Indiens Gyldne Trekant

Superpris til Delhi – Agra – Taj Mahal – Tigersafari i Ranthambore

Rundrejse i Indien med erfaren dansk rejseleder. 9 dage til en fantastisk pris - bemærk vi har inkluderet visum i 2020 priserne, og på alle afgange derefter er det muligt at tilkøbe denne service.

I Indien finder du oplevelser for alle sanser, fra de hektiske labyrintiske markedsgader i Old New Delhi til smuk natur og tigersafari i Ranthambore National Park. Vi har sammensat en flot rundrejse til nogle af Indiens største seværdigheder. Du skal opleve Jaipur, den imponerende lyserøde by, med Amber Fort, Birla Templet, Hawa Mahal m.m. Udforsk New Delhi og Old Delhi og oplev det enestående mausoleum Taj Mahal - verdens smukkeste kærlighedserklæring. Glæd dig også til 2 spændende besøg i Ranthambore National Park, som bl.a. er hjem for 70 vilde tigre, hyæner, krokodiller, skildpadder, slanger og et rigt fugleliv.

Glæd dig til et væld af kulørte og unikke oplevelser:
Spændende byrundtur i Den Lyserøde ny, Jaipur
Oplev det smukke hvide Birla Templet
Udflugt til Amber Fort og dets fæstningsmur
City Palace, og fotostop ved Hawa Mahal - Vindenes Palads
Aftenbesøg ved Ranthambore Fortet
2 x tigersafari i Ranthambore National Park
Spændende togrejse, fra Ranthambore til Bharatpur
NYT: Besøg ved Moder Teresa centret i Agra
Red Fort og Taj Mahal, i Agra
Oplevelser i både New og Old Delhi

Med i prisen: 

 • Ophold i dobbeltværelse
 • Helpension i Indien
 • Alle udflugter og entréer
 • Drikkepenge til chauffør, lokalguider, stuepiger og bellboys
 • Lokalguide
 • Dansk rejseleder
 • Visum til Indien*
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden


Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 1.690. Afbestillingsforsikring kr. 975.
             * bemærk vi har inkluderet visum i 2020 priserne, og på alle afgange derefter er det muligt at tilkøbe denne service.

Bestil rejsen

Pris fra 12.498,-

9 dage
Fly

Med på alle afgange er bl.a.

 • Helpension i Indien
 • Alle udflugter og entréer
 • Visum og drikkepenge
Bestil rejsen

Om rejsen

Indien er en oplevelse for alle sanser.

Duften af fremmede krydderier byder os velkommen til den tidligere britiske koloni, og seværdighederne står i kø for at fange vores opmærksomhed. Smukke kvinder i farvestrålende saronger haster forbi de arkitektoniske vidundere, som vi betragter, mens vi bliver rørt af den spændende historie. På rejsen venter mange interessante oplevelser og en mangfoldighed af forskellige kulturer og religioner. Befolkningen er hjertelig og imødekommende, og de er stolte af deres lands imponerende bygningsværker. Glæd dig til at opleve de flotteste seværdigheder på denne spændende rundrejse med en af vores erfarne danske rejseledere, som har besøgt dette farverige land et utal af gange.

Billeder

dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Billund eller Københavns Lufthavn.
Du møder Gislevs rejseleder i enten Billund eller Københavns Lufthavn. Nærmere information omkring dette, vil fremgå af Jeres rejsedokumenter som I modtager pr. brev senest 10 dage før afrejsen. De rejsende fra Billund og København samles i den lufthavn hvor der foretages flyskift & transit, på rejsen mod Delhi. Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly

Hellig ko i Indien Indisk pige

Dag 2: Ankomst til Delhi. Kørsel til Jaipur.
Vi ankommer til Delhi enten omkring midnat eller tidlig morgen. Såfremt vi ankommer ved midnat/om natten så kører vi til et nærliggende hotel og får nogle timers hvile inden vi kører mod Jaipur om formiddagen.
Hvis vi ankommer tidlig morgen (ml. kl. 07-10) så kører vi straks med vores bus mod vores hotel i den Lyserrød by. I Jaipur skal vi i dag opleve det smukke Birla Tempel, der er et berømt hinduistisk pilgrimssted bygget i den fineste hvide marmor og omgivet af frodige haver.

Jaipurs farverige historie går helt tilbage til 1728, hvor byen blev grundlagt. Byen kaldes også Den Lyserøde By, fordi den blev malet i den traditionelle velkomstfarve i anledning af prinsen af Wales (den senere Kong Edward VII) besøg i 1876. Byen er speciel, ikke bare på grund af den flotte arkitektur, men også fordi den er nøje planlagt. Det tog ca. 4 år at konstruere byen, og den bliver anset som den første planlagte by i Indien. 
Kørsel: 262 km/5-6 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad (på fly eller hotel), frokost og middag.

   

Dag 3: Byrundtur i Jaipur, Amber Fort.
I dag skal vi opleve de største seværdigheder i Den Lyserøde By. Vi starter ved Amber Fort, der er kendt for sin unikke arkitektoniske stil. Fortet er mere end 400 år gammelt, og blev påbegyndt af Raja Man Singh I. Byggeriet fortsatte over en 200 år lang periode. Rundt om fortet er der en 17 km lang fæstningsmur. Den blev bygget for at beskytte Amber, der var lokal hovedstad i perioden 1037 - 1731. Det mest fascinerende rum i fortet er spejlsalen, hvor tusinder af små sølvspejle dækker vægge og loft. Fortet har en spændende fremtoning, idet det er bygget ud fra dels hinduistisk dels muslimsk arkitektur, hvorfor der overalt ses symboler fra både islam og hinduisme.

Vi besøger også City Palace og sidst men ikke mindst gør vi et fotostop udenfor Hawa Mahal, der er kendt som Vindenes Palads. Den særprægede bygning fra 1799 er Jaipurs  Hawa Mahal, der betyder Vindens Palace. Det 5 etager høje lyserøde bygningsværk blev bygget i 1799. Den specielle arkitektur tillod de royale kvinder, at følge livet uden for paladset fra de 593 små vinduer. Før vi kører til hotellet, er der også tid til et lille besøg på det lokale marked. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 
 

Dag 4: Farvel til Jaipur – goddag til Ranthambore.
Efter morgenmaden på hotellet i Jaipur forlader vi den lyserøde by. Vi kører til Ranthambore, der ligger i den østligste del af delstaten Rajasthan. Der findes 28 delstater i Indien, men netop her er chancen størst for at opleve vilde tigre. Ved ankomst til nationalparken indkvarteres vi på hotellet for 2 nætter. Efter frokost kører vi en kort tur mod Ranthambhore Fort, et UNESCO-fredet bygningsværk med en helt enestående udsigt til Rantambhore Nationalpark. Kørsel: 160 km/4-5 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.
 

Dag 5: Tiger safari i Ranthambore National Park.
Vi skal tidligt op og afsted mod Ranthambore National Park, for at få de bedste vilkår for en vellykket safari. Parken blev grundlagt i 1957 og er idag på ca. 400 km² og dermed en af de største nationalparker i Indien. Ranthambore er nok det sted i verden, hvor der er størst sandsynlighed for at opleve vilde tigre. Der er for øjeblikket ca. 70 vilde tigre i parken, som bliver beskyttet med alle midler. Parkens relative lave buske gør det rimeligt nemt at få øje på parkens mange dyr. Foruden tigre findes der andre store kattedyr, som f.eks. leoparder, samt ulve, ræve, hyæner og 320 fuglearter. Efter den spændende safari kører vi tilbage til hotellet, hvor der serveres morgenmad. Der er rig mulighed for afslapning på hotellet, og en svalende dukkert i swimmingpoolen. Der serveres frokost inden vi starter eftermiddagens safari tur til Ranthambore. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Ranthambore nationalpark 


Dag 6: Togtur til Bharatpur. Moder Teresa centret i Agra.
Vi kører til togstationen og starter en 3 timer lang togtur fra Ranthambore til Bharatpur. På denne klassiske togstrækning vil du opleve det farverige Indien på nært hold. Vel fremme i Bharatpur mødes vi med bussen, og kører nu mod Agra. Inden vi ankommer på vores hotel, venter der en særdeles hjertevarm oplevelse ved Mother Teresa Charity. Moder Teresa var en verdenskendt katolsk nonne som især var kendt for sit arbejde blandt fattige i
Calcutta (nu Kolkata) i Indien. Det gav hende Nobels fredspris og senere blev hun kanoniseret til helgen af Paven. I dag er hendes arbejde vokset til 245 centre i Indien og 700 i hele verden. Vi skal besøge ”Mother Teresas Charity” i Agra, hvor der bor ca. 200 fattige, handicappede børn og unge, kvinder og mænd. Centret drives af donationer, og ud over nogle nonner er der ansat 30 medarbejdere.
Bemærk: Hvis du har lyst til at medbringe noget til centret, så mangler de dagligdagsvarer som tandpasta, sæbe, shampoo, medicin samt blyanter m.v. til skolebørn. 
Kørsel: Tog: 3 timer + bus: 75 km/1-2 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag. 

Dag 7: Agra, Taj Mahal & Red Fort.
Der venter os en imponerende dag i Agra kendt verden over for imponerende arkitektur fra en svunden tid. Mest kendt er Taj Mahal og Agra Fort, der begge er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Taj Mahal er Indiens mest berømte turistattraktion. Bygningen er et mausoleum bygget af stormogulen Shah Jahan til ære for sin elskede hustru Mumtaz Mahal, som døde i barselssengen. Det blev opført på 22 år af 20.000 arbejdere. Taj Mahal er opført i hvid marmor med indlagte halvædelstene.

Det røde Agra Fort er et kæmpemæssigt bygningsværk i røde sandsten og hvid marmor. Fortet blev påbegyndt i 1565 af stormogulen Akbar den store og siden udvidet flere gange. Det var her Stormogulen Shah Jahan sad fængslet til hans død. Han kunne fra sit fangenskab se over på Taj Mahal, hvor hans elskede Mumtaz Mahal lå begravet. Shah Jahan ligger selv begravet ved siden af Mumtaz i Taj Mahal. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 

Dag 8: Fra Agra til Delhi. Byrundtur Delhi og Old Delhi.
Vi forlader Agra, og kører til Indiens anden største by. Delhi har ca. 16 millioner indbyggere og en historie, der rækker tilbage til 300 f.kr. Delhi er delt i den gamle bydel -  Old Delhi -  og den nye bydel -  New Delhi. Kontrasterne er store – Byen er en forunderlige blanding af nyt og gammelt, storby og landsby, metro og cykeltaxier, fattig og rig, grå og farverig. Her i det hektiske gadeliv møder vi både aber, elefanter og hellige køer. Her i Delhi, der er Indiens politiske og økonomiske centrum, venter der nye spændende oplevelser før vi atter skal tilbage til kolde Danmark. Vi starter i bydelen New Delhi med Lutyens arkitektoniske perler præsidentpaladset Rashtrapati Bhavan og triumfbuen India Gate. India Gate er et mindesmærke over de 90.000 soldater fra den daværende britiske-indiske hær, der mistede livet i kamp for det britiske imperium i Indien British Raj i Første Verdenskrig. I Old Delhi besøger vi Mhatma Gandhis mindeplads Raj Ghat og vi kører forbi det imponerende røde fort der tidligere husede den royale familie. Mughal kejser Shahjahan begyndte opførelsen af det massive fort i 1638. Det gigantiske fort har en omkreds på ikke mindre end 2 km og en højde på mellem 18 og 33 meter. Efter en lang dag med spændende oplevelser i Delhi, kører vi til vores hotel. Afrejse fra Delhi er enten omkring midnat eller den tidligt næste morgen. Såfremt afrejse er ved midnat, har vi reserveret 4 værelser på et hotel nær lufthavnen, hvor det er muligt at tage et bad og evt. skifte tøj. Hotellets gårdhave med udendørs swimmingpool står også til rådighed. Middagen spises på hotellet og afgang mod lufthavnen er ca. kl. 22.00. Såfremt afrejse er tidligt eller ved middag på dag 9, er der reserveret et hotelværelse til alle gæster.
Kørsel: 245 km/4-6 timer. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 

Dag 9: Ankomst i Billund eller Københavns Lufthavn. 
Afrejse fra Delhi om natten, tidlig morgen eller ved middagstid. Transit og flyskifte i Europa og ankomst i Billund eller København samme dag. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad (såfremt afrejse er ved middagstid, samt forplejning i fly.

Hotel

Hotel Atrio, New Delhi (1 nat)
Rajokri – Kapasheda Link Road, Near NH-8,
New Delhi, Delhi 110037, Indien
Læs mere om hotellet her

Hyggeligt mindre hotel af god standard, centralt i Delhi. Hotellet har restaurant, udendørs swimmingpool, indendørs swimmingpool, gårdhave med terrasse, motionscenter m.m.
Alle værelser er udstyret med bad/toilet, air condition, fladskærms TV, sikkerhedsboks, te-/kaffemaskine samt gratis Wi-Fi.

Eller

Piccadely Janak Puri, New Delhi (1 nat)
Centre Complex, Janakpuri District Center,
Janakpuri, New Delhi, Delhi 110058, Indien
Læs mere om hotellet her

Bo på et 5-stjernet hotel blot 15 kilometer fra new Delhis centrum. Hotellet har et fitnesscenter, spaområde med mulighed for spa behandlinger mod betaling og stor udendørs pool. Hotellet har to restauranter, en I lobbyen og en som har åbent hele dagen som serverer asiatisk og international mad. Værelserne er store og rummelige, med et stort arbejdsbord. Værelset indeholder strygejern, TV, mini bar, kaffe og te faciliteter og sikkerhedsboks.

 
 

Eller

Muse Sarovar, New Delhi (1 nat)
Bijwasan Road, Kapashera,
New Delhi 110037
Læs mere om hotellet her

Bo på et 5-stjernet hotel, 25-kilometer fra New Delhis centrum. Hotellet har 2 restauranter, fitness område og en udendørs pool. Værelserne er lyse og rummelige. De indeholder Wifi, TV, air condition, kaffe og te faciliteter og et arbejdsbord.

 

Ramada Hotel, Jaipur (2 nætter)
Govind Marg Raja Park, Jaipur,
Rajasthan - 302 004, India
Læs mere om hotellet her

Godt hotel med international atmosfære og standard beliggende nær Albert Hall Museum. Alle værelser er udstyret med bad/toilet, air condition, fladskærms TV, sikkerhedsboks, te-/kaffemaskine samt gratis Wi-Fi. Hotellet har bar, flere restauranter, udendørs swimmingpool og spa.The Pugmark Resort, Ranthambore (2 nætter)
Village Khilchipur,Ranthambore,
Sawai Madhopur, Rajasthan 322001
læs mere omThe Pugmark Resort her

Hyggeligt hotel i grønne omgivelser beliggende ca. 5 min. kørsel fra indgangen til Ranthambore Nationalpark, samt tæt ved Ranthambore togstation. Alle værelser har pæn standard med bad/toilet. Hotellet har udendørs pool, restaurant samt bar.

Pugmark hotel Pugmark hotel swimmingpool
 

Eller

Ranthambhore Heritage Haveli (2 nætter)
Khilchipur, Rajasthan 322001, Indien
Læs mere om hotellet her

Bo på et skønt hotel tæt på tigerparken Ranthambhore. Parken er kendte for deres tigere, antiloper, leoparder, gazeller og hyæner. Området er omkring 400 kvm stort og er et af de fineste områder at opleve tigere. Hotellet er bygget i traditionel arkitektur for at passe ind i naturen. Hotellet indeholder en restaurant med mange forskellige retter, en pool, spa område og et stort grønt område. Hotellet har 30 deluxe værelser og 10 hytter. Værelserne er fine og har et arbejdsbord og wifi.

 
 

Hotel Crystal Sarovar Premier, Agra (2 nætter)
Fatehabad Road, Tajganj, Agra,
Uttar Pradesh 282001, Indien
læs mere om Hotel Sarovar Premier her

God beliggenhed nær Agras store attraktioner. Dejligt hotel med en fredfyld og rolig atmosfære. 4 stjernet hotel med restaurant og bar/lounge, spa med fuld service, udendørs swimmingpool, tagterrasse, motionscenter, elevator,  m.m.
Alle værelser er udstyret med bad/toilet, air condition, fladskærms TV, sikkerhedsboks, te-/kaffemaskine samt gratis Wi-Fi.


Hotel Ashok Country Resort, Delhi  (opholds hotel inden afrejsen)
409, D Block, Kapas Hera Extension, Kapashera,
New Delhi, Delhi 110037
Læs mere om Hotel Ashok Country Resort her

Skønt resort, meget tæt på Delhi Internationale lufthavn. Vi har i alt 4 værelser booket, således der er mulighed for at tage et bad og evt. skifte tøj inden afrejse fra Delhi
sent om natten. Du kan frit benytte dig af hotellets øvrige faciliteter, som bl.a. inkluderer en stor gårdhave med udendørs swimmingpool og liggestole, bar/lounge m.m.
Vi spiser middag på hotellet, inden afrejse.

Vi tager forbehold for hotelændringer.

Visum

Gislev Rejser har inkluderet visum til Indien i rejsens pris, på alle vores afgange i 2020.
OBS - på vores afgange i 2021 og fremadrettet, er det valgfrit om I ønsker at ansøge om visum på egen hånd eller om Gislev Rejser skal håndtere Jeres visumansøgning mod et tillæg.

Bemærk: Vi fremsender en visum-blanket som skal udfyldes og sendes retur til os.


Såfremt Gislev Rejser skal håndtere din visumansøgning til Indien, skal vi bede dig om at fremsende følgende 3 ting:

1) en tydelig paskopi, i farver (sort/hvid paskopier kan ikke godkendes til visum).

VIGTIGT: Vi skal kunne se al information tydeligt. Der må ikke være skygger, genskær fra blitz og lys, fingre/negle og andre elementer ind over paskopien. Alle bogstaver og tal skal kunne læses tydeligt.

2) et tydeligt og vellignende pasfoto, i farver. (selfies, billeder af hele kroppen, gamle pasfotos og lign. godkendes ikke til visum)

VIGTIGT: Vi anbefaler et korrekt taget pasfoto hos en fotograf. Gør her opmærksom på at det skal bruges til en visum ansøgning.

3) et udfyldt visumskema, som fremsendes pr. mail fra Gislev Rejser.


Det er tilladt scanne paskopien, pasfotoet og visumskemaet og sende pr. mail til jgs@gislev-rejser.dk
- skriv dit billet nr. i emnefeltet:

Du er også velkommen til at sende det pr. post til Gislev Rejser eller komme ind forbi vores kontor i Ringe med dine visumdokumenter 

Ovenstående skal være os i hænde senest 1,5 mdr. før afrejse, men gerne så tidligt som muligt.

Bemærk - Jeres Indiske visum vil være elektronisk. Vi vedlægger en kopi af det sammen med Jeres andre rejsedokumenter, som tilsendes ca. 10 dage før afrejsen. Husk at medbringe til checkin i lufthavnen, da flyselskabet kan spørge om at se det

Gæsterne siger

” Der var sørget for alting, og det var en glædelig oplevelse at rejse i Indien på denne måde”

” Rejselederens formidling var som en fortælling, hvilket virkede meget levende og lærerigt”

” Et godt indblik i et stort og enormt folkerigt land. Rigtig god tur”

Værd at vide

Afrejse
Rejselederen står klar til at modtage dig i Billund eller Københavns lufthavn. Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in, såfremt du rejser fra samme lufthavn som rejselederen. Nærmere information omkring dette, vil fremgå af Jeres rejsedokumenter som I modtager pr. brev senest 10 dage før afrejsen.

Aircondition
Findes på de fleste hoteller vi benytter undervejs på rejsen. Bemærk at apperatet kan give støjgener. Vi anbefaler at tænde viften i loftet om natten i stedet for aircondition, da det ofte er mere behageligt i det varme klima.

Alkohol/Bar
Vi gør venligst opmærksom på, at det ikke er alle barer og hoteller i Indien der serverer alkohol.

Apotek
Indien har mange engelsktalende læger og apoteker, og de fleste præparater kan købes på apoteket uden recept. Man har ikke samme restriktive holdning til antibiotika som i Danmark, og vil være tilbøjelig til at få udskrevet betydelig mere bredspektret antibiotika end hjemme, deraf følgende større risiko for bivirkninger. Skulle du få brug for et apotek spørg rejselederen til råds. 

Bagage
Der må medbringes en kuffert pr. person, med en maksimal vægt på 20 kilo. Vi fremsender opdateret og nøjagtig information vedr. vægt og mål, sammen med Jeres rejsedokumenter. Dette modtager I senest 10 dage før afrejsen. Det er en god idé at lægge en seddel i kufferten med en kopi af rejseplan, hotellernes navn & adresse samt privat adresse i Danmark.

Der må medbringes 1 stk. håndbagage pr. person. Vi oplyser om den tilladte vægt og mål i det informationsbrev som fremsendes sammen med Jeres rejsedokumenter. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for
skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser. (Sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelig lokal standard. Oftest fungerer bussens aircondition og luftcirkulation ved, at der blæses kølig luft op langs med vinduerne. Det er ikke muligt at slukke for denne luftstrøm, idet al cirkulation så vil stoppe. Du bør altid have en trøje på dig. Størstedelen af rundrejsen foregår med bus. Busser i Indien har ikke samme standard, som Gislevs egne busser, men vi har bestilt de bedst mulige busser.

Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre. Venligst bemærk, at hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kan det være en god idé at medbringe skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk). Søg venligst rådgivning på den indiske ambassade.

Drikkepenge
Systemet med drikkepenge er uvant for os danskere. For at gøre det så let for dig som muligt, har vi valgt at inkludere drikkepenge til lokalguider, stuepiger og dragere på hotellerne. Andre drikkepenge som f.eks. drikkepenge ved køb af drikkevarer på restaurant er ikke inkluderet.  

Drikkevand
Det frarådes på det kraftigste at drikke vandet i Indien. Det kan give alvorlige problemer med maven. Det er muligt at købe vand på flaske, næsten alle steder. Vær sikker på at flasken ikke har været åbnet, før der drikkes af den. Vandet skal være kogt, ligeledes skal man bruge mineralvand fra flaske til at børste tænder. Vær opmærksom på at is bør være lavet af kogt vand. Drik kun mineralvand fra forseglede plastikflasker, som fås de fleste steder. Husk at kontrollere at flaskerne er uåbnet/forseglet!

Elektricitet
Der er 220 volt vekselstrøm. Nogle stikkontakter kræver stik med 3 ben (engelsk standard) mens andre blot kræver et dansk stik. Medbring derfor multirejsestik, der kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark. 

Elevator
Der findes ikke elevator på alle hoteller.

Fly
På Indiens Gyldne Trekant, benytter vi oftest KLM via Amsterdam eller LOT via Warsawa - som tilbyder gode flyforbindelser fra både Billund og Københavns Lufthavn. Vores rejseleder er oftest med fra Billund Lufthavn, men dette kan ikke på forhånd garanteres. Vores gæster fra henholdsvis Billund og København, samles i den lufthavn hvor vi har transit og rejser derfra samlet til Delhi. På hjemrejsen rejser alle dermed samlet fra Delhi til transitlufthavnen og fortsætter derefter hjem til enten Billund eller Københavns Lufthavn. Der er gratis forplejning om bord på rejsen ml. Amsterdam - Delhi - Amsterdam eller Warsawa - Delhi - Warsawa.
Bemærk at der inden landing vil blive udleveret en indrejseblanket, der skal udfyldes før landing. Blanketten består af 2 dele:

1. Entry-permit (Indrejsekort)
2. Custom card (tolddeklaration)

Alle rejsende skal udfylde både A og B. Indrejsekortet skal du aflevere ved paskontrollen. Tolddeklarationen skal du aflevere ved udgangen, når du har hentet din bagage.

Flybilletter
Der vil blive fremsendt en såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Bemærk venligst at mellemnavne kan være forkortet til et forbogstav. Venligst fremsend en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om dit pasnummer og fødselsdato.

Flytider
Du vil modtage de elektroniske flybilletter pr. brev, senest 10 dage før afrejsen. Her vil du kunne aflæse de nøjagtige flytider, transittider m.m.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig:
Hav ikke tøj på der kan hæmme blodcirkulationen som for eksempel stramme strømper eller bukser. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen. Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol. Sid ikke med korslagte ben og undgå at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Fotografering
Fotografering er generelt forbudt i den mest hellige del af templer. Er du i tvivl – så spørg rejselederen til råds. Hvis du fotograferer mennesker, er det høfligt at spørge først. Venligst bemærk, at mange indere forventer drikkepenge, hvis du fotograferer dem.

Helligdage
Nytårsdag, 1.januar
Republik dag, 26. januar
Uafhængighedsdag, 15. august
Mahatma Gandhis fødselsdag, 2. oktober
Juledag, 25. december

Hotelstandard
Der overnattes på gode 3-4 stjernede hoteller med pæne værelser. Hotellet i Rathambore har lidt lavere standard end de andre hoteller på rejsen. Hotellerne har alle privat bad og toilet af vestlig standard. Uden for hotellerne kan du støde på pedaltoiletter, hvor der ofte mangler toiletpapir. Medbring derfor toiletpapir og også hånddesinfektionsgel.

Hygiejne
Medbring evt. vådservietter eller desinfektionsgel som f.eks. Medicare, der kan købes hos Matas. Håndhygiejne er vigtigt på en rejse, hvor du konstant er i kontakt med mange bakterier.

Hårtørrer
Der forefindes ikke hårtørrer på alle hoteller.

Insekter
Der findes både malariamyg og denguemyg. Malariamyggen stikker først efter mørkets frembrud, men denguemyggen oftest stikker ved solopgang og solnedgang. Tildæk kroppen mest muligt og brug myggebalsam/spray der indeholder AUTAN eller DEET.

Internet
Flere steder er det muligt at benytte wifi evt. mod betaling.

Klima
Der er mange regionale og årstidsbestemte variationer i Indien. Oktober til marts er den kølige årstid – men i det store og hele med blå himmel og solskin om dagen langt de fleste steder. Gennemsnitstemperaturer dag/nat i det område vi rejser i: november: 29 /12. 


New Delhi klimadata Jaipur klimadata
 

Kreditkort
Kreditkort – for eksempel Visa og Mastercard kan benyttes på de større hoteller og i nogle butikker. Det kan være vanskeligt at hæve kontanter i kontantautomater.

Mad & drikke
Morgenmad serveres almindeligvis som buffet. Her har du mulighed for at vælge indisk morgenmad, der kan være ret krydret, men også mere vestlig morgenmad såsom brød, smør, marmelade, æg, juice, frisk frugt, kaffe og te. Rejsen er med helpension. Frokost og middag indtages enten på hotellet eller på lokal restaurant.

Bemærk: Kød og grøntsager skal være kogt eller stegt grundigt. Frugt skal skrælles, før det bliver spist. Spis ikke mad, der er tilberedt ved udendørskøkkener. Det overordnede ord i indisk madlavning er krydderi. Indien er kendt for at lave virkelig god mad. Specielt karry finder man i de fleste retter. Det er ikke karry, som vi kender det, men en blanding af fem-seks forskellige planter og krydderier, og det giver den karakteristiske smag. Hvis man får retter med kød, er det mest i den nordlige del af landet kylling eller lam, men mange retter i Indien er rene grønsagsretter, som er helt eminente. Ved kysten kan man desuden få mange fantastiske retter med fisk og skaldyr. Med hensyn til drikkevarer er the den mest almindelige drik i landet, men kaffe bliver dog mere og mere normalt. Derudover kan man få ret gode indiske øl, indisk gin, rom og vin. Hvis du drikker mælk, skal det være kogt.

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage. Det tilrådes at medbringe et lille rejseapotek med Panodil, plaster, desinficerende creme samt medicin mod bl.a. diarré og ondt i halsen.

Mobil
Mobiltelefoner kan benyttes flere steder. Forvent dog ikke dækning i de mere øde egne. Husk at slå mobildata + roaming fra, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse!

Pas
Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra rejsen. Bemærk at dit navn på rejsebeviset skal stemme 100% overens med navnet i dit pas. Det er vigtigt, at du sender en kopi af dit pas, så snart du har bestilt rejsen. Husk at læse vores VISUM fane, med vigtigt information omkring visum-proceduren.

Placering i bus
Det er ikke muligt at købe faste pladser i bussen på denne rejse.

Påklædning
Generelt får du brug for let sommertøj, et par lange bukser, en langærmet skjorte til beskyttelse mod myg, en lun trøje, vindjakke samt gode sandaler. Bemærk at flere seværdigheder ikke kan besøges i korte shorts og ærmeløse bluser. Det er en god idé at medbringe badetøj, da mange hoteller har swimmingpool.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rejseleder
Du møder Gislevs rejseleder ved check-in i Billund eller Københavns lufthavn. Det vil fremgå af vores flybrev, hvorvidt rejselederen er med fra Billund eller København. 

Religion
Indien har ca. 80 % hinduer, 14 % muslimer, 2 % kristne, 2 % sikher og 1 % buddhister. Koen er hellig i Indien.

Rygning
Det er forbudt ved lov at ryge på offentlige steder i de fleste af Indiens 298 delstater. Det er altså heller ikke tilladt at ryge på restauranter, i hotelreceptioner eller på værelser.

Sengetøj
Det er ikke almindeligt med dyner som vi kender det i Danmark. Generelt bruges tæpper og lagner.

Shopping
Der er mange muligheder for at købe forskellige ting med hjem. Indien er berømt for bl.a. tekstiler, hel- og halvædelstene.
Bemærk at det er strengt forbudt at udføre slangeskind, pelsværk, elfenben, orkidéer samt antikviteter.

Sikkerhed
Der bør udvises stor forsigtighed. Penge og værdier bør opbevares i forlomme eller pengekat. Desuden bør man holde øje med bagage og håndbagage, når der pakkes bus. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker. Det er kun få hoteller, der har safety-boks.

Skik og brug
Der er en verden til forskel på, hvad der er passende i Indien sammenlignet med Danmark. Det forventes at man respekterer helligdomme og skikke med ærbødighed. Vis respekt og vær især opmærksom på følgende:

• Det er vigtig at tage skoene af, inden du går ind i et tempel. Lad skoene stå udenfor.
• Fodsålerne bør aldrig vendes mod nogen, det er mangel på respekt.
• Peg aldrig med fingeren, brug hele hånden - eller nik den i retning du ønsker at henlede opmærksomhed på.
• Namaste er den indiske hilsen, hvor man samler håndfladerne foran brystet.
• Håndtryk er ikke velset.
• Begræns fysisk aktivitet, selv det at holde i hånd kan virke stødende.
• Undgå at tage ting af læder med ind i templer, det kan vække anstød.
• Sømmeligt tøj er påkrævet i templer og i det hele taget. 
• Tildæk skuldrer og knæ.
• Ved besøg i Taj Mahal, må der kun medbringes kamera og intet andet. 
• Der vil blive udleveret en lille flaske vand samt overtrækssko.
• Der er mange tiggere i Indien. 
• Lyt til rejselederens råd – og giv aldrig penge til børn.

Sol
Solen kan være meget stærk. Medbring solcreme med høj beskyttelsesfaktor samt solhat. Undlad ophold i direkte sol mellem kl. 12.00 og 15.00

Sprog
Hindu er det officielle sprog i Indien. Sproget findes i et utal af variationer. De fleste taler også lidt engelsk.

Strygefaciliteter
Der findes strygefaciliteter på nogle hoteller. Det kan lånes i receptionen.

Sygdom
I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejseleder være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Vær opmærksom på at du som oftest skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Telefon
Landekoden til Danmark er +91. Det er dyrt at ringe fra mobilen.

Tidsforskel
Indien er 3,5 time foran Danmark, når Danmark har sommertid. Indien er 4,5 time foran Danmark, når Danmark har vintertid.

Toiletartikler
Væk fra de større hoteller kan toiletpapir være en mangelvare. Medbring lidt hjemmefra. Forvent ikke at der er shampoo, sæbe og balsam på alle hoteller.

Toldregler
Fra Danmark til Indien må man indføre 200 cigaretter og 0,95 liter spiritus. Vær opmærksom på at det er strengt forbudt at udføre antikviteter, der er mere end 100 år gamle. Det er også forbudt at udføre produkter lavet af visse plante og dyrearter. Det er ikke ualmindeligt at blive tilbudt en attest på at antikviteter og andre vare er ok at udføre. Disse attester kan være falske. Bemærk at der er en grænse for hvor mange smykker der må udføres.

Trafik
Trafikken kan virke kaotisk. Bemærk at der er venstrekørsel, vær ekstra opmærksom når du krydser gaden.

Tog
På denne rejse indgår også en 3 timer lang togtur. Vi har købt de bedst mulige billetter men forvent ikke den store komfort. Til gengæld kan du forvente en oplevelse ud over det sædvanlige.

Tre-personers værelse
Ved 3 personer på samme værelse kan der ikke garanteres 3 separate senge.

Vaccinationer
Forhør dig altid hos din egen læge eller kontakt Statens Seruminstitut: https://www.ssi.dk/vaccinationer/rejsevaccination . Alternativt kan du også konsultere dig hos Danske Lægers Vaccinations Service på www.dlvs.dk

Valuta
100 INR er ca. 9,50 kr. (April 2018).
De indiske rupee, INR, findes i følgende sedler: 10-, 20-, 50-, 100-, 500-, 1.000-, 5.000- og 10.000-rupee-sedler. Der findes også mønter på 1, 2 og 5 rupier samt mønter i øreenheden paisa (1 INR = 100 paisa). Der er ikke tilladt at ind- og udføre rupier til og fra Indien. Du kan veksle USD eller EUR – gerne i store sedler - på hotellerne i Indien. Det er vigtigt, at du gemmer kvittering for veksling – ellers kan det være vanskeligt at veksle INR tilbage til USD eller EUR ved hjemrejse. Kreditkort – for eksempel Visa og Mastercard kan benyttes på de større hoteller og i nogle butikker. Det kan være vanskeligt at hæve kontanter i kontantautomater.

Det er billigt at opholde sig i Indien. Bemærk at der er helpension inkluderet på rejsen. Beregn ca. DKK 50–100 per person per dag til fornødenheder som f.eks. drikkevarer. Hertil kommer udgifter til køb af souvenirs. Bemærk at der flere steder opkræves mindre gebyrer for at medbringe kameraer ved seværdigheder. Du vil også opleve at der opkræves mindre gebyrer, for at du kan få lov til at tage billeder af f.eks. mennesker.

Vegetar/diabetiker
Det er vigtigt, du informerer os, hvis du har et særligt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid inden afrejse.

Visum
Der kræves visum til Indien og vi har inkluderet det i rejsens pris på alle vores afgange i 2020 og håndterer Jeres ansøgning. På vores afgange i 2021, er det valgfrit om I ønsker at søge visum på egen hånd eller om vi skal håndtere ansøgningen på Jeres vegne mod et tillæg. Læs venligst vores VISUM fane, med alle nødvendige infomationer.

 

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Seneste mødetid i Billund eller Københavns Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 10 dage før afrejse.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid
Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale.

Mødested (såfemt rejselederen afrejser fra Billund lufthavn)
Mødested er ved selv check-in skrankerne i område D (se kort) under den grønne lego figur i loftet.


Billund mødested

 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested (såfemt rejselederen afrejser fra Københavns lufthavn)
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven".

Kort

9 dages rundrejse

Rejse til Indien med Gislev Rejser 9 dage

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
14-10-2021Fly fra Billund LufthavnMere end 812.498,-Bestil rejsenMere information
14-10-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 812.498,-Bestil rejsenMere information
05-11-2021Fly fra Billund LufthavnMere end 812.498,-Bestil rejsenMere information
05-11-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 812.498,-Bestil rejsenMere information
07-11-2021Fly fra Billund LufthavnMere end 812.498,-Bestil rejsenMere information
07-11-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 812.498,-Bestil rejsenMere information