Skip to main content

Flyrejse til Irland med Ældresagen

-
Oplev den grønne ø

Supertilbud til Irland

Skøn 5-dages flyrejse med Gislev til den grønne ø og Park View Hotel smukt beliggende nær Wicklowbjergene. Vi tager på byrundtur i bus og til fods i Irlands hovedstad, Dublin, og på besøg ved bl.a. den smukke have Powerscourt Castle, med små inspirerende temahaver. Der bliver også tid til flot køretur i nærområdet til perlen Huntington Castle, til besøg i et nedlagt fængsel og til at smage på noget så utraditionelt som irske vine.

Glæd dig til

 • Ferie på godt hotel nær Wicklowbjergene
 • Flotte udflugter til Wicklowbjergene og Powerscourt Castle
 • Byrundtur med rejselederen i Dublin

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Vinsmagning af irske vine på hotellet
 • Udflugter jf. program
 • Byrundtur i Dublin med rejselederen
 • Flybilletter, bagage og gebyrer
 • Rejseleder

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Dublin

  Vi flyver med SAS direkte til Irlands hovedstad Dublin, hvor vores irske bus og chauffør venter. Herfra til vores hotel nær de bløde Wicklowbjerge.

 • Dag 2: Byrundtur i Dublin

  I Dublin får du både en kørende og en gående byrundtur med vores rejseleder.

  Eftermiddagen har du fri til egne oplevelser. Måske frister et besøg på Guinnessbryggeriet, hvor besøget afsluttes med en pint of Guinness på øverste etage med flot udsigt eller et besøg i Book of Kells på Dublins universitet Trinity College. Der er masser af muligheder, og rejselederen står klar til at hjælpe.

 • Dag 3: Klostret Glendalough og Huntington Castle

  Vi kører til resterne af det tidligere kloster Glendalough, hvor resterne af domkirken fra år 800 står endnu, men klostret blev grundlagt i år 500 af munken Saint Kevin. Besøgscenteret fortæller historien om de første kristne i Irland. Sagnet fortæller, at hvis man får lykke, hvis man slår armene om det Keltiske kors og laver en lukket ring.

  Herfra kører vi til Huntington Castle, der kan føre sin historie helt tilbage til 1625. Det lille charmerende slot, der oprindeligt blev bygget som en garnison, er stadig i familiens eje. Her får vi en god guidet rundvisning til våbenrummet og hjemmets smukke. Der bliver også en mulighed for at komme en tur rundt i den smukke have.

  Retur på hotellet venter Wicklow Way Vinery med smagsprøver på noget så utraditionelt som irske vine.

 • Dag 4: Powerscourt Castle og fængslet i Wicklow

  Vi kører ud i de bløde Wicklowbjerge til besøg på Powerscourt Castle med den storslåede park med bl.a. japanske og victorianske haver, søer og springvand. Det hele nydes med de smukke Wicklowbjerg i baggrunden.

  Vi fortsætter til besøg i havnebyen Wicklow med det spændende gamle fængsel, Wicklow Historic Gaol. Her fortælles om forholdene i 1798, hvor fanger blev deporteret til Australien. Der bliver også tid på egen hånd.

 • Dag 5: Hjemrejse til Danmark

  Efter morgenmad kører vi til lufthavnen ved Dublin og flyver retur til Danmark efter en rejse med mange flotte oplevelser.

Hotel

 • Dag 1-5

  Parkview Hotel

  Hyggeligt hotel ved foden af Wicklowbjergene. Hotellet har bar og restaurant og er beliggende ca. 36 km. syd for Dublin. Alle værelser med bad/toilet, pengeboks, strygebræt og strygejern samt mulighed for at lave en kop kaffe eller te. Alle værelser er ikke-ryger værelser.

  Læs mere om Parkview Hotel

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
10-10-2022Se afrejsetider 5 dageAalborgMere end 86.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Irland

  Det er kutyme at give drikkepenge til hotel- og servicepersonale.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet i Irland

  240 V. Husk adaptor.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Vi sender flybilletterne til dig.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Guinness

  Irernes nationaldrik serveres på pub´erne, som er samlingsstedet, hvor de sidste nyheder og historier udveksles. Alle er velkomne på pubben.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: www.cph.dk

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Parkering
  Der er gratis parkering.

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Shopping

  Håndvævede uld- og lærredsstoffer, uldne sweaters, porcelæn, keramik, sølv og håndslebet krystal.

 • Tidsforskel i Irland

  Der er 1 times tidsforskel. Danmark er foran.
  Når klokken er 12 i Danmark, er den 11 i Irland.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Valuta og Kreditkort i Irland

  Euro.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu