Skip to main content

Busrejse til Istrien

-
Istrien – et af Kroatiens mest populære feriemål

Det skønne Istrien

Nær den italienske grænse i det nordvestlige Kroatien ligger halvøen Istrien. Omgivet af Adriaterhavets lune krystalklare vand er halvøen beriget med skønne landskaber, frodige vinmarker, gamle fæstningsbyer og en spændende historie. Du skal bo hele seks nætter i Novigrad i gåafstand til den gamle by og den hyggelige havn. Vores hoteller er gode udgangspunkter for skønne udflugter til de små maleriske byer og den venlige lokalbefolkning, der byder dig hjertelig velkommen.

Glæd dig til

 • Vælg mellem 2 charmerende hoteller med halvpension inkluderet
 • Inklusiv udflugt til Novigrad og Istriens skønne byer Pula og Rovinj
 • Mulighed for afslappende sejltur i de smukke farvande og besøg i perlen Piran

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Udflugt til Novigrad, Pula og Rovinj
 • Lokalguide i Pula
 • Rejseleder
  Entreer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1 - 2: Udrejse til overnatning i Sydtyskland

  Vi forlader Danmark, kører gennem Tyskland til overnatning i området omkring Erlangen i det sydlige Tyskland. Indkvartering og middag på vores hotel.

  Næste morgen afgang fra hotellet efter morgenmaden og vi fortsætter turen via Østrig og Slovenien til ankomst på vores hotel i den kroatiske by Novigrad hen under aftenen.

 • Dag 3: Rundtur i Novigrad og afslapning

  Du har hele formiddagen til afslapning og egne oplevelser. Måske frister en lille gåtur i området eller afslapning ved poolen. Du kan også vælge at benytte formiddagen til en orienterende tur til fods med rejselederen i Novigrad, som ligger ca. 15 minutters gang fra vores hyggelige hotel. Novigrad er en dejlig by med smukke huse, fiskerbådene ved havnen og indbydende restauranter ved marinaen.

  Eftermiddagen har du til egne oplevelser - måske frister hotellets faciliteter eller flere oplevelser i Novigrad. Rejselederen hjælper gerne.

  Byrundtur i Novigrad inkluderet.

 • Dag 4: Istriens skønne byer

  Gennem smukke landskaber til spændende besøg i romerbyen Pula, som byder på næsten 3000 års historie og det velbevarede amfiteater. Med lokalguide rundt i den gamle bymidte og mulighed for frokost og tid på egen hånd inden vi fortsætter mod en af Istriens mest idylliske byer Rovinj.

  I Rovinj ligger de farverige huse og hyggelige caféer side om side og udsigten fra Skt. Euphemia katedralen er uovertruffen. Rejselederen viser rundt i den lille charmerende by, og du får tid på egen hånd i de snævre hyggelige stræder.

  Udflugt inkluderet.

 • Dag 5: Sejltur til den smukke Limfjord

  Fra Porec tager vi med båd langs Rivieraen til byen Vrsar og den smaragdgrønne Limfjord. Midt i de smukke omgivelser lægger vi til, og besætningen gør klar til en god frokost med et godt glas vin til.

  Pris kr. 350 inkl. frokost og vin. Bestilles med rejsen.

 • Dag 6: Middelalderby, vin og trøfler

  Halvdagsudflugt ad mindre veje til trøffel og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt over dalen. Byen er omkranset af den gamle forsvarsmur og i de små butikker, kan du smage på områdets kendte trøfler.

  På turen tilbage besøger vi en vinbonde, som serverer prøver på flere af de gode lokale vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på humør og helbred.

  Pris for udflugt inkl. vinsmagning kr. 350. Bestilles med rejsen.

 • Dag 7: Sloveniens perle - Piran

  Vi kører nord på og ind i Slovenien, hvor vi besøger den lille by Piran, som er et af Istriens mest populære feriesteder med den idylliske Tartini-plads og spændende museer.

  Byen er smukt placeret på en smal tange med vand på næsten alle sider. I den lille havn finder du masser af charme og stemning og langs vandet små restauranter og hyggelige huse. Rejselederen viser rundt i de smalle hyggelige stræder og du får tid til selv at gå på opdagelse. Vi spiser frokost sammen ved den gamle havn.

  Pris for udflugt inkl. frokost kr. 300. Bestilles med rejsen.

 • Dag 8: Hjemrejse gennem Slovenien

  Flot tur gennem Slovenien og Østrig til middag og overnatning i Sydtyskland.

 • Dag 9: Hjemkomst til Danmark

  På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen.

Hoteller

 • Dag 2-8

  Aminess Laguna Hotel, Novigrad

  Pænt hotel beliggende i grønne omgivelser tæt på vandet i udkanten af Novigrad, ca. 15 min. gang fra den gamle bydel. Hyggeligt udendørs poolområde med solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Restaurant, bar og terasse.

  Mindre værelser, men alle dobbeltværelser med balkon, tv, hårtørrer og telefon. Enkeltværelser er ikke med balkon.

  Dejlig buffet både morgen og aften. Musik og dans flere aftener, alt afhængig af sæson. Hotellet har elevator og gratis wi-fi i alle værelser samt receptionsområde.

  Der er stenstrand i kort afstand fra hotellet og der er mulighed for tennis og wellness på nabohotellet Aminess Maestral.

  Læs mere om Aminess Laguna Hotel

  HårtørrerJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wi-fiJa
  BarJa
  RestaurantJa
 • Dag 2-8 - Ikke mulig på afgangen d. 9/9.

  Aminess Maestral Hotel, Novigrad

  Elegant hotel beliggende få hundrede meter fra søsterhotellet Laguna og i kort afstand til vandet (80 meter). Hotellet har dejligt udendørs poolområde med poolbar, solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Ligeledes har hotellet indendørs swimmingpool, fitness og wellness center. Restaurant, lobbybar og terrasse.

  Flotte og smagfuldt nymoderniserede værelser, hvoraf de fleste er med balkon, tv, telefon, værdiboks, minibar, hårtørrer og air condition.

  Dejlig buffet både morgen og aften. Hotellet har elevator og gratis wi-fi i alle værelser samt receptionsområde.

  Der er stenstrand i kort afstand fra hotellet og der er mulighed for tennis.

  Læs mere om Aminess Maestral Hotel

  BarJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Kort

Rejse til Istrien

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge

  Det er kutyme at give drikkepenge til restarurantions- og servicepersonale.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Drikkevarer i Kroatien

  På begge hoteller er der inkluderet drikkevarer ad libitum til middagen – dog med følgende undtagelser:

  Afrejse 06.05 – drikkevarer inkluderet
  Afrejse 13.05 – drikkevarer inkluderet fra den 17. maj
  Afrejse 09.09 – drikkevarer ikke inkluderet
  Afrejse 16.09 – drikkevarer inkluderet
  Afrejse 23.09 – drikkevarer inkluderet
  Afrejse 30.09 – drikkevarer inkluderet
  Afrejse 14.10 – drikkevarer inkluderet

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Der forekommer både trapper og kuperet terræn.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Shopping

  Tøj, sko, lædervarer og kulinariske specialiteter.

 • Tillæg og Entréer

  Enkeltværelse kun kr. 998.
  Balkon mod pool-side kr. 298 pr. person (kun dobbeltværelser).
  Hotel Maestral - enkeltværelse kr. 1.198.

  Udflugt til Motovun og vinsmagning kr. 350.
  Udflugt til Piran inkl. frokost kr. 300.
  Sejltur inkl. frokost og vin kr. 350.

  Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Generelt sensommer og forårvejr med en dagstemperatur på omkring 20 grader.
  Læs mere på https://www.mitrejsevejr.dk/l/kroatien/vejrudsigt-istrien-vejret-lige-nu-temperatur-vejr

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu