret med skilte og markering på fliserne.  På mange restauranter må man ikke ryge, dog er der på nogle restauranter et rygerum. Der findes ikke askebægere rundt omkring, så japanerne putter deres cigaretskod i en lille æske – det er ikke velset at smide skod på gaden eller i naturen.
I Rusland er det forbudt at ryge på arbejdspladser, i opgange, i busser, S-tog og tæt på togstationer og lufthavne. Derudover er der også rygeforbud på cafeer, restauranter, barer og hoteller.
I USA er der nogle af verdens mest strikse rygeregler. Her må man ikke ryge på barer, klubber, restauranter, indendørsområder eller i offentligt rum.

Shopping
I Japan er der gode shopping muligheder,især mærkevaretøj. Tokyo er et tøjmekka, med mange outlets, hvilket gør tøjet meget billigere end herhjemme. Japan er også meget kendt for sine skønhedsprodukter og forskelligt elektronik.
I Rusland går de meget op i te selskaber, og man kan derfor købe en masse forskellige fine ting til det. Derudover er Rusland kendt for deres babushka dukker og pels tøj.
I Alaska er det populært at købe vodka og gin med hjem. Vodka og Gin er lavet af gletsjer vand.
I Seattle er de kendte for deres glaskunst, vaser og smykker.

Sikkerhed
Der er meget sikkert ombord på skibet. Skibet er udstyret med redningsbåde og redningsveste i alle kahytter. De ansatte er trænet i sikkerhed og alle gennemgår en sikkerhedsøvelse før der sejles fra Tokyo. Det er meget trygt at rejse rundt i Japan. Kriminaliteten er meget lav og du kan føle dig sikker. Bilerne kører i venstre side af vejen, så vær opmærksom. Når man bevæger sig i Ruslands gader, kan der være lommetyve, men da man kun kan færdes i selskab med en autoriseret russisk guide, bør det ikke være et problem. I USA er der ikke den store grund til bekymring, men der bør vises almindelig påpasselighed, lige som alle andre steder.

Sprog
I Japan er det officielle sprog japansk. Sproget tales af 130 millioner mennesker og er verdens 10. mest udbredte sprog. Sproget ligner ikke noget andet sprog – heller ikke kinesisk. De bruger skrifttegn med navnet Kanji. Der findes flere tusinde tegn i Kanji.
På skibet er hovedsproget engelsk.
I Rusland tales der russisk. Russisk tales af over 250 millioner mennesker og er verdens 5-6 mest udbredte sprog. De benytter det kyrilliske alfabet, hvilket også bliver brugt i Ukraine og Bulgarien.
I USA er det officielle sprog amerikansk.

Taxa
Tokyo er verdens dyreste taxi-by, mens priserne uden for Tokyo er mere rimelige.
I Rusland er det ikke relevant med taxi, da du kun må bevæge dig rundt med den lokale guide.
I USA kan man praje en taxa ved at stikke hånden ud. Chaufføren betaler man gerne 10-15% ekstra.
Det er altid en god ide at have et kort med navn på hotel/skib i tasken.

Telefon
Det er muligt at benytte sin telefon i alle landene, samt på krydstogtskibet. Dog skal du være opmærksom på, at det er meget dyrt at bruge data og ringe hjem. Benyt i stedet wifi, som man finder mange forskellige steder. Wifi på skibet er dog meget dyrt – se under wi-fi. Husk at slå data roaming fra på telefonen, ellers kan det blive meget dyrt.

Tidsforskel
Der er forskellige tidszoner på turen:
Japan – 7 timer foran. Klokken 12 middag i Danmark, er den 19 i Japan.
Rusland – 10 timer foran. Klokken 12 middag i Danmark, er den 22 i Rusland.
Alaska – 10 timer bagud. Klokken 12 middag i Danmark, er den 2 om natten i Alaska.
Seattle – 9 timer bagud. Klokken 12 middag i Danmark, er den 1 om natten i Seattle.

Toldregler
Man må indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt uden for Europa til en værdi af max. kr. 3.250,- Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter..

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse/kahyt til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Valuta
I Japan hedder valutaen YEN (koden er JPY). Der kan ikke benyttes andre valutaer. Der kan veksles til YEN i danske banker - 100 JPY = ca. 6,1 DKK (opdateret 16/07 2019) og vi anbefaler at gøre dette hjemmefra for at sikre den bedste mulige kurs. Se også under kreditkort.
I Rusland benytter de russiske rubler. 100 rubler svarer til kr. 10. (13/6-2019). Det er muligt benytte kreditkort mange steder. Det er muligt at veksle penge hjemmefra.
I USA benyttes dollars. En dollar er ca. kr. 6,62 (11/6-2019). Sedlerne findes i 1, 5, 10, 20, 50 og 100 dollarsedler. Alle sedlerne har samme størrelse og næsten samme farve, så pas på du ikke tager fejl. Der går 100 cent på en dollar. Mønterne findes i 1-cent (Penny), 5-cent (Nickel), 10-cent (Dime) og 25-cent (Quarter). Navnene i parentes er mønternes kælenavne, der ofte benyttes. Kreditkort er meget udbredt.

Visum
Der er forskellige visumregler til de forskellige lande i besøger på rejsen.
USA: Pr 12. januar 2009 indførtes det nye indrejseprogram ESTA, en elektronisk formular der skal udfyldes for at det er tilladt at rejse til USA. Se mere under afsnittet ESTA.  
Japan: Visum er ikke påkrævet til Japan, på rejser under 90 dage, dog skal passet været gyldigt i 6 måneder.
Rusland: Når man kommer med krydstogt, er der ikke visum krav. Dog er det kun muligt at komme i land, hvis man køber en af skibets udflugter, hvor der er russisk ledsager med – man skal blive hos gruppen hele tiden – det er ikke tilladt at gå rundt på egen hånd.

 

Flyv fra

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale. Vi sætter som udgangspunkt mødetiden til senest 2 timer før fly-afgang.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her venter rejselederen, såfremt han/hun også begynder rejsen i København.
 

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
05-05-2021Fly fra Københavns Lufthavn529.998,-Bestil rejsenMere information