Skip to main content

Rejse til Kroatien med minikrydstogt

-
Oplev Europas smukkeste farvand fra første række

Kroatien med minikrydstogt

Drømmer du om maleriske byer, skønne landskaber og sejlads i et af Europas flotteste farvande, så har du alle muligheder på denne rejse. Fra hovedstaden Zagreb i nord til Dubrovnik i syd vil du opleve en fantastisk natur og billedskønne byer fyldt med kultur og historie. Hertil kommer et herligt minikrydstogt fra Split til Hvar og Brac, hvor du får lejlighed til at slappe af og opleve den smukke kroatiske skærgård fra første parket.

Glæd dig til

 • Stort udflugtsprogram til alle Kroatiens højdepunkter
 • God kombination af fly, bus og skib med dansk rejseleder
 • Inkl. skønt krydstogt fra Split gennem Skærgården til Hvar og Brac

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 dages krydstogt
 • 11 x morgenmad
 • 3 x frokost på skibet
 • 1 x Captains middag på skibet
 • 8 x middag
 • Byrundtur i Zagreb
 • Byrundtur i Zadar
 • Byrundtur i Sibenik
 • Byrundtur med lokalguide i Split, Hvar, Korcula og Dubrovnik
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Havne- og turistskatter
 • Transfer
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Zagreb

  Med Croatia Airlines fra København til Zagreb, hvor vores kroatiske chauffør byder os hjerteligt velkommen og sørger for transfer til vores hotel.

  Med rejselederen rundt til fods i Zagrebs bilfrie indre by. Der findes mange perler, som den lille kabelbane til øvre bydel, Katedralen med de mere end 100 m. høje spir, det store marked og de listige cafeer med udendørsservering i den charmerende Tkalciceva gade.

  Middag denne aften på hotellet og efterfølgende hyggeligt samvær.

 • Dag 2: Norddalmatiens ældste by

  Næste morgen med bus til kysten og besøg i Zadar, som er fyldt med historiske bygninger og verdens eneste havorgel, hvor bølgerne laver musikken. Her kan man slå sig ned på trapperne ved vandet og nyde de specielle toner og trafikken på vandet.

  Byen har et bredt udbud af butikker og hyggelige restauranter, hvor man kan slå sig ned i skyggen og nyde noget koldt at drikke eller en god frokost. Hver dag mellem kl. 7.00 og 15.00 har det lokale marked åbent og man kan forsyne sig med velsmagende frugt og nødder til meget favorable priser.

  Fra Zadar videre til indkvartering og middag på vores hotel i Biograd na Moru.

 • Dag 3: Historiske Sibenik og kejserbyen Split

  I kort køreafstand fra Biograd ligger Adriaterhavets ældste by Sibenik, og det er nøjagtig det indtryk, man får – indtrykket af noget gammelt, noget solidt. I den gamle bydel føles det, som om man vandrer rundt som statist i en renæssancefilm. Gaderne er små og snævre, langtfra alle har navne, og man går ikke på fortov eller asfalt, men på sten.

  Til trods for sit indbyggertal på blot 35.000 mennesker råder byen over 24 kirker, hvoraf den mest kendte Skt. Jakob-katedral, som siden år 2000 har været på UNESCOS Verdensarvsliste, er én af de smukkeste kirker i Kroatien. Byen er generelt rig på seværdige monumenter og scener til serien ”Game of Thrones” er optaget på St. Nicholas Fæstningen ude i havet. Vi går en tur rundt i den charmerende og spændende by, og får også tid på egen hånd.

  Videre til indkvartering på vores krydstogtsskib i Split for de næste 3 nætter. På skibet venter der os en dejlig frokost ombord inden vores lokale guide tager os med på opdagelse i den kendte kejserby.

  Udgangspunktet er den flotte palmefyldte havnepromenade med Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295. Her bliver historien næsten levende mellem de snævre stræder, velbevarede paladser og hyggelige caféer. Byen har en spændende fortid, som vores lokale guide giver os indblik i, mens vi nyder byens helt specielle stemning.

  Her er mange spændende butikker så man kan gøre gode indkøb ved boderne på markedet eller i de snævre stræder i, og omkring paladset. Det summer af liv på byens havnepromenade og denne aften har du mulighed for, på egen hånd, at nyde en velfortjent middag på én af de utallige restauranter.

 • Dag 4: Krydstogt til Solskinsøen Hvar

  Efter morgenmaden stævner vi ud i den smukke kroatiske skærgård, som vi får lejlighed til at nyde fra 1. parket. Frokost om bord inden vi når frem til Hvar – også kaldet Adriaterhavets Madeira på grund af de mange solskinstimer og de vildtvoksende lavendelbuske. Øen har for længst etableret sig, som en af de mest populære øer i Skærgården.

  Besøg i Hvar by, som grundet sin strategiske beliggenhed blev til et stort veneziansk skatkammer med et væld af smukke bygninger, Europas ældste teater, den venezianske loggia, Skt. Stefan Katedralen og meget mere.

  Middag denne aften er på egen hånd i den charmerende gamle havn, hvor restauranterne ligger side om side.

 • Dag 5: Captains Dinner på øen Brac

  Vi sejler mod øen Brac og nyder de smukke panoramaer undervejs. Ophold i den hyggelige lille fiskerby Bol på øens sydside – frokost ombord på skibet. Om eftermiddagen mulighed for at besøge Kroatiens mest berømte strand Zlatni Rat, som også kaldes Det gyldne Horn, da stranden skifter form efter vind og tidevand.

  Om aftenen er kaptajnen vært ved en hyggelig middag.

 • Dag 6: Krydstogt mod Split og panoramakørsel til Peljesac

  Vi sejler tilbage til Split. Her venter vores bus, som er parat til at køre os ad den kønne strækning mod den frodige halvø Peljesac fyldt med vin, citroner og mandeltræer.

  Om færgetiderne passer med programmet sejler vi fra Ploce på fastlandet til Trpanj på øen Peljesac og herfra kort køretid ad snoede veje med flotte udsigter til vores dejlige hotel i Orebic.

  Indkvartering på Hotel Grand Azur for de næste fire nætter. Middag på hotellet.

 • Dag 7: Frodige Peljesac og vidunderlige vine

  Orienterende rundtur på øen, som bare er 7 km på sit bredeste sted, i nærmere øjesyn. Peljesac er en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder og du finder her nogle af Kroatiens bedste vine, produceret efter gamle græske og romerske traditioner samt velsmagende østers og muslinger, som regionen er kendt for.

  Øen er endnu ganske uberørt og de bjergrige landskaber strækker sig så langt øjet rækker. Smukke strande med krystalklart vand gemmer sig i de små bugter og vinmarkerne pryder de stejle skråninger. Undervejs besøger vi en vinbonde og smager på nogle af øens dejlige vine - tag med og bedøm selv når vi smager de velsmagende dråber.

  Om aftenen middag på hotellet. Pris for udflugt kr. 250 inkl. vingårdsbesøg og smagning. Bestilles med rejsen.

 • Dag 8: Afslapning på hotellet eller hyggelig vandretur til det lokale kloster

  God tid til den dejlige morgenbuffet på hotellet. På denne fridag får du mulighed for at nyde hotellets swimmingpool eller tage en svømmetur i det krystalklare vand.

  Der er også mulighed for en lille gåtur til fiskerlejet i Orebic. Følg stien langs vandet og nyd skyggen fra de store træer og livet på vandet. Fra Hotel Grand Azur er der ca. 20 min. gang til Orebic havn. Byen er en rigtig stolt søfartsby, og de dygtige kaptajner fra Orebic havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Det hele kan opleves på byens Søfartsmuseum. Har man mod på lidt mere finder man højt oppe bag hotellet (ca. 1,5 km) det fine gamle Franciskanerkloster fra 1400-tallet, der er beliggende på en bakketop ca. 152 meter over havet.

  Herfra får du en fantastisk udsigt ud over Orebic og Korcula. Turen er stejl så det kræver at man er godt gående. Har man lyst til bare at slappe af i skyggen og nyde lidt koldt at drikke eller en let frokost, finder man til højre for hotellet en lille hyggelig café blandt høje træer.

  Middag på hotellet.

 • Dag 9: Korcula - Marco Polos fødeø

  Ved nabohotellets anløbsbro bliver vi budt velkommen ombord af vores kaptajn, som sejler os til byen Korcula på øen af samme navn. Marco Polos fødeø rangerer højt hos de mange krydstogsskibe i Adriaterhavet, og man forstår hvorfor. Byen ligger malerisk placeret på en halvø mellem tykke gamle forsvarsmure og inden for murene finder du en betagende by med snævre gader, kirker, torve og indbydende cafeer.

  Vores lokalguide tager os med rundt i byen og vi oplever den smukt udsmykkede Skt. Markus katedral, bymuseet og klosterskatkammeret. Også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byen og dykke ned i historien omkring Marco Polo. Midt på eftermiddagen bringer vores kaptajn os tilbage til hotellet igen.

  Afslapning på hotellet inden aftenens middag. Pris kr. 250 inkl. billet til båd ekskl. evt. entréer. Bestilles med rejsen.

 • Dag 10: Charmerende Dubrovnik – Europas smukkeste by

  Tidlig morgenmad på hotellet og derefter langs den smukke kyststrækning til Dubrovnik. Her mødes vi med vores lokalguide ved én af byens flotte porte og til fods oplever vi byens flotteste seværdigheder som Plac Stradun - byens hovedgade med de mange fine butikker, Rektorpaladset, Domkirken, den charmerende havn og meget mere.

  Dubrovnik er ikke en stor by, og du bliver hurtigt stedkendt mellem de små listige og charmerende stræder. Her er liv og dejlig atmosfære - dette får du også rig mulighed for at opleve på egen hånd.

  I løbet af eftermiddagen til vores hotel i bydelen Lapad for de næste to nætter.

  Middag på hotellet.

 • Dag 11: Dubrovnik på egen hånd

  Nyd hotellet og det dejlige lokalområde, Lapad og Babin Kuk, som er en god base for at opleve den fantastiske kystlinje og natur i det omkringliggende område. Der er masser af naturskønne vandreture og små hyggelige havne og strande med krystalklart vand. Besøg evt. Cave Bar på din tur langs vandet og nyd en god kop kaffe eller en forfriskende cocktail med skøn udsigt over bugten eller i den fine belyste grottebar.

  Dagen kan også bruges på endnu et besøg i Dubrovniks gamle bydel. Tag evt. med svævebanen til toppen af Srd Bjerget og få den bedste udsigt over Dubrovnik og det omkringliggende område. På en klar dag kan du se op til 60 km. Gå en tur på byens imponerende forsvarsmure eller nyd livet på én af de mange indbydende cafeér. Mulighederne er mange.

  Aftenens middag spises på hotellet.

 • Dag 12: Hjemrejse fra Dubrovnik

  Tidlig afrejse fra hotellet og kort transfer til Lufthavnen i Dubrovnik. Via Zagreb til København efter en flot rundrejse med fantastiske oplevelser i skønne Kroatien.

Hoteller

 • Dag 1-2

  Hotel Laguna, Zagreb

  Pænt hotel beliggende i rolige omgivelser med ca. 20 min gang fra den centrale del af Zagreb. Hotellet har en café-bar samt restaurant, som tilbyder nationale specialiteter fra hele Kroatien. Derudover serveres også internationale retter og vegetarisk mad. Alle hotellets værelser er funktionelt indrettet med satellit tv, air conditioning og gratis wi-fi.

  AirconditionJa
  BarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  LoungeJa
  MinibarJa
  SaunaJa
  SolterrasseJa
  SpaområdeJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
 • Dag 2-3

  Ilirija Hotels, Biograd na Moru

  Dejligt beliggende hoteller (Hotel Iliria, Hotel Kornati el. Hotel Adriatic) et stenkast fra promenaden og i gåafstand til den gamle bydel. Hotellerne har elevator, restaurant, bar med terrasse swimmingpool. Alle måltider serveres som buffet. Tæt ved hotellerne er der strand med småsten/beton og hotellernes egne parasoller og liggestole. Ca. 500 meter fra hotellerne findes offentlig strand med grovkornet sand. Husk at medbringe badesko. Man kan også frit benytte poolområdet på søsterhotellerne.

  Pæne værelser med tv, værdiboks, hårtørrer, aircondition og gratis wi-fi.

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 3-6

  MS Meridijan

  Krydstogtskib i A+ kategori. Alle kahytter er udvendige – størrelse varierer en smule. Indretningen er enkelt og funktionel med skabsplads samt eget bad og toilet. Det er ikke luksus men skibene har charme og en ideel størrelse til sejlads i Skærgården.

  Der er 2 separate senge eller en dobbeltseng. Der er 220 volt stik og aircondition – dog kan det forekomme at aircondition slukkes efter midnat. Skibene ligger i havn for natten. Der er ca. 18 kahytter pr skib som er placeret på nederste, mellemste og øverste dæk.

  Kahytter under dæk er med koøje. Kahytter på dæk er med koøje/vindue. Kahytter over dæk er med koøje/vindue med udgang til fælles terrasse/areal. Kahytterne kan være uensartede – alle er rengjorte ved rejsens start. Der kan ikke forventes rengøring som på et hotel. Alle kan spise samtidig i restauranten. Skibet rummer også bar og fælles soldæk med solstole.

  Læs mere om MS Meridijan

 • Dag 6-10

  Aminess Grand Azur Hotel, Orebic

  Dejligt hotel beliggende i skønne, grønne omgivelser og lige ud til det krystalklare vand med udsigt til ø-havet og den nærliggende ø Korcula. Serviceminded personale i alle afdelinger af hotellet. Mange hyggelige områder til fælles samvær, aperitifbar, strandbar og fin terrasse. Der er forskellige former for underholdning alt afhængig af sæson.

  Der er også en dejlig swimmingpool med gratis liggestole og parasoller i grønt område med pinjetræer, nerier og lavendler. Der er håndklædeservice på hotellet når man benytter swimmingpoolen. Privat strand med småsten, hvor der er mulighed for, mod betaling, at leje liggestole og parasoller. På hotellet er der også mulighed for wellness, spørg om priser i receptionen. Der er elevator.

  I gåafstand (1,5 km op ad bakke) fra hotellet ligger et fint franciskanerkloster og ca. 20 min. gang langs strandpromenaden til den stolte søfartsby Orebic.

  Morgen og aftensmad serveres som stor indbydende buffet med varme og kolde retter, salater, desserter med mere. Øl, vin og vand ad libitum til aftensmaden. Der er mulighed for at spise ude på terrassen.

  Alle værelser med bad, toilet, hårtørrer, minibar, værdiboks, tv og aircondition. Værelserne er ikke af de største, men moderne og nydeligt indrettet.

  Afstand til centrum20 minutters gang
  AirconditionJa
  BalkonMulighed for tilkøb
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  MinibarJa
  Privat strandJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
 • Dag 10-12

  Hotel Vis/komodor, Dubrovnik

  3-stjernede hoteller med god beliggenhed i bydelen Lapad nær Dubrovnik. 5 minutters gang til promenaden og 10 min kørsel til Dubrovniks gamle bydel. Begge med restaurant, bar, elevator, lobby og reception. Uensartede værelser med tv, telefon, hårtørrer, aircondition og gratis wi-fi.

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke velegnet for dårligt gående.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.998.
  Kahyt på dæk kr. 498 pr person.
  Kahyt over dæk kr. 598 pr person.

  Flytilslutning fra Aalborg til København t/r kr. 1.000.

  Ørundtur og vinsmagning kr. 250.
  Korcula inkl. båd og lokalguide kr. 250. Bestilles med rejsen.

  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Udrejse:
  Fra Aalborg kl. 08.20 til København med ankomst kl. 09.05.
  Fra København kl. 11.20 til Zagreb med ankomst kl. 13.35.

  Hjemrejse:
  Fra Dubrovnik kl. 06.15 til Zagreb med ankomst kl. 07.10. Videre fra Zagreb kl. 08.10 til København med ankomst kl. 10.30.
  Fra København kl. 11.40 til Aalborg med ankomst kl. 12.35.

  Der flyves med Croatia Airlines.

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu