Skip to main content

Rejse til fantastiske Cuba

-
Havana - Trinidad - Cayo St. Maria

Cuba - Caribiens Perle - 13 dage

Gislev tager dig til hjertet af Cuba, hvor du kan opleve landets fascinerende koloniale historie, enestående naturområder og eksotiske strande. Cuba er rig på kultur, natur, arkitektur og caribisk charme. Her er gademusik, salsa og brede smil, krydret med duften af cigarer og osen fra de klassiske amerikanerbiler. Havanas farvestrålende huse, ligger hen i charmerende forfald, mens de livsglade cubanere socialiserer på de mange hyggelige plazaer. I Viñales dalen oplever vi de karakteristiske grønne mogotes klipper, tobaksplantager og vægmaleriet Mural de la Prehistoria bjerge. Vi besøger den lille tropiske ø Cayo Levisa, og den frodige nationalpark Topes de Collantes.

Glæd dig til at spadsere rundt i de smukke pastelfarvede og velbevarede historiske byer, Trinidad og Cienfuegos. Rundrejsen afsluttes på et All Inclusive resort i Cayo St. Maria, hvor det caribiske hav møder de fine hvide sandstrande. Rejs med Gislev til Cuba, og få indblik i den utrolige historie om Caribiens største ø, som siden opdagelsen af Christopher Columbus har måtte gennemgå erobringer, krig og revolutioner, for at blive Centralamerikas mest sensuelle og hjertevarme land.

Glæd dig til

 • God tid i Havana, med byrundture i de gamle og nye bydele
 • Finca Vigia, Ernest Hemingways hjem i Havana
 • Ophold og udflugter i Viñales dalen
 • Trinidad, en smuk kulturhistorisk perle
 • Let vandretur i Topes de Collantes
 • Che Guevaras mausoleum
 • Cayo St. Maria, All Inclusive ved en af verdens bedste strande

Inkluderet i rejsens pris

 • 11 x morgenmad
 • 11 x frokost
 • 4 x middag
 • Alle udflugter og entréer jf. program
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Engelsktalende lokalguide
 • Lokal bus til hele rundrejsen
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Kort

Dagsprogram

 • Dag 1: Cuba, Havana

  Afrejse mod Cuba fra Billund eller Københavns Lufthavn. Vi ankommer i hovedstaden Havana hen på aftenen lokal tid, og mødes i lufthavnen af vores lokale guide. Vi kører mod vores historiske og meget centrale hotel, og efter indtjekning går vi sammen ud og nyder en god velkomstmiddag.

  Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly mod Cuba og middag i Havana.

 • Dag 2: Byrundtur i Havanas gamle bydele

  Havana er en pragtfuld by med store flotte pladser, charmerende forfaldne bygninger, farvestrålende gamle biler, spændende museer og ikke mindst det helt unikke gadeliv.

  Dagens byrundtur tager jer gennem det historiske centrum, Old Havana, hvor vi kan beundre arkitekturen imens den eksotiske atmosfære kredser om os. Vi besøger de store seværdigheder som Plaza de Armes, Plaza de la Catedral og ikke mindst Havanas katedral, der af den cubanske forfatter Alejo Carpentier beskrives som en sang af sten.

  Efter frokost, kan du opleve Havanas stemningsfulde gader, på en køretur i gamle amerikanske biler. Vi går også på Havanas bymuseum, kendt som Captains General Museum, hvor vi får et dybere indblik i Cubas spændende og betydningsfulde kolonitid.

  Besøg på et rom-museum, hvor vi inddrages i historien om rom og produktionen af denne karakteristiske caribiske spiritus - inkl. smagsprøve, naturligvis.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 3: Ernest Hemingways hjem og byrundtur i det moderne Havana

  Vi skal besøge Ernest Hemingways tidligere hjem, Finca Vigia, der har stået uberørt siden den berømte forfatter rejste tilbage til USA.

  Dagens byrundtur tager os gennem flere ikoniske og kunstneriske bydele, som det moderne Havana har at byde på. Oplev bl.a. Callejón de Hammel og vægmaleriet af den danske maler Asger Jorn.

  Vi kører langs den fantastiske havnefront Malecon og hilser på de lokale der yndes at mødes, danse og konversere på denne 8 km lange havnepromenade. Udflugten fortsætter gennem det gamle rigmandskvarter Miramar og bydelen Vedado, hvor Colon kirkegården fra 1876 ligger. Den imponerende kirkegård dækker over hele 5 kvadratkilometer, og er blandt verdens prægtigste og mest betydningsfulde sidste hvilesteder.

  Vi får også tid til at komme forbi den legendariske Revolutionsplads, hvor Fidel Castro bl.a. fremførte sin berømte mindetale for Che Guevara den 18.oktober 1967.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 4: Udflugt til Viñales dalen

  Efter morgenmad på hotellet kører vi med bus mod Pinar del Rio provinsen. Herude i det grønne subtropiske miljø, dyrkes den verdensberømte tobak som Cuba er kendt for. Vi besøger en lokal tobaksbonde og kommer rundt på plantagen hvor du helt tæt på kan få et indblik i den autentiske produktion af et af Cubas vigtigste afgrøder og varemærker - cigaren.

  I den frodige Viñales dal, vil du bl.a. kunne opleve de forunderlige kalkstensklipper, Mogotes bjergene og det gigantiske vægmaleri Mural de la Prehistoria. Maleriet er bestilt af Fidel Castro og forestiller snegle, dinosaurer og hulemennesker, malet på de rå klippevægge.

  Inden vi kører mod vores hotel, gør vi stop ved grotten Cueva del Indio samt en udkigspost i Los Jazmines. Efter en skøn dag i Cubas smukke og velduftende baghave, kan vi nyde aftenen og solnedgangen fra hotellets terrasse. Viñales er måske det smukkeste og mest usædvanlige naturområde, og vores hotel ligger i hjertet af det hele.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 5: Paradisøen Cayo Levisa

  Vi skal tidligt op denne morgen, for at nå båden til den tropiske ø Cayo Levisa. Sejlturen tager ca. 30 min. Cayo Levisa er ikke mere end et par kilometer lang, og ligger ca. 6,7 km fra Cubas nordkyst i den Mexicanske Golf.

  Stranden er fantastisk og store dele af øen er dækket af mangroveskove. Vi skal på en afslappende spadseretur lang det azurblå vand, og nyder en frokost på øens eneste hotel.

  Udflugten til Cayo Levisa er en mulighed for at opleve et af de mest beskyttede og rene caribiske områder i Cuba, som er hjemsted for mange fuglearter. Vi sejler tilbage til fastlandet om eftermiddagen, og overnatter i Los Jazmines igen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 6: Cienfuegos og Trinidad

  Efter morgenmad køres vi videre sydøst mod Trinidad. På vejen dertil gør vi stop i Cienfuegos, hvor vi skal på en byrundtur til fods og med bussen.

  Cienfuegos ligger utroligt smukt ved den blå bugt Jagua. Cienfuegos var førhen en særdeles velhavende by, her udskibedes 1/3 af Cubas sukkereksport til hele verden, og her boede nogle af områdets rigeste sukkerbaroner. Cienfuegos er stadig en meget smuk og helt unik by i Cuba og vi tager en byrundtur for at se nogle af byens vartegn, bl.a. José Martins torv, Tomas Terry Theater, katedralen og den botaniske have. Byen er kendt som 'The Pearl of the South', med dets brede parisiske boulevarder og elegante huse gennem det koloniale centrum. Vi nyder frokosten på en lokal restaurant.

  Hen på eftermiddagen kører vi mod Trinidad langs en smuk scenisk rute med det Caribiske hav på en side og Escambray bjergkæden på den anden. I Trinidad indkvarteres vi i casa particular (bed & breakfast hos lokale cubanere). Det er en meget autentisk form for overnatning, som Cuba er kendt for.

  Om aftenen er der mulighed for gåtur rundt i byen, hvor du ofte, hvis ikke altid, kan høre salsa musikkens uovertrufne toner på den store trappe ved den centrale plaza. Her fester og danser byens indbyggere med gæster og turister året rundt.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 7: Oplevelser i og omkring Trinidad

  Efter en dejlig lokal morgenmad, serveret af vores værter, skal vi på stor byrundtur i den autentiske og farverige by. Trinidad er anerkendt for sine smukke pastelfarvede huse og brostensbelagte gader. Trinidad var i lighed med Cienfuegos en meget velhavende by i de år, hvor Cubas sukkerproduktion blomstrede.

  Vi besøger Plaza Mayo og byens historiske museum, Museo Romántico. På den berømte bar Canchanchara, forkæler vi smagsløgene med den lokale drink af samme navn. Glæd dig også til at besøge Manaca Iznaga tårnet og Sugar Mills dalen, der sammen med Trinidad udgør et cubansk UNESCO Verdensarvs område.

  Valle de los Ingenios dalen er en serie af tre indbyrdes forbundne dale omkring 12 km uden for Trinidad. De tre dale, San Luis, Santa Rosa og Meyer var fra slutningen af 1700-tallet og frem til slutningen af 1800-tallet centrum for sukkerproduktionen i Cuba.

  I Sugar Mills-dalen står Manaca-Iznaga-tårnet stadig, som det har gjort i ca. 180 år. I løbet af årene er det blevet et arkitektonisk og kulturelt symbol på den vigtigste sukkerproducerende region i hele Cuba i kolonitiden. Efter at have undsluppet tornadoer, orkaner og jordskælv over næsten 2. århundreder er det et eksempel på folkloristisk arkitektur og den bedste repræsentant for vagttårne bygget på Cuba.

  Efter en dag med dejlige oplevelser og opdagelser i og omkring Trinidad, er aftenen atter fri til egne oplevelser eller i selskab med Gislevs rejseleder.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 8: Vandretur i Topes de Collantes

  Morgenmaden nydes igen i de hyggelige omgivelser, typisk i en gårdhave hos vores værter. Vi samles ved bussen, som kører os mod foden af Ecambray bjergene, ved den fantastiske nationalpark Topes de Collantes.

  Dagens udflugt byder på en let vandretur gennem dele af den vidunderlige park, inklusiv frokost undervejs. Her er frodigt og ufatteligt smukt. Parken har et veletableret stisystem, og det er ikke en strabadserende tur.

  På vores tur gennem de grønne skove og langs små floder, kan vi ofte nyde udsigten over Sierra del Escambray, Cubas næststørste bjergkæde. Her er rigt på dyr, særligt fugle, og et væld af eksotiske blomster. Der bliver mulighed for en opfriskende dukkert ved et af de mange vandfald der pryder Topes de Collantes.

  Vi er tilbage i Trinidad om eftermiddagen, og kan nyde vores sidste aften i den stemningsfulde by.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og frokost.

 • Dag 9: Che Guevara og Cayo St. Maria

  Vi forlader Trinidad med fantastiske oplevelser i erindringen og kører i ro og mag, i den fart som det cubanske vejnet tillader, mod Santa Clara og Cayo St. Maria.

  Santa Clara var en af nøglebyerne under revolutionen. Her befinder sig bl.a. det armerede tog, Tren Blindado, som Che Guevara erobrede under frihedskampene. Undervejs fortæller vores rejseleder historien om den karismatiske revolutionære 'Che', inden vi besøger mausoleet, hvor legenden ligger begravet.

  Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores skønne All Inclusive resort hotel i Cayo St. Maria. Her venter 3 nætter ved en af Cubas smukkeste strande.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 10 - 11: All Inclusive resort ved Cayo St. Maria

  3 nætter på det skønne resort, Gran Aston Cayo Las Brujas Beach Resort & Spa. Dagene er til fri disposition, og du kan nyde livet og de sidste dage i Cuba. Hotellet ligger ved en af Cubas bedste strande, og mange af resortets store udbud af aktiviteter er gratis.

  Cayo Santa Maria er berømt for sine meget hvide og fine sandstrande og varme klare vand. Denne landfaste ø, 13 km lang og 2 km bred, er del af Jardines del Rey-øgruppen som er forbundet med Cuba via en 48 km vejbro fra byen Caibaríen. Udover de fantastiske caribiske strande, kan du opleve mangrove-skove med et rigt dyreliv.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

  Opholdet i Cayo St. Maria er All Inclusive.

 • Dag 12: Gennem landskabet mod Havana

  Efter morgenmad på vores skønne resort, er der lidt tid til et sidste besøg på stranden eller ved swimmingpoolen. Vi kører mod lufthavnen i Havana over middag.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost, og forplejning i flyet mod Europa.

 • Dag 13: Hjemkomst til Danmark

  Flyet ankommer til Amsterdam eller Paris, hvorefter der er vidererejse til Danmark.

Hoteller

 • Dag 1-4

  Hotel Inglaterra, Havana

  4-stjernet historisk hotel fra 1875, og et af ikoniske hoteller i Havana.
  Hotel Inglaterra ligger i hjertet af Old Havana, nær Paseo del Prado, Central Park og Havanas Store Teater. Du får det perfekte udgangspunkt for at opleve Havanas pulserende gamle centrum, på en hyggelig aftentur til fods.

 • Dag 4-6

  Hotel La Ermita

  Hotellet ligger midt i den smukke natur og har en vidunderlig udsigt over Viñales-dalen og de smukke mogotes-bjerge. Beliggenheden er 5-stjernet, men værelserne er simple og 2-stjernet. Nyd den smukke udsigt fra hotellets restauranten og bar. Alle værelser har balkon eller terrasse. Hotellet har også swimmingpool og en dejlig have. La Ermita ligger ca. 1½ km fra Viñales by.

 • Dag 4-6

  Hotel Los Jazmines, Vinales

  Hyggeligt og ældre hotel, med en fantastisk beliggenhed, midt i det spektakulære naturområde Viñales-dalen. Beliggenheden er 5-stjernet, men værelserne er simple og 2-stjernet. Hotellet har 62 værelser med eget badeværelse, aircondition, tv og telefon. Desuden har hotellet 16 hytter.

 • Dag 6-9

  Trinidad - Bed & Breakfast privat indkvartering

  Indkvartering hos private er en helt speciel oplevelse og en glimrende mulighed for at komme tæt på cubanerne. Jeres værtsfamilier taler ikke nødvendigvis engelsk, men er vant til at gøre sig forståelig med smil og kropssprog. Alle vil gøre deres bedste for at give jer en god oplevelse. De bed & breakfast steder, vi benytter, har som oftest 2–3 værelser, der alle har privat bad og toilet, men forvent ikke shampoo og sæbe. I perioder kan vandforsyningen svigte – sådan er det at bo i Cuba.

  Værelsernes størrelse og indretning er selvsagt uens, men generelt er der 2 senge i hvert værelse. Morgenmaden og middag nydes hos værtsfamilierne.

 • Dag 9-12

  Grand Aston Cayo Las Brujas

  Grand Aston Cayo Las Brujas er et skønt 5-stjernet ferieresort med all inclusive og et omfattende program af aktiviteter. Hotellet har 7 restauranter og 2 udendørs swimmingpools med solsenge, strandbar, fitnesscenter, spa- og wellness faciliteter m.m. Der findes områder hvor wi-fi er tilgængeligt.

  Alle værelser er rummelige og komfortable indrettet med bad/toilet, aircondition, satellit-tv, minibar, sikkerhedsboks, te-/kaffemaskine, strygefaciliteter m.m.

  Læs mere om Grand Aston Cayo Las Brujas

  AirconditionJa
  BalkonJa
  BarJa
  ElevatorJa
  ElkedelJa
  FitnessrumJa
  Handicap-venligtJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  LoungeJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  SpaområdeJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
06-11-2024Se afrejsetider 13 dageFly fra Billund LufthavnMere end 824.498,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flyrejsen

  På denne rejse benyttes KLM og/eller Air France fra Billund eller Københavns Lufthavn. Ud og hjemrejse via Amsterdam eller Paris (flyskift). Vi gør opmærksom på at transittiderne på både ud-og hjemrejsen typisk er ml. 3-7 timer.

  Der er gratis forplejning om bord de transatlantiske fly til/fra Havana.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Tillæg

  Enkeltværelse fra kr. 2.500.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Visum

  Visum kr. 180. (obligatorisk)

  Kopi af pas bedes indsendt ved bestilling af rejse.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu