Skip to main content

Busrejse til opera i Berlin

-
Festlig rejse med operaguide, musik og oplevelser

Forår og opera i Berlin

Tag med på Gislevs festlige forårstur til Berlin med Gislevs dygtige operaguide Jesper Buhl. Vi begynder turen med sang, musik og introduktion til operaen i bussen, så vi er i den rette stemning ved ankomst til vores centralt beliggende hotel på Kurfürstendamm i Berlin. Under opholdet vil der være flere spændende byrundture, tid til storbyens fristelser og ikke mindst en flot opera på Deutsche Oper.

På afgangen 04.04 skal vi opleve mesterværket La Boheme, og på afgangen 18.04 skal vi opleve La Traviata – Verdis bevægende opera, der rammer lige i hjertet.

Uanset hvilken afgang du vælger, kan du se frem til nogle oplevelsesrige og festlige forårsdage i Berlin.

Glæd dig til

 • Oplev La Boheme eller La Traviata på Deutsche Oper
 • 2 byrundture til byens mange spændende seværdigheder - inkluderet
 • Godt hotel lige ved Kurfürstendamm i hyggeligt kvarter med spisesteder og shopping
 • Vores humørfyldte operaguider Jesper Buhl giver dig den fulde oplevelse

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 x morgenmad
 • Billet på Deutsche Oper i næstbedste katagori kl. 19.30
 • Operaguidning ved Jesper Buhl
 • Byrundtur dag 2
 • Byrundtur dag 3
 • Kørende rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

  Dagsprogram

  • Dag 1: Udrejse med sang og musik til Berlin

   Efter en varm velkomst i bussen giver vores operaguide dig en livlig introduktion til operaens verden, så alle kan være med. Undervejs til Berlin akkompagneres fortællingerne med sang og prøver fra de store operaklassikere, så tiden flyver afsted. Der vil også være introduktion til operaen på Deutsche Oper, så du får den fulde oplevelse.

   Sidst på eftermiddagen er der ankomst til vores hotel ved den stemningsfulde Kurfürstendamm med butikker, museer, caféer og restauranter lige i nærheden.

  • Dag 2: Byrundtur gennem Berlin og opera på Deutsches Oper

   Gennem den blomstrende hovedstad med bl.a. Gedächtniskirche, Tiergarten, Sejrssøjlen og gennem parken til den imponerende Brandenburger Tor, hvor vi kan se, hvor Muren tidligere delte Berlin. Rigsdagsbygningen med den særprægede og flotte glaskuppel ligger tæt ved.

   Nogle attraktioner ser vi fra bussen, medens der gøres stop ved andre, så du får en god fortælling om Berlins historie. Vi er hjemme fra byrundturen i god tid, så der bliver tid til at slappe af og klæde om før aftenens store operaoplevelse.

   Bussen kører os frem til Deutsches Oper, hvor der venter en stor oplevelse. På vores 2 forårsafgange kan du vælge mellem La Boheme eller La Traviata. Det er 2 af operahistoriens største klassikere med garanti for en dejlig operaoplevelse.

   På afgangen 04.04 oplever du La Boheme og på afgangen d. 18.04 kan du opleve La Traviata.

  • Dag 3: Byrundtur og tid på egen hånd

   Vi fortsætter byrundturen rundt i Berlin, der rummer et væld af spændende seværdigheder og historiske oplevelser. Der vil være tid på egen hånd i Berlin Mitte – et mekka af oplevelser med start ved den mægtige Berliner Dom.

   Her kan du nyde livet langs Spree-floden, fordybe dig i et af museerne på Museumsinsel eller fortabe dig i Hackeske Höfe – en charmerende labyrint af 8 baggårde med spændende butikker, lejligheder og caféer.

  • Dag 4: Musikbussen starter sin hjemrejse

   Godt fyldt op af storbyen og de mange musikalske indtryk starter vores hjemrejse efter et par oplevelsesrige dage i Berlin. Mon ikke at der bliver tid til lidt fællessang og til at høre nogle af de store klassikere, inden vi når den dansk/tyske grænse midt på eftermiddagen.

  Hotel

  • Dag 1-4

   Leonardo Berlin Kudamm Hotel

   Pænt og attraktivt hotel beliggende på den populære Kurfürstendamm nær U-bahn i et dejligt kvarter. Der er ikke restaurant på hotellet, men der findes mange i lokalområdet. Her finder du også et stort udvalg af butikker og hyggelige caféer. Alle værelser med tv, telefon, wi-fi, safeboks, kaffe- og tefaciliteter samt hårtørrer på badeværelset.

   TVJa
   Wi-fiJa
   Afstand til centrumDirekte på Kurfürstendamm
   AirconditionJa
   ElevatorJa

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Brug af mobiltelefon under busrejsen

   Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

  • Chaufføren

   Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

  • Drikkevand i Tyskland

   Vandet fra vandhanen kan drikkes.

  • Elektricitet i Tyskland

   Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

  • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

   Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

   Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
   Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  • Forplejning i bussen

   Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

  • Køre- og hviletid

   Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

   Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

  • Medicin på busrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

   Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

   Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

   Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

   Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

   Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

   Adresse

   Koldingvej 7
   6580 Vamdrup

   Find vej
   E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   Bemærk:

   Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

   Se alle Gislevs Busrejser her

   Læs mere om vores busser her.

   Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

  • Opera

   Opera på afrejse d. 04.04

   Operaen La bohème fremkalder de helt store følelser

   Essensen i Puccinis La bohème er iørefaldende musik med hjertegribende arier og flotte koroptrin og et næsten filmisk fortættet plot, der er blevet kaldt verdens bedste musikdrama. Medbring gerne lommetørklæde og de bedste venner, som aldrig har oplevet en opera før – med risiko for, at de vil med igen.

   Udgangspunktet for kærlighedshistorien er livet for en flok venner i en opgang. La bohème er en eviggyldig historie om fattige kunstnere, der kæmper for overlevelse i storbyen. Vi følger deres indbyrdes forhold, og hvilke konsekvenser deres valg har

   Opera på afrejse d. 18.04

   Operaen La Traviata af Guiseppe Verdi

   La Traviata er en hjertegribende opera skrevet af den berømte italienske komponist Giuseppe Verdi. Den fortæller historien om den smukke og fortryllende kurtisane Violetta Valéry, hvis liv ændres for evigt, da hun forelsker sig i den unge og idealistiske Alfredo Germont. Deres kærlighed blomstrer, men står over for sociale og familiemæssige udfordringer, som truer med at adskille dem. Med en dybde af lidenskab, smerte og rørende musik, udforsker La Traviata temaer som kærlighed, offer og menneskelig natur.

   Denne tidløse opera er blevet elsket af publikum over hele verden og byder på en uforglemmelig oplevelse af følelser og musikalsk mesterskab. Oplev den uforglemmelige skønhed og lidenskab i "La Traviata" - en opera, der berører sjælen og efterlader et dybt indtryk.

  • Operaguide

   Om Gislevs operaguide

   Gislevs roste operaguide Jesper Buhl er uddannet operasanger fra Det Fynske Musikkonservatorium.

   Jesper Buhl er en uovertruffen operaguide med en unik evne til at formidle operaens dybde og skønhed til et bredt publikum. Med sin omfattende viden og passion for operakunst guider Jesper Buhl gæster gennem en fortryllende rejse gennem operaens verden. Hans indsigtsfulde og engagerende fortællestil giver en dybere forståelse for operaens historie, karakterer og musikalske nuancer. Med en charmerende personlighed og en fornemmelse for at skabe en intime forbindelse med sine gæster, formår Jesper Buhl at gøre operavenner ud af alle, uanset om de er nybegyndere eller dedikerede entusiaster. Oplev opera på en ny og givende måde med Jesper Buhl som din guide, og lad dig forføre af den magiske verden af opera.

  • Overnatningshoteller

   Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

   Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

  • Pas - på busrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

  • Storbyferie - hvad kræver det?

   Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

   Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

   Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

   Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

  • Tillæg

   Enkeltværelse kr. 998

   Afbestillingsforsikring kr. 170

  • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  • Valuta og kreditkort i Tyskland

   I Tyskland er valutaen Euro.

   Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

   Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din busrejse?

   Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på busrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu