Skip to main content

Livsnyderkrydstogt over Atlanten

-
Gennem Gibraltarstrædet til Madeira og til Barbados

Over Atlanten - fra Barcelona til Barbados

Spændende NYHED der bringer tanken hen på datidens dampskibe, der krydsede de store oceaner med stil. Denne luksuriøse skibsrejse, over Atlanten, tager sin begyndelse i Barcelona. Her starter vi vores 13 dages krydstogt om bord på det flotte skib Rhapsody of the Seas.

Fra Gaudis Barcelona sejler vi til Cannes og Den Franske Riviera. Efter at have besøgt både Spanien og Frankrig sætter vi nu kurs mod Portugal, hvor vi besøger Atlanterhavets grønne Perle Madeira. Herfra bliver der tid til at nyde livet til søs, den gode forplejning og de flotte shows, når vi sætter kurs tværs over Atlanten. Der er masser af aktiviteter om bord, men også tid til blot at slappe af i en dæksstol med en god bog eller hygge med ens medrejsende, mens vi spejder efter land i horisonten.

Krydstogtet ender i Bridgetown, Barbados. Her venter der 3 nætter på hotel ved vandet, før vi flyver hjem til Danmark, efter en flot og oplevelsesrig rejse.

Glæd dig til

 • 1 nat i Barcelona inkl. morgenmad og byrundtur
 • 13 dages luksus krydstogt inklusiv fuld forplejning om bord
 • 3 nætter på skønt Hilton strandhotel på Barbados

Inkluderet i rejsens pris

 • 1 nat i Barcelona inkl. morgenmad
 • Spændende byrundtur i Barcelona
 • 13 dages krydstogt over Atlanterhavet
 • Ophold i udvendig kahyt kategori 4N
 • Helpension om bord på krydstogtskibet
 • 3 nætter inkl. morgenmad på Barbados
 • Ø-rundtur på Barbados
 • Erfaren dansk rejseleder
  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Barcelona

  Du møder rejselederen i Københavns Lufthavn. Eftermiddagsfly til Barcelona. Indkvartering på hotel for 1 nat. Aftenen er fri til egne oplevelser og middag er på egen hånd.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.

 • Dag 2: Byrundtur i Barcelona. Krydstogtet starter

  Vi starter den store byrundtur med at besøge Parc Güell, hvor vi ser hvordan Antoni Gaudi har udfoldet sit kunstnerriske talent og skabt et af Barcelonas mest elskede vartegn.

  Vi kigger nærmere på de mange organiske former, terrasser, mosaikker og den betagende udsigt over Barcelona. Efterfølgende gør vi et kort stop ved Antoni Gaudis nok største mesterværk: La Sagrada Familia. Der er blevet bygget på den ufuldendte kirke siden 1882 – og arkitekturen helt unik.

  Efter at have set kirken udefra kører vi forbi byens stadion Camp Nou. Her på FC Barcelonas hjemmebane er der plads til knap 100.000 tilskuere. Vi fortsætter vores byrundtur med at køre op til Mountjuïc og Det Olympiske Stadion. Der bliver også tid til at besøge det historiske gotiske kvarter og spadsere en tur på Las Ramblas, før vi kører til krydstogtshavnen.

  Her går vi om bord på det flotte skib Rhapsody of the Seas fra rederiet Royal Caribbean. Skibet sejler fra Barcelona kl. 17.00, men flere restauranter og barer er åbne allerede, når vi går om bord.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet og forplejning om bord på skibet.

 • Dag 3: Cannes og Den Franske Riviera

  Vi ankommer til filmbyen Cannes, i skønne Sydfrankrig, kl. 9.00. Den Franske Riviera er velsignet med en vidunderlig charme og mange solskinstimer året rundt.

  Selv i november er temperaturen behagelig med et gennemsnit på 5 solskinstimer om dagen. Du kan vælge at spadsere en tur på den elegante strandpromenade La Croisette og besøge det hyggelige kvarter Suquet.

  Intet besøg i Cannes uden at kaste et blik på det berømte Hotel Carlton, der har dannet ramme om Cannes Filmfestival siden 1939. Utallige berømtheder har boet på det smukke hotel gennem tiderne og selv om det er lukket for renovering indtil 2023, så fornemmes et strejf af stjernestøv, blot ved at betragte den imponerende facade.

  Du kan også vælge at tilkøbe en af de mange udflugter som skibet tilbyder. Nærområdet byder på masser at interessante seværdigheder som f.eks. Nice med de snævre stræder og det flotte blomstermarked. Der er heller ikke langt til kunstnerbyen St. Paul de Vence, der troner bag de høje mure på en bjergtop, eller Monaco med det storslåede fyrsteslot. Skibet sejler igen kl. 18.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 4: Vi lærer det smukke skib at kende

  Oven på de flotte oplevelser i Spanien og Frankrig er det tid til en afslappende dag på havet. Mulighederne er mange. Find en dæksstol, slap af med en god bog – eller gå på opdagelse på skibet der har 12 dæk.

  Skibet har et stort teater, hvor der hver aften er fremragende shows, der er inkluderet i rejsens pris. Derudover findes der mange forskellige restauranter, barer og lounge områder på de nedre dæk. Hvis du ønsker at shoppe ombord, skal du gå i butiksarkaden, hvor der findes flere gode forretninger.

  Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter med spa område samt flere swimmingpools. Glæd dig til en afslappende dag på havet, der er masser at kigge nærmere på.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 5: Malaga i det skønne Sydspanien

  Vi ankommer til Malaga kl. 08.00. Solkysten byder både på mange indbydende strande – men også på interessante oplevelser, ikke mindst i Malaga.

  I den charmerende gamle bydel finder du den ufuldendte katedral. Det sydlige tårn mangler stadig og kirkens asymmetriske ydre, har givet den kælenavnet La Manquita, der betyder: den lille enarmede.

  Trods kælenavnet er kirken dog alt andet end lille og kirkerummet er meget smukt. Malaga er Picassos fødeby og byens Picassomuseum er absolut et besøg værd for enhver kunstelsker. Er du mere til shopping så besøg Calle Larios, der ligger i hjertet af Malaga.

  Her findes et stort udvalg af mærkevarebutikker med alt hvad hjertet kan begære. Skulle sulten og tørsten melde sig, så er der aldrig langt til en af de mange restauranter, hvor du kan stifte bekendtskab med det gode andalusiske køkken.

  Prøv de mange lækre tapas eller måske den lækre kolde suppe gazpacho. Gå heller ikke glip af at smage den søde vin, Malaga Dulce, på en af de mange bodegaer. Vinen tappes direkte fra store fade og smager skønt. Skibet sejler fra Malaga igen kl. 18.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 6: En dejlig dag på havet

  Nyd en skøn dag på havet med tid til at reflektere over de sidste dages spændende oplevelser. Skibet, der nu er behageligt velkendt, byder på masser af muligheder for både underholdning og afslapning.

  Slap af eller forkæl dig selv med wellness, massage eller manicure. Der også tid til at shoppe i en af de indbydende butikker eller spille et slag kort med nogle af dine medrejsende. Der er masser af muligheder for at nyde denne skønne dag til søs.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 7: Madeira - Atlanterhavets perle

  Skibet ankommer til Madeira kl. 8.00. Den frodige portugisiske ø er et populært feriemål ikke mindst pga. det milde og behagelige klima året rundt. Her finder du en overdådighed af blomster, eksotiske frugter samt grønne høje bjerge og dybe dale.

  Skibet lægger til i hovedstaden Funchal og du kan vælge at besøge blomstermarkedet, tage på eventyr på egen hånd eller tilkøbe en af skibets mange spændende udflugter.

  Besøg evt. den smukke botaniske have, hvorfra der er en flot udsigt. Du kan også tage op i baglandet, smage på de dejlige Madeira-vine og evt. prøve de berømte kurveslæder. Det sydvestlige Madeira byder på flotte udsigter, lavastrande, lavagrotter samt højsletten Paul da Serra. Den nordøstlige del af øen er meget kuperet med imponerende landskaber med flotte bjerge og dale.

  Du kan evt. også tage på levada-vandring, hvor du går på lette, brede stier langs med vandingskanalerne.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 8 - 13: Nyd det gode liv til søs

  Det er en oplevelse at have flere dage på havet i træk på så stor en skibsrejse. Tankerne vil uvilkårligt blive ledt tilbage til dengang de store havgående dampskibe var måden, hvorpå man krydsede oceaner med stil.

  Der er tid til at socialisere med dine medrejsende og benytte nogle af skibets mange tilbud og forskellige former for underholdning. Du kan vælge at gå lange skønne ture på dækket og mærke vinden i håret og den salte smag af hav, mens du spejder efter hvaler.

  Der er noget skønt og beroligende ved at betragte horisonten, mens skibet roligt nærmer sig Caribien.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 14: Ankomst til Bridgetown, Barbados

  Efter at have krydset Atlanten, ankommer vi til Bridgetown, Barbados kl. 07.00. Vi har god tid til at spise morgenmad om bord, før vi siger farvel til vores gode skib Rhapsody of the Seas og går i land.

  Vores bagage bliver kørt direkte til vores nærliggende hotel, mens vi fortsætter ind til Barbados´ hovedstad Bridgetown. Det historiske centrum fornægter ikke den tidligere tilknytning til Storbritannien.

  Vi ser National Heroes Square og beundrer de kønne kulørte huse. Der er også tid til en gå-tur på hovedgaden Broadstreet, hvor de mange butikker frister. Tid til egne oplevelser før vi kører til vores 4-stjernede hotel: Hilton Barbados Resort.

  Hotellet ligger 5 km. syd for Bridgetown på Needhams Point, med en helt unik beliggenhed, og det Caribiske hav som nærmeste nabo til flere sider. Der er et skønt poolområde og ikke mindre end 2 indbydende strande med hvidt sand og krystalklart vand.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad om bord på skibet.

 • Dag 15: Ø-rundtur på Barbados

  Barbados var en engelsk koloni fra 1627 og helt frem til 1966, hvor den blev anerkendt som en selvstændig stat uafhængig af Storbritannien.

  Vi kører gennem den frodige dal St. George Valley med stop ved Gun Hill Signal Station og hører om stedets vigtighed for tidligere tiders kommunikation. Vi befinder os her i 700 meters højde, med en fremragende udsigt over Barbados.

  Efterfølgende besøger vi den tropiske have Welchman Hall Gully, hvor vi spadserer omgivet af tropiske planter, eksotiske fugle og endda grønne aber. Turens næste stop er ved den historiske kirke St. Johns Parish Church, der blev bygget efter at en orkan ødelagde den oprindelige kirke i 1831. Vi fortsætter til den smukke kyst Bathsheba, hvor store klippeblokke danner en flot kontrast til stranden og det klare vand.

  Mens vi nyder en forfriskning og den storslåede udsigt fra kystvejen East Coast Road før dagens sidste stop ved historiske St. Nicholas Abbey. Det siges at rommen er opfundet på Barbados og netop her bliver den interessante historie levende, når vi ser det ældste hus på Barbados og hører om sukkerrørene, sukkertoget og den første spæde start på romproduktion.

  Efter de mange spændende oplevelser kører vi tilbage til vores hotel. Udflugten skal bestilles med rejsen, og koster kr. 595.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet.

 • Dag 16: Afslapning på Barbados

  Barbados er en koral-ø og en del af de sydlige Antiller med Atlanterhavet i øst og det Caribiske hav i vest. Den tidligere engelske koloni er lidt mindre end Bornholm, men rent bortset fra størrelsen er der ikke meget de 2 solskinsøer har til fælles.

  Barbados er indbegrebet af Caribien med hvide sandstrande, svajende palmer, krystalklart vand og calypsorytmer. Det fristende hav, der aldrig kommer under 27 grader, indbyder i den grad til en svømmetur. Du har hele dagen til at slappe af og nyde de vidunderlige omgivelser.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet.

 • Dag 17 - 18: Harrisons Cave, hjemrejse, hjemkomst

  Vi tager os god tid til at nyde den sidste formiddag i Paradis, før vi afleverer vores bagage til opbevaring på hotellet og kører ind til det centrale Barbados og Harrisons Cave, der er en af Barbados´ mest berømte attraktioner.

  Et lille vogntog kører os ind i den underjordiske grotte hvor vi mødes af det storslåede syn af drypsten, underjordiske vandhuller og endda vandfald. Efter det flotte syn af stalaktitter, der er blevet formet gennem tusinder af år, forlader vi drypstenshulen og kører til den nærliggende botaniske have Flower Forest, hvor vi spadserer en tur i de smukke omgivelser.

  Efter denne oplevelse er det tid til at hente vores bagage på hotellet og køre til lufthavnen, hvorfra flyet mod de mere hjemlige himmelstrøg letter først på aftenen. Vi ankommer til Europa næste formiddag, og flyver herfra det sidste stykke hjem til København.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet samt forplejning på den oversøiske flyvning.

Mere om rejsen

Skønt november er mørk og regnfuld i Danmark, så er det det helt perfekte tidspunkt at krydse Atlanten. Ikke kun fordi Passatvinden giver et venligt puf i den rigtige retning – men også fordi vejret generelt plejer at være godt. Det flotte skib, Rhapsody of the Seas, kan lægge en sæson i Europa bag sig, og skal nu tilbringe vinteren i Caribien. Dette er en unik chance for at krydse Atlanterhavet med stil – præcis som i gamle dage, hvor det at rejse ikke kun handlede om at nå frem til destinationen, men også om at nyde vejen derhen.

Rejsen starter med ophold en nat i Barcelona. Her har vi inkluderet en byrundtur, så vi får et godt indtryk af Gaudis by, før vi drager mod krydstogtsterminalen. Her går vi om bord på Rhapsody of the Seas. Vores store eventyr til søs starter med sejlads på Middelhavet. Vi besøger filmbyen Cannes og Den Franske Riviera. Herfra går turen til Costa del Sol og Malaga i Andalusien, før vi sejler ud gennem Gibraltarstrædet mod det sidste stop i Europa, når vi lægger til kaj i Funchal på den portugisiske ø Madeira.

Fra Madeira sætter vi kurs over Atlanterhavet. Der bliver nu god tid til at lære det skønne skib at kende. Hver dag byder på nye aktiviteter, som du kan deltage i, eller du kan slappe af i en dæksstol med en god bog. Skibets mange saloner indbyder også til hyggeligt samvær med ens medrejsende. Måske frister det med en drink fra baren og et kortspil med ens rejsefæller. Gå heller ikke glip af den fremragende underholdning der hver aften er i skibets teater. Efterhånden som skibet nærmer sig Caribien, vil temperaturerne stige, og det fristende soldæk og poolområde indbyder til nærmere bekendtskab.

Oplevelsen af at se land efter så mange dage på havet er en helt særlig begivenhed. Du mærker aktivitetsniveauet stige og forventningens glæde bobler. Vi ankommer til Barbados, som byder velkommen med turkisblåt vand, hvide strande, svajende palmer og masser af spændende historie. Her slutter vi vores store rejse med 3 nætter på hotel. Der bliver både tid til at nyde den caribiske livsstil, stranden, det lune vand og den gode mad. Efter nogle skønne dage fyldt med en perfekt blanding af oplevelser og afslapning flyver vi hjem til Danmark – nu fyldt op med solskin, og godt rustet til at klare den mørke tid der står foran os.

Skib

 • Dag 2-14

  Rhapsody of the Seas

  Velkommen om bord på det flydende luksushotel med 12 dæk, flere restauranter, et stort teater med show hver aften, barer samt flere pools og spabade. Rhapsody of the Seas blev bygget i 1997 og total renoveret i 2017. Skibet, der tilhører Vision klasse, er med sine ca. 2.100 passagerkapacitet et af de lidt mindre krydstogtskibe. Skibet er smukt og indbydende og der er et stort udvalg af faciliteter, som f.eks. teater, fitnesscenter, spa, og teater med flotte shows. Der findes flere forskellige swimmingpools, hvor du kan tage en dukkert og nyde det skønne lune klima. Der er flere restauranter om bord. Hovedrestauranten, der hedder Edelweiss Dining Roomy, ligger på dæk 4 og 5 mens buffetrestauranten ligger på dæk 9. Der er også casino og, butikker og mange loungeområder og barer om bord.

  Krydstogt – kahytter
  Alle kahytter om bord på Rhapsody of the Seas er pæne og rummelige med aircondition. Der er eget bad og toilet, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt 2 senge eller en dobbeltseng.

  Krydstogt – livet ombord
  I de sidste mange år er ferie med krydstogtskibe vokset meget. Og med god grund. Man befinder sig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens man sover. På skibet Rhapsody of the Seas kan der være ca. 2.100 passagerer, der betjenes af 859 besætningsmedlemmer. Skibet er 264 meter langt og består af 12 etager eller dæk. Det kunne lyde ganske uoverskueligt og måske give indtryk af et stort mylder af mennesker, men sådan opleves det ikke. Flere af dækkene indeholder udelukkende kahytter, dette gælder dækkene 2, 3, 7 og 8. På skibet er der ude foran et stort teater, der hedder Broadway Melodies Theatre. Det fylder forenden på dækkene 5 og 6. Hovedrestauranten, som hedder Edelweiss Dining Room ligger bagerst i skibet på dækkene 4 og 5. I den forreste halvdel af dæk 4 er der kahytter, og på dæk 5 er der et kasino i midten beliggende ved siden af Guest services, og Shore Excursions, hvor du kan købe udflugter. På dæk 6 er der en række mindre restauranter og barer. På dæk 9 finder du buffetrestauranten samt flere pools, spabade og et wellnesscenter. Skibet har ligeledes et stort fitnesscenter, med dertilhørende udendørs klatrevæg, som breder sig ud over dæk 10.

  Krydstogt – forplejning - aktiviteter
  I den store restaurant, Edelweiss Dining Room, er der reserveret borde til Gislevs gæster til middagen. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i Windjammer Buffet Restaurant eller i en af de mange mindre restauranter og caféer, der ligger fordelt udover skibets 12 dæk. Disse mindre restauranter er unikke da de har hver deres speciale i fokus. Der er noget for enhver smag. Vil du spise på en af dem, skal der betales ekstra. Morgenmad og frokost kan du spise på de samme restauranter som nævnt ovenfor. Morgenmaden kan også nydes i jeres kahyt mod et mindre gebyr. Endvidere er der et stort udvalg af spisemuligheder i løbet af dagen på de førnævnte caféer. På skibet foregår der hele tiden noget. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i hovedteatret, Broadway Melodies Theatre med forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet.

  Krydstogt – påklædning
  Hvad så med påklædning? Det bestemmer du naturligvis selv. En eller to aftener er der gallaaften, hvor vi foreslår, at du har selskabstøj på. Nogle damer har lange kjoler på og nogle mænd kommer i smoking, men helt almindeligt pænt tøj kan sagtens gøre det. Du behøver altså ikke have den store garderobe med.

  AftenunderholdningJa
  AirconditionJa
  BarJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  SoldækJa
  SpaområdeJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
07-11-2022Se afrejsetider 18 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 822.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 8 kg (max 55 x 40 x 20 cm). 

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepakke om bord på skibet

  På denne rejse kan der tilkøbes drikkepakke ved check-in på skibet – og også om bord. Priserne ligger på ca. USD 35 per dag for en Refreshment Package (friskpresset juice, sodavand, kaffe og te) eller USD 65 per dag for Deluxe Package (friskpresset juice, sodavand, kaffe, te, øl, vin, cocktails op til en max. værdi af  USD 12). Priserne er vejledende og med forbehold for ændringer. 

 • Drikkepenge

  I Spanien, Frankrig, Portugal og Barbados er det kutyme at give drikkepenge. Påregn 5-15%. På krydstogtet er drikkepengene inkluderet i rejsens pris, dog ikke for drikkevarer mm. købt om bord.  

 • Drikkepenge i Portugal

  Normalt til chauffører, service- og restaurationspersonale.

 • Drikkevand

  Vi anbefaler vand på flaske. På skibet kan vandet fra vandhanen ikke drikkes, men der er opsat automater med (gratis) drikkevand flere steder.

 • Drikkevand i Frankrig

  Frankrig har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Drikkevand i Spanien

  Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet

  Spanien: Samme som i Danmark.
  Skibet: har både amerikanske og danske stik, men der er ikke mange kontakter, medbring evt. en stikdåse med plads til flere stik. 
  Barbados: Der er 110 volt i og der kræves specialstik. Stikkontakter kræver stik med to flade ben – eller 2 flade ben og et rundt. Medbring rejsestik. 

 • Elektricitet i Frankrig

  220 V.

 • Elektricitet i Portugal

  220 v. Adapter ikke nødvendig.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Der flyves med SAS til Barcelona og med Lufthansa hjem fra Barbados (vejledende - kan ændres). Der er et flyskift på hjemrejsen. Der er kun forplejning inkluderet på den oversøiske flyvning. 

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Vi sender flybilletterne til dig.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.  

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: www.cph.dk

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Internet

  Skibet har investeret i egne satellitter. Internet er tilgængeligt på alle deres skibe, men mod et højt gebyr. Få mere information om bord. På hotellerne er der wifi, enten gratis eller mod et gebyr.

 • Klima

  Temperaturen kan svinge meget i de forskellige havnebyer. Nedenfor finder du gennemsnitstemperaturer for november:
  Barcelona, Spanien har temperaturer mellem 8 og 16 grader i november. 
  Cannes, Frankrig har temperaturer mellem 8 og 16 grader i november. 
  Madeira, Portugal har temperaturer mellem 13 og 18 grader i november. 
  Bridgetown, Barbados har temperaturer mellem 23 og 30 grader i november. 
  Læs mere om vejret i f.eks. i Bridgetown her.

 • Mad og Drikke

  Der er fuld forplejning inkluderet om bord på skibet. Der er flere forskellige restauranter at vælge imellem. De fleste er inkluderet i prisen – men der findes også nogle specialrestauranter, hvor der betales et symbolsk beløb. Generelt er maden rigtig god. 

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mobiltelefon

  Det er muligt at benytte sin telefon i alle landene, samt på krydstogtskibet, men det er meget dyrt at bruge data og ringe hjem. Benyt i stedet wi-fi, som man finder mange forskellige steder. Wi-fi på skibet er dog også meget dyrt. Husk at slå mobildata og roaming fra.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning

  Turen foregår i november måned hvor temperaturen vil svinge meget. Fra lune temperaturer i Sydeuropa til sommertemperaturer i Caribien. Medbring derfor praktisk tøj, gerne lag på lag egnet til både kølige og lune dage. På skibet er det helt ok med afslappet tøj i fællesarealer og caféer. Shorts, T-shirts og badetøj er ok i badeområderne. Dog pænere tøj til aftenbrug i skibets restauranter. 

 • Rejseforsikring

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Rygning

  Spanien, Frankrig, Portugal og Barbados: Cirka samme restriktioner som i Danmark. 
  Skibet: Generelt er skibet er røgfrit, men der er enkelte steder om bord, hvor der må ryges. Der må ikke ryges i teatret, restauranter eller i kahytterne - heller ikke på balkonen i en balkonkahyt.

 • Tidsforskel

  Spanien, Frankrig og Portugal: Samme tidszone som Danmark.
  Barbados: 6 timer bagud. Klokken 12 middag i Danmark, er den 6 morgen på Barbados.

 • Tidsforskel i Portugal

  1 time. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Portugal.

 • Tillæg

  Balkon kahyt kategori 4B kr. 8.500.
  Balkon kahyt kategori 2B kr. 9.000.
  Enkeltværelse/udvendig kahyt kr. 12.500.
  Enkeltværelse/balkon kahyt kategori 4B kr. 30.000. 
  Enkeltværelse/balkon kahyt kategori 2B kr. 30.500. 
  Ø-rundtur kr. 595.
  Afbestillingsforsikring er 15% af rejsens pris.

  Alle priser er pr. person.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Toldregler

  Til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt på turen til en værdi af max. 3.250 kr. 

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.
  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

 • Valuta i Portugal

  Euro. €1 = ca. kr. 7,50.

 • Valuta og betalingskort i Frankrig

  I Frankrig er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

 • Valuta og kreditkort

  Spanien, Frankrig og Portugal: Euro. 1 euro er ca. 7,5 kr.
  Barbados: Barbados Dollar. Medbring US Dollars.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Ved brug af kreditkort kan der kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater. Ombord på skibet oplyses kreditkort oplysninger ved indtjekning. Herefter bliver alle tillægskøb automatisk lagt på ens personlige seapass/nøglekort, hvorefter de  trækker det fra ens kreditkort efter endt krydstogt. Forbrug kan hele tiden følges på tv i kahytten.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere om Portugal?

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu