Guadeloupe

Sommerfugle-øen i Caribien


Spændende rejse til en af de skønneste øer i Caribien. Frodig regnskov, smukke vandfald, kaffe, rom, krystalklart vand og svajende palmer Guadeloupe har det hele. Dejligt hotel beliggende direkte ved stranden - ophold med all inclusive og alle værelser med havudsigt.

 • 7 nætter med all inclusive resort beliggende ud til stranden
 • Inklusiv udflugt på både Grande-Terre og BasseTerre.
 • Du får en perfekt kombination af flotte oplevelser og afslapning.Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 nætter på strandresort
 • 7 x all inclusive
 • Udflugt Grande-Terre
 • Udflugt Basse-Terre
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Rejseleder

Tillæg: Enkeltværelse: kr. 2.400. Afbestillingsforsikring kr. 1.550.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Om rejsen
Guadeloupe Sommerfugle-øen i Caribien – 7000 km fra Frankrig og dog en del af EU. Der er mange øer i Caribien, men perlen Guadeloupe er noget helt særligt. Slanke kokospalmer svajer blidt i brisen på de billedskønne strande med det krystalklare vand. Temperaturen ligger konstant på knap 30 grader – både i luften og i vandet. Den vestlige del af øen er domineret af frodige grønne bjerge. Mest markant er den aktive vulkan, der omtales som den gamle dame: La Vieille Dame. Smukke vandfald kaster sig udover de bratte klipper i den tropiske jungle – naturen er ubeskrivelig smuk. Mod øst ligger vidtstrakte plantager med kaffe, kakao og sukkerrør. Uendelige romsorter indbyder til kulørte drinks, mens vi nyder solnedgangen over Det Caribiske Hav. Ja, Guadeloupe har det hele - velkommen til Paradis. 7 nætter med all inclusive resort beliggende ud til stranden Inklusiv udflugt på både Grande-Terre og Basse-Terre Perfekt kombination af flotte oplevelser og afslapning.

Om Guadeloupe
Guadeloupe, beliggende i Caribiens Små Antiller, består af 6 øer, hvoraf de sommerfugleformede hovedøer Basse-Terre og Grande-Terre ligger blot 50 meter fra hinanden.  De skønne øer byder på alt lige fra spændende kultur og overdådig natur til smukke strande. I Nationalparken Parc de la Guadeloupe på Basse-Terre findes der 100 forskellige orkidéarter, frodig natur, flotte bjerge og den 1.467 meter høje aktive vulkan La Soufriere. I byen Pointe-A-Pitre findes masser af fransk kolonihistorie i form af smukke kirker og charmerende huse. På de lokale markeder sælges friske eksotiske frugter og fiskerne sælger dagens fangst. Fiskeri er stadig en af Guadeloupes vigtigste indtægter. Guadeloupe er stadig meget uspoleret – det er vanskeligt at komme dertil og der findes ikke mange større hoteller. Netop dette gør det muligt at nyde det skønne Caribien øer langt væk fra masseturismen.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Du møder Gislevs rejseleder i Københavns lufthavn.
Afrejse fra København eller Billund og ankomst til Paris Charles de Gaulle. Gislevs rejseleder assisterer ved lufthavnsskift. Fly fra Paris Orly direkte til Pointe-A-Pitre, på den sommerfugleformede ø Guadeloupe. Transfer til Langley Resort Fort Royal og indkvartering for 7 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning på fly samt all inclusive på Langley Resort Fort Royal.

Dag 2: Dagen er fri til afslapning.
Nyd hotellets indbydende pool og det lune caribiske hav. Det dejlige hotel har en informationsskranke, hvor der kan bestilles ekstra udflugter, hvis dette ønskes. Forplejning inkluderet denne dag: All inclusive på Langley Resort Fort Royal.

All inclusive resort med lækker pool Club Nautique

Dag 3: Det østlige Guadeloupe.
Grande-Terre er en stor frodig have med mange plantager med eksotiske afgrøder. Her dyrkes kakao, kaffe, bananer og sukkerrør. Vi starter med at besøge Pointe-A-Pitre med de pastelfarvede huse og den charmerende katedral samt det lokale marked, hvor sælgerne falbyder eksotiske frugter og friske fisk og meget mere. Herfra følger vi Grande-Terres sydlige kyst til Sainte Anne. Kyststrækningen byder på den ene smukke strand efter den anden. Vandet er krystalklart og palmerne vejer i brisen på de hvide strande. Medbring badetøj og håndklæde for der bliver tid til en svalende dukkert. Fra Sainte Annes skønne strande fortsætter vi til det flotte udsigtspunkt Pointe Des Chateaux, hvor der er en betagende udsigt. Dagens sidste stop bliver i den by lille Morne-a-L´Eau beliggende midt på øen Grande-Terre. Her ligger Guadeloupes mest ikoniske kirkegård Cemetary of Morne-a-L´Eau med de skakternede grave. Gennem landbrugsområder retur til Basse-Terre og vores hotel. Forplejning inkluderet denne dag: All inclusive på Langley Resort Fort Royal – dog er frokost og anden forplejning på egen hånd ved deltagelse i udflugt.

St Anne

Dag 4: Dagen er fri til egne oplevelser.
Nyd at slappe af på hotellet i de skønne omgivelser. Mulighed for at bestille ekstra udflugter ved hotellets informationsskranke. Du kan evt. vælge at besøge Jacques Cousteau Underwater Reserve, der er en af Caribiens flotteste undersøiske naturparker. Her kan du snorkle, dykke eller tage en tur med en glasbundsbåd. Forplejning inkluderet denne dag: All inclusive på Langley Resort Fort Royal.

Tropical beach St. Anne

Dag 5: Det vestlige Guadeloupe.
Vi starter dagens udflugt med et besøg på Rum Distillery Severin, der ligger omgivet af plantager med sukkerrør og ananas. Guadeloupe byder på uendelig mange varianter af god rom. Vi får en lille rundtur og smager på de gode varer før fortsætter vores oplevelser på Basse-Terre. Øen er domineret af en mægtig bjergkæde og den 1.467 meter høje aktive vulkan Den Gamle Dame. De frodige bjerge gemmer på en stor nationalpark med flotte vandfald. Vi spadserer 10 minutter ind i regnskoven og ser det kønne vandfald Cascade aux Ecrevisses. Dagens sidste stop bliver i kakaoen hus: Mason du Cacao. I en lille tropisk have lærer vi mere om hvordan denne unikke kakao er blevet dyrket og forfinet gennem århundreder. Vi slutter med smagsprøver på den lækre caribiske chokolade før vi returnerer til vores hotel. Forplejning inkluderet denne dag: All inclusive på Langley Resort Fort Royal – dog er frokost og anden forplejning på egen hånd ved deltagelse i udflugt.

Dag 6: Sejltur til Les Saintes.
Den lille bilfrie øgruppe ligger syd for Basse-Terre. Sejlturen forgår med hurtigfærge og tager blot 20 minutter. Øgruppen består af 9 småøer, hvoraf kun de 2 er beboede. Mest kendt øen Terre-de-Haut, berømt for den smukke bugt med det krystalklare vand. På den bilfrie ø kan du opleve et imponerende 360º panorama fra det historiske Fort Napoleon. Her kan du også besøge det lille museum der fortæller Les Saintes spændende historie. Det er også et must at smage den lille lækre kokoskage Tourment d'Amour. Gislevs rejseleder deltager i udflugten, der ikke er inkluderet i rejsens pris - men kan bestilles på hotellet. Forplejning inkluderet denne dag: All inclusive på Langley Resort Fort Royal – dog er frokost og anden forplejning på egen hånd ved deltagelse i udflugt.

Guadeloupe

Dag 7: Dagen er fri til at slappe af.
Nyd det lune vand og det skønne caribiske klima. Måske frister det at ligge og slappe af med en god bog i en liggestol ved den dejlige pool? Har du mod på flere oplevelser, så er det muligt at tilkøbe udflugter på hotellet. Forplejning inkluderet denne dag: All inclusive på Langley Resort Fort Royal

strand Guadeloupe

Dag 8: Sidste dag i Paradis. Hjemrejse fra Guadeloupe
Den første del af dagen er der tid til at slappe af på hotellet før hjemrejse. Midt på eftermiddagen kører vi til lufthavnen i Pointe-A-Pietra. Natflyving mod Paris Orly. Forplejning inkluderet denne dag: All inclusive på Langley Resort Fort Royal samt forplejning i fly.

Dag 9: Flyskift i Paris. Ankomst Danmark.
Vi ankommer til Paris Orly om morgenen tidlig. Gislevs rejseleder assisterer ved lufthavnsskift. Fly fra Paris Charles de Gaulle til København eller Billund, hvortil vi ankommer først på eftermiddagen.

Hotel

Langley Resort Fort Royal Guadeloupe
Lieu dit Petit Bas Vent
F-97126 Deshaies, Guadeloupe
French West Indies
Caribbean

Læs mere om Langley Resort Fort Royal Guadeloupe

Det 3-stjernede resort, med godt 200 værelser, ligger direkte ved stranden på den nordlige del af Basse-Terre. Pæne værelser med aircondition, hårtørrer og wi fi. Alle værelser med havudsigt. Stort lækkert pool område og masser af muligheder for aktiviteter. Mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter på hotellet. :

All inclusive på Langley Resort Fort Royal er inklusiv følgende mad og drikke (lokale mærker):

• Morgenbuffet
• Frokost bestående af 1 hovedret + en dessert eller buffet
• Eftermiddagssnack kl. 16.00
• Middagsbuffet
• Gratis drikkevarer til måltiderne: filtreret vand og husets vin
• Gratis drikkevarer i baren The Beach Bar fra kl. 10.00 til midnat: te, kaffe, frugt juice, sodavand, fadøl, ti-punch, planteur, sangria samt følgende drinks: mojito, pinacolada, banacolada, pink lady.
 

Gæsterne siger

Guadelope

”Rejsen til Guadeloupe var spændende og med en flot natur”

”Hotel og forplejning med All Inklusive er rigtig godt og kan varmt anbefales”

”God tur til en god pris – fuld tilfredshed”

”Buffet var stor og flot arrangeret”

Værd at vide

Bagage Air France
Der må medbringes en kuffert pr. person. Den må veje 23 kilo. Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen (pr. 1/3 2019). Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 12 kilo og max. dimensioner er 55 x 35 x 25 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser. (Sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelig lokal standard.

Børn
Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre. Venligst bemærk at, hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, anbefaler vi at der medbringes skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk).

Caribisk tid
Når man rejser til Caribien, skal man være indstillet på at befolkningen har et meget afslappet forhold til effektivitet og tid. Ting tager tid på øerne.

Drikkevand
Postevand kan drikkes – men vi anbefaler filtreret vand eller vand på flaske.

Dykning og snorkling
På Basse-Terre, ud for byen Bouillante, ligger Jacques Cousteau Underwater Reserve en af Caribiens flotteste undersøiske naturparker. Her kan du snorkle, dykke eller tage en tur med en glasbundsbåd.

Elektricitet
Det samme som i Danmark 220 volt – og samme stik.

Elevator
Der findes ikke elevator på hotellerne.

Entréer
På denne rejse er entréer ikke inkluderet. Rejselederen vil opkræve entréer undervejs.

Fly
Der flyves med Air France. Tiderne er som følger:

Flytider Billund
Billund - Paris Charles de Gaulle 07.10-09.10
Paris Orly - Pointe-A-Pietre 14.55-18.45
Pointe-A-Pietre - Paris Orly 18.00-07.00+1
Paris Charles de Gaulle - Billund 12.55-14.40

Flytider København
København - Paris Charles de Gaulle 09.55-11.55
Paris Orly - Pointe-A-Pietre 14.55-18.45
Pointe-A-Pietre - Paris Orly 18.00-07.00+1
Paris Charles de Gaulle - Billund 12.25-14.20

Forbehold for ændringer.

Rejseleder assistere ved lufthavnsskift i Paris.

Gangbesværede
Bemærk at der er langt at spadsere i lufthavnene. Er dette et problem så gør opmærksom på det ved bestilling af rejsen, så der kan bestilles kørsel.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig
Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen. Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol. Sid ikke med korslagte ben og undgå, at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Hygiejne
Medbring evt. vådservietter eller desinfektionsgel som f.eks. Medicare der kan købes hos Matas. Håndhygiejne er vigtigt på en rejse hvor mange mennesker er samlet.

Hårtørrer
Der forefindes hårtørrer på værelserne.

Insekter
Almindeligvis er der ikke grund til at tage særlige forholdsregler. Skulle der undtagelsesvis være mange insekter, kan der let købes insektmidler lokalt.
Internet
Det er muligt at benytte computer på hotellerne evt. mod betaling.

Klima
Temperaturen ligger på 27-28 grader året rundt – dette gælder både luften og havet.

Kreditkort
Der kan anvendes kreditkort i næsten alle forretninger, især Visa og Master Kort er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Der kan ikke anvendes kreditkort til betaling af entreer og mindre køb. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankernes kontantautomater. Der kan ikke veksles danske penge til dollar.

Link
Guadeloupe: http://sca.france.fr/da/guadeloupe-islands
Hotellet: http://www.langleyhotels.eu/en/our-hotels/resort-fort-royal
Air France: https://www.airfrance.dk

Mad:
Det franske mærkes over alt på Guadeloupe – også på maden. Hertil kommer et klædeligt strejf af Caribien og creolske krydderier, så du kan glæde dig til farverig og velsmagende mad. De lokale fiskere leverer friske fisk og skaldyr til de mange gode restauranter. Velsmagende karryretter er også tit på menukortet.
Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage. Medbring også gerne recept, hvis denne haves. Medicin pas er ikke nødvendig, men medbringer du medicin der indeholder morfin, er det vigtigt også at medbringe recept.

Pas
Dit pas skal være gyldigt på hele rejsen. Venligst indsend kopi af pas bestilling af rejsen. Danske statsborger kan rejse til Guadeloupe uden problemer.

Påklædning
Generelt afslappet tøj – gerne af let bomuld. Lidt pænere tøj til aftenbrug, men det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt eller selskabstøj.
Placering i bus
Det er ikke muligt at købe faste pladser i bussen på denne rejse.

Rejseapotek
En maveinfektion kan forekomme overalt i verden. Men risikoen er større, når man er udsat for vekselvarme ved badning, solbadning og iskolde drikke. Bakteriefloraen er anderledes og uvant for vore maver – så det vil være en god idé at forebygge med f.eks. Paraghurt – og skulle det gå helt galt – så vil det være rart at have et stopmiddel som Imodium med. Er man så uheldig at bliver solskoldet – noget som er nemt at forebygge – så er Aloe Vera det bedste at smøre sig med. Aloe Vera kan købes som gele, men er også tilsat i mange fugtigheds- og aftersun cremer. Vi anbefaler at myggemidler købes lokalt.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rejseleder
Du møder Gislevs rejseleder i København. Nærmere information følger. Rejselederen er med på hele rejsen.

Sengetøj
Det er ikke almindeligt med dyner som vi kender det i Danmark. Generelt bruges tæpper og lagner.

Shopping
Kunsthåndværk udført i stof, kokosfibre, blade fra bananplanter, muslingeskaller samt kurve, billeder, smykker og broderier. De mest populære indkøb er dog uden tvivl rom og krydderier.

Sol & badning
Solen er stærk. Undgå ophold i direkte sol mellem 12.00 og 14.00. Medbring hat og solbriller og brug solcreme med høj faktor. Ved badning: Lad være med at gå længere ud i havet end du kan bunde. Der kan forekomme undervandsstrømme, som kan føre dig væk fra land. Skulle du komme i denne situation, så svøm ikke direkte ind mod stranden. Det er spild af kræfter og fuldstændig umuligt. Bevar roen og svøm til højre eller venstre. Når man mærker, at man er kommet ud af strømningen, kan man roligt svømme ind til stranden igen.

Sprog
Modersmålet er Fransk – men engelsk er også udbredt.

Sygdom
Der findes gode hospitaler af europæisk standard på både Grande-Terre og Basse-Terre, samt mange privatklinikker. De mange apoteker hjælper gerne ved småproblemer. I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejseleder være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Vær opmærksom på at du som oftest skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Telefon
For at ringe fra Danmark til Guadeloupe: tast 00 590 590 efterfulgt af 6 tal. For at ringe til Danmark fra Guadeloupe: tast 00 efterfulgt af landekode og telefonnummer. Husk at slå mobildata + roaming fra på mobiltelefonen.

Tidsforskel
Danmark er foran i forhold til Guadeloupe. Tidsforskellen er 5 timer om sommeren og 6 timer om vinteren.

Toldregler
Fra Guadeloupe må du udføre 1,5 L alkohol, 750 gram kaffe, 2 flasker rom og 37,7 cl parfume.

Transport
Det er let at leje bil på Guadeloupe, de store udlejningsfirmaer er repræsenteret. Vejnettet er udmærket og der er højrekørsel. Færdselslov og skiltning er som i Frankrig. Det offentlige transportsystem er fint udviklet og det er også let at benytte taxa.

Vaccinationer
Der er ikke krav om særlige vaccinationer, men det anbefales at få en vaccination mod stivkrampe og hepatitis A. 

Valuta
Medbring Euro. Der kan ikke veksles danske penge til Euro. Banker har åbent fra kl. 08.00 til 12.00 og igen fra 14.00 til 16.00.

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødested
Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen.Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
Rejsende fra København møder rejseleder og resten af gruppen i Paris. Nærmere info følger.

 

Kort

Guadeloupe