Skip to main content

Busrejse til opera i Berlin

-
Festlig rejse med operaguide, musik og oplevelser

Forår og opera i Berlin

Tag med på Gislevs nye festlige forårstur til Berlin med operaguide Jesper Buhl eller Katrine Dyrehauge. Vi begynder turen med sang, musik og introduktion til operaen i bussen, så vi er i den rette stemning ved ankomst til vores centralt beliggende hotel på Kurfürstendamm i Berlin. Under opholdet vil der være flere spændende byrundture, tid til storbyens fristelser og ikke mindst en flot opera på Deutsche Oper. På afgangen Påskedag 09.04 skal vi opleve dramaet om Tosca i selskab med Jesper Buhl. På afgangen torsdag 27.04 skal vi opleve mesterværket La Boheme i selskab med operaguide Katrine Dyrehauge. Uanset hvilken afgang du vælger, kan du se frem til nogle oplevelsesrige og festlige forårsdage i Berlin.

Glæd dig til

 • Oplev Tosca eller La Boheme på Deutsche Oper
 • 2 byrundture til byens mange spændende seværdigheder - inkluderet
 • Godt hotel lige ved Kurfürstendamm i hyggeligt kvarter med spisesteder og shopping
 • Vores humørfyldte operaguider Jesper Buhl eller Katrine Dyrehauge

Inkluderet i rejsens pris

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 3 x morgenmad
 • Billet til Deutsche Oper i næstbedste kategori
 • Operaguidning ved Jesper Buhl eller Katrine Dyrehauge
 • Byrundtur dag 2
 • Byrundtur dag 3
 • Kørende rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
  Eksklusiv entréer, med mindre andet er nævnt

  Dagsprogram

  • Dag 1: Udrejse med sang og musik til Berlin

   Efter en varm velkomst i bussen giver vores operaguide dig en livlig introduktion til operaens verden, så alle kan være med. Undervejs til Berlin akkompagneres fortællingerne med sang og prøver fra de store operaklassikere, så tiden flyver afsted. Der vil også være introduktion til operaen næste dags aften, så du får den fulde oplevelse.

   Sidst på eftermiddagen er der ankomst til vores hotel ved den stemningsfulde Kurfürstendamm med butikker, museer, caféer og restauranter lige i nærheden.

  • Dag 2: Byrundtur gennem Berlin og opera på Deutsches Oper

   Gennem den blomstrende hovedstad med bl.a. Gedächtniskirche, Tiergarten, Sejrssøjlen og gennem parken til den imponerende Brandenburger Tor, hvor vi kan se, hvor Muren tidligere delte Berlin. Rigsdagsbygningen med den særprægede og flotte glaskuppel ligger tæt ved.

   Nogle attraktioner ser vi fra bussen, medens der gøres stop ved andre, så du får en god fortælling om Berlins historie. Vi er hjemme fra byrundturen i god tid, så der bliver tid til at slappe af og klæde om før aftenens store operaoplevelse.

   Bussen kører os frem til Deutsches Oper, hvor der venter en stor oplevelse. På vores 2 forårsafgange kan du vælge mellem Tosca eller La Boheme. Det er 2 af operahistoriens største klassikere med garanti for en dejlig operaoplevelse.

  • Dag 3: Byrundtur og tid på egen hånd

   Vi fortsætter byrundturen rundt i Berlin, der rummer et væld af spændende seværdigheder og historiske oplevelser. Der vil være tid på egen hånd i Berlin Mitte – et mekka af oplevelser med start ved den mægtige Berliner Dom.

   Her kan du nyde livet langs Spree-floden, fordybe dig i et af museerne på Museumsinsel eller fortabe dig i Hackeske Höfe – en charmerende labyrint af 8 baggårde med spændende butikker, lejligheder og caféer.

  • Dag 4: Musikbussen starter sin hjemrejse

   Godt fyldt op af storbyen og de mange musikalske indtryk starter vores hjemrejse efter et par oplevelsesrige dage i Berlin. Mon ikke at der bliver tid til lidt fællessang og til at høre nogle af de store klassikere, inden vi når den dansk/tyske grænse midt på eftermiddagen.

  Hotel

  • Dag 1-4

   Best Western Plaza Plus Kurfürstendamm

   Pænt hotel beliggende direkte på Kurfürstendamm i et dejligt kvarter i gåafstand til caféer, restauranter, butikker og U-bahn. Hotellet har bar, restaurant, reception, elevator og gratis wi-fi. Pæne værelser med tv, safe og hårtørrer på badeværelse.

   Afstand til centrumDirekte på Kurfürstendamm
   AirconditionJa
   ElevatorJa
   RestaurantJa
   TVJa
   Wi-fiJa

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Brug af mobiltelefon under busrejsen

   Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

  • Chaufføren

   Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

  • Drikkevand i Tyskland

   Vandet fra vandhanen kan drikkes.

  • Elektricitet i Tyskland

   Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

  • Fast plads i bussen

   Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

   Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
   Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  • Forplejning i bussen

   Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

  • Køre- og hviletid

   Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

   Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

  • Medicin på busrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

   Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

   Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

   Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

   Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

   Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

   Adresse

   Koldingvej 7
   6580 Vamdrup

   Find vej
   E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

    

   Se alle Gislevs Busrejser her

   Læs mere om vores busser her.

   Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

  • Opera

   Opera på afrejse d. 09.04


   Tosca – en opera om frihed, passion og kærlighed

   Puccini lod sit trekantsdrama Tosca udspille sig i det politisk splittede 1800-tals Rom, en periode med undertrykkelse, forfølgelse og tortur. Hovedpersonernes politiske engagement, deres kamp for frihed og den store kærlighed er en eviggyldig fortælling, der stadig er relevant for os i dag.

   Puccini var en ferm hitmager, og hans musikdramatik er både meget smuk og yderst effektfuld med mange dramatiske øjeblikke.

   Vi forføres og frastødes af den magtfuldkomne Scarpia, vi lider med den smukke Tosca, når hun synger om, hvordan hun har viet sit liv til kunsten, og vi sørger, når hendes elskede Cavaradossi, synger sit farvel til livet.

   Opera på afrejse d. 27.04


   Operaen La bohème fremkalder de helt store følelser

   Essensen i Puccinis La bohème er iørefaldende musik med hjertegribende arier og flotte koroptrin og et næsten filmisk fortættet plot, der er blevet kaldt verdens bedste musikdrama. Medbring gerne lommetørklæde og de bedste venner, som aldrig har oplevet en opera før – med risiko for, at de vil med igen.

   Udgangspunktet for kærlighedshistorien er livet for en flok venner i en opgang. La bohème er en eviggyldig historie om fattige kunstnere, der kæmper for overlevelse i storbyen. Vi følger deres indbyrdes forhold, og hvilke konsekvenser deres valg har.

  • Operaguider

   Om Gislevs operaguider

   Gislevs roste operaguider har alle en stor erfaring og baggrund fra Det Fynske Musikkonservatorium. 09.04. Jesper Buhl. 27.04. Katrine Dyrehauge.

   Begge har stor erfaring med operarejser og formidling af opera, og har gennem årene modtaget masser af ros fra vores gæster. Begge er udøvende sangere og gode til at synge for.

  • Overnatningshoteller

   Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

   Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

  • Pas - på busrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

  • Storbyferie - hvad kræver det?

   Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

   Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

   Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

   Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

  • Tillæg

   Enkeltværelse: Kr. 798

   Afbestillingsforsikring: Kr. 170

  • Tilskud på busrejser

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  • Valuta og kreditkort i Tyskland

   I Tyskland er valutaen Euro.

   Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

   Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din busrejse?

   Vil du vide mere?

   Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på busrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu