Vidunderlige Montenegro

Super tilbud med halvpension, vin til maden og byrundtur i Budva inkluderet

 Flyrejse til maleriske Montenegro

Glæd dig til vin, maleriske byer og sydlandsk stemning i Montenegro.

 • Alle nætter på dejligt hotel med gode faciliteter, halvpension og vin til maden hver aften.
 • Inklusiv byrundtur i den charmerende gamle fæstningsby i Budva.
 • Oplev Albanien - kontrasternes land.
 • Mulighed for flot udflugt i baglandet til Kongebyen Cetinje og Njegusi i den grønne dal.
 • Oplev den maleriske Kotor bugt og ikke mindst fæstningsbyen Kotor.
 • Mulighed for sejlads på Balkans største sø Skadar med smagsprøver undervejs.
 • Rutineret dansk rejseleder og vidende lokalguide med fra start til slut.
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag inklusiv 1 glas vin/øl/juice til maden
 • Rundtur i Budva
 • Flybilletter inkl. lufthavnsafgifter
 • 23 kilo bagage til check-in og 10 kilo håndbagage
 • Dansk rejseleder og lokalguide på alle udflugter
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusiv med mindre andet er nævnt. Beregn ca. kr. 200.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 998. Dobbeltværelse med balkon og havudsigt kr. 398 per person. Afbestillingsforsikring kr. 525. Sejltur på Europas sydligste fjord kr. 250. Udflugt til Citinje kr. 250 inkl. let frokost og entré til Kong Nicolas Palads. Udflugt til Albanien kr. 250. Sejlads på Skadarsøen inkl. smagsprøver kr. 250. Godt tilbud: Udflugtspakke med 4 udflugter kr. 800 - spar kr. 200 ved bestilling af rejsen.

NB! Ønsker man at købe enkelte udflugter, gøres dette hos Rejselederen undervejs.

Bestil rejsen

Pris fra 5.998,-

8 dage
Fly

Med i flyrejsen er bl.a.

 • Halvpension
 • Vin/øl/juice til middagen
 • Byrundtur i Budva
Bestil rejsen

Om rejsen

Charme, sydlandsk stemning og skønne oplevelser

Supertilbud til det maleriske Montenegro, der byder på dramatiske bjerge, dybe fjorde, gamle venetianske fæstningsbyer. Hertil kommer en 100 km lang kyst og inden for rækkevidde er Dubrovnik – en af Europas smukkeste byer. Landet er velsignet med et mildt og solrigt klima allerede fra de tidlige forårsmåneder. Gislev tilbyder et spændende udflugtsprogram til bl.a. kongebyen Cetinje med Kong Nicolas Palads, flot panoramatur langs Kotor-bugten til byen af samme navn og sejlads på Balkans største sø Skadar.

Vi bor alle nætter på det dejlige nyrenoverede Hotel Palas med halvpension og vin/øl/juice til maden. Hotellet er beliggende lige ved strandpromenaden i feriebyen Petrovac. Her får du mulighed for at nyde hotellets gode faciliteter, der inkluderer inden- og udendørs swimmingpool samt mulighed for wellness eller deltage i det flotte udflugtsprogram. Velkommen til det lille charmerende land med de store naturoplevelser, det skønne klima, den venlige lokalbefolkning og de favorable priser.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Montenegro

Med Norwegian flyver vi til Dubrovnik i det sydlige Kroatien, hvor vores chauffør står klar til at modtage os. Herfra til aftensmad og indkvartering for de næste 7 nætter på vores gode Hotel Palas i feriebyen Petrovac.

Dag 2: Byrundtur i Budvas gamle centrum

Vi nyder morgenmaden og kører herefter den korte tur til områdets største by, Budva, med det hyggelige gamle centrum. Rundt med lokalguide inden for de gamle fæstningsmure på halvøen Stari Grad. Byens historie kan spores helt tilbage til år 500 før Kristi fødsel. I den lille labyrint af charmerende smalle brostensstræder oplever du fine kirker, små pladser, små hyggelige butikker, cafeer, restauranter og en herlig adriaterhavsstemning. De mange små stræder leder ned mod citadellet, der læner sig majestætisk ud mod Adriaterhavet til klippeøen Sv. Nikola. Fra Citadellet får man en fantastisk udsigt over byen og bugten. Udflugt til Budva inkluderet, ekskl. entréer.

Budva havn Sveti Stefan

 

Dag 3: Albanien - kontrasternes land 

Sydpå ad den flotte kyststrækning til et anderledes Albanien - engang Europas mest lukkede land. Vi besøger Skadar i den sydlige ende af Balkans største sø. Her har vi et passende ophold med tid til byens seværdigheder, som vi ser med vores lokale guide. Der bliver også tid til at besøge byens butikker og til at finde et skønt sted at spise frokost. Pris for udflugt kr. 250 inkl. lokalguide (bestilles med rejsen).

Albanien Albanien

Dag 4: Hyggelig sejltur på Skadarsøen og lokale specialiteter

Vi kører langs den smukke kyststrækning og holder undervejs fotostop og får et flot udsyn mod den berømte luksuriøse hotel-ø Sveti Stefan. Videre ind i landet og endnu et fotostop med kig ud over Skadarsøen inden vi skal sejle med en af de lokale både. Undervejs nyder vi de smukke landskaber og får smagsprøver på nogle af landets specialiteter. Ved frokosttid går vi i land i Rijeka Crnojevica, hvor der bliver mulighed for at tilkøbe en let frokost på en lokal restaurant (rejselederen informerer herom) eller bare nyde den lille hyggelige by på egen hånd. Over middag retur til hotellet. Pris inkl. smagsprøver kr. 250, ekskl. frokost (bestilles med rejsen).

Dag 5: Panoramatur gennem de smukke bjerge og kongebyen Cetinje

Flot panoramatur op i det bjergrige bagland med fotostop og udsigt til det azurblå Adriaterhav. Videre til den gamle hovedstad Cetinje med besøg i Kong Nicolas palads. Herfra skabte fyrstebiskop Njegos i 1800 tallet et parlament og fundamentet for en moderne stat. Det var også her landets første uddannelsesinstitutioner, ambassader og teatre blev etableret. Videre med vores bus gennem de smukke snoede bjergveje med spektakulære udsigter til Njegus i den grønne dal, som er kendt for sin gode lufttørrede skinke og smagfulde oste. Her spiser vi sammen en let frokost. Pris for udflugt inklusiv let frokost og entre til Kong Nicolas Palads kr. 250 (bestilles med rejsen).

Montenegro Skinke og ost

Dag 6: Rundt om Europas sydligste fjord

Flot panoramatur med bus langs Kotor-bugtens turkisblå vand til besøg i den lille hyggelige by Perast. Herfra kort sejlads til én af fjordens 2 kunstigt anlagte øer, Our Lady of the Rocks. Undervejs nyder vi den dejlige friske luft, det klare vand og de flotte scenerier inden vi igen lægger til i Perast, hvor bussen venter og kører os det sidste stykke til den gamle vidunderlige by Kotor. Byen er en sand perle med fine palæer, kirker, små butikker og indbydende caféer. Overalt i byen skimtes den enorme bymur, som kravler langt op på byens omkringliggende bjerge. Tid på egen hånd i denne vidunderlige by. Udflugtspris kr. 250 (bestilles med rejsen).

Kotor Montenegro

Dag 7: Tid til afslapning eller sejlture langs kysten

Mulighed for at nyde stranden, pool området eller forkæle dig selv i hotellets Wellness-afdeling. Måske frister en frisk gåtur til Budva eller en tur med lokalbusserne til en af de mange byer på Rivieraen. Der bliver også mulighed for tage en af de lokale taxabåde langs kysten til nogle af kystens smukke perler. Rejselederen er behjælpelig med tips og information.

Skadar Lake

Dag 8: Hjemrejse til Danmark

Transfer til lufthavnen i Dubrovnik og ankomst til København efter 8 flotte dage i det lille land med de store oplevelser.

Hotel

Hotel Palas, Petrovac

Dejligt 4-stjernet hotel beliggende lige ved strandpromenaden i feriebyen Petrovac ca. 18 km fra centrum af Budva. Og 10 km fra den kendte hotel-ø Sveti Stefan.

Fra hotellet er der kort afstand til stranden med solsenge.

Hotellet har elevator, restaurant, bar, udendørs swimmingpool med snackbar, hyggelig terasse/¨gårdhave, spa- og wellnessafdeling med indendørs swimmingpool og tyrkisk bad. Også mulighed for fitness. Gratis wi-fi i offentlige områder. Endvidere har hotellet en lille butik/kiosk, hæveautomat, frisør og skønhedssalon. Morgen- og aftensmaden serveres som buffet med alt hvad man måtte ønske sig af kolde og varme retter, salater og desserter. Om aftenen er der inkluderet 1 glas vin/øl eller juice pr. person til middagen.

Alle værelser med telefon, hårtørrer, minibar, pengeskab, aircondition, tv og balkon - der kan dog ikke regnes med udsigt til havet. 
Havudsigt kan tilkøbes for kr. 398 per person (begrænset antal).

Gæsterne siger

Maleriske Montenegro - Gæsterne siger
"Montenegro er et flot land og en dejlig tur. Alt "klappede" som sædvanligt, når man rejser med Gislev Rejser. Jeg kommer gerne igen"

"Var overrasket over, hvor smukt et land Montenegro er"

"Dejlige udflugter, vel tilrettelagt og meget informative"

Værd at vide

Fly

Montenegro Airlines – flyvetid ca. 2,5 time. Undervejs serveres en snack med en drikkevare til.

Klima

Montenegro har tradition for behagelige temperaturer i maj måned. Luften er normalt 20-26 grader i maj måned og vandtemperaturen er gennemsnitlig 20 grader i midten af maj.

Valuta

Der anvendes Euro i Montenegro.

Indkøb

Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

El

220 v – europæiske stik med 2 ben.

Bus

Montenegrinsk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Entreer

Beregn ca. € 30

Bemærk

Rejsen er ikke egnet for dårligt gående.

Drikkepenge

Frivilligt - dog normalt til chaufør, hotel- og servicepersonale.

Udflugter

Godt tilbud: Udflugtspakke med 4 udflugter kr. 800 - spar kr. 200 ved bestilling af rejsen.
Sejltur på Europas sydligste fjord kr. 250.
Udflugt til Citinje kr. 250 inkl. let frokost og entré til Kong Nicolas Palads.
Udflugt til Albanien kr. 250.
Sejlads på Skadarsøen inkl. smagsprøver kr. 250.

NB! Ønsker man at købe enkelte udflugter, gøres dette hos Rejselederen undervejs.

Udflugt til Albanien

Vælger man at tilkøbe udflugten til Albanien, skal man indsende en kopi af sit pas (billedesiden). Passet skal være gyldigt 3 måneder ud over opholdets varighed.

Strande

Da mange strande er stenstrande, anbefaler vi, at du medbringer badesko.

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale


Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Mødetid

I Københavs Lufthavn kl. 10.15.

Afrejse

med Norwegian kl. 12.15 med ankomst til Dubrovnik kl. 14.35.

Hjemrejse

Fra Dubrovnik kl. 15.15 med ankomst til København kl. 17.35.

Bagage

Man må pr person medbringe 1 stk. bagage, der max. vejer 23 kg samt 1 stk. håndbagage, der max vejer 10 kg og måler 30 x 20 x 38 cm.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse

Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


 

 

 

Kort

Flyrejse til Montenegro - kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
18-09-2021Fly fra Københavns LufthavnRing til os6.498,-Mere information
16-10-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information