Information i forbindelse med Coronavirus

Nye rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet fra 29.5.2020


Alle rejser, på nær rejser til Tyskland, Norge, Island, Færøerne og i Danmark, vil til og med 31. august 2020, blive aflyst med baggrund i Udenrigsministeriets nye rejsevejledninger fra 29.5.2020.


Rejser i Danmark, Tyskland, Norge, Færøerne og på Island:

Planlagte rejser fra 15.6.2020 gennemføres i største mulige omfang afhængig af landenes individuelle og sundhedsmæssige retningslinjer. 
 

Rejser til Sverige og Finland: 

Den danske Regering er i dialog med disse landes Regeringer, og der kan komme lempelser, som muliggør rejser til disse lande inden 31.8.2020.

Til dig, der allerede har købt en rejse:


Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg skal ud og rejse?

Vi følger naturligvis Udenrigsministeriets rejsevejledninger – samtidig med at vi hele tiden holder øje med udviklingen i hele verden frem til din afrejse og under din rejse.
Samtidig vil vi altid kontakte dig, hvis der skulle opstå en situation, som kan få indflydelse på din rejse.

Har du afrejse frem til 31. august, kan du frit ombooke din rejse eller få refunderet det indbetalte beløb.

Vi beklager at rejsen indstilles og håber på alles forståelse herfor.


Skal du på rejser efter den 31. august?
 
Vi tager løbende stilling til kommende rejser baseret på Udenrigsministeriets vejledninger - og så længe Udenrigsministeriet ikke har ændret sine vejledninger, så bliver rejser med afrejse efter den 31. august, gennemført som planlagt. Det vil sige, at vores almindelige rejsebetingelser gælder for ændringer og annulleringer.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, i umiddelbar nærhed af din afrejse, får du dine penge tilbage - bemærk, at vi definerer umiddelbar nærhed som ca. 14 dage før din afrejse.


Overvejer du at rejse, men har ikke bestilt endnu?

Vi anbefaler dig at købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring fra Gouda, som i forbindelse med udbruddet af Corona-virus har udvidet sin dækning og giver stor tryghed.

Gouda tilbyder dækning, hvis du bliver sat i karantæne før afrejse, samt hvis du bliver sat i karantæne under selve rejsen og dermed forhindres i at rejse hjem på hjemrejsedagen. Herudover dækker Gouda feriekompensation, hvis du har været syg på din rejse.

Se mere om Goudas dækning her.
 
Du kan også altid selv holde dig opdateret her:
Udenrigsministeriets rejsevejledninger
coronasmitte.dk
Sundhedsstyrrelsens informationsside om Coronavirus/covid-19
Gislev Rejsers rejsebetingelser
 

Opdateret: 30. maj 2020