Ø-ferie i Kroatien

Spændende rejse til Pag - én af de mest solrige øer i Adriaterhavet.

Ø-ferie i Kroatien

Supertilbud med afrejse kun fra Sjælland - 10 dage inkl. halvpension og flere udflugter fra kun kr. 5.998.
Skøn ferie på Pag - den mest solrige ø i Adriaterhavet.

 • Sydlandsk middelhavsklima og fine udflugter.
 • 5 nætter på godt hotel med swimmingpool, wellness og vin til maden
 • Frokost i Østrig og flotte oplevelser ved søen Bled, Opatija og Ljubljana
 • Rejse i behageligt tempo og med dansk rejseleder hele vejen.


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 9 x morgenmad
 • 9 x middag (heraf 5 med 1 glas vin til maden)
 • Byrundtur i Opatija
 • Byrundtur i Ljubljana
 • Byrundtur i Pag by
 • Besøg på oste-mejeri med rundvisning og smagsprøver
 • 1 x frokost i Østrig på hjemrejsen
 • Dansk rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Eksklusiv entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg:
Enkeltværelse kr. 1.098.
Afbestillingsforsikring kr. 375.
Balkon med havudsigt på Pag kr. 295 pr. person.
Sejltur til Rab inkl. båd og lokalguide kr. 250.
Udflugt til Zadar inkl. lokalguide kr. 230.

Bestil rejsen

Pris fra 5.998,-

10 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension 
 • 3 byrundture
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Skøn ø-ferie på Pag - den mest solrige ø i Adriaterhavet
Gamle majestætiske oliventræer vejrer i den lette brise og det krystalklare vand er lunt og indbydende. De mange solskinstimer, smukke stenstrande og afslappede atmosfære på Kroatiens længste ø, giver dig optimale  feriebetingelser. Øens specielle urter giver den kendte fåreost Paski Sir sin helt særegne smag og salt udvindes stadig på den sydlige del af øen.

Undervejs til Kroatien har vi 2 overnatninger på både udog hjemrejse, hvilket giver et roligt rejseforløb med plads til spændende oplevelser undervejs. Søen Bled, smukke Ljubljana og kejserlige Opatija byder os velkommen. Vi bor 5 nætter på hotel direkte ved vandet og med kort afstand til historiske Zadar og naboøen Rab.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse, Østrig og magiske Bled
Efter endt opsamling kører vi mod Gedser, hvor vi skal sejle med Scanlines til Rostock. Derfra med passende pauser til middag og overnatning i Sydtyskland. Herfra videre gennem de smukke alper i Østrig og ind i Slovenien. Ved søen Bled, kendt for sin smukke kirke midt ude i søen, holder vi pause og nyder de smukke omgivelser. Bled er et af de mest populære udflugtsmål i Slovenien og oplagt sted at nyde eftermiddagskaffen. Herfra det sidste stykke vej til middag og overnatning i udkanten af Ljubljana.
 

Dag 3: Kejserlige Opatija og ankomst på Pag 
Efter morgenmaden begiver vi os syd på og gør stop undervejs i Opatija på den nordlige del af Istrien. Med rejselederen rundt i den kejserlige ferieby med sine majestætiske bygninger, grønne parker, listige stræder, gode butikker og den kønne park ved Villa Angiolina. Inkluderet. Også tid til at nyde byen, inden vi kører yderligere syd på ad de naturskønne og snoede veje langs Kvarnerbugten til øen Pag. Ved ankomst til Pag indkvarteres vi på vores hotel ved vandet for de næste 5 nætter.

Opatija
 

Dag 4: Byen Pag og øens kendte oste
Øen Pag er kendt for dejligt, krystalklart badevand, flotte kniplinger, gamle olivenlunde og ikke mindst den velsmagende fåreost Paski Sir. På det lokale mejeri får vi fornøjelsen af at smage på de dejlige oste. Derudover orienterende byrundtur til fods i den lille, men hyggelige hovedby Pag med caféer langs vandet og det lille charmerende torv i den gamle venetianske bykerne. Inkluderet.

ost i Pag
 

Dag 5: Hyggelig sejltur til naboøen Rab
Til fods går vi den korte tur til havnen i Jakisnica, hvor vores lokale båd venter. Vi sejler til naboøen Rab, og besøger byen af samme navn. Her tager vores lokalguide godt i mod os og tager os med rundt i den lille hyggelige by. Rab by er kendt for sine 4 klokketårne, de mange kønne ventianske bygninger og langs de tre hovedgader ser vi de smukke romanske indgangspartier på de mange adelspalæer. Tid til at nyde byen og en frokost inden vi sejler tilbage til Pag igen. Pris kr. 250 inkl. sejlads og lokalguide.

Dag 6: Heldagsudflugt til Zadar
Afslappende udflugt til den pragtfulde halvø Zadar, som har været underlagt så forskellige styrer som Ungarn, Venedig, Østrig og senest Italien frem til 1945. Vi skal på rundtur blandt de mange smukke kirker og seværdigheder. Vi skal naturligvis også opleve verdens eneste vandorgel, hvor bølgerne laver musikken. Der vil også være tid på egen hånd til at nyde byens butikker eller de mange indbydende caféer. Pris kr. 230 inkl. lokalguide.

Zadar


Dag 7: Fridag i smukke omgivelser
Nyd hotellets dejlige faciliteter eller tag en svømmetur i det krystalklare vand. Rejselederen er behjælpelige med tips og gode råd. 

Dag 8: Ljubljana - Sloveniens smukke hovedstad
Vi forlader Pag for denne gang, men oplevelserne er ikke slut endnu. Langs kysten et stykke endnu og derefter går turen ind i Slovenien og mod hovedstaden Ljubljana. Endnu en gang skal vi opleve smuk natur og flotte landskaber undervejs. Ved ankomst til Ljubljana, byrundtur forbi alle de arkitektoniske perler i den charmerende gamle bydel med Skt. Nicolaus-domkirken, Bispegården og byens centrale plads og meget mere. Der vil også være tid på egen hånd til at nyde de smukke gamle huse og det pulserende liv langs byens flaskegrønne flod Ljubljanica, hvor indbydende caféer ligger side om side. Derefter til indkvartering på vores hotel i udkanten af Ljubljana. Byrundtur inkluderet. 

Ljubjana
 

Dag 9 - 10: Frokost i Østrig og hjemrejse
Vi forlader Slovenien og nyder de smukke scenarier på køreturen til Salzburgerland i Østrig. Lidt syd for Salzburg tager vi en afstikker fra motorvejen og kører den korte tur til den lille by Golling an der Salzach. Her venter vores hotelvært Josef med en dejlig frokost på det gode Hotel Hauslwirt. Inkluderet.

Herfra til middag og overnatning i Sydtyskland. Næste morgen kører vi det sidste stykke mod Danmark efter 10 dage med mange spændende oplevelser undervejs. Vi sejler fra Rostock til Gedser og ankommer til Gedser omkring kl. 21.00. Herfra til vores opsamlingsbyer.

 

Hotel

Hotel La Luna
Hotel La Luna, Pag - 5 nætter

Pænt hotel beliggende i rolige omgivelser lige ved vandet. Hotellet har elevator, restaurant, bar, indendørs pool, udendørs pool (jun-sep), egen strand (sten), flere typer saunas, fitness og wellness (mod betaling). Gratis wifi i receptionsområdet. Rummelige værelser med balkon med hav- eller parkudsigt, badekar, toilet, tv, minibar og aircondition. Morgenmad og middag serveres som buffet inkl. 1 glas rød- eller hvidvin til maden.

Læs mere om Hotel La Luna her

Dag 1, 2, 8 og 9 overnattes der på 3-stjernede hoteller med middag inkluderet.

Gæsterne siger

Ø-ferie i Kroatien - Gæsterne siger
"Det var vores første rejse til Kroatien og bestemt ikke den sidste"

"En rejse, som vi vil mindes med glæde"

"Super godt tilfreds - tak for en fantastisk rejse"

Værd at vide

Valuta: Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = ca. kr. 1,00. I Østrig og Slovenien benyttes Euro. 1 € = DKK 7,6.

Indkøb: Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning: Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El: 220 v – europæiske stik med 2 ben.

Ud- og hjemrejse: Via Gedser - Rostock.

Opsamlingstider - udrejse:
Hillerød Station kl. 05.10
Birkerød Station kl. 05.30
Lyngby Station kl. 05.50
Sjælør Station kl. 06.25
Ølby Station kl. 07.00
Vordingborg afk. 41 kl. 07.45
Nykøbing F Station kl. 08.15
Gedser v/Scanlines billetkontor kl. 08.30

 

Kort

Ø-ferie i Kroatien

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
22-05-2020Bus fra SjællandMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information
04-09-2020Bus fra SjællandMere end 86.198,-Bestil rejsenMere information
11-09-2020Bus fra SjællandMere end 86.198,-Bestil rejsenMere information
18-09-2020Bus fra SjællandMere end 86.198,-Bestil rejsenMere information
25-09-2020Bus fra SjællandMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information