Skip to main content

Ny flyrejse til det østlige Canada

-
Flotte storbyer og uforglemmelig natur

Natur og kultur i det østlige Canada

Spændende nyhed til det østlige Canada. Rejsen starter i charmerende Quebec City i den fransktalende provins Quebec. Skøn byrundtur og flot udflugt til det flotte vandfald Montmorency samt en uforglemmelig hvalsafari i den smukke fjord Saguenay. Vi overnatter 2 nætter på en ægte canadisk bjælke-lodge ved søen Lac Taureau. Her får du en hel dag til at nyde hotellets naturskønne beliggenhed og måske fiske, sejle i kano eller slappe af på stranden.

Canadas hovedstad byder på imponerende arkitektur i victoriansk og gotisk stil. Her skal du opleve et af verdens mest spektakulære fyrværkerishows. Glæd dig også en sejltur i Saint Lawrencefloden blandt 1000 øer. Herfra langs den mægtige Ontario-sø til de tordnende vandmasser ved Niagara Falls. Her bor du med flot udsigt til vandfaldene. Vinsmagning i Niagararegionen før den flotte rejse slutter i Toronto.

Glæd dig til

 • Charmerende Quebec City med det franske islæt
 • Hvalsafari på naturskønne Saguenay Fjord
 • Spektakulært fyrværkerishow i hovedstaden Ottawa
 • Flot sejltur i Saint Lawrencefloden blandt 1000 øer
 • 2 nætter på hotel med udsigt til Niagara Falls
 • Sejltur helt tæt på Niagara Falls vandmasser
 • Hyggelige Niagara-on-the-lake. Vinsmagning
 • Byrundtur i Toronto med CN-Tower og Casa Loma

Inkluderet i rejsens pris

 • 10 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 2 x middag
 • Byrundtur i Quebec
 • Udflugt til Montmorency Falls og Ste-Anne du Beaupre inkl. entré
 • Hvaltur på Saguenay Fjord
 • Byrundtur i Ottawa
 • Entré til Museum of History
 • Les Grands Feux Fireworks
 • Sejltur 1000 Islands
 • Sejltur ved Niagara Falls
 • Vinsmagning i Niagara
 • Byrundtur i Toronto
 • Entré til CN-Tower
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Transfer
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Dag 1: Fly via Montreal til Quebec City

  Du møder Gislevs rejseleder i Københavns Lufthavn. Direkte fly med Air Canada til Montreal. Her skifter vi fly før vi flyver det sidste stykke til Quebec City.

  Indkvartering for 3 nætter på centralt hotel. (Antal km i bus: 25 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Forplejning om bord på den oversøiske flyvning.

 • Dag 2: Byrundtur i Quebec City og Montmorency Falls

  Quebec City er hovedstaden i den fransktalende canadiske provins Quebec. Byrundtur i den charmerende by med det tydelige franske islæt. Du ser bl.a. pladsen Place d´Armes i Old Quebec, træpromenaden Dufferin Terrace foran det majestætiske Chateau Frontenac samt den brede boulevard Grand Avenue. Oplev også Upper Town med den flotte museumsbygning Plains of Abraham og parlamentsbygningen på Parliament Hill.

  Om eftermiddagen kører vi ca. 15 km uden for Quebec City. Her flyder floden Montmorency River ud over klippen og ender i Saint Lawrence River. Herved dannes det 83 meter høje vandfald Montmorency Falls. Vi krydser Saint Lawrence River og besøger flodens 2. største ø: Île d´Orléans, hvor 7.000 indbyggere lever i 6 meget forskellige kommuner.

  Vi kører tilbage til fastlandet og lidt mod nord hvor vi besøger den ældste katolske kirke i Nordamerika. Ste-Anne-de-Beaupré basilica er grundlagt helt tilbage i 1658. Hvert år valfarter mere end 500.000 pilgrimme hertil – mange i troen på mirakler og helbredelse. (Antal km i bus: 100 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 3: Hvalsafari i Saguenay Fjord

  Vi kører øst på til Tadoussac. Her venter en storslået sejltur i den smukke fjord Saguenay beliggende i nationalparken af samme navn. Den dybe fjord er omkranset af lave bjerge og kønne kystlinjer.

  Her ligger også Saguenay-Saint Lawrence Marine Park, hvor vi næsten sikre på at se en eller flere af de mange hvaler der lever i fjorden. Om sommeren er det typisk vågehvaler eller hvidhvaler der ses i fjorden, men også andre store havdyr som sæler ses ofte.

  Båden er specielt indrettet til hvalture og personalet om bord er eksperter i at spotte giganterne. Vågehvaler er bardehvaler, der kan blive op til 10 meter lange. De noget mindre hvidhvaler er kun halvt så store, men til gengæld meget kønne og nysgerrige.

  Efter den flotte sejltur kører vi tilbage til Quebec City. (Antal km i bus: 450 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 4: Canadisk frokost og Lac Taureau

  Vi forlader Quebec City, og kører langs floden Saint Lawrence River, til byen Trois Rivieres. Her har vi inkluderet en frokost på Chez Dany Sugar Schack – mere canadisk bliver det ikke.

  Efter en god frokost fortsætter vi mod nord gennem kønne landskaber til søen Lac Taureau. Vi indkvarteres for 2 nætter på et skønt hotel beliggende ved søbredden i et naturskønt område. (Antal km i bus: 300 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 5: Auberge du Lac Taureau

  Hele dagen er fri til at slappe af og nyde den skønne natur. Hotellet tilbyder mange aktiviteter som fx fiskeri eller ture i kano eller kajak. Du kan også vælge at slappe af i en liggestol på stranden eller gå en tur i skoven eller langs søen.

  Ingen tvivl om at du vil nyde opholdet på denne smukke canadiske lodge, hvor både sø, strand og skov er lige uden for døren. (Antal km i bus: 0 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 • Dag 6: Ottawa, museum og fyrværkeri

  Vi kører til Canadas smukke hovedstad Ottawa. Her er den britiske historie meget tydelig, både i byens opbygning og i den victorianske arkitektur. Byen ligger ved floden Ottawa River, der danner grænse mellem provinserne Ottawa og Quebec.

  En del af det hyggelige centrum er gennemskåret af kanalen Rideau, hvor små både holder til om sommeren, mens kanalen bruges til skøjteløb om vinteren. Vi besøger Museum of History, hvor ikke mindst den store sal med de enorme totempæle, vil gøre et stort indtryk.

  Vi indkvarteres på et godt centralt hotel for 2 nætter. Om aftenen skal vi opleve det imponerende fyrværkeri Les Grands Feux du Casino Lac-Leamy. Fra en platform i Ottawa River affyres et af verdens mest spektakulære fyrværkerier og himlen over Ottawa oplyses i et væld af farver. (Antal km i bus: 325 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 7: Byrundtur i Canadas Hovedstad

  Canadas hovedstad er intet mindre end imponerende. Skyskrabere i glas og stål er nærmest fraværende. I stedet knejser victorianske og gotiske bygninger side om side med imponerende museer i mere moderne stil. Vi bor i gåafstand til Parliament Hill, hvor parlamentsbygningens klokketårn leder tankerne hen på Big Ben. Er vi heldige at opleve vagtskiftet, ja så vil vi se at den canadiske livgarde minder meget om vores egen.

  På vores byrundtur kommer vi forbi Generalguvernørens bolig Rideau Hall, historiske Laurier House og gågaden Sparks Street. Efter den spændende byrundtur er der også tid til egne oplevelser i Canadas hyggelige hovedstad. (Antal km i bus: 25 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 8: Sejltur ved 1000 øer og Niagara Falls

  Vi siger farvel til Canadas hovedstad og kører til byen Rockport. Her venter en flot sejltur i floden Saint Lawrence River. Vi sejler blandt utallige små øer og klippeskær – det er ikke uden grund at området kaldes for 1000 Islands. Vi sejler forbi verdens korteste international bro og flere af de mondæne sommerboliger, der mere minder om små slotte end om sommerhuse.

  Efter sejlturen fortsætter vi mod sydvest og sidst på eftermiddagen kommer vi til Niagara Falls. Her indkvarteres vi på Radisson Fallsview Hotel. Bemærk at alle værelserne har flot udsigt til vandfaldene. (Antal km i bus: 450 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 9: Niagara Falls, vinsmagning

  Vi starter dagen med en uforglemmelig sejltur helt tæt på de tordnende vandmasser ved Niagara Falls. Det er et storslået syn at sejle tæt på de mere end 50 meter høje vandfald og mærke vandets kraft.

  De imponerende vandfald består af 3 vandfald. Det mindste, Bridal Veil – eller brudesløret er 17 meter bredt og adskilles fra det 290 meter brede American Fall af den lille ø Luna Island. Begge disse vandfald ligger på den amerikanske side. Det største af de 3 vandfald er Horseshoe Falls – eller hesteskofaldet er 670 meter bredt og danner grænse mellem USA og Canada.

  Efter den flotte oplevelse kører vi langs floden Niagara River til den lille blomstersmykkede by Niagara-on-the-lake, der var den første hovedstad i Upper Canada. Dagens program slutter med en vinsmagning på en af de mange vingårde i Niagara-regionen. (Antal km i bus: 50 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 10: Welland Canal, Toronto

  Vi forlader smukke Niagara Falls og kører mod Toronto. Vi stopper ved sluseanlægget Welland Canal, før vi fortsætter langs den mægtige Ontario-sø. Søen, der danner grænse mellem USA og Canada, er 85 km bred og 310 km lang.

  Vi ankommer til Toronto, der er hovedstaden i provinsen Ontario. Vi besøger det 553 meter høje CN-Tower, hvorfra der er en flot udsigt over byen, Lake Ontario og det store stadion Rogers Stadium.

  På vores byrundtur kommer vi også gennem finansdistriktet, med de mange skyskrabere i stål og glas samt den kinesiske bydel og det fashionable Yorkville. Vi ser også hovedgaden Yonge Street, parlamentet samt det nye og det gamle rådhus. Byrundturen afsluttes med et besøg i Casa Loma, hvor vi hører den fascinerende historie bag det smukke hus. (Antal km i bus: 140 km).

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 11: Hjemrejse fra Toronto

  Formiddagen er fri til egne oplevelser. Ved middagstid kører vi til lufthavnen i Toronto. Direkte fly fra Toronto mod København.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad samt forplejning på den oversøiske flyvning.

 • Dag 12: Hjemkomst til København

  En flot rejse i det østlige Canada er slut.

Mere om rejsen

Det østlige Canada byder på mange ukendte perler. Den franske by Quebec City danner stor kontrast til den meget britiske hovedstad Ottawa. Begge byer er utroligt smukke på hver deres måde – og absolut et besøg værd. Rejsen er tilrettelagt, så du tilmed opleve et af verdens mest spektakulære fyrværkerier i Canadas skønne hovedstad. Dette er en oplevelse for livet.

Canadas natur og vigtige vandveje vil utvivlsomt gøre stort indtryk. Glæd dig til hvalsafari i den smukke fjord Saguenay, afslappende ophold ved søen Lac Taureau, sejltur blandt 1000 øer samt en uforglemmelig sejltur ved imponerende Niagara Falls. Dette er noget så sjældent som en rejse med en perfekt kombination af uforglemmelige storbyer, storslået natur og tid til fordybelse ved vandet. Vi glæder os til at vise dig det bedste af det østlige Canada.

Hoteller

 • Dag 1-4

  Chateau Laurier Hotel

  Bo i hjertet af det gamle Quebec, kun 15 minutters gang fra St. Lawrence floden. Hotellet har både indendørs saltvandspool og udendørs spa-bad. Hotellet har eget fittnes center, gratis wifi, restaurant og room service og er beliggende ved siden af Abraham Battlefield Park og Quebec citadellet. Der er aircondition på værelserne samt gratis cable TV, strygefaciliteter og skrivebord.

  Afstand til centrum1,5 km
  AirconditionJa
  BoblebadJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KøleskabJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 4-6

  Auberge du Lac Taureau

  Skøn canadisk bjælkelodge, beliggende i naturskønt område ved bredden af Taureau søen. Komfortable værelser med trægulve og marmorbadeværelser, cable TV, gratis Wifi og kaffemaskine på alle værelser. Der er både indendørs- og udendørs pool, sauna, spa-bad samt restaurant og bar på stedet. Hotellet består af flere bygninger, hvoraf kun den ene har elevator. Hotellet tilbyder mange aktiviteter mod betaling som fx fiskeri, kano og kajak. Hotellet har egen strand.

  AirconditionJa
  BarJa
  CykeludlejningJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KøleskabJa
  Privat strandJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa
 • Dag 6-8

  Lord Elgin Hotel

  Skønt hotel i centrum af Ottawa, Canadas smukke hovedstad. Få skridt fra Rideau Canal, med Confederation Park nærmest på dørtrinet og kun 5 minutters gang fra Parliament Hill. Hotellet tilbyder gratis wifi, en gaveshop, en hyggelig lobby med pejs foruden en stor swimmingpool, spabad, sauna og 24 timers fitnesscenter. Værelserne er rummelige og komfortable.

  Afstand til centrum0 km
  AirconditionJa
  BoblebadJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KøleskabJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 8-10

  Radisson Fallsview Hotel

  Hotellet har fantastisk beliggenhed på Fallsview Boulevard og vi indkvarteres i værelser med flot udsigt til Niagara Falls. De verdensberømte vandfald er kun en kort spadseretur væk og det flotte syn af de kaskader af vand, der til sammen udgør Niagara Falls, er et uforglemmeligt syn – både i dagslys og om aftenen når de er smukt illumineret. Hotellet har indendørs pool, fitnesscenter, restaurant og bar.

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KøleskabJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 10-11

  Chelsea Hotel Toronto

  Centralt beliggende hotel med komfortable og velindrettede værelser. Her i hjertet af Toronto kan du benytte swimmingpoolen, der kun er åbne for voksne, og fra solstolene på tagterrassen slappe af, mens du nyder udsigten over Torontos skyline. Hotellet har restaurant samt kaffe- og vinbar.

  Afstand til centrum750 m
  AirconditionJa
  BarJa
  BoblebadJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 12 kg (KLM max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 15% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

 • Drikkevand

  Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

 • Elektricitet

  Der er 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

 • Entréer

  Følgende entréer er inkluderet i rejsens pris:
  • Montmorency Falls
  • Ste-Anne du Beaupre
  • Hvaltur på Saguenay Fjord
  • Les Grands Feux Fireworks
  • Sejltur 1000 Islands
  • Sejltur ved Niagara Falls
  • Vinsmagning i Niagara

  Følgende entréer er ikke inkluderet i rejsens pris:
  • Museum of History
  • CN-Tower

 • eTA

  Ved bestilling, af en rejse til Canada, vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede eTA:

  eTA: Valgmulighed 1
  Du udfylder selv din eTA ved at klikke dig ind på følgende link: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp
  Dette koster pt. CAD 7, som du skal betale med kreditkort. Vi anbefaler at du laver din eTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at eTA udfyldes korrekt og manglende eTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til Canada. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din eTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til eTA.

  Vejledning til udfyldning af eTA: Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder eTA-registrering mod et ekstra gebyr. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger den officielle hjemmeside http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp. Alle felter, der er markeret med en stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/ eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne. Når din eTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god idé at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

  Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en eTA. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år. Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i Canada end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den canadiske ambassade i København.

  Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af eTA, skal du kontakte den canadiske ambassade på tlf. 33 48 32 00.

  Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din eTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i Canada, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt eTA.

  eTA: Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din eTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt at du indsender kopi af pas samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt eTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din eTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Klima

  Generelt mildt vejr med dagstemperaturer på 15-25°C. Læs mere om vejret i f.eks. i Ottawa her.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Program

  Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Påklædning

  Medbring sommertøj, en lun trøje og en let jakke. Gerne praktisk tøj - lag på lag og gode sko. 

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Tidsforskel

  Der er 6 timers tidsforskel. Danmark er foran.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 8.500.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Valuta og kreditkort

  En canadisk dollar er ca. 5,29 kr. (1/12 2022). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu