Skip to main content

Busrejse til Rhinen for solorejsende

-
Oplev middelalderborge, vinmarker og idylliske byer

Gyldne dage ved Rhinen for solorejsende

Spændende efterårsrejse for dig, der rejser alene, men gerne vil være i godt selskab med andre solorejsende. På denne rejse har vi lagt ekstra vægt på et hyggeligt rejseforløb med alle udflugter inkluderet samt fælles aktiviteter som vinsmagning, kaffe og kage og en lille quiz.

Glæd dig til en dejlig rejse til vinbyen Assmannshausen, som ligger smukt mellem idylliske vinbjerge og Rhinen. Når bladene på træer og vinstokke skifter farve, skaber de en smuk symfoni af gyldne, røde, brune og orange toner.

Hver dag byder på spændende oplevelser, smukke køreture og skønne byer. Vores hovedhotel er Zwei Mohren – et godt familieejet hotel med dansktalende værter.

Desuden slipper du som altid på vores solorejser for at betale tillæg for dit enkeltværelse.

Glæd dig til

 • Stort indhold – alle udflugter, sejltur og vinsmagning er inkluderet
 • Sejltur på den flotteste del af Rhinen langs vinbjerge og borge til Lorelei
 • Udflugt til Koblenz hvor Rhinen møder Mosel samt kaffe og kage på hotellet
 • Godt familiedrevet hotel med halvpension og dansktalende værter

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Sejltur på Rhinen
 • 1 x dansk guidet vinvandring med 1 glas vin
 • 1 x kaffe og kage
 • Udflugt til Rüdesheim
 • Udflugt til Koblenz
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Turen er ikke egnet for gangbesværede. Udflugtsprogram kan forekomme i anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse til vinbyen Assmannshausen

  Når alle er samlet i bussen, byder rejselederen velkommen. Vi kører gennem Tyskland, og undervejs fortæller rejselederen om ugens program. Vi ankommer til indkvartering og middag på Hotel Zwei Mohren.

 • Dag 2: Vinvandring og smuk sejltur på den mest romantiske del af Rhinen

  Vores vært tager os med på en lille vandring og fortæller om områdets gode vine. Vi slutter naturligvis af med en smagsprøve.

  Ingen tur til Rüdesheim er fuldendt uden en smuk sejltur op ad Rhinen. Vi sejler på den mest romantiske del af floden forbi imponerende borge, charmerende vinbyer og ikke mindst den berømte Loreleiklippe.

  Efterfølgende kører vi tilbage til hotellet, hvor vores venlige hotelvært venter med kaffe og kage.

 • Dag 3: Vinbyen Rüdesheim og smuk udsigt ud over vinmarkerne

  Rejselederen viser dig nabobyen Rüdesheim – en charmerende by med bindingsværkshuse, indbydende udskænkningssteder og en herlig stemning. Vi besøger også de nære attraktioner som klosteret St. Hildegard og det store monument Niederwalddenkmal lige udenfor byen, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over Rhinen og vinmarkerne.

  Hjemme på hotellet venter vores vært med en dejlig middag.

 • Dag 4: Byen Koblenz hvor Rhinen møder Mosel og fæstningen Ehrenbreitstein

  Vi besøger Koblenz, der er en smuk by placeret ved sammenløbet mellem floderne Rhinen og Mosel, hvor statuen af kejser Wilhelm troner. I byens historiske centrum er der masser af liv, historie og indbydende restauranter.

  Der bliver også tid på egen hånd til at nyde byens liv og summen med et godt glas hvidvin som ledsager. For de friske er der mulighed for at besøge den imponerende fæstning Ehrenbreitstein højt over byen.

 • Dag 5: Hjemrejse og en lille quiz på vejen mod Danmark

  Efter nogle oplevelsesrige dage, siger vi på gensyn til Assmannshausen og kører nordpå igen. Undervejs arrangerer rejselederen en hyggelig quiz om vores besøg og naturligvis med præmie til vinderen.

  Ankomst ved den danske grænse først på aftenen.

  Efter nogle oplevelsesrige dage, siger vi på gensyn til Assmannshausen og kører nordpå igen. Undervejs arrangerer rejselederen en hyggelig quiz om vores besøg og naturligvis med en præmie til vinderen.

  Ankomst ved den danske grænse først på aftenen.

Kort

Hotel

 • Dag 1-5

  Hotel Zwei Mohren, Assmansshausen

  Familien Unger byder velkommen på hotellet, hvor der også tales dansk. Værelserne er pæne og velindrettede, forskellige i størrelse og beliggenhed, men alle har badeværelse, tv, telefon og trådløst internet. Enkelte værelser er beliggende i hotellets anneks, hvor der ikke er elevator. Da hotellet ikke råder over 46 enkeltværelser, så vil ca. 18 gæster blive indkvarteret på et nabohotel ca. 300 meter fra Zwei Mohren. Men alle aktiviteter og spisning vil foregå samlet på Zwei Mohren.

  Der kan forekomme lidt støj fra jernbanen. Fra hotellets terrasse er der en fin udsigt over Rhinen.

  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksPå enkelte værelser
  Wi-fiGratis i restauranten, opholdsrum og gårdhaven

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
21-10-2024Se afrejsetider 5 dageBus fra Jylland og FynMere end 84.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu