Skip to main content

Flyrejse til Grækenland

-
Glæd dig til sydlandsk stemning og autentisk historie

Det solrige Grækenland

I det centrale Grækenland finder du et væld af attraktioner og den skønne græske gæstfrihed. Fra vores hotel i den lille by Kamena Vourla tager vores rejseleder dig med på udflugter til bl.a. unikke geologiske fænomener, oraklet i Delfi og de mægtige Meteora-klostre, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Der bliver god tid til afslapning og til at nyde den græske livsstil på den lokale taverna – måske med et glas Ouzu – den græske anisbrændevin.

Velkommen på vores skønne nyhed til det solrige Grækenland.

Glæd dig til

 • Dejligt hotel ved vandet og med halvpension
 • Spændende udflugter og flere entréer inkluderet
 • Mulighed for at besøge den græske hovedstad, Athen
 • Græsk gæstfrihed, antik kultur og seværdigheder på UNESCOs Verdensarvsliste

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Frokost dag 6
 • Udflugt til nærområdet
 • Udflugt og entré til klippeklostrene Meteora Monasteries
 • Udflugt og entré til Delfi
 • Økologisk vinsmagning
 • Transfer
 • Flybillet, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i anden rækkefølge

 • Dag 1: Udrejse fra Københavns Lufthavn

  Vi mødes i Københavns Lufthavn og flyver med SAS til Athen, hvor vores græske bus venter. Herfra videre til hotellet i den lille kystby, Kamena Vourla, hvor hotellet står klar med middagen.

 • Dag 2: Bliv bekendt med lokalområdet

  Efter morgenmadsbuffeten tager rejselederen dig med på en orienterende byrundtur til fods i området omkring hotellet og byen.

  Frokost og eftermiddag har du til egne oplevelser. Der er rig mulighed for spa-oplevelser, da området er kendt for sine helbredende bade. Byen tiltrækker turister fra hele verden på grund af de termiske bade beliggende ved vandet samt skønne små caféer og taverner.

  Rejselederen hjælper gerne med gode forslag til, hvad du kan bruge eftermiddagen på.

 • Dag 3: Heldagsudflugt til Meteora-klostrene

  Meteora betyder på græsk ”ophængt i luften”, og vi tager på udflugt til de mægtige Meteora-klostre, der allerede i 1988 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Klostrenes historie kan føres helt tilbage til 1300-tallet, hvor huleboere slog sig sammen i munkefællesskaber og byggede 24 klostre.

  I dag er der seks klostre tilbage, hvoraf de fem er beboede. Klostrene er en helt utrolig oplevelse, som man næppe glemmer. Vi besøger to af de seks aktive klostre.

 • Dag 4: Smag på den græske vin

  Efter besøget ved klippeklostrene tager vi en dag i et helt andet tempo, da vi skal til vinsmagning på en økologisk vinfarm. Efter en kort køretur kommer vi op i baglandet og den smukt beliggende vingård. Vi hører om produktionen og smager efterfølgende de dejlige vine i det skønne vejr og i godt selskab.

  Der bliver også tid til at nyde hotellet og omgivelserne.

  Udflugt og smagning er inkluderet.

 • Dag 5: Dagen på egen hånd

  Dagen i dag har du på egen hånd til at opleve lokalområdet eller tage på udflugt til en nærtliggende by eller ø. Rejselederen hjælper gerne med forslag til, hvad du kan bruge dagen på at opleve.

 • Dag 6: Oraklet i Delfi – oldtidens vingesus

  Flot udflugt til Apollon-oraklet i Delfi som er det mest berømte af alle orakler, og som i oldtiden gav de besøgende adgang til den højeste visdom.

  I dag får du mulighed for at opleve den helt særlige aura, som hviler over det hellige orakel. Vores engelsktalende lokalguide viser rundt og fortæller hele historien om Apollon, kaosuhyret Python og orakelpræstinden Pythia.

  Efter besøget i Delfi spiser vi frokost sammen på lokal taverna.

  Udflugt, lokalguide og frokost er inkluderet.

 • Dag 7: Athen - Grækenlands hovedstad

  Grækerne mener, at det er her, Europa begynder, og når man dykker ned i den græske historie med storslåede templer, imponerende udendørs teatre og andre fund fra den tidlige græske civilisation, kan man godt tænke, at grækerne har ret.

  Du har mulighed for at tage med på en spændende heldagsudflugt til det antikke Athen og flere af byens berømte vartegn, blandt andet Akropolis med Pantheontemplet højt beliggende på Akropolisklippen og Dionysos-teatret, hvor der i antikken blev afholdt musik- og sangfester til ære for guden Dionysos – søn af Zeus. Omkring år 330 f.Kr. blev teatret bygget om, så det blev verdens første rigtige teater bygget af sten.

  Vi har en lokalguide med på vores tur rundt på Akropolis, så du får hele historien.

  Der bliver også tid på egen hånd til at udforske de smalle og snoede gader i bydelen Pláka eller det lille landsbyområde Anafiotika med små trappegader og huse, der bygget direkte ind i klippen.

  Udflugtspris kr. 700 inkl. lokalguide, entre til Akropolis og byrundtur med rejselederen. Bestilles med rejsen. Udflugten er ikke egnet for gangbesværede og gennemføres ved min. 20 gæster.

 • Dag 8: Hjemrejse til København

  Vi forlader Kamena Vourla og Hotel Sissy og kører til lufthavnen i Athen, hvorfra vi flyver retur til Danmark efter en dejlig uge i det solrige Grækenland.

Hotel

 • Dag 1-8

  Hotel Sissy

  Pænt hotel beliggende lige ved vandet ca. 1 km fra den lille by Kamena Vourla. Det er muligt at slappe af ved hotellets pool eller på den private strand.

  Vil du rundt i området på egen hånd, er det muligt at leje cykler på hotellet. Morgenmad og middag serveres som buffet. Det er muligt at købe frokost, hvis du skulle være hjemme på hotellet til frokosttid.

  Du kan læse mere om hotellet her.

  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  BordtennisJa
  CykeludlejningJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  KaffebarJa
  KøleskabJa
  Privat strandJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  Afstand til centrum1 km

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Bagage: 23 kilo til check-in og 8 kilo håndbagage.

 • Besøg i klostre

  Der er regler om, at kvinder i bukser eller korte kjoler samt mænd i shorts ikke har adgang i klostrene.

  Flere af klostrene udlåner nederdele med elastik og tørklæder.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkevand

  Vandet fra hanen bør ikke drikkes – vi anbefaler vand på flaske.

 • Entréer

  Følgende entréer er inkluderet:

  - Oraklet i Delfi
  - Meteora-klostrene
  - Vinsmagning

  Yderligere entréer er for egen regning.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Flere udflugter er ikke eget for dårligt gående.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Klima

  Mildt og lunt forår samt efterår med temperaturer omkring 20-25 grader.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tidsforskel

  Grækenland er en time foran Danmark. Når klokken er 12 i Danmark, er den 13 i Grækenland.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.498.

  Afbestillingsforsikring kr. 740.

  Udflugt til Athen kr. 700.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 07.45 foran SevenEleven mellem terminal 2 og 3.
  Afrejse fra Københavns Lufthavn kl. 09.45 med ankomst til Athen kl. 14.00 græsk tid.
  Hjemrejse fra Athen kl. 14.50 med ankomst til København kl. 17.10 dansk tid.

  Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:
  Mødetid Aalborg kl. 05.30.
  Afgang fra Aalborg kl. 07.00 med ankomst til København kl. 07.45
  Hjemrejse: Afgang fra København kl. 19.10 med ankomst til Aalborg kl. 19.55

  OBS! Ved afrejse fra Aalborg møder du Gislevs rejseleder og de andre gæster ved gaten i Københavns Lufthavn.

  Det er ikke muligt at købe tilslutning fra Aalborg på afrejsen d. 15. juni.

 • Valuta og kreditkort

  Der benyttes EURO.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu