Skip to main content

Rundrejse i Indien med erfaren rejseleder

-
Glæd dig til et væld af kulørte og unikke oplevelser

Indiens Gyldne Trekant

I Indien finder du oplevelser for alle sanser, fra de labyrintiske markedsgader i Old Delhi til det smukke naturreservat i Ranthambore National Park. Vores rundrejse bringer dig forbi nogle af Indiens største seværdigheder og imponerende bygningsværker.

Du skal opleve Jaipur, den imponerende lyserøde by, med Amber Fort, Birla Templet, Hawa Mahal m.m. Udforsk New Delhi og Old Delhi og oplev det enestående mausoleum Taj Mahal - verdens smukkeste kærlighedserklæring. Glæd dig også til et spændende besøg i Ranthambore National Park, som bl.a. er hjem for 70 vilde tigre, hyæner, krokodiller, skildpadder, slanger og et rigt fugleliv.

Glæd dig til

 • Jaipur, Den Lyserøde by
 • Amber Fortet og dets fæstningsmur
 • City Palace og Hawa Mahal - Vindenes Palads
 • 2 x tigersafari i Ranthambore National Park
 • Spændende togrejse, fra Ranthambore til Bharatpur
 • Besøg ved Moder Teresa centret i Agra
 • Red Fort og Taj Mahal, i Agra
 • Oplevelser i både New og Old Delhi

Inkluderet i rejsens pris

 • Helpension i Indien
 • Alle udflugter og entréer jf. program
 • Drikkepenge til chauffør, guider m.m.
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Engelsktalende lokalguide
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejse mod Delhi

  Du møder Gislevs rejseleder i Billund Lufthavn, hvorfra I flyver med mod Delhi. Flyrejsen er med 1 skift, i en Europæisk by. Hvis du ønsker at flyve fra Københavns Lufthavn, så kontakt Gislev Rejser og hør nærmere om mulighederne.

  Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly

 • Dag 2: Den Lyserøde By - Jaipur

  Ankomst i Delhi om morgenen. I lufthavnen bliver vi mødt af vores lokale guide og bus, som kører os til Jaipur, hvor vores rundrejse begynder. Jaipur er Rajasthans flamboyante og farverige hovedstad, også kendt som Den Lyserøde By.

  I Jaipur skal vi i dag opleve det smukke Birla Tempel, der er et berømt hinduistisk pilgrimssted bygget i den fineste hvide marmor og omgivet af frodige haver. Jaipurs farverige historie går helt tilbage til 1728, hvor byen blev grundlagt. Byen kaldes også Den Lyserøde By, fordi den blev malet i den traditionelle velkomstfarve i anledning af prinsen af Wales (den senere Kong Edward VII) besøg i 1876.

  Byen er speciel, ikke bare på grund af den flotte arkitektur, men også fordi den er nøje planlagt. Det tog ca. 4 år at konstruere byen, og den bliver anset som den første planlagte by i Indien.
  Kørsel: 262 km/5-6 timer.

  Måltider inkluderet denne dag: Frokost og middag.

 • Dag 3: Stor byrundtur inkl. Amber Fortet

  I dag skal vi opleve de største seværdigheder i Den Lyserøde By. Vi starter ved Amber Fort, der er kendt for sin unikke arkitektoniske stil. Fortet er mere end 400 år gammelt, og blev påbegyndt af Raja Man Singh I. Byggeriet fortsatte over en 200 år lang periode.

  Rundt om fortet er der en 17 km lang fæstningsmur. Den blev bygget for at beskytte Amber, der var lokal hovedstad i perioden 1037 - 1731. Det mest fascinerende rum i fortet er spejlsalen, hvor tusinder af små sølvspejle dækker vægge og loft. Fortet har en spændende fremtoning, idet det er bygget ud fra dels hinduistisk dels muslimsk arkitektur, hvorfor der overalt ses symboler fra både islam og hinduisme.

  Vi besøger også City Palace og sidst men ikke mindst gør vi et fotostop udenfor Hawa Mahal, der er kendt som Vindenes Palads. Den særprægede bygning fra 1799 er Jaipurs Hawa Mahal, der betyder Vindens Palace. Det 5 etager høje lyserøde bygningsværk blev bygget i 1799. Den specielle arkitektur tillod de royale kvinder, at følge livet uden for paladset fra de 593 små vinduer.

  Før vi kører til hotellet, er der også tid til et lille besøg på det lokale marked.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 4: Ranthambore National Park

  Efter morgenmaden på hotellet i Jaipur forlader vi den lyserøde by. Vi kører til Ranthambore, der ligger i den østligste del af delstaten Rajasthan.

  Der findes 28 delstater i Indien, men netop her er chancen størst for at opleve vilde tigre. Ved ankomst til nationalparken indkvarteres vi på hotellet for 2 nætter.

  Efter frokost kører vi en tur ind i parken, for at opleve Ranthambhore Fort, et UNESCO-fredet bygningsværk med en helt enestående udsigt til Rantambhore Nationalpark.
  Kørsel: 160 km/4-5 timer.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 5: Tiger safari i Ranthambore National Park

  Vi skal tidligt op og afsted mod Ranthambore National Park, for at få de bedste vilkår for en vellykket safari. Parken blev grundlagt i 1957 og er idag på ca. 400 km² og dermed en af de største nationalparker i Indien.

  Ranthambore er nok det sted i verden, hvor der er størst sandsynlighed for at opleve vilde tigre. Der er for øjeblikket ca. 70 vilde tigre i parken, som bliver beskyttet med alle midler. Parkens relative lave buske gør det rimeligt nemt at få øje på parkens mange dyr. Foruden tigre findes der andre store kattedyr, som f.eks. leoparder, samt ulve, ræve, hyæner og 320 fuglearter.

  Efter den spændende safari kører vi tilbage til hotellet, hvor der serveres morgenmad. Der er rig mulighed for afslapning på hotellet, og en svalende dukkert i swimmingpoolen. Der serveres frokost inden vi starter eftermiddagens safari tur til Ranthambore.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 6: Togtur til Bharatpur og Moder Teresa centret i Agra

  Vi kører til togstationen og starter en 3 timer lang togtur fra Ranthambore til Bharatpur. På denne klassiske togstrækning vil du opleve det farverige Indien på nært hold.

  Vel fremme i Bharatpur mødes vi med bussen, og kører nu mod Agra. Inden vi ankommer på vores hotel, venter der en særdeles hjertevarm oplevelse ved Mother Teresa Charity. Moder Teresa var en verdenskendt katolsk nonne som især var kendt for sit arbejde blandt fattige i Calcutta (nu Kolkata) i Indien. Det gav hende Nobels fredspris og senere blev hun kanoniseret til helgen af Paven. I dag er hendes arbejde vokset til 245 centre i Indien og 700 i hele verden.

  Vi skal besøge ”Mother Teresas Charity” i Agra, hvor der bor ca. 200 fattige, handicappede børn og unge, kvinder og mænd. Centret drives af donationer, og ud over nogle nonner er der ansat 30 medarbejdere.

  Bemærk: Hvis du har lyst til at medbringe noget til centret, så mangler de dagligdagsvarer som tandpasta, sæbe, shampoo, medicin samt blyanter m.v. til skolebørn.
  Kørsel: Tog: 3 timer + bus: 75 km/1-2 timer.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 7: Agra, Taj Mahal og Red Fort

  Der venter os en imponerende dag i Agra kendt verden over for imponerende arkitektur fra en svunden tid. Mest kendt er Taj Mahal og Agra Fort, der begge er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

  Taj Mahal er Indiens mest berømte turistattraktion. Bygningen er et mausoleum bygget af stormogulen Shah Jahan til ære for sin elskede hustru Mumtaz Mahal, som døde i barselssengen. Det blev opført på 22 år af 20.000 arbejdere. Taj Mahal er opført i hvid marmor med indlagte halvædelstene.

  Det røde Agra Fort er et kæmpemæssigt bygningsværk i røde sandsten og hvid marmor. Fortet blev påbegyndt i 1565 af stormogulen Akbar den store og siden udvidet flere gange. Det var her Stormogulen Shah Jahan sad fængslet til hans død. Han kunne fra sit fangenskab se over på Taj Mahal, hvor hans elskede Mumtaz Mahal lå begravet. Shah Jahan ligger selv begravet ved siden af Mumtaz i Taj Mahal.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 8: Fra Agra til Delhi. Byrundtur Delhi og Old Delhi

  Vi forlader Agra, og kører til Indiens anden største by. Delhi har ca. 16 millioner indbyggere og en historie, der rækker tilbage til 300 f.kr. Delhi er delt i den gamle bydel - Old Delhi - og den nye bydel - New Delhi.

  Kontrasterne er store – Byen er en forunderlige blanding af nyt og gammelt, storby og landsby, metro og cykeltaxier, fattig og rig, grå og farverig. Her i det hektiske gadeliv møder vi både aber, elefanter og hellige køer. Her i Delhi, der er Indiens politiske og økonomiske centrum, venter der nye spændende oplevelser før vi atter skal tilbage til kolde Danmark.

  Vi starter i bydelen New Delhi med Lutyens arkitektoniske perler præsidentpaladset Rashtrapati Bhavan og triumfbuen India Gate. India Gate er et mindesmærke over de 90.000 soldater fra den daværende britiske-indiske hær, der mistede livet i kamp for det britiske imperium i Indien British Raj i Første Verdenskrig.

  I Old Delhi besøger vi Mhatma Gandhis mindeplads Raj Ghat og vi kører forbi det imponerende røde fort der tidligere husede den royale familie. Mughal kejser Shahjahan begyndte opførelsen af det massive fort i 1638. Det gigantiske fort har en omkreds på ikke mindre end 2 km og en højde på mellem 18 og 33 meter.

  Efter en lang dag med spændende oplevelser i Delhi kører vi til vores hotel nær lufthavnen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 9: Ankomst i Billund eller Københavns Lufthavn

  Morgenmad på hotellet og transfer til lufthavnen. Ankomst i Billund Lufthavn om aftenen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og forplejning på flyet.

Hoteller

 • Dag 2-4

  Hotel Zone by the Park, Jaipur

  Godt hotel beliggende i Bani Park-bydelen i Den Lyserøde By Jaipur. Hotellet råder over spa- og wellnessfaciliteter, et fitnessrum, en pool på toppen af bygningen med tilhørende bar og liggestole samt egen restaurant med siddepladser både udenfor og indendørs. Alle værelser er udstyret med værdiboks, gratis wi-fi, aircondition, elkedel, tv samt eget bad og toilet.

 • Dag 4-6

  Ranthambhore Heritage Haveli

  Bo på et skønt hotel tæt på tigerparken Ranthambhore. Parken er kendte for deres tigere, antiloper, leoparder, gazeller og hyæner. Området er omkring 400 kvm stort og er et af de fineste områder at opleve tigere. Hotellet er bygget i traditionel arkitektur for at passe ind i naturen. Hotellet indeholder en restaurant med mange forskellige retter, en pool, spa område og et stort grønt område. Hotellet har 30 deluxe værelser og 10 hytter. Værelserne er fine og har et arbejdsbord og wifi.

 • Dag 6-8

  Grand Mercure Agra

  God beliggenhed nær Agras store attraktioner. Dejligt hotel med en fredfyldt og rolig atmosfære. 4-stjernet hotel med restaurant og bar/lounge, spa med fuld service, udendørs swimmingpool, tagterrasse, motionscenter, elevator, m.m.

  Alle værelser er udstyret med bad/toilet, air condition, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, te-/kaffemaskine samt gratis wi-fi.


 • Dag 8-9

  Hotel Ashok Country Resort, Delhi

  Skønt resort, meget tæt på Delhi Internationale lufthavn. Hotellet har en stor gårdhave med udendørs swimmingpool og liggestole, bar/lounge m.m.

KortAfrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
19-11-2024Se afrejsetider 9 dageFly fra Billund LufthavnMere end 815.498,-Bestil
02-03-2025Se afrejsetider 9 dageFly fra Billund LufthavnMere end 814.498,-Bestil
19-11-2025Se afrejsetider 9 dageFly fra Billund LufthavnMere end 815.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Kufferten må max veje 23 kilo, og de samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen (pr. 1/12 2016, tjek evt. på www.klm.com). Vi gør opmærksom på, at kufferten ikke må være aflåst, særligt godkendte lufthavnslåse dog undtaget. Sikkerhedskontrollen i lufthavnene skal have adgang til bagagen. Såfremt der ikke er det, har sikkerhedsfolkene ret til at bryde kufferten op, og de har ikke erstatningspligt. Lås evt. kufferten med en elektrikerstrip, der er nem at klippe op for myndighederne om nødvendigt. Venligst læg en seddel i kufferten med rejseplan, hotellernes navn og adresse samt din private adresse i Danmark.
  Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 8 kilo, og max. dimensioner må ikke overstige 55 x 35 x 25 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke længere gratis poser (sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  For at gøre det så let for dig som muligt, har vi valgt at inkludere drikkepenge til chauffører, lokalguider, stuepiger og dragere på hotellerne. Andre drikkepenge som f.eks. drikkepenge ved køb af drikkevarer på restaurant er ikke inkluderet.  

 • Elektricitet

  Der er 220 volt vekselstrøm. Nogle stikkontakter kræver stik med 3 ben (engelsk standard) mens andre blot kræver et dansk stik. Medbring derfor multirejsestik, der kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark. 

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flyrejsen

  På denne rejse flyver vi med enten Air France, KLM eller LOT fra Billund eller Københavns Lufthavn. Der er flyskift på ud- og hjemrejsen. Der er gratis forplejning om bord på flyet til/fra Delhi.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fotografering

  Fotografering er generelt forbudt i den mest hellige del af templer. Er du i tvivl – så spørg rejselederen til råds. Hvis du fotograferer mennesker, er det høfligt at spørge først. Venligst bemærk, at mange indere forventer drikkepenge, hvis du fotograferer dem.

 • Fysisk formåen

  Denne rundrejse er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpe, da en stor del af udflugterne foregår til fods.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Insekter

  Der findes både malariamyg og denguemyg. Malariamyggen stikker først efter mørkets frembrud, men denguemyggen oftest stikker ved solopgang og solnedgang. Tildæk kroppen mest muligt og brug myggebalsam/spray der indeholder AUTAN eller DEET.

 • Internet

  Flere steder er det muligt at benytte wifi evt. mod betaling

 • Klima

  Der er mange regionale og årstidsbestemte variationer i Indien. Oktober til marts er den kølige årstid – men i det store og hele med blå himmel og solskin om dagen langt de fleste steder. Gennemsnitstemperaturer dag/nat i det område vi rejser: Marts: 25 /15. 

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Pas og Visum

  Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder udover visumperioden.
  Der skal være minimum 2 blanke sider i passet.

  Der er visumpligt til Indien.

  Gislev Rejser tilbyder at arrangere dit visum til Indien mod kr. 750.

  Såfremt Gislev Rejser skal håndtere din visumansøgning til Indien, skal vi bede dig om at fremsende følgende 3 ting:

  1) en tydelig paskopi, i farver (sort/hvid paskopier kan ikke godkendes til visum).

  VIGTIGT: Vi skal kunne se al information tydeligt. Der må ikke være skygger, genskær fra blitz og lys, fingre/negle og andre elementer ind over paskopien.
  Alle bogstaver og tal skal kunne læses tydeligt.

  2) et tydeligt og vellignende pasfoto, i farver. (selfies, billeder af hele kroppen, gamle pasfotos og lign. godkendes ikke til visum)

  VIGTIGT: Vi anbefaler et korrekt taget pasfoto hos en fotograf. Gør her opmærksom på at det skal bruges til en visum ansøgning.

  3) et udfyldt visumskema, som fremsendes pr. mail fra Gislev Rejser.

  Det er tilladt at scanne paskopien, pasfotoet og visumskemaet og sende pr. mail til gislev@gislev-rejser.dk    - skriv dit billet nr. i emnefeltet:

  Du er også velkommen til at sende det pr. post til Gislev Rejser eller komme ind forbi vores kontor i Ringe med dine visumdokumenter. Ovenstående skal være os i hænde senest 1,5 mdr. før afrejse, men gerne så tidligt som muligt.

  Bemærk - Jeres Indiske visum vil være elektronisk. Vi vedlægger en kopi af det sammen med Jeres andre rejsedokumenter, som tilsendes ca. 10 dage før afrejsen. Husk at medbringe til checkin i lufthavnen, da flyselskabet kan spørge om at se det.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Program

  Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Påklædning

  Generelt får du brug for let sommertøj, et par lange bukser, en langærmet skjorte til beskyttelse mod myg, en lun trøje, vindjakke samt gode sandaler. Bemærk at flere seværdigheder ikke kan besøges i korte shorts og ærmeløse bluser. Det er en god idé at medbringe badetøj, da mange hoteller har swimmingpool.

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Shopping

  Der er mange muligheder for at købe forskellige ting med hjem. Indien er berømt for bl.a. tekstiler, hel- og halvædelstene. Bemærk at det er strengt forbudt at udføre slangeskind, pelsværk, elfenben, orkidéer samt antikviteter.

 • Skik og Brug

  Der er en verden til forskel på, hvad der er passende i Indien sammenlignet med Danmark. Det forventes at man respekterer helligdomme og skikke med ærbødighed. Vis respekt og vær især opmærksom på følgende:

  • Det er vigtig at tage skoene af, inden du går ind i et tempel. Lad skoene stå udenfor.
  • Fodsålerne bør aldrig vendes mod nogen, det er mangel på respekt.
  • Peg aldrig med fingeren, brug hele hånden - eller nik den i retning du ønsker at henlede opmærksomhed på.
  • Namaste er den indiske hilsen, hvor man samler håndfladerne foran brystet.
  • Håndtryk er ikke velset.
  • Begræns fysisk aktivitet, selv det at holde i hånd kan virke stødende.
  • Undgå at tage ting af læder med ind i templer, det kan vække anstød.
  • Sømmeligt tøj er påkrævet i templer og i det hele taget. 
  • Tildæk skuldrer og knæ.
  • Ved besøg i Taj Mahal, må der kun medbringes kamera og intet andet. 
  • Der vil blive udleveret en lille flaske vand samt overtrækssko.
  • Der er mange tiggere i Indien. 
  • Lyt til rejselederens råd – og giv aldrig penge til børn.

 • Tillæg

  Enkeltværelse fra kr. 2.698.

  Visum til Indien kr. 750.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Vaccinationer

  Det anbefales at du lader dig vaccinere mod stivkrampe, difteri samt smitsom leverbetændelse. Brug altid myggemiddel i dag- og aftentimer, men køb det lokalt - det har størst effekt. For mere information vedr. vaccination kontakt egen læge eller Udlandsvaccinationen på telefon 7022 0702 (hverdage mellem kl. 10-14).

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta og kreditkort

  Visa og Mastercard kan benyttes på de større hoteller og i nogle butikker. Det kan være vanskeligt at hæve kontanter i kontantautomater.

  100 INR er ca. 9,30 kr. De indiske rupee, INR, findes i følgende sedler: 10-, 20-, 50-, 100-, 500-, 1.000-, 5.000- og 10.000-rupee-sedler. Der findes også mønter på 1, 2 og 5 rupier samt mønter i øreenheden paisa (1 INR = 100 paisa). Der er ikke tilladt at ind- og udføre rupier til og fra Indien. Du kan veksle USD eller EUR – gerne i store sedler - på hotellerne i Indien. Det er vigtigt, at du gemmer kvittering for veksling – ellers kan det være vanskeligt at veksle INR tilbage til USD eller EUR ved hjemrejse.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu