Ø-ferie i Kroatien

Spændende rejse til Pag - én af de mest solrige øer i Adriaterhavet.

Ø-ferie i Kroatien

Supertilbud - 10 dage inkl. halvpension og flere udflugter fra kun kr. 5.498. Skøn ferie på Pag - den mest solrige ø i Adriaterhavet.

 • Sydlandsk middelhavsklima og fine udflugter.
 • 5 nætter på hotel beliggende lige ved vandet.
 • Flotte oplevelser undervejs i Bled, Opatija, Ljubljana og Salzburg.
 • Rejse i behageligt tempo.
 • Dansk rejseleder hele vejen.


Med i prisen:

 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • 9 x morgenmad
 • 9 x middag (heraf 5 med 2 dl vin til maden)
 • Byrundtur i Opatija, Ljubljana, Pag og Salzburg
 • Besøg på mejeri med smagsprøver
 • Dansk rejseleder


Eksklusiv entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.098. Balkon med havudsigt på Pag kr. 295 pr person. Afbestillingsforsikring kr. 360. Sejltur til naboøen Rab kr. 225 inkl. sejlads og lokalguide. Udflugt til Zadar kr. 225 inkl. lokalguide. 

Pris fra 5.698,-

10 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension 
 • 4 byrundture
 • Dansk rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Skøn ø-ferie på Pag - den mest solrige ø i Adriaterhavet
Dejlig rejse til det solrige Kroatien. 2 overnatninger på både ud- og hjemrejse giver et roligt rejseforløb med plads til flere spændende oplevelser undervejs. Søen Bled, smukke Ljubljana, kejserlige Opatija og musikbyen Salzburg byder os velkommen. Du skal bo 5 nætter på hotel direkte ved vandet med kig ud over Det Dalmatisk Ø-hav. Inden for rækkevidde finder du også øen Rab og charmerende Zadar.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse, Østrig og magiske Bled
Med passende pauser til middag og overnatning i Sydtyskland. Herfra videre gennem de smukke alper i Østrig og ind i Slovenien. Ved søen Bled, kendt for sin smukke kirke midt ude i søen, holder vi pause og nyder de smukke omgivelser. Bled er et af de mest populære udflugtsmål i Slovenien og oplagt sted at nyde eftermiddagskaffen. Herfra det sidste stykke vej til middag og overnatning i udkanten af Ljubljana.
 

Dag 3: Kejserlige Opatija og ankomst på Pag 
Efter morgenmaden begiver vi os syd på og gør stop undervejs i Opatija på den nordlige del af Istrien. Med rejselederen rundt i den kejserlige ferieby med sine majestætiske bygninger, grønne parker, listige stræder, gode butikker og den kønne park ved Villa Angiolina. Inkluderet. Også tid til at nyde byen, inden vi kører yderligere syd på ad de naturskønne og snoede veje langs Kvarnerbugten til øen Pag. Den 63 km lange ø, hvor der tidligere blev produceret salt, er forbundet med både bro og sejlruter. Om tiderne passer sejles det sidste stykke. Ved ankomst til Pag indkvartering på vores hotel ved vandet for de næste 5 nætter.

Opatija
 

Dag 4: Byen Pag og øens kendte oste
Øen Pag er kendt for dejligt, krystalklart badevand, flotte kniplinger og ikke mindst den velsmagende fåreost Paski Sir. På det lokale mejeri får vi fornøjelsen af at smage på de dejlige oste. Derudover orienterende byrundtur til fods i den lille, men hyggelige hovedby Pag med caféer langs vandet og det lille charmerende torv i den gamle venetianske bykerne. Inkluderet.

ost i Pag
 

Dag 5: Hyggelig sejltur til naboøen Rab
Vi sejler til naboøen Rab, og besøger byen af samme navn. Byen er kendt for sine 4 klokketårne, de mange kønne ventianske bygninger og langs de tre hovedgader ser vi, på vores rundtur med vores lokale guide, de smukke romanske indgangspartier på de mange adelspalæer. Pris kr. 225 inkl. sejlads og lokalguide.


Dag 6: Heldagsudflugt til Zadar
Afslappende udflugt til den pragtfulde halvø Zadar, som har været underlagt så forskellige styrer som Ungarn, Venedig, Østrig og senest Italien frem til 1945. Vi skal på rundtur blandt de mange smukke kirker og seværdigheder. Vi skal naturligvis også opleve verdens eneste vandorgel, hvor bølgerne laver musikken. Der vil også være tid på egen hånd til at nyde byens butikker eller de mange indbydende caféer. Pris kr. 225 inkl. lokalguide.

Zadar


Dag 7: Fridag i smukke omgivelser
Nyd hotellets dejlige faciliteter eller tag en svømmetur i det krystalklare vand. Rejselederen er behjælpelige med tips og gode råd. 


Dag 8: Ljubljana - Sloveniens smukke hovedstad
Vi forlader Pag for denne gang, men oplevelserne er ikke slut endnu. Langs kysten et stykke endnu og derefter går turen ind i Slovenien og mod hovedstaden Ljubljana. Endnu en gang skal vi opleve smuk natur og flotte landskaber undervejs. Ved ankomst til Ljubljana, byrundtur forbi alle de arkitektoniske perler i den charmerende gamle bydel med Skt. Nicolaus-domkirken, Bispegården og byens centrale plads og meget mere. Der vil også være tid på egen hånd til at nyde de smukke gamle huse og det pulserende liv langs byens flaskegrønne flod Ljubljanica, hvor indbydende caféer ligger side om side. Derefter til indkvartering på vores hotel i udkanten af Ljubljana. Inkluderet. 

Ljubjana
 

Dag 9-10: Musikbyen Salzburg og hjemrejse
Vi forlader Slovenien og begiver os nord på mod Østrig og den spændende by Salzburg. Rejselederen tager interesserede med rundt i den smukke gamle bykerne forbi Mozarts fødehjem, Domkirken, Getreidegasse, Residenzpalæet med mere. Her i Salzburg boede også familien von Trap fra filmen The Sound of Music. Også tid på egen hånd til at nyde denne dejlige by. Her fra til middag og overnatning i Sydtyskland. Efter mange spændende oplevelser det sidste stykke mod Danmark med ankomst først på aftenen. 

Salzburg Salzburg café

Hotel

Hotel La Luna, Pag - 5 nætter
Pænt hotel beliggende i rolige omgivelser lige ved vandet. Hotellet har elevator, restaurant, bar, indendørs pool, udendørs pool (jun-sep), egen strand (sten), flere typer saunas, fitness og wellness (mod betaling). Gratis wifi i receptions området. Rummelige værelser med balkon med hav- eller parkudsigt, badekar, toilet, tv, minibar og aircondition. Morgenmad og middag serveres som buffet inkl. 2 dl vin til maden.

Læs mere om Hotel La Luna her

Dag 1, 2, 8 og 9 overnattes der på 3-stjernede hoteller med middag inkluderet. Hotelliste udsendes ca. 10 dage før afrejse.

Værd at vide

Valuta: Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,00. I Østrig og Slovenien benyttes Euro. 1 € = DKK 7,6.

Indkøb: Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning: Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El: 220 v – europæiske stik med 2 ben.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

 

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Ø-ferie i Kroatien

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
27-09-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandØ-ferie i Kroatien25.698,-BestilMere information
04-10-2019Bus fra Jylland og Fyn Ø-ferie i KroatienRing til os5.498,-Mere information