Det skønne Istrien

Vin og øl ad libitum til maden i Kroatien

Skønne Istrien

Oplev Adriaterhavet med Rovinj, Pula, Novigrad, middelalderbyen Motovun og en skøn sejlads i den flotte Limfjord. Supertilbud til Istrien, som er begunstiget med et mildt klima og maleriske byer. På denne rejse får du meget for pengene med flere udflugter inkluderet og vin/øl ad libitum til middagen i Kroatien.

 • Inklusiv udflugt til Novigrad og Istriens skønne byer Pula og Rovinj.
 • Mulighed for flotte udflugter til trøffelbyen Motovun, Piran i Slovenien og sejlads på Limfjorden.
 • Halvpension med vin, øl og sodavand ad libitum til maden i Kroatien.
 • Populær rejse - nu på 7. år.

   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • Middag på ud- og hjemrejse
 • 6 x middag med fri vin, øl og sodavand til maden i Kroatien
 • Udflugt til Novigrad
 • Udflugt til Pula og Rovinj
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden
   

Tillæg:
Enkeltværelse kr. 698.
Balkon mod pool-side kr. 100 pr. person.
Sejlads med frokost og vin kr. 275.
Motovun og vinsmagning kr. 200.
Piran inkl. frokost kr. 200.

Entréer er eksklusive på hele rejsen - beregn ca. kr. 150
 

Bestil rejsen

Pris fra 4.598,-

9 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension
 • Vin/øl ad libitum i Kroatien
 • Dobbeltværelser med balkon
Bestil rejsen

Om rejsen

Istrien – et af Kroatiens mest populære feriemål
Nær den italienske grænse, i det nordvestlige Kroatien, ligger halvøen Istrien, omgivet af Adriaterhavets lune krystalklare vand. Halvøen er beriget med skønne landskaber, frodige vinmarker, gamle fæstningsbyer og en spændende historie. De maleriske byer med charmerende brostensbelagte gader ligger som perler på en snor og indbyder til et væld af dejlige oplevelser. Her i det milde klima har du optimale feriebetingelser og den venlige lokalbefolkning byder dig hjertelig velkommen.

Du skal bo hele 6 nætter i Novigrad på dejligt hotel med masser af faciliteter og i gåafstand til den gamle by og den hyggelige havn.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse til overnatning i Sydtyskland
Vi forlader Danmark, kører gennem Tyskland til overnatning i området omkring Erlangen i det sydlige Tyskland. Indkvartering og middag på vores hotel. Næste morgen afgang fra hotellet efter morgenmaden og vi fortsætter turen via Østrig og Slovenien til ankomst på vores hotel i den kroatiske by Novigrad hen under aftenen.

Dag 3: Rundtur i Novigrad og afslapning
Du har hele formiddagen til afslapning og egne oplevelser. Måske frister en lille gåtur i området eller afslapning ved poolen. Du kan også vælge at benytte formiddagen til en orienterende tur til fods med rejselederen i Novigrad, som ligger ca. 15 minutters gang fra vores hyggelige hotel. Novigrad er en dejlig by med smukke huse, fiskerbådene ved havnen og indbydende restauranter ved marinaen. Eftermiddagen har du til egne oplevelser - måske frister hotelelts faciliteter eller flere oplevelser i Novigrad. Rejselederen hjælper gerne. Byrundtur i Novigrad inkluderet.

Dag 4: Istriens skønne byer - Pula og Rovinj
Gennem smukke landskaber til spændende besøg i romerbyen Pula, som byder på næsten 3000 års historie og det velbevarede amfiteater. Med lokalguide rundt i den gamle bymidte og mulighed for frokost og tid på egen  hånd inden vi fortsætter mod en af Istriens mest idylliske byer Rovinj. I Rovinj ligger de farverige huse og hyggelige caféer side om side og udsigten fra Skt. Euphemia katedralen er uovertruffen. Rejselederen viser rundt i den lille charmerende by, og du får tid på egen hånd i de snævre hyggelige stræder. Udflugt inkluderet.

 

Dag 5: Sejltur i den smukke Limfjord
Fra Porec tager vi med båd langs Rivieraen til byen Vrsar og den smaragdgrønne Limfjord. Midt i de smukke omgivelser lægger vi til og besætningen gør klar til en god frokost med et godt glas vin til. Heldagsudflugt kr. 275 inkl. frokost og vin.

Dag 6: Motovun, vin og trøfler
Halvdagsudflugt ad mindre veje til trøffel og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt over dalen. Byen er omkranset af den gamle forsvarsmur og i de små butikker, kan du smage på områdets kendte trøfler. På turen tilbage besøger vi en vinbonde, som serverer prøver på flere af de gode lokale vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på humør og helbred. Pris for udflugt inkl. vinsmagning kr. 200.

Dag 7: Sloveniens perle Piran
Vi kører nord på og ind i Slovenien, hvor vi besøger den lille by Piran, som er et af Istriens mest populære feriesteder med den idylliske Tartini-plads og spændende museer. Byen er smukt placeret på en smal tange med vand på næsten alle sider. I den lille havn finder du masser af charme og stemning og langs vandet små restauranter og hyggelige huse. Rejselederen viser rundt i de smalle hyggelige stræder og du får tid til selv at gå på opdagelse. Vi spiser frokost sammen ved den gamle havn. Pris for udflugt inkl. frokost kr. 200.

 

Piran Kroatien  Tartini Pladsen


Dag 8-9: Efter morgenmaden starter hjemrejsen
Tidlig morgenmad på vores hotel. Vi tager afsked med Istrien og Kroatien for denne gang og turen går atter gennem Slovenien og Østrig til Sydtyskland for overnatning. Sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen.

Hotel

Aminess Laguna Hotel i Novigrad
Pænt 3-stjernet hotel beliggende i grønne omgivelser tæt på vandet i udkanten af Novigrad, ca. 15 min. gang fra den gamle bydel. Hyggeligt udendørs poolområde med solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Restaurant, bar og terasse. Mindre værelser, men alle dobbeltværelser med balkon, bad/toilet, tv, hårtørrer og telefon. Enkeltværelser er ikke med balkon. Dejlig buffet både morgen og aften. Vin, øl og sodavand ad libitum til aftensmaden. Musik og dans flere aftener, alt afhængig af sæson. Hotellet har elevator og gratis wi-fi i alle værelser samt receptionsområde. Der er stenstrand i kort afstand til hotellet og der er mulighed for tennis og wellness på nabohotellet Aminess Maestral.


Aminess Laguna Hotel i Novigrad  Aminess Laguna Hotel i Novigrad med pool og by i baggrunden

Gæsterne siger

Skønne Istrien - Gæsterne siger

"Tak for en rigtig god rejseoplevelse"

"Dejlig tur, dejligt sted, fint vejr - så vi ses igen"

"Dejlig rejse, god rejseleder og chauffør og hyggelig stemning i bussen. Det er ikke sidste gang vi rejser med Gislev Rejser"

Værd at vide

Valuta
Euro. 1 € = 7,5 kr.

I Kroatien anvendes Kroatiske Kuna: HRK 1 er ca 1 DKK.

Indkøb
Tøj, sko, lædervarer og kulinariske specialiteter.

Entreer
Er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt – beregn ca. € 20.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Kort

Skønne Istrien

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
12-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 84.998,-Bestil rejsenMere information
19-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 84.998,-Bestil rejsenMere information
26-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 84.798,-Bestil rejsenMere information
03-10-2020Bus fra Jylland og FynMere end 84.598,-Bestil rejsenMere information
10-10-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 84.598,-Bestil rejsenMere information