Skip to main content

Julerejse til André Rieu-koncert

-
Oplev en storslået julekoncert med valsekongen André Rieu i Maastricht

Julekoncert med André Rieu

Kombinér juleferien med god musik på denne julerejse, hvor vi oplever André Rieu og hans Johann Strauss Orkester opføre en magisk julekoncert i hjembyen Maastricht. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og stykker fra kendte musicals. Rejsen byder også på en byrundtur i Maastricht samt et besøg i Valkenburg, hvor vi nyder julestemningen og oplever det berømte underjordiske julemarked. Vi bor på et godt, 4-stjernet hotel centralt i Maastricht direkte ud til Maas-floden.

Glæd dig til

 • Oplev Valkenburgs julepyntede klippehuler
 • Inkl. koncertbilletter i kongrescentret MECC-kategori 3
 • Ophold på lækkert 4-stjernet hotel – centralt beliggende i Maastricht
 • En storslået koncert med valsekongen André Rieu og det berømte Johan Strauss Orkester

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • 1 x middag på overnatningshotel
 • 1 koncertbillet i kategori 3
 • Alle udflugter jf. program
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Mere om rejsen

Glæd dig til koncerten "Jul i min hjemby". Det bliver i sandhed en fortryllende aften, når vi oplever den spektakulære koncert i vinterklæder. Vi tager på en eventyrlig rejse med André Rieu, når han går på scenen med sit orkester, hvor vi nyder tonerne fra hans orkester, kor og internationale solister. En ægte julekoncert, hvor julefreden sænker sig over os. Julekoncerten bliver afholdt i Maastrichts kongresscenter MECC.

Dagsprogram

 • Dag 1: Valse, operetter og klassisk musik venter forud

  Rejsen starter i Danmark på dit valgte påstigningssted. Når vi alle er samlet i bussen, kører vi gennem Tyskland med passende pauser undervejs til middag og overnatning på et godt hotel i Mettmann. Rejselederen fortæller undervejs på turen om rejsens program.

 • Dag 2: Oplev Valkenburgs klippehuler

  Efter morgenmaden kører vi det sidste stræk gennem Tyskland til Valkenburg i Sydholland, hvor der er mulighed for at opleve Europas største underjordiske julemarked.

  Valkenburg er på CNN's Top-10-liste over verdens bedste julebyer, og her kommer vi hurtigt i den rette julestemning, når vi oplever, hvordan både klippehulerne og byen pyntet op til højtiden efter alle kunstens regler. Den juleudsmykkede gågade er et oplagt sted at mærke julens hjertevarme, der går hånd i hånd med den gode caféstemning, der bedst nydes med noget varmt at drikke under de lune tæpper. Et af Valkenburgs helt store trækplastre er dog julemarkedet i byens klippehuler, hvor du har garanti for tørvejr, mens du kigger på de mange flotte juleboder.

  Efter et hyggeligt ophold i byen kører vi videre til Maastricht, hvor vi på en kort tur rundt i byen kommer forbi André Rieus bolig og slot. Der holdes en lille kaffepause, hvorefter vi tager turen over Maas-floden og kører forbi André Rieus studie. Herefter indkvartering på vores gode Hotel Crowne Plaza centralt i byen.

 • Dag 3: Julekoncert

  Vi begynder dagen med en byrundtur i André Rieus fødeby. Vi går over St. Servaas-broen, gennem Grote Staat, forbi en af verdens smukkeste boghandler, som siden 2006 har været indrettet i en gammel dominikanerkirke, og videre til Vrijthofpladsen med de mange restauranter, museer, Basilika of St. Sarvatius og St. Jans kirke.

  Vrijthofpladsen går også under navnet ”Hollands største terrasse”, og den er især kendt for André Rieus sommerkoncerter hvert år i juli. Herefter vil der være tid på egen hånd, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i den gamle by og måske nå lidt juleshopping og en frokost.

  Om aftenen er det tid til rejsens store oplevelse, når vi skal til julekoncert med André Rieu. Koncerten afholdes i MECC, og inden koncerten er der mulighed for at spise en dejlig middag på hotellet som en festlig optakt til aftenens koncert.

  Middagen skal bestilles med rejsen kr. 325 pr. person.

 • Dag 4: Retur for juleaften i Danmark

  Med den dejlige koncertoplevelse i bagagen rejser vi fra Maastricht efter morgenmaden. Vi kører gennem Holland og Tyskland tilbage til Danmark.

Hotel

 • Dag 2-4

  Crowne Plaza Hotel Maastricht

  Hotel Crowne Plaza i Maastricht ligger direkte ud til floden Maas i centrum af Maastricht. Der er en dejlig terrasse foran hotellet, hvor du, hvis vejret tillader det, kan nyde en kop kaffe og udsigten over floden og byen. Hotellet har restaurant, bar og lounge, som kan nydes under opholdet.

  AirconditionJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  LoungeJa

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Holland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Holland

  Der er 220 V. stikkontakter, som ligner de danske.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Koncert

  Koncerten starter kl. 20.00 den 16. december, og vi har billetter i kategori 3.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Afbestilling fra kr. 170.

  Enkeltværelsestillæg kr. 1.895.

  Middag anden aften på Hotel Crowne Plaza kr. 325.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort

  Euro. 1 euro = ca. 7,50 DKK.
  Vi anbefaler, at du medbringer både kreditkort samt lidt EURO i kontanter.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  Især Visakort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu