Skip to main content

Flodkrydstogt og storbyferie i Portugal

-
6-dages flodkrydstogt på Douro og to overnatninger i Porto

Forår på Dourofloden og i Porto

Rejs foråret i møde i Portugal, hvor Portos maritime storbystemning og Douroregionens landlige idyl introducerer os for to skønne sider af det historiske, billedskønne og delikate vinland. Rejsen begynder med fem overnatninger og All Inclusive ombord på det komfortable skib MS Infante Don Henrique, som tager os på en smuk sejlads fra Portos kakkelklædte bymidte til hjertet af Nordportugals UNESCO-beskyttede vindistrikter.

Her skal vi nyde nogle skønne dage med tid til at slappe af på skibet og gå på opdagelse i to hyggelige havnebyer, og undervejs har vi planlagt nogle spændende oplevelser. Vi besøger et portvinsmuseum og tager til vinsmagning på en lokal quinta, ligesom du kan tilkøbe en udflugt til den historiske bispeby Lamego, der ligger blot en kort køretur fra Douroflodens druedekorerede bredder.

Efter oplevelserne i det landlige Portugal vender skibet retur til Porto, hvor vi tilbringer yderligere to nætter ombord samt to nætter på hotel. Der venter os med andre ord flere dejlige dage, hvor vi skal nyde forårsstemningen i storbyen og tage på udflugter sammen med rejselederne. Vi smager på portvinen, ser seværdighederne, besøger to af byens spændende museer og tager på en udflugt med bus til den UNESCO-beskyttede middelalderby Guimãraes.

Portugal i et roligt tempo

Denne rejse er en del af vores Rolige Rejseliv-koncept. Det betyder, vi har skabt rejsen ud fra mantraet, at alle skal kunne være med, uanset alder og fysisk formåen. Det er nemt at komme rundt på skibets tre dæk, og udflugterne er skabt med øje for, at også dårligt gående skal have en god oplevelse. Tempoet er afslappet, gåafstandene er overkommelige, og med to rejseledere med på turen er der plads til at tage dét ekstra hensyn.

Glæd dig til

 • All Inclusive på 4-stjernet Dourokrydstogt
 • Byrundture i Porto og Guimarães
 • Portvinssmagning i Vila Nova de Gaia
 • At lære om Dourodalens vinproduktion og historie på Douromuseet
 • Besøg på vingård i Dourodalen med smagsprøver på stedets vin og olivenolie
 • 2 overnatninger i Porto på centralt hotel
 • Direkte fly mellem København og Porto tur/retur

Inkluderet i rejsens pris

 • 5 nætter på 4-stjernet krydstogt
 • 2 nætter inkl. morgenmad på hotel i Porto
 • Velkomstdrink og All Inclusive på skibet
 • Gallaaften og underholdning på skibet
 • Udflugt i Dourodalen inkl. entré på Douromuseum
 • Besøg på vingård inkl. olivenolie- og vinsmagning
 • Udflugt med bus til Guimaraes inkl. byrundtur
 • Byrundtur i Porto inkl. vinsmagning i Vila Nova de Gaia
 • 2 dages Porto-kort inkl. transport med bus og metro m.m.
 • Gratis wi-fi ombord på skibet
 • Kuffertservice ved check-ind og check-ud
 • Passager- og havneafgifter
 • Flybillet, afgifter og bagage
 • Tranfers fra/til lufthavnen, skib og hotel
 • 2 x rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for at gennemføre det annoncerede program, men vejrmæssige udfordringer kan gøre det nødvendigt at justere dagsprogrammet med kort varsel.

 • Dag 1: Ankomst til Porto og aftenudflugt

  Vi flyver direkte fra København til Porto og kører det sidste stykke ind til Portos centrum, hvor rejselederne giver os en introduktion til byen. Vi tager den med ro, og der bliver tid på egen hånd til at finde en god frokost, inden vi omkring kl. 16:30 kører til kajen, hvor vi kan gå ombord på vores flodkrydstogtskib. Efter vi har stillet vores bagage i kahytterne, byder kaptajnen og hans besætning velkommen ombord på skibet, som bliver vores hjem for de kommende fem nætter.

  Om aftenen serveres en dejlig middag i skibets restaurant, og efterfølgende kan du komme med ud at opleve Porto i aftenskumringen. Vi tager på en halvanden times bustur rundt i den farverige kystby, og undervejs gør vi holdt ved São Bento-banegården, hvis indre og ydre er smukt udsmykket i de karakteristiske blåmalede azulejo-kakler, inden vi vender retur til skibet. Aftenudflugt med bus i Porto er tilkøb, koster 300 kr. og skal bestilles med rejsen.

  Måltider inkluderet denne dag: Middag på skibet.

  Ankomst til Porto og aftenudflugt
 • Dag 2: Dourosejlads og besøg i Lamego

  Vi starter dagen med en dejlig morgenmad i restauranten, mens skibet driver stille og roligt afsted på Dourofloden og ind i det portugisiske vinland. Fra skibets soldæk kan du nyde udsigten til vinterrasserne på flodens skråninger og de mange små vingårde, hvor den berømte portvin er blevet dyrket i århundreder.

  Vores destination er Régua i hjertet den UNESCO-beskyttede Douroregion. Byen har spillet en nøglerolle for den portugisiske portvinsproduktion, for det var her, man lastede de karakteristiske rabelobåde med tøndevis af portvin og sendte dem af sted til Vila Nova de Gaia lige syd for Porto. Det står dig frit for at snuse rundt i byen eller tilbringe dagen på skibet, men du kan også komme med på udflugt med bus til Lamego et lille stykke inde i landet.

  Den historiske bispeby er kendt for sin rige kulturarv og pragtfulde bymidte, som vi udforsker til fods i selskab med rejselederne. Byens vartegn er pilgrimskirken, der troner på toppen af en 686 trin lang baroktrappe, smukt udsmykket med skulpturer, statuer og blå mosaikker. Vi skipper dog trappen og tager i stedet bussen op til kirken for at se nærmere på dens flotte, lyse facade og nyde udsigten over byen, trappen og de omkringliggende bjerge. Udflugten til Lamego er tilkøb, koster 500 kr. og skal bestilles med rejsen.

  Tilbage på skibet bliver der mulighed for at deltage en festlig aften med musik og dans i loungen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag på skibet.

  Dourosejlads og besøg i Lamego
 • Dag 3: Historien om og smagen af portvin

  Vi står op til endnu en dejlig dag i det landlige Portugal, hvor vi skal lære mere om den stolte portvinshistorie og smage på dråberne på en lokal vingård.

  Skibet ligger fortsat i Régua, og derfor har vi blot en kort gåtur hen til Douromuseet, der fortæller historien om områdets stolte vintraditioner, der begyndte for over 2.000 år siden, da romerne plantede de første vinstokke i den nordportugisiske muld. I 1600-tallet opstod dyrkningen af portvin, og den har siden vundet indpas over hele verden. På museet får vi hele den spændende historie såvel som en indføring i processen fra jord til bord.

  Efter introduktionen til det nordportugisiske vinhåndvæk er det blevet tid til smagsprøver på de stolte traditioner. Vi kører til den lokale landejendom Quinta do Tedo fra det 18. århundrede, hvor vi skal nyde udsigten over Dourofloden og vinterrasserne samt smage på stedets vin og olivenolie.

  Efter museums- og vingårdsbesøget har vi resten af eftermiddagen og aftenen ombord på skibet, der sejler tilbage i retning mod Porto og lægger til i havnebyen Porto Antigo natten over. Om aftenen samles vi til hygge og underholdning i loungen, mens solen sænker sig over det kuperede vinområde.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag på skibet.

  Historien om og smagen af portvin
 • Dag 4: Byrundtur i portvinshovedstaden Porto

  Vi er tilbage Porto, hvor skibet lægger til kaj tæt på bydelen Vila Nova de Gaia. Der bliver tid til at slappe af på skibet og snuse lidt rundt i kvarteret, inden vi om eftermiddagen følger rejselederne på en rundtur i byen.

  På byrundturen kører vi i vores egen private bus til det historiske centrum, hvor de tegltækte huse står tæt side om side i de snævre brostensgader, mens livet summer på caféerne langs den hyggelige Douropromenade. På byrundturen kommer vi forbi São Francisco-kirken, der med sin elegante gotikfacade og overdådige barokinteriør er et af Portos mest ikoniske bygningsværker, placeret blot et stenkast fra floden. Vi besøger også Bolsa-paladset, der er kendt for sin store granit- og marmortrappe samt ekstravagante værelser som det gyldne rum og den arabiske sal, som vi begge besøger.

  Turen byder også på en vinsmagning i Vila Nova de Gaia-distriktet samt et besøg hos et kakkelatelier til et indblik i fremstillingen af de blåmalede azulejo-kakler, der pryder mange af de historiske bygninger rundt om i Porto. Kakkelkunsten stammer fra maurernes indtog på Den Iberiske Halvø, og de smukke mosaikker er hver især små bestanddele af større værker af dyr, blomster og historiske begivenheder. Efterfølgende kører vi retur til skibet.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag på skibet.

  Byrundtur i portvinshovedstaden Porto
 • Dag 5: Portugals vugge og besøg i fiskerleje

  Du kan nyde en rolig morgen og formiddag på skibet eller i Porto, inden vi om eftermiddagen tager på udflugt til en af Portugals vigtigste byer, UNESCO-beskyttede Guimarães en lille times kørsel nord for Porto.

  Byen er også kendt som ’Portugals vugge’, da landets første konge blev født her, og det menes at være stedet, hvor de første spadestik til skabelsen af en portugisisk nationalidentitet blev taget. I selskab med rejselederen går vi på opdagelse i den velbevarede bymidte, hvor gamle buer, granitbalkoner, brostenstoppede stræder og pladser omsluttet af pastelfarvede byhuse vidner om livet tilbage i det middelalderlige Portugal.

  Retur i Porto kan du nyde resten af eftermiddagen på egen hånd, inden vi om aftenen samles på skibet til en lækker gallamiddag med underholdning.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag på skibet.

  Portugals vugge og besøg i fiskerleje
 • Dag 6: Fra skib til hotel og to museumsbesøg

  Efter morgenmaden er det blevet tid til at tage afsked med skibet, men rejsen er på ingen måde slut endnu. Vi begiver os mod vores centrale hotel, hvor vi skal bo de kommende to nætter, og efter vi har fundet vores værelser, gør vi klar til flere oplevelser i den skønne kystby.

  I selskab med rejselederne kan du nyde en rolig dag med besøg på to af byens museer. På Museu Romântico, der har til huse i en charmerende gammel herregård fra det 19. århundrede, kan vi se de smukt dekorerede værelser, som de så ud på den tid. Herregården var engang hjem for den tidligere konge af Sardinien, Charles Albert, der abdicerede i 1849, gik i eksil og døde samme år netop her. Flere af rummene mindes hans ophold, og vi kan se flere af kongens personlige artefakter og møbler samt rummet, hvor han drog sit sidste åndedræt.

  På Casa do Infante stifter vi bekendtskab med historien om en af Portugals mest ikoniske personligheder, Henrik Søfareren. Museet ligger i en af Portos ældste bygninger fra det 14. århundrede og skildrer fortællingen om det berømte bysbarn, der under opdagelsestiden stod bag kendte ekspeditioner langt den afrikanske vestkyst og bl.a. tilskrives opdagelsen af øer som Madeira, Azorerne og Kap Verde.

  I løbet af dagen er frokost og middag på egen hånd.

  Fra skib til hotel og to museumsbesøg
 • Dag 7: Egne oplevelser eller udflugt med rejselederne

  Vi er nået til rejsens sidste fulde dag i Porto. Vi har inkluderet Porto City Card, så du har rig mulighed for på egen hånd at benytte dig af byens offentlige transport til at komme rundt til de seværdigheder og kvarterer, du ønsker. Du har også mulighed for at følge rejselederne på en udflugt, som de skræddersyer på dagen til det, gruppen ønsker.

  Om aftenen har du mulighed for at komme med til fado-koncert og runde rejsen af til de melankolske toner af den portugisiske folkemusik. Tilkøb, ca. 20 euro, der skal betales lokalt.

  I løbet af dagen er frokost og middag på egen hånd.

 • Dag 8: Hjemrejse

  Vi spiser tidlig morgenmad og kører til lufthavnen, hvorfra vi flyver direkte hjem til København.

Skibe

 • Dag 1-6

  MS Infante Don Henrique

  Moderne og elegant skib fra det franske rederi Croisi Europe med tre dæk og en indbydende atmosfære. Skibet har reception, restaurant, salon, bar, soldæk, klimaanlæg, wi-fi i reception og lounge, lille butik og elevator. Bemærk, at elevatoren ikke går op til soldækket. Skibet blev fuldstændig renoveret i 2014 og kan rumme 138 passagerer i 71 kahytter.

  På hoveddækket ligger skibets restaurant, hvor alle måltider serveres under krydstogtet. De store panoramavinduer giver mulighed for at nyde udsigten, imens du spiser.

  På midterste dæk er der lounge/bar samt et dansegulv. På soldækket er er der udeområde med stole og liggestole samt en lille swimmingpool. Herfra kan du nyde de skønne landskaber under sejlads og ved anløb.

  Når skibet ligger til kaj og for natten, kan det ske, at vi ligger inderst, imellem eller yderst i en række af skibet. Derfor kan du opleve at skulle gå over andre skibe for at komme i land og ombord igen. Når skibet ligger til kaj, kan der derfor også forekomme begrænset udsigt fra vinduerne i kahytten.

  3 kahytskategorier:

  A:
  Dobbeltkahyt på øverste dæk med fransk balkon og store vinduer, der åbnes til siderne.
  M: Dobbeltkahyt på mellemste dæk med vinduer, som i toppen kan åbnes til siderne.
  B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med vinduer.

  Alle kahytter er ca. 11 kvadratmeter med to separate senge (TWIN), bad, toilet, håndklæder, hårtørrer, tv, gratis wi-fi, og pengeskab. Bemærk, at alle kahytter er dobbeltkahytter. Hvis du bestiller en enkeltkahyt, er det samme størrelse, indretning m.m.

  Sengene står helt tæt sammen med en lille kant imellem sig. De kan separeres fra hinanden. Giv venligst besked ved bestilling, såfremt I ønsker dette.

  Forplejning ombord:
  Opholdet på skibet er med All Inclusive, morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Maden tager udgangspunkt i det franske køkken, og der er på alle skibe ansat kokke, der sørger for at maden er veltilberedt og af god kvalitet. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne ombord er inkluderet – og der er også fri bar fra kl. 10:30 – 23.59 (dog eksklusive champagne, vin fra vinkort og specielle drinks fra drinkskortet).

  Vejledende spisetider på Croisi Europe:
  Morgenmad: 07.30 – 09.00
  Frokost: 12.00- 13.30
  Middag: 19.00/19:30 – 21.00 – længere ved gallamiddag.

  AirconditionJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  SoldækJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Aftenunder- holdningJa
  LoungeJa
  Wi-fiJa
 • Dag 6-8

  Hotel Casual Inca

  Central beliggenhed i Porto blot ca. fem minutters gang fra byens centrum og ca. én km fra den smukke togstation São Bento, hvor de traditionelle portugisiske kakler, azulejos, pryder banegårdens vægge.

  Moderne og enkelt indrettede værelser dekoreret med symboler fra inkakulturen. Alle værelser med hårtørrer, minibar, tv, aircondition, wi-fi og værdiboks.

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  MinibarJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  Morgenmads-restaurantJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
28-03-2025Se afrejsetider 8 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 814.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Portugal

  Normalt til chauffører, service- og restaurationspersonale.

 • Elektricitet i Portugal

  220 v. Adapter ikke nødvendig.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Flodkrydstogter er generelt ikke egnet for meget gangbesværede gæster. Udflugter og byrundture foregår primært til fods.

  Ring til os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på en af vores flodkrydstogtsrejser.

 • Fysisk formåen i Det Rolige Rejseliv

  Du kigger på en rejse, der tilhører vores Rolige Rejseliv-koncept, og det betyder, at kravene til din fysiske formåen generelt er lavere end på resten af vores rejser. Generelt er det vigtigt, at du er selvhjulpen, men derudover er konceptet skabt for at sikre, at alle får en god oplevelse, uanset om du er gangbesværet eller døjer med andre skavanker.

  Konkret betyder det, at du skal kunne spadsere i et roligt tempo i op til én kilometer uden pause, og såfremt du vil med på udflugter og byrundture, skal du hen over en hel dag kunne gå op til tre-fire kilometer i alt.

  På rejserne i Det Rolige Rejseliv kan du forvente elevator på hotellerne. Det gælder ikke altid på skibene, men med kun to-tre dæk og ganske få trapper er det ikke svært at komme rundt på skibet. Vi kan anbefale at bestille en kahyt på samme dæk som restauranten.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har brug for hjælp i lufthavnen?

  Hvis du har brug for assistance i lufthavnen, eksempelvis til transport til eller fra gaten, skal du give os besked ved bestillingen af rejsen, så vi kan arrangere det nødvendige på forhånd.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på med flodkrydstogter i Det Rolige Rejseliv?

  Vi gør opmærksom på, at der ikke altid er elevator i de skibe, vi anvender på vores flodkrydstogter. De fleste skibe har dog blot to-tre dæk og ganske få trapper. Vi kan anbefale at bestille en kahyt på samme dæk som restauranten og loungen. Vil du vide mere om skibets indretning, finder du yderligere information under fanen ’skibet’ på selve rejsen.

  Bemærk desuden, at når skibet lægger til kaj, kan vi ikke på forhånd vide, om vi ligger inderst eller yderst. Skibets personale sørger for en sikker landgang, men det kan forekomme, at vi skal henover et eller flere andre skibe.

 • Hvilke transportmidler benytter vi os af på udflugterne?

  Når det er nødvendigvigt at køre ud til oplevelserne, benytter vi os af vores egne eller lokale busser som transport til og fra de seværdigheder, som er inkluderet i rejsens program. I byer hvor der findes turisttog og/eller hop-af-hop-på busser, er det en mulighed, at vi benytter os af disse som transportmiddel.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Kan jeg medbringe rollator?

  Det er muligt for dig at medbringe rollator på vores rejser i Det Rolige Rejseliv. I så fald er det dog vigtigt, at du giver os besked ved bestilling af rejsen, så vi kan informere rejselederen og chaufføren på forhånd.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tidsforskel i Portugal

  1 time. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Portugal.

 • Tillæg

  • Aftenlys-tur i Porto med bus* kr. 300. Skal bestilles med rejsen.
  • Udflugt til Lamego* kr. 500. Skal bestilles med rejsen.


  *Bemærk at udflugterne er arrangeret af Croisi Europ, og tilbydes til alle skibets gæster. En af Gislevs rejseledere deltager på udflugterne, men kan ikke guide og tale undervejs.

  Opgradering af kahytter (5 nætter):

  • Kategori M kr. 1.000 pr. person (midterste dæk).
  • Kategori A kr. 1.300 pr. person (øverste dæk).
  • Dobbeltkahyt som enkelt kat. B kr. 3.500 (hoveddækket) – enkeltværelse på hotel.
  • Dobbeltkahyt som enkelt kat. M eller A kr. kun på forespørgsel, kontakt Gislev Rejser.

  Afbestillingsforsikring 7% af rejsens pris.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Valuta i Portugal

  Euro. €1 = ca. kr. 7,50.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere om Portugal?

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu