Skip to main content
  • Europa
  • Norge
  • Holland
  • Færøerne
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Solorejser

Rejs alene sammen med andre: 5 grunde til at tage på solorejseEr du på udkig efter en rejse, hvor du kan rejse alene og samtidig være del af et godt rejsefællesskab? Så er vores solorejser formentlig lige noget for dig. På en solorejse er hyggen og fællesskabet i højsædet, når du i godt selskab med andre solorejsende drager på eventyr i Europa.

Vores solorejser har været en stor succes, siden vi åbnede for konceptet i 2023. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvide vores udvalg af solorejser, men formatet er stadig så nyt, at det måske ikke er alle, der har fået øjnene op for fordelene ved at tage på solorejse. Og det er en skam, for det er en både social, berigende og komfortabel måde at rejse på. Læs med her, hvor vi giver dig fem gode grunde til at tage på solorejse.

1) Bliv en del af et fællesskab

Måske er du i en situation, hvor dine nære ikke elsker at rejse lige så meget, som du gør. Måske vil du ud at rejse, men uden at blive alene blandt en masse par og familier. Eller måske higer du blot efter at møde nye mennesker, hvor der ikke er etableret et fællesskab på forhånd? På en solorejse deler du oplevelserne med andre solorejsende. Her er I alle i samme båd, og det er slet ikke usædvanligt, at vores gæster vender hjem med nye venskaber i bagagen. Der opstår et særligt bånd mellem mennesker, når vi alle er lidt på udebane, og sanserne er dét ekstra skærpede. Dufte, lyde og smage opleves som bekendt anderledes i udlandet, og det skaber nogle skønne oplevelser at tage en sludder om over aftenens middag.

2) Slip for enkeltværelsestillægget

Selvom du har rig lejlighed til at socialisere og lære dine medrejsende at kende, har du på vores solorejser naturligvis også dit eget enkeltværelse, som du altid kan trække dig tilbage til. Normalt betaler du ekstra for at bo på enkeltværelse, men på vores solorejser er det altid inkluderet i pakken. Samtidig har vi nøje udvalgt hoteller, der passer til formatet. De ligger godt i forhold til de udflugter, vi skal begive os ud på, forplejningen er i top, og loungeområderne er et skønt sted at tage en slapper i selskab med dine medrejsende.

3) Et rejseforløb skabt til samvær

På vores solorejser skruer vi lidt ekstra på hyggeknappen, når vi planlægger rejsernes udflugter og fælles aktiviteter. Det kan være øl-, vin- eller chokoladesmagninger, hyggelige aftener med musik og quiz på hotellet eller sågar lokale oplevelser som byrundture, færøsk kædedans eller en hyggelig middag på et brasserie i Paris. Oplevelser, som du har friheden til at deltage i præcis, som det passer dig. På vores solorejser har vi prioriteret et roligt rejsetempo, så der også bliver tid til at slappe af og komme hinanden ved i det omfang, du foretrækker.


4) Få én på opleveren

I sin grundessens handler det at rejse om at opleve. Og således også på vores solorejser. For nok er fællesskabet vigtigt, men det er det også at få nye, spændende rejseoplevelser. Derfor arbejder vi løbende på at udvide vores udvalg af destinationer, og allerede nu kan du tage på solorejse til flere spændende destinationer i Europa. I Tyskland kan du opleve Harzen, det naturskønne Sauerland eller det nære Nordtyskland, mens du i Sydholland kan nyde et dejligt ophold i Valkenburg. Er du til storbyferie, kan du tage med på vores 7-dages solorejse til Paris, mens du ved Hardangerfjorden i Norge og på Færøerne krydrer hyggen med naturoplevelser af højeste europæiske kaliber.

5) Dansk rejseleder hele vejen

Når du rejser med Gislev, har du altid en dansk rejseleder med på hele rejsen. Rejselederen er med, uanset om vi skal på udflugt, samles om en fælles aktivitet eller måske bare slappe af hjemme i hotellets lounge. Undervejs står rejselederen desuden klar med tips og gode idéer til eventuelle aktiviteter, hvis der er stemning for det. Det er vores forlængede arm og samtidig din garanti for en tryg, hyggelig og berigende rejse.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu