Skip to main content

Juleferie på Aalbæk Gl. Kro

-
Nyd julen på den flotte gamle kro i Aalbæk.

Jul på Aalbæk Gl. Kro

Glæd dig til at holde jul på den gamle Kro i Aalbæk, hvor kroejer Ulla Mosich og hendes veloplagte personale hygger om dig.

Vi tager på udflugt til Skiveren og Råbjerg Mile, ligesom vi tager på en køretur rundt i Skagen forbi de velkendte gule Skagenshuse til et kort ophold ved Grenen. Der bliver også tid til at tage til julegudstjeneste i Aalbæk Kirke. Velkommen til en hyggelig og afslappet jul på Aalbæk Gl. Kro.

Juleaften får du en dejlig julemiddag, kaffe, juleknas og hyggeligt samvær.

Glæd dig til

 • Julerejse med helpension og alle udflugter inkluderet.
 • Kroejeren læser julehistorie.
 • God betjening, hygge og samvær på Aalbæk Gl. Kro.
 • Dejlig julemiddag i hyggelige omgivelser.

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • 1 x 2 retters menu m. 2 glas vin, 2 øl eller vand samt kaffe
 • Julemenu m. 2 glas vin, 2 øl eller vand, kaffe med nødder og juleslik
 • 1 x let frokost m. 1 glas vin, 1 øl eller vand
 • 1 x julefrokostbuffet m. 2 glas vin, 2 øl eller vand
 • 1 x varm ret m. 1 glas vin, 1 øl eller vand
 • 1 x kaffe/gløgg med kage og æbleskiver
 • Julehistorie
 • Udflugter jf. program
 • Kørende rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Lillejuleaften, udrejse og velkommen til Aalbæk

  Gislev kørende rejseleder byder dig velkommen på denne dejlige juletur.

  Med passende pauser undervejs når vi Aalbæk sidst på eftermiddagen. Vi får vores værelser og spiser en dejlig 2-retters menu med 2 glas vin/øl eller vand samt kaffe.

  Efter middagen læser kroejer Ulla Mosich julehistorie for os.

 • Dag 2: Juleaftensdag, udflugt til Skiveren og Råbjerg Mile

  Vi kører en tur til Råbjerg Kirke.

  Tilbage på hotellet får vi en let frokost inkl. 1 glas vin/øl/vand, og der bliver tid til at slappe lidt af.

  Om eftermiddagen serverer hotellet kaffe/gløgg med kage og æbleskiver. Du får mulighed for at tage til hyggelig julegudstjeneste i Aalbæk Kirke.

  Juleaften nyder vi kroens dejlige julemenu og hyggelige samvær. Efterfølgende serveres kaffe og juleknas. Vi får gaver og danser om juletræet.

  Menu:
  Lille forret, gammeldags ande- og flæskesteg med tilbehør og risalamande. 2 glas vin, 2 øl eller vand under middagen.

 • Dag 3: Juledag, Skagen og en dejlig julebuffet

  Efter morgenmaden kører vi nordpå til Skagen, hvor vi blandt andet ser havnen i Skagen og auktionshallen. Vi passerer Gl. Skagen med de smalle gader og velkendte gule Skagenshuse med røde tage og hvide blonder. Der er hyggeligt i den julepyntede bymidte.

  Om vejret tillader det, gør vi et kort ophold ved Grenen og kører herefter videre til Den Tilsandede Kirke.

  Derefter tilbage til hotellet, hvor julefrokostbuffet med 2 glas vin/øl/vand står klar. Efter den dejlige frokost er der tid til afslapning, eller måske frister en tur rundt i byen eller til havnen.

  Om aftenen serverer hotellet 1 varm ret med 1 glas vin/øl eller vand, og der bliver god tid til hygge og samvær.

 • Dag 4: 2. juledag, hjemrejse

  Efter morgenmaden tager vi afsked med Aalbæk Gl. Kro og kører retur til vores hjembyer efter en herlig juleferie i det nordjyske.

Hotel

 • Dag 1-4

  Aalbæk Gl. Kro

  Hyggelig, privatejet kro centralt i Aalbæk og nær havnen og Kattegat. Der er ca. 20 km til Skagen.

  Pæne værelser med bad og toilet, tv, telefon og gratis wi-fi. Alle værelser er ikke-ryger værelser.

  Krostue og restaurant findes i den ældre hovedbygning. De fleste værelser er beliggende i de nærliggende værelsesfløje.

  Læs mere om kroen her

  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiGratis

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Afbestillingsforsikring inkl. statisafgift: 7,0782% af rejsens pris.

  Enkeltværelse kr. 1.298

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugter

  Bemærk venligst at rejselederen ikke modtager betalig via mobilepay, i forbindelse med ekstra udflugter / transport udgifter m.v. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu