Kroatiske Perler

Vinøen Peljesac, idylliske Korcula og Dubrovnik

Kroatiske Perler med Dubrovnik, Split og Korcula

Oplevelsesrig rejse til perlerne i den Kroatiske Skærgård inklusiv skønt hotel med halvpension, vin, øl og vand ad libitum 5 aftener.

 • Direkte fly til Split  - nemt og bekvemt.
 • Hotel med høj standard og god mad.
 • Mulighed for udflugt til Dubrovnik - Europas smukkeste by.
 • Inklusiv rundtur i kejserpaladset i Split - en af Kroatiens mest spændende byer.
 • Mulighed for rundtur på den frodige ø Peljesac med vinmarker, mandel- og citrontræer.
 • Sejltur til idylliske Korcula – Marco Polos berømte fødeø.
 • Rutineret dansk rejseleder med fra start til slut.

 

Med i prisen:

 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag (heraf 5 aftener med drikkelse ad libitum) 
 • Udflugter jævnfør program eksklusiv entréer og sejltur
 • Flybillet inkl. afgifter
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 798. Superior dobbeltværelse med balkon mod havet i Peljesac kr. 598 pr person. Dobbelværelse med fransk balkon mod havet i Peljesac kr. 298 pr person. Flytilslutning fra Aalborg t/r kr. 900/1.000. Afbestillingsforsikring kr. 485.

Se også Forår i Montenegro

 

Se film om øen Peljesac, hvor vi bor 5 nætter : 


Se film om Dubrovnik

Bestil rejsen

Pris fra 6.198,-

9 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension 
 • 5 x vin/øl/vand til maden
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Skønne oplevelser i den Kroatiske Skærgård
Dejlig rundrejse til nogle af de smukkeste perler i den Kroatiske Skærgård, der er velsignet med et mildt og solrigt klima. Her kan du opleve nogle af Kroatiens mest attraktive byer som Dubrovnik, Split og Korcula, der gemmer på et væld af spændende oplevelser, kultur og charme.

Hertil kommer de naturskønne omgivelser og det krystalklare vand, der virker som balsam for sjælen. Undervejs bor vi på hoteller med en god beliggenhed og flot standard. Glæd dig til 8 dage med skønne oplevelser.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Dobrodosli og velkommen til Kroatiens smukke perler
Udrejse med fly direkte til Split, hvor vi bliver mødt af et hjerteligt velkommen af vores kroatiske chauffør. Videre med den komfortable bus til indkvartering og middag på vores hotel.

Dag 2: Panoramatur langs kysten til Skærgården og Peljesac
Efter morgenmaden kører vi mod den frodige halvø Pejlesac, én af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder og dermed ganske uspoleret. Øen er kendt for sine citroner, mandeltræer og vinmarker. Undervejs gør vi holdt ved den 5 km lange bymur i Ston, som sammen med nabobyen Mali Ston er kendt for sin produktion af Østers. Videre ad snoede veje med flotte udsigter til vores dejlige hotel i udkanten af søfartsbyen Orebic. Indkvartering for de næste 5 nætter og derefter middag. 

Dag 3: Frodige Peljesac og vidunderlige vine
Orienterende rundtur på øen, som bare er 7 km på sit bredeste sted, i nærmere øjesyn. Undervejs besøger vi en vinbonde og smager på nogle af Kroatiens bedste vine - tag med og bedøm selv når vi smager de velsmagende dråber. Pris for udflugt kr. 175 inkl. vinsmagning.

Frodige Peljesac med vinmarker og bjerge

Dag 4: Byrundtur i Dubrovnik – Europas smukkeste by
Tidlig morgenmad på hotellet og derefter langs den smukke kyststrækning til Dubrovnik. Her mødes vi med vores lokalguide ved én af byens flotte porte og til fods oplever vi byens flotteste seværdigheder som Plac Stradun - byens hovedgade med de mange fine butikker, Rektorpaladset, Domkirken, den charmerende havn og meget mere. Dubrovnik er ikke en stor by, og du bliver hurtig stedkendt mellem de små listige og charmerende stræder. Her er liv og dejlig atmosfære - dette får du også rig mulighed for at opleve på egen hånd. Gå evt. en tur på byens imponerende forsvarsmure (entré 250 Kuna pr. person) eller nyd livet på én af de mange indbydende cafeér. Pris for heldagsudflugt inkl. lokalguide kr. 250.

Dubrovnik hovedgade Dubrovnik udsigt

Dag 5: Fridag eller gåtur til søfartsbyen Orebic
På denne fridag får du mulighed for at nyde hotellets swimmingpool eller tage en svømmetur i det krystalklare vand. Der er også mulighed for en lille gåtur til fiskerlejet i Orebic. Følg stien langs vandet og nyd skyggen fra de store træer og livet på vandet. Fra Hotel Grand Azur er der ca. 20 min. gang til Orebic havn. Byen er en rigtig stolt søfartsby, og de dygtige kaptajner fra Orebic havde ry for at være de mest eftertragtede i hele Middelhavsområdet. Det hele kan opleves på byens Søfartsmuseum. Har man mod på lidt mere finder man højt oppe bag hotellet (ca. 1,5 km) det fine gamle Franciskanerkloster fra 1400-tallet, hvorfra udsigten over Orebic og Korcula er ganske betagende. Turen er stejl så det kræver at man er godt gående. Har man lyst til bare at slappe af i skyggen og nyde lidt koldt at drikke eller en let frokost, finder man til højre for hotellet en lille hyggelig restaurant beliggende ved den lille sti ved vandet blandt høje træer.

Dag 6: Korcula – Marco Polos fødeø
Fra havnen i Orebic tager vi passagerfærgen til byen Korcula på øen af samme navn. Marco Polos fødeø rangerer højt hos de mange krydstogsskibe i Adriaterhavet, og man forstår hvorfor. Byen ligger malerisk placeret på en halvø mellem tykke gamle forsvarsmure. Inden for murene finder du en betagende by med snævre gader, kirker, torve og indbydende cafeer. Langs den idylliske promenade ligger skibene side om side i det smaragdgrønne vand. Herudover får du mulighed for at opleve den smukt udsmykkede Skt. Markus katedral, bymuseet og klosterskatkammeret. Pris kr. 200 inkl. billet til båd ekskl. evt. entréer.

Korcula havn Korcula byport

Dag 7: Kejserbyen Split
Om sejlplanerne passer i programmet, forlader vi Orebic og kører til den lille by Trpanj på den modsatte side af Peljesac. Herfra sejler vi 1 time til Ploce på fastlandet imens vi nyder den friske luft og smukke udsigter. Herfra nordpå til stop i Split. Bag den flotte palmefyldte havnepromenade i Split ligger Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295 – her bliver historien næsten levende mellem de snævre stræder, smukke paladser og hyggelige caféer. Rundtur med lokalguide, der giver dig den fulde historie, men der vil også være tid på egen hånd. Herfra til sidste overnatning.

Split Split
 

Dag 8. Hjemrejse til Danmark
Tidlig afgang fra hotellet, som har sørget for morgenmadspakker til os. Vi kører det sidste lille stykke vej mod lufthavnen i Split og flyver direkte til København med ankomst kl. 10.35.

Hotel

Aminess Grand Hotel Azur Peljesac (5 nætter)
Dejligt hotel beliggende i skønne, grønne omgivelser og lige ud til det krystalklare vand med udsigt til ø-havet og den nærliggende ø Korcula. Serviceminded personale i alle afdelinger af hotellet. Mange hyggelige områder til fælles samvær, aperitifbar, strandbar og fin terrasse. Der er forskellige former for underholdning alt afhængig af sæson. Der er også en dejlig swimmingpool med gratis liggestole og parasoller i grønt område med pinjetæer, nerier og lavendler. Der er håndklædeservice på hotellet når man benytter swimmingpoolen. Privat strand med småsten, hvor der er mulighed for, mod betaling, at leje liggestole og parasoller. På hotellet er der også mulighed for wellness, spørg om priser i receptionen. Der er elevator. I gåafstand (1,5 km op ad bakke) fra hotellet ligger et fint franciskanerkloster og ca. 20 min. gang langs strandpromenaden til den stolte søfartsby Orebic.

Morgen og aftensmad serveres som stor indbydende buffet med varme og kolde retter, salater, desserter med mere. Øl, vin og vand ad libitum til aftensmaden. Der er mulighed for at spise ude på terrassen.

Alle værelser med bad, toilet, hårtørrer, minibar, værdiboks, tv og aircondition. Værelserne er ikke af de største, men moderne og nydeligt indrettet.

Superiordobbeltværelser med balkon mod havet kan tilkøbes for kr. 598 pr person. Dobbeltværelser med fransk balkon mod havet kan tilkøbes for kr. 298 pr person.

Læs mere om Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

Aminess Grand Hotel Azur Peljesac Aminess Grand Hotel Azur Peljesac

1. og 7. nat overnattes der på 3-stjernede hoteller med middag inkluderet. 

 

Gæsterne siger

Kroatiske Perler - Gæsterne siger

"Et godt rejsemål med smukke byer, bygninger og dejligt badevand. Der er historie og kultur at hente hjem."

"Skøn oplevelsesrig tur - Kroatien er et smukt land."

"Alt fungerede godt på rejsen og Kroatiens perler har vi trukket på en snor."

 

Værd at vide

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Valuta: Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,05.

Indkøb: Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning: Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El: 220 v – europæiske stik med 2 ben.

Bus: Kroatisk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Fly: Croatia Airlines direkte til Split – nærmere info tilsendes ca. 10 dage før afrejse. Det er muligt at købe indenrigstilslutning fra Aalborg - København t/r for kr. 900/1.000 - bestilles med rejsen. 

Flyv fra

Fly letter

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Mødetid
Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 10.00 – nærmere info tilsendes ca. 10 dage før afrejse.

Udrejse
Afrejse fra Københavns Lufthavn kl. 12.00 med ankomst til Split kl. 14.15. Der flyves med Croatia Airlines – undervejs serveres en drikkevare og en snack.

Hjemrejse
Fra Split kl. 08.25 med ankomst til København kl. 10.40. Undervejs serveres en drikkevare og en snack.

 

Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:

OBS rejser du fra Aalborg skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved afrejse gaten.

Mødetid:
Mødetid i Aalborg Lufthavn kl. 08.55 – nærmere info tilsendes ca. 10 dage før afrejse

Afgang fra Aalborg
Afrejse fra Aalborg Lufthavn kl. 10.25 med ankomst til København kl. 11.15.

Hjemrejse fra København
Fra Københavns Lufthavn kl. 11.45 med ankomst til Aalborg kl. 12.35.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant. GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER FRA KØBENHAVN.


Kort

Kroatiske perler kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
19-09-2020FlyMere end 86.898,-Bestil rejsenMere information
19-09-2020FlyMere end 87.898,-Bestil rejsenMere information
26-09-2020FlyMere end 86.898,-Bestil rejsenMere information
26-09-2020FlyMere end 87.898,-Bestil rejsenMere information
03-10-2020FlyMere end 86.498,-Bestil rejsenMere information
03-10-2020FlyMere end 87.498,-Bestil rejsenMere information
10-10-2020FlyMere end 86.198,-Bestil rejsenMere information
10-10-2020FlyMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information